You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταπιεσμένες μεγαλοκοπέλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι καλε απλα ηθελα να το ξεκαθαρισω
το οτι δεν σκεφτομαι καθολου ν αποκατασταθω αρχισε να με αγχωνει βεβαια, διοτι απο αυτα που διαβαζω επρεπε με το που εκλεισα 25 να προετοιμαζομαι ψυχολογικα ωστε να εντοπισω τον εναν
το οτι δεν σκεφτομαι καθολου ν αποκατασταθω αρχισε να με αγχωνει βεβαια, διοτι απο αυτα που διαβαζω επρεπε με το που εκλεισα 25 να προετοιμαζομαι ψυχολογικα ωστε να εντοπισω τον εναν
Επισκέπτης
συγγνωμη αλλα εαν στα 25 ειμαστε μεγαλοκοπελες
στα 35 πρεπει να μας θαψουν?
Ναι, γιατί... αμφιβάλλεις? Στα 35 είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της γυναίκας να κάνει παιδιά. Και μην μου πεις τώρα "μωρέ εγώ έχω ακούσει για 40άρες και 50άρες που έχουν γεννήσει"... δίκιο έχεις κι εγώ έχω ακούσει. Αλλά να σου θυμήσω ότι τη σήμερον ημέρα έχουμε ακούσει άπειρες περιπτώσεις που 22άρες και 23άρες ζορίζονται και καταφεύγουν σε εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και σε άλλες μεθόδους.
Και η φύση της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά (έστω και ένα). Γι' αυτό άλλωστε μετά τα 25-26 λυσσάνε να βρούνε άντρα...
Επισκέπτης
Για μένα μεγαλοκοπέλα είναι (και, άρα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ είδος) οι 25-26+. Γιατί το λέω αυτό? Γιατί στα 25 τους αρχίζουν να σκέφτονται ότι πρέπει να βρουν κάποιον μαλάκα να τις συντηρεί και να τις "γεμίζει" και από τα 27 και πάνω έχουν αρχίσει να καρα-αγχώνονται και ψάχνουν επειγόντως τον μαλάκα που και θα τις συντηρεί, και θα τις γεμίζει, και θα τις κάνει μάνες!
Γι' αυτό από πιπινάκια μέχρι το ΠΟΛΥ 25 χρονών.
Mεγαλη αληθεια ειπες φιλτατε....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ναι, γιατί... αμφιβάλλεις? Στα 35 είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της γυναίκας να κάνει παιδιά. Και μην μου πεις τώρα "μωρέ εγώ έχω ακούσει για 40άρες και 50άρες που έχουν γεννήσει"... δίκιο έχεις κι εγώ έχω ακούσει. Αλλά να σου θυμήσω ότι τη σήμερον ημέρα έχουμε ακούσει άπειρες περιπτώσεις που 22άρες και 23άρες ζορίζονται και καταφεύγουν σε εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και σε άλλες μεθόδους.
Και η φύση της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά (έστω και ένα). Γι' αυτό άλλωστε μετά τα 25-26 λυσσάνε να βρούνε άντρα...
δε διαφωνω καθολου στο οτι ως τα 35 καλυτερο ειναι να εχεις κανει παιδια παντρευτεις κλπ
παρ ολον που κ μονο η σκεψη κατι τετοιου αυτη τη στιγμη με φρικαρει
επισης δεν διαφωνω στ οτι ειναι γελοιο να βλεπεις 30αρες κ 35αρες να φερονται σαν 20χρονα
αλλα ε... οχι κ μεγαλοκοπελες στα 25...
Επισκέπτης
Στα 35 το μοντέλο πάει για οριστική απόσυρση, μια και τα υδραυλικά δε τραβάνε πλέον.
Και ρεκτιφιέ παίρνει μόνο το σασί! Οι εσωτερικές βλάβες δυστυχώς δεν φτιάχνονται!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Στα 35 το μοντέλο πάει για οριστική απόσυρση, μια και τα υδραυλικά δε τραβάνε πλέον.
Αυτό έχει και τα θετικά του, μια και αποτελούν το εύκολο γα@@σι για τους απανταχού "παίκτες"...
Επισκέπτης
δε διαφωνω καθολου στο οτι ως τα 35 καλυτερο ειναι να εχεις κανει παιδια παντρευτεις κλπ
παρ ολον που κ μονο η σκεψη κατι τετοιου αυτη τη στιγμη με φρικαρει
επισης δεν διαφωνω στ οτι ειναι γελοιο να βλεπεις 30αρες κ 35αρες να φερονται σαν 20χρονα
αλλα ε... οχι κ μεγαλοκοπελες στα 25...
Ε, όπως το πάρει κανείς... για μένα είναι μεγαλοκοπέλες με την έννοια που το λέω. Όχι ότι είναι τσατσόγριες και δεν μπορούν να περπατήσουν.
Επισκέπτης
Αυτό έχει και τα θετικά του, μια και αποτελούν το εύκολο γα@@σι για τους απανταχού "παίκτες"...
... όπως επίσης και εύκολη "παγίδα" μεγάλε! Πρόσεξε μην ξυπνήσεις ένα πρωί και ακούσεις "μπαμπά, πάμε άτα!!!".
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
... όπως επίσης και εύκολη "παγίδα" μεγάλε! Πρόσεξε μην ξυπνήσεις ένα πρωί και ακούσεις "μπαμπά, πάμε άτα!!!".
Αυτό εννοούσα liomas, ότι δηλαδή όσο πιο απίθανο είναι μια γυναίκα να μείνει έγκυος, τόσο πιο ανώδυνα μπορούν να είναι τα πράγματα για τα "λαγωνικά"...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ε, όπως το πάρει κανείς... για μένα είναι μεγαλοκοπέλες με την έννοια που το λέω. Όχι ότι είναι τσατσόγριες και δεν μπορούν να περπατήσουν.
παω να κοιταξω για ρυτιδες στο προσωπο
κατανοητος παντως...
νιτσα παμε μαζι προς αποσυρση.. παρε κ 5-6 γατες να μας κανουν παρεα στο ραφι
Επισκέπτης
Να έρθω και εγώ για έβδομος γάτος ;παω να κοιταξω για ρυτιδες στο προσωπο
κατανοητος παντως...
νιτσα παμε μαζι προς αποσυρση.. παρε κ 5-6 γατες να μας κανουν παρεα στο ραφι
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
για καναρινι θα ρθεις... τουιτυ
Επισκέπτης
Πάρτε με μαζί σας και θα τραγουδώ κάθε μέρα σαν το καναρίνιγια καναρινι θα ρθεις... τουιτυ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 966
- Απαντήσεις
- 662
- Εμφανίσεις
- 120K