Νέα

Καταπιεσμένες μεγαλοκοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Eχεις πορεια εσυ ακομα καλη μου..
μην ανχωνεσαι... :dancing: :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι καλε απλα ηθελα να το ξεκαθαρισω :2funny:
το οτι δεν σκεφτομαι καθολου ν αποκατασταθω αρχισε να με αγχωνει βεβαια, διοτι απο αυτα που διαβαζω επρεπε με το που εκλεισα 25 να προετοιμαζομαι ψυχολογικα ωστε να εντοπισω τον εναν :2funny:

Επισκέπτης
συγγνωμη αλλα εαν στα 25 ειμαστε μεγαλοκοπελες :rolleyes:
στα 35 πρεπει να μας θαψουν? :cheesy:

Ναι, γιατί... αμφιβάλλεις? Στα 35 είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της γυναίκας να κάνει παιδιά. Και μην μου πεις τώρα "μωρέ εγώ έχω ακούσει για 40άρες και 50άρες που έχουν γεννήσει"... δίκιο έχεις κι εγώ έχω ακούσει. Αλλά να σου θυμήσω ότι τη σήμερον ημέρα έχουμε ακούσει άπειρες περιπτώσεις που 22άρες και 23άρες ζορίζονται και καταφεύγουν σε εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και σε άλλες μεθόδους.

Και η φύση της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά (έστω και ένα). Γι' αυτό άλλωστε μετά τα 25-26 λυσσάνε να βρούνε άντρα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στα 35 το μοντέλο πάει για οριστική απόσυρση, μια και τα υδραυλικά δε τραβάνε πλέον.

Επισκέπτης
Για μένα μεγαλοκοπέλα είναι (και, άρα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ είδος) οι 25-26+. Γιατί το λέω αυτό? Γιατί στα 25 τους αρχίζουν να σκέφτονται ότι πρέπει να βρουν κάποιον μαλάκα να τις συντηρεί και να τις "γεμίζει" και από τα 27 και πάνω έχουν αρχίσει να καρα-αγχώνονται και ψάχνουν επειγόντως τον μαλάκα που και θα τις συντηρεί, και θα τις γεμίζει, και θα τις κάνει μάνες!

Γι' αυτό από πιπινάκια μέχρι το ΠΟΛΥ 25 χρονών.

Mεγαλη αληθεια ειπες φιλτατε....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ναι, γιατί... αμφιβάλλεις? Στα 35 είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες της γυναίκας να κάνει παιδιά. Και μην μου πεις τώρα "μωρέ εγώ έχω ακούσει για 40άρες και 50άρες που έχουν γεννήσει"... δίκιο έχεις κι εγώ έχω ακούσει. Αλλά να σου θυμήσω ότι τη σήμερον ημέρα έχουμε ακούσει άπειρες περιπτώσεις που 22άρες και 23άρες ζορίζονται και καταφεύγουν σε εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και σε άλλες μεθόδους.

Και η φύση της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά (έστω και ένα). Γι' αυτό άλλωστε μετά τα 25-26 λυσσάνε να βρούνε άντρα...

δε διαφωνω καθολου στο οτι ως τα 35 καλυτερο ειναι να εχεις κανει παιδια παντρευτεις κλπ
παρ ολον που κ μονο η σκεψη κατι τετοιου αυτη τη στιγμη με φρικαρει :cheesy:
επισης δεν διαφωνω στ οτι ειναι γελοιο να βλεπεις 30αρες κ 35αρες να φερονται σαν 20χρονα
αλλα ε... οχι κ μεγαλοκοπελες στα 25... :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στα 35 το μοντέλο πάει για οριστική απόσυρση, μια και τα υδραυλικά δε τραβάνε πλέον.

Αυτό έχει και τα θετικά του, μια και αποτελούν το εύκολο γα@@σι για τους απανταχού "παίκτες"... :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Για τεκνοποιηση οσο μικροτερη τοσο καλυτερα...απο ιατρικης αποψης και μονο  ;)

Επισκέπτης
δε διαφωνω καθολου στο οτι ως τα 35 καλυτερο ειναι να εχεις κανει παιδια παντρευτεις κλπ
παρ ολον που κ μονο η σκεψη κατι τετοιου αυτη τη στιγμη με φρικαρει :cheesy:
επισης δεν διαφωνω στ οτι ειναι γελοιο να βλεπεις 30αρες κ 35αρες να φερονται σαν 20χρονα
αλλα ε... οχι κ μεγαλοκοπελες στα 25... :2funny:

Ε, όπως το πάρει κανείς... για μένα είναι μεγαλοκοπέλες με την έννοια που το λέω. Όχι ότι είναι τσατσόγριες και δεν μπορούν να περπατήσουν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αποσυρομαι απο την ενεργο δραση.......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
... όπως επίσης και εύκολη "παγίδα" μεγάλε! Πρόσεξε μην ξυπνήσεις ένα πρωί και ακούσεις "μπαμπά, πάμε άτα!!!".

Αυτό εννοούσα liomas, ότι δηλαδή όσο πιο απίθανο είναι μια γυναίκα να μείνει έγκυος, τόσο πιο ανώδυνα μπορούν να είναι τα πράγματα για τα "λαγωνικά"... :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ε, όπως το πάρει κανείς... για μένα είναι μεγαλοκοπέλες με την έννοια που το λέω. Όχι ότι είναι τσατσόγριες και δεν μπορούν να περπατήσουν.

παω να κοιταξω για ρυτιδες στο προσωπο :2funny:

κατανοητος παντως... :P

νιτσα παμε μαζι προς αποσυρση.. παρε κ 5-6 γατες να μας κανουν παρεα στο ραφι :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε μαρεσουν οι γατες......ειμαι ντογκ φρεντλι...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Οι 34αριδες τι ειναι???Μεγαλοαγορια??? :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa