Νέα

Κατάλογος μασατζίδικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosfra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geomnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ και πάλι

Στην Λέκκα σε ποιο νούμερο .
Για την Απόλλωνος που είχα παει 20 ημερες πρίν υπήρχαν μονο 2 οχι κάτι ιδιαίτερο

gogila

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλιπερα ειμαι καινουριος και θελω βοηθεια εχω βαρεθει τα κλασικα μπουρδελα και θελω κατι καλο.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΘΕΛΩ ΤΗΛ. ΔΙΕΥΘ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
το ΟΑΣΙΣ ειναι στουντιο μασάζ.Καμιά σχεση με ξενοδοχείο.
Στην Απόλλωνος έχω να πάω 3-4 μήνες και σίγουρα έχουν αλλάξει οι κοπέλες, οπότε δεν έχω κάποια να σου συστήσω...

ρε παιδιά ισχύει οντως αυτο,στο ΟΑΣΙΣ,στην Λεκκα?οτι δηλαδη σε βάζουν πρώτα να πληρώσεις και μετά βλέπεις τισς κοπέλες??απαράδεκτο??και που ξερω εγώ τι θα μου έρθει?εχει ωραίες κοπελες τουλαχιστον?παιζει τιποτα καλο?εννοω φραπέ?ή κατι άλλο?
thanks

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλιπερα ειμαι καινουριος και θελω βοηθεια εχω βαρεθει τα κλασικα μπουρδελα και θελω κατι καλο.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΘΕΛΩ ΤΗΛ. ΔΙΕΥΘ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ
αναλόγως τι μασατζίδικο θες.
κοίταξε στο θρεντ μασατζίδικα που γαμάς και στο άλλο που είναι μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς.
και μην μου πεις πού να τα βρεις....ψάξε ρε αδερφέ, να παίρνεις τα μπουρδέλα στη σειρά δεν το βαριέσαι, να διαβάσεις 50 σελίδες ποσταρίσματα που θα σου μειώσουνε το γυροβόλιασμα το βαριέσαι;
νεολαία...τι να πεις...όλα έτοιμα.

geomnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ Φίλε σε ποιο όροφο ακριβώς πηγα Λεκκα 12 (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ήταν όλο γραφεία

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα Λεκκα 19 ειναι

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χρήσιμο θρέντ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
υπάρχει μασατζίδικο στη πατησίων κοντά στην οδό κύπρου???

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει πατησίων 171 και 131 άμα θυμάμαι καλά.
Παίζει και ένα στην Ίμβρου εκεί κοντά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Πατησίων 131 , 3ος όροφος
Πατησίων 171, 4ος όροφος
Πατησίων 175, 5ος όροφος αν θυμάμαι καλά.
Στην Ιμβρού είναι στον 1ο όροφο και υπάρχει ένα ακόμα στην Φωκίωνος Νέγρη 11 , 3ος όροφος

Δεν θυμάμαι τι λένε τα κουδούνια ακριβώς... :think:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
εχει κανεις κοννε για αυτο που ειναι λ.ποσειδωνος 67 στην Γλυφαδα ? αν ναι με ενδιαφερει θελω πληροφοριες με πμ ...

ROUKOUNAS13

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Μασαζάδικα (στα στούντιο είμαι έμπειρος αρκετά), θα ήθελα μια πληροφορία.
Τι παίζει στο μαγαζάκι Δημητσάνας 1 (πίσω απο Ιατρικο Κέντρο Μαρούσι). Το έχει επισκεφτεί κανένας συναγωνιστής;Τι παίζει εκεί;Αξίζει τον κόπο η πεταμένα λεφτά;Πόσο πάει το μαλλί;

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Μασαζάδικα (στα στούντιο είμαι έμπειρος αρκετά), θα ήθελα μια πληροφορία.
Τι παίζει στο μαγαζάκι Δημητσάνας 1 (πίσω απο Ιατρικο Κέντρο Μαρούσι). Το έχει επισκεφτεί κανένας συναγωνιστής;Τι παίζει εκεί;Αξίζει τον κόπο η πεταμένα λεφτά;Πόσο πάει το μαλλί;
αμα εισαι φαν των στούντιο, πιστεύω δεν θα σου αρέσει, είναι το ακριβώς αντιθετο

fun1970

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναδελφοι.
Ειχα παει σε 1 studio την προηγουμενη βδομαδα που ημουν Αθηνα και η κοπελα εκει μου ειπε για 1 μασατζιδικο στην Συγκρου-120 νομιζω που αν παρεις τηλ σου στελνει την κοπελα στο χωρο σου και οτι προκυψει κατοπιν συνενοησεως με την κοπελα που θα ερθει. Ξερεται ποιο ειναι και αν ισχυει αυτο. Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα ερχομαι συχνα και χρειαζομαι και λιγη χαλαρωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom