You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατάλογος μασατζίδικων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosfra
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Ευχαριστώ και πάλι
Στην Λέκκα σε ποιο νούμερο .
Για την Απόλλωνος που είχα παει 20 ημερες πρίν υπήρχαν μονο 2 οχι κάτι ιδιαίτερο
νομίζω στο νο 6
το ΟΑΣΙΣ ειναι στουντιο μασάζ.Καμιά σχεση με ξενοδοχείο.
Στην Απόλλωνος έχω να πάω 3-4 μήνες και σίγουρα έχουν αλλάξει οι κοπέλες, οπότε δεν έχω κάποια να σου συστήσω...
ρε παιδιά ισχύει οντως αυτο,στο ΟΑΣΙΣ,στην Λεκκα?οτι δηλαδη σε βάζουν πρώτα να πληρώσεις και μετά βλέπεις τισς κοπέλες??απαράδεκτο??και που ξερω εγώ τι θα μου έρθει?εχει ωραίες κοπελες τουλαχιστον?παιζει τιποτα καλο?εννοω φραπέ?ή κατι άλλο?
thanks
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αναλόγως τι μασατζίδικο θες.καλιπερα ειμαι καινουριος και θελω βοηθεια εχω βαρεθει τα κλασικα μπουρδελα και θελω κατι καλο.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΘΕΛΩ ΤΗΛ. ΔΙΕΥΘ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ
κοίταξε στο θρεντ μασατζίδικα που γαμάς και στο άλλο που είναι μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς.
και μην μου πεις πού να τα βρεις....ψάξε ρε αδερφέ, να παίρνεις τα μπουρδέλα στη σειρά δεν το βαριέσαι, να διαβάσεις 50 σελίδες ποσταρίσματα που θα σου μειώσουνε το γυροβόλιασμα το βαριέσαι;
νεολαία...τι να πεις...όλα έτοιμα.
6+6=12
νομίζω στο νο 6
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
6+6=12
σωστός.
12 (a dozen που λένε και οι Βρετανοί)
τελικά δεν τα πάω καλά με τα νούμερα....
ουτε κι εγω, αλλα αυτο περιεργως το θυμομουν
καλημερα
καλημερα
σωστός.
12 (a dozen που λένε και οι Βρετανοί)
τελικά δεν τα πάω καλά με τα νούμερα....
Black Stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπάρχει πατησίων 171 και 131 άμα θυμάμαι καλά.
Παίζει και ένα στην Ίμβρου εκεί κοντά.
Παίζει και ένα στην Ίμβρου εκεί κοντά.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Πατησίων 131 , 3ος όροφος
Πατησίων 171, 4ος όροφος
Πατησίων 175, 5ος όροφος αν θυμάμαι καλά.
Στην Ιμβρού είναι στον 1ο όροφο και υπάρχει ένα ακόμα στην Φωκίωνος Νέγρη 11 , 3ος όροφος
Δεν θυμάμαι τι λένε τα κουδούνια ακριβώς...
Πατησίων 171, 4ος όροφος
Πατησίων 175, 5ος όροφος αν θυμάμαι καλά.
Στην Ιμβρού είναι στον 1ο όροφο και υπάρχει ένα ακόμα στην Φωκίωνος Νέγρη 11 , 3ος όροφος
Δεν θυμάμαι τι λένε τα κουδούνια ακριβώς...
ROUKOUNAS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές.Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Μασαζάδικα (στα στούντιο είμαι έμπειρος αρκετά), θα ήθελα μια πληροφορία.
Τι παίζει στο μαγαζάκι Δημητσάνας 1 (πίσω απο Ιατρικο Κέντρο Μαρούσι). Το έχει επισκεφτεί κανένας συναγωνιστής;Τι παίζει εκεί;Αξίζει τον κόπο η πεταμένα λεφτά;Πόσο πάει το μαλλί;
Τι παίζει στο μαγαζάκι Δημητσάνας 1 (πίσω απο Ιατρικο Κέντρο Μαρούσι). Το έχει επισκεφτεί κανένας συναγωνιστής;Τι παίζει εκεί;Αξίζει τον κόπο η πεταμένα λεφτά;Πόσο πάει το μαλλί;
αμα εισαι φαν των στούντιο, πιστεύω δεν θα σου αρέσει, είναι το ακριβώς αντιθετοΚαλησπέρα συναγωνιστές.Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Μασαζάδικα (στα στούντιο είμαι έμπειρος αρκετά), θα ήθελα μια πληροφορία.
καλημερα συναδελφοι.
Ειχα παει σε 1 studio την προηγουμενη βδομαδα που ημουν Αθηνα και η κοπελα εκει μου ειπε για 1 μασατζιδικο στην Συγκρου-120 νομιζω που αν παρεις τηλ σου στελνει την κοπελα στο χωρο σου και οτι προκυψει κατοπιν συνενοησεως με την κοπελα που θα ερθει. Ξερεται ποιο ειναι και αν ισχυει αυτο. Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα ερχομαι συχνα και χρειαζομαι και λιγη χαλαρωση
Ειχα παει σε 1 studio την προηγουμενη βδομαδα που ημουν Αθηνα και η κοπελα εκει μου ειπε για 1 μασατζιδικο στην Συγκρου-120 νομιζω που αν παρεις τηλ σου στελνει την κοπελα στο χωρο σου και οτι προκυψει κατοπιν συνενοησεως με την κοπελα που θα ερθει. Ξερεται ποιο ειναι και αν ισχυει αυτο. Δεν ειμαι απο αθηνα αλλα ερχομαι συχνα και χρειαζομαι και λιγη χαλαρωση
ευχατιστώ φιλε
φανταστικη δουλεία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις