Νέα

Κατάλογος μασατζίδικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosfra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.594
Πόντοι
216
αστο.....γαματα καλυτερα..αλλα γιατι συνεχιζουμε να αναφερουμε στοιχεια,αποριες και σχολια μας σε αυτο το θρεντ και δεν τα μεταφερουμε στο θρεντ που εχουμε στηριξει ολοι 1,5 χρονο τωρα.....εδω προτεινω απλα να ποσταρουμε τυχον νεα μασατζιδικα ή "ηχηρες μεταγραφες" στο χωρο....κατι σαν τα θρεντ των σιτυ τουρ.....ας μας πουν τη γνωμη τους και οι Moderator και οι υπολοιποι φιλοι.

θα συμφωνησω μαζι σου...

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας παιδιά, είμαι καινούριος στο forum! Διαβάζω τα posts σας για τα μασατζίδικα αλλά έχω μπερδευτεί με τόσα πολλά :cheesy:
Ψάχνω για ΚΑΛΟ μασατζίδικο (να κάνουν σωστό μασάζ) και σίγουρη εκτόνωση στο τέλος. Ενοείτε να έχει ωραίο γκομενάκι, δεν ψήνομαι να μου τραβήξει καμία χοντρή και άθλια.
Ποιός θα με στείλει κάπου εγγυημένα?

Ώσον αφορά την τιμή δεν με απασχολεί να δώσω μέχρι και 80ευρώ, αρκεί να πληρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις.

Ευχαριστω!

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΕΠΕΙΓΟΝ*

Παιδιά θέλω να πάω για μασαζάκι σήμερα αλλά ΜΟΝΟ μασάζ. Ποιό είναι το καλύτερο; Δέν θέλω βέβαια να πληρώσω και μία περιουσία αλλά ας κάνουν καλό μασάζ. Το τηλέφωνο του μασατζίδικου στο μαρούσι που μπορώ να το βρώ; Πέζει καλό μασάζ εκεί;
Παρακαλώ αν γίνεται να μου απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν γιατί είναι Σάββατο σήμερα και κλείνουν νωρίς!

Ευχαριστώ

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Συναδελφοι,
γνωριζει κανενας(εχει δοκιμασει δηλαδη) μασατζιδικο στη Θησεως 79 Α' ΟΡΟΦΟΣ και ποιες οι εντυπωσεις του(ποιοτητα-ποσοτητα-χρημα)?

Επισκέπτης
Συναδελφοι,
γνωριζει κανενας(εχει δοκιμασει δηλαδη) μασατζιδικο στη Θησεως 79 Α' ΟΡΟΦΟΣ και ποιες οι εντυπωσεις του(ποιοτητα-ποσοτητα-χρημα)?
διαβασε το αναλογο θρετ..ελεος μη τα θελετε ολα ετοιμα....

ενιγουέι, μετριωτατο ειναι. σε ολα.

Επισκέπτης
Συναδελφε για Α΄ΟΡΟΦΟ δεν βρηκα τιποτα...

Βρηκες για Β?  :2funny: Ενα ειναι.

εχει 2-3 συνηθως, μια 45+ και 2 νεωτερες. Ουτε μασαζ ουτε τιποτα. Στρειτ γαμησακι. 100. χαμηλωτατο βαλιου φορ μονευ. το μονο καλο ειναι οτι εχει παρκινγκ διπλα.

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους.  θα ηθελα να μου πειτε αν το μασατζιδικο στο μαρουσι(ΑΓ.ΚΩΝΣ/ΟΥ) ειναι ανοιχτο...
  ευχαριστω

OP
OP
K

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους.  θα ηθελα να μου πειτε αν το μασατζιδικο στο μαρουσι(ΑΓ.ΚΩΝΣ/ΟΥ) ειναι ανοιχτο...
  ευχαριστω
Δεν ξερω, αλλα καλυτερα να μεταφερεις την ερωτηση στο tread μασατζιδικα που γαμας.

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Πήγα σήμερα πρώτη φορά σε μασατζίδικο στο Χαλάνδρι (πλατεία Δούρου). Πολυ καλό μασαζ και στην λογική τιμή των 30 Ευρώ, αλλά δεν παίζει τίποτα άλλο όπως κατάλαβα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναδελφοι,

ουτε απεξω δε περναω απο εκειθε!

250virago

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πλατεία Δούρου που ακριβώς συναγωνιστή? Πόση ώρα το μασάζ και τι περιβάλλον? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής. Αν θέλεις στειλε pm. TY

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα φιλοι παλιος στα μασαζ αυτη τη στιμη το καλυτερο που παιζει ειναι στουρναρη 63 στο τριτο οροφο.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα φιλοι παλιος στα μασαζ αυτη τη στιμη το καλυτερο που παιζει ειναι στουρναρη 63 στο τριτο οροφο.
και πως άργησες τόσο πολύ να μας το πεις ρε αλάνι ?που είσαι και παλιός...

geomnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι γειά
Την βοηθειά σας μια που ειμαι νεός στο Site
Μήπως έχει κανεις λεπτομέρειες για το ΟΑΣΙΣ στο Σύνταγμα η για άλλα μαγαζιά στην περιοχή

Χαιρετώ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
Φίλοι γειά
Την βοηθειά σας μια που ειμαι νεός στο Site
Μήπως έχει κανεις λεπτομέρειες για το ΟΑΣΙΣ στο Σύνταγμα η για άλλα μαγαζιά στην περιοχή

Χαιρετώ

Φιλε καλησπέρα.
Το Οασις είναι στην οδό Λεκκα πίσω απο την παλια Βουλή στο Συνταγμα.
Η εισοδός είναι πάντα ανοιχτή.
Ανεβάινεις τα σκαλία και μπαίνεις στην ρεσεψιόν (ο θεός να την κάνει ρεσεψιόν). Αν πάς εκει πάρε την Μονικα την Ελληνιδα.
Το μεγάλο μειον του μαγαζιού ειναι πως σε βάζουν να πληρώσεις πρώτα και μετά να δεις τις κοπέλες...

Μια αλλη καλη πρόταση στο Σύνταγμα είναι Η Απόλλωνος 1 στον 2ο όροφο.
Εκεί είναι περισσότερο όμως για φραπέ...

geomnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ

Το ΟΑΣΙΣ ειναι δηλ ξενοδοχείο. (εγω ενδιαφέρομαι για Φραπέ)
Για την Απολλωνος έχεις κάποια να μου συστήσεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
Ευχαριστώ

Το ΟΑΣΙΣ ειναι δηλ ξενοδοχείο. (εγω ενδιαφέρομαι για Φραπέ)
Για την Απολλωνος έχεις κάποια να μου συστήσεις

το ΟΑΣΙΣ ειναι στουντιο μασάζ.Καμιά σχεση με ξενοδοχείο.
Στην Απόλλωνος έχω να πάω 3-4 μήνες και σίγουρα έχουν αλλάξει οι κοπέλες, οπότε δεν έχω κάποια να σου συστήσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom