Επισκέπτης
απολυτα λογικο!!να γινει ομως αυτο που ειπα ειναι μεγαλη ξεφτιλα για ολους !απο το μαγαζι μεχρι τους υπαλληλους ;) ;)χανει σε πρεστιζ και σεβασμο στη πιατσα ;)εχει αποδειχθει κ το αντιθετο...μην το ξεχνας...;) ;)
απολυτα λογικο!!να γινει ομως αυτο που ειπα ειναι μεγαλη ξεφτιλα για ολους !απο το μαγαζι μεχρι τους υπαλληλους ;) ;)χανει σε πρεστιζ και σεβασμο στη πιατσα ;)εχει αποδειχθει κ το αντιθετο...μην το ξεχνας...;) ;)
ας κανουν οτι θελουν....εμεις να μπαινουμε τσαμπα στα μαγαζια...κ ας πανε να γαμηθουν...απολυτα λογικο!!να γινει ομως αυτο που ειπα ειναι μεγαλη ξεφτιλα για ολους !απο το μαγαζι μεχρι τους υπαλληλους ;) ;)χανει σε πρεστιζ και σεβασμο στη πιατσα ;)
ThanksΣυγχωρεμενος.
Δεν το καταλαβαίνεις - δεν ο καταλαβαίνεις! Να σου το πω αλλιώς:Φυσικα κ το καταλαβαινω...σε ενα ξενο σπιτι μπαινεις απροσκλητος ή μονο αν σε καλεσουν ? ετσι κ σ'ενα ξενο μαγαζι,πληρωνεις για να μπεις ή εχεις προσκληση κ μπαινεις τσαμπα.
Και βέβαια! Θα μου πληρώσεις και τα αεροπορικά από Θεσσαλονίκη που θα έρθω? Χωρίς πλάκα... δεν ψάχνω φασαρίες - Απλά σου λέω ΤΙ είναι το νόμιμο και ΤΙ το παράνομο!Αν θες μιλαμε κ προσωπικα....κ παμε αυριο παραλιακη που υπαρχουν κατι μπουζουκια που λειτουργουν τωρα το καλοκαιρι....στην εισοδο εσυ θα πεις οτι θα φωναξουμε την αστυνομια να τους το κλεισει...επειδη θα μας αναγκασουν να πληρωσουμε εισοδο..Εισαι μεσα ?
Η άρνηση εξυπηρέτησης ή η πλημμελής εξυπηρέτηση εφ' όσον το κατάστημα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ κανονικά, απαγορευεται. Έχω δε την εντύπωση πως είναι πλημμέλημα και όχι πταίσμα! Μη με αναγκάσεις στις 05.00 τα ξημερώματα να ανοίγω τον Ποινικό Κώδικα! Θες μήπως να μάθεις ΤΙ είναι δυνατό να συμβεί ΑΝ ή ΟΤΑΝ ένα κατάστημα έχει 3 αυτόφορα (για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο) ανα εξάμηνο? Μάντεψε!Για πες μου για ποιο λογο θα κατηγορηθει στο αυτοφορο ο υπευθυνος του καταστηματος σε περιπτωση που πει,δεν γουσταρω κ δεν σερβιρω...την επισημη κατηγορια θα ηθελα να ξερω. ?
Διάβασε την προηγούμενη απάντησηΜπροστα τα νομιμα....κ πισω τα παρανομα ? Και δεν εγινε κ τπτ στην τελικη μια νυχτα στο κρατητηριο... ;) ;) ;)?
Εκτός από το ΔΙΚΙΟ μου? Ένα μάθημα σε κάποιον που δεν κάνει να ασχολειται με το επάγγελμα (εφ' όσον όπως είπα και πριν είναι τζάμπα μάγκας μόνο και μόνο επειδή δουλευει νύκτα).Εσυ σαν πελατης δεν εχω καταλαβει τι θα κερδισεις...;)?
Αν ήσουν φίλος μου, σε διαβεβαιω πως θα συμφωνούσες με ΟΣΑ λέω διότι θα ήξερες πως είμαι άνθρωπος λογικός, χαμηλών τόνων και προσγειωμένος. Θα έβλεπες πως ΠΟΤΕ δεν θα έκανα θέμα (ούτε καν θα με απασχολούσε) εκτός κι αν απεναντί μου είχα κάποιον που πραγματικά το τραβούσε ο οργανισμός του! Όσο για τις φάπες... κοντα μου μη φοβασαι τιποτα!Θα ηθελα πολυ να ημουν φιλος σου....θα βγαιναμε καθε μερα εξω....θα τρωγαμε,θα πιναμε....θα γλενταγαμε...κ ολα τσαμπα...κ καμια μερα αν τρωγαμε τπτ φαπες...δεν γαμιεται...μια φορα στις τοσες δεν τρεχει τπτ...
Δεν το καταλαβαίνεις - δεν ο καταλαβαίνεις! Να σου το πω αλλιώς:
Όταν πας στο ψιλικατζιδικο της γειτονιάς σου να αγοράσεις εφημερίδα και τσίχλες, πληρώνεις είσοδο? Όχι βέβαια! Πληρώνεις στο ταμείο την αξία αυτών που αγόρασες! Το ίδιο και στην καφετερία, και στο super market, και όπου αλλού θες! Γιατί λοιπόν να θεωρείς πως είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να προπληρώσεις κάτι ως "αέρα" όταν μπαίνεις στα μπουζούκια πχ? Μόνο και μόνο επειδή κάποιοι το επέβαλαν ΑΤΥΠΑ, παράνομα και καταχρηστικά?
Δεν ψαχνεις φασαριες ? πλακα κανεις τωρα φανταζομαι...οταν σε ολα τα μαγαζια πλεον πληρωνουμε εισοδο κ εσυ μας λες οτι δεν πρεπει κ ειναι παρανομο...σημαινει οτι μεχρι τωρα εχεις μαλωσει με ολα τα μαγαζια ή σε ολα μπαινεις τσαμπα ή οτι δεν μπαινεις πουθενα κ μενεις σπιτι σου....Και βέβαια! Θα μου πληρώσεις και τα αεροπορικά από Θεσσαλονίκη που θα έρθω? Χωρίς πλάκα... δεν ψάχνω φασαρίες - Απλά σου λέω ΤΙ είναι το νόμιμο και ΤΙ το παράνομο!
Έλα τώρα! Και τα super market και μάλιστα τα μεγάλα, έχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ υπαλλήλους, αλλα δεν το κάναν θέμα και ΔΕΝ ζητήσαν είσοδο! Και οι καφετερίες και τα εστιατόρια έχουν σερβιτόρες, αλλα δεν απαιτήσαν είσοδο! Το αν ένας ιδιοκτήτης μπουζουκομάγαζου έχει 30 λουλουδούδες και 60 σερβιτόρες είναι επιλογή του - υπάρχουν επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών με 10πλάσιους αριθμούς υπαλλήλων που ΔΕΝ απαιτείται είσοδος! Γιατί λοιπόν η είσοδος να αποτελει (επαναλλαμβάνω ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το έτσι θέλω) προνόμιο ΜΟΝΟ της νυκτο μαφιόζικης αντίληψης?ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ....
Πληρωνεις για το θεαμα που βλεπεις,για τον/την τραγουδιστη/στρια στον τομεα μπουζουκια.
Πληρωνεις για την εξυπηρετηση (ειναι επιλογη σου αν θα πιεις ή οχι,ομως σερβιτοροι υπαρχουν),για την καθαριοτητα κλπ κλπ κλπ....
Σου απάντησα προηγουμένως! Εκτός αν συγκρίνεις το σινεμα και το τσιρκο με τα μπουζούκια...!Για παραδειγμα,στο τσιρκο πληρωνεις στην εξοδο ή μολις δεις τα αγρια ζωα κ τους κλοουν ? Οχι βεβαια,κατα την εισοδο..
Σε πληροφορώ πως είμαι στα 30ies μου. Βγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα σε bar/club, στα μπουζούκια 1 φορά το μήνα κλπ. Έχω να πληρώσω νταβατζιλικι "εισοδο" χρόνια (λες να είναι τοσο διαφορετικα εδω πάνω?)... και το πιστευεις? Δεν χρειάστηκε να φορτώσω ΠΟΤΕ (εκτός από αυτήν τη φορά που περιεγραψα στο πρώτο μου post στη Σαντορίνη... που δεν πιάνει διότι δεν κλιμακώθηκε τελικά). Απίστευτο? Αν μπορώ εγω... γιατί όχι και εσύ?Δεν ψαχνεις φασαριες ? πλακα κανεις τωρα φανταζομαι...οταν σε ολα τα μαγαζια πλεον πληρωνουμε εισοδο κ εσυ μας λες οτι δεν πρεπει κ ειναι παρανομο...σημαινει οτι μεχρι τωρα εχεις μαλωσει με ολα τα μαγαζια ή σε ολα μπαινεις τσαμπα ή οτι δεν μπαινεις πουθενα κ μενεις σπιτι σου....
Έλα τώρα! Και τα super market και μάλιστα τα μεγάλα, έχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ υπαλλήλους, αλλα δεν το κάναν θέμα και ΔΕΝ ζητήσαν είσοδο! Και οι καφετερίες και τα εστιατόρια έχουν σερβιτόρες, αλλα δεν απαιτήσαν είσοδο! Το αν ένας ιδιοκτήτης μπουζουκομάγαζου έχει 30 λουλουδούδες και 60 σερβιτόρες είναι επιλογή του - υπάρχουν επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών με 10πλάσιους αριθμούς υπαλλήλων που ΔΕΝ απαιτείται είσοδος! Γιατί λοιπόν η είσοδος να αποτελει (επαναλλαμβάνω ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το έτσι θέλω) προνόμιο ΜΟΝΟ της νυκτο μαφιόζικης αντίληψης?
Ακόμη λοιπόν κι αν ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ δεχόμουν την άποψή σου (λέμε τώρα), πως θα δικαιολογούσες τα bar/club με τις 2-3 barwoman και τις 4-5 σερβιτόρες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ είσοδο? Οεο?
Σου απάντησα προηγουμένως! Εκτός αν συγκρίνεις το σινεμα και το τσιρκο με τα μπουζούκια...!
Σε πληροφορώ πως είμαι στα 30ies μου. Βγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα σε bar/club, στα μπουζούκια 1 φορά το μήνα κλπ. Έχω να πληρώσω νταβατζιλικι "εισοδο" χρόνια (λες να είναι τοσο διαφορετικα εδω πάνω?)... και το πιστευεις? Δεν χρειάστηκε να φορτώσω ΠΟΤΕ (εκτός από αυτήν τη φορά που περιεγραψα στο πρώτο μου post στη Σαντορίνη... που δεν πιάνει διότι δεν κλιμακώθηκε τελικά). Απίστευτο? Αν μπορώ εγω... γιατί όχι και εσύ?
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι άλλο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλάβω πως ΑΝΕΧΕΣΤΕ κάτω στην Αθήνα:
Καλα... ανεχεστε εναν καραγκιόζη να σας κλεινει την παραλία και να ζηταέι και χρήματα από πάνω για να μπεις στην πλαζ? Μα είναι δυνατόν? Και μην ακούσω δικαιολογίες τυπου αδειες από Δημο κλπ... διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ παραδειγματα ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ στα Δικαστηρια που σημαινει πως η Νομοθεσία λειτουργει! Ο αιγιαλός (από εκει που σκάει το κύμα και σε απόσταση 50 m) ανήκει στον Ελληνικό λαό και ΜΟΝΟ! Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ... δεν εχει νόμιμο δικαίωμα να τον καταπατήσει και να ασκήσει και δικαιώματα πάνω του. Η περίφραξη των ακτών και η απαγόρευση της εισόδου σε αυτες καθώς και η με το ετσι θέλω εμπορική εκμεταλευση τους είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ με Νόμο που έχει ψηφίσει η Ελληνικη Βουλή! Καμία ακτή δεν ανήκει σε κανένα πολίτη, σε κανένα δήμαρχο και σε κανένα πολιτευτή να την παραχωρήσει... προς εμπορική εκμεταλευση.
...αντιστοιχο παραδειγμα οι ομπρελαδες στις παραλίες αλλα φανταζομαι πως κι εκει πληρωνετε τον οβολό σας ε? Μπραβο! Να μου πειτε λοιπόν που μένετε, να έρθω να χτίσω με το έτσι θέλω ένα τοίχο ακριβώς εξω από την πόρτα του σπιτιού σας και να ζηταω χρηματα για να σας αφήνω να μπαινοβγαίνετε. Έχω 100% πιθανότητες να σας τα πάρω τα φράγγα... ετσι με τη μαγκιά! Ε? Να ερθω?
Ωραιος,πολυ σωστα τα λες...το ανεφερα κ εγω πιο πριν...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ....Δεν σε υποχρεώνει κάποιος με το ζόρι να πας σε αυτά τα μαγαζιά. Πας με την θέληση σου. Και από την ώρα που θα πας σε μαγαζί της Παραλιακής/Ψυρρή/Γκάζι για Καφέ/Φαγητό/Ποτό πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος και να το έχεις πάρει απόφαση ότι θα υποστείς και θα δεχτείς τις καφρίλες που λετε. Αλλιώς, πολύ απλά δεν πας.
Το να πάς και να κάνεις φασαρίες και τσαμπουκά και να φωνάξεις αστυνομίες το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την έξοδο σου και την διάθεση σου και της παρέας σου.
Κατερινα ..εγραψες!!!!!!!Εδώ ερχεται ο πελατης και ρωταει ποσο?
20 του λεμε….και κανει παζαρια…
Λεει….15 δεν γινεται?
Φαντασου να τον υποχρεωσεις να πληρωσει και εισοδο
μονο για να δει…
Τοτε είναι που θα λιωσει στη μαλακια και θα τον βαραει με μισος
στο νεροχυτη….!!
Δεν σε υποχρεώνει κάποιος με το ζόρι να πας σε αυτά τα μαγαζιά. Πας με την θέληση σου. Και από την ώρα που θα πας σε μαγαζί της Παραλιακής/Ψυρρή/Γκάζι για Καφέ/Φαγητό/Ποτό πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος και να το έχεις πάρει απόφαση ότι θα υποστείς και θα δεχτείς τις καφρίλες που λετε. Αλλιώς, πολύ απλά δεν πας.
Το να πάς και να κάνεις φασαρίες και τσαμπουκά και να φωνάξεις αστυνομίες το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την έξοδο σου και την διάθεση σου και της παρέας σου.
Το να γκρινιάζουμε για τις ακριβές τιμές, διπλούς τιμοκαταλόγους, μπόμπες ποτά, νταβατζιλίκι με τους παρκαδόρους που με το ζόρι σου παίρνουν το αυτοκίνητο, κακό service, αγενείς σερβιτόρους, face control, πορτιέριδες κτλ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ σε ΟΛΑ τα μαγαζιά / καφέ / εστιατόρια / καντίνες / bar / club / mega club / περίπτερα της παραλιακής, sorry αλλά νομίζω ότι η μαλακία είναι δική μας και όχι των επιχειρηματιών. Αυτοί αφού βλέπουν ότι υπάρχουν ΖΩΑ σαν κι εμάς που τσιμπάμε, χαζοί είναι να μην τα κάνουν ?
Νουμερο ταυτοτητας δεν μας εδωσες!!!!!!!οποιος ξερει απο αγια παρασκευη ξερει και το posh.δουλευω υπευθυνος στο μπαρ της πισινας 2-3 φορες την εβδομαδα και σας λεω τα εξης.
1.οι αποδειξεις σε ολα τα μαγαζια ειναι μουφα.και μονο με αυτο μπορειτε να τους κανετε καταγγελια και να τους σκισετε
2.οι ιδιοκτητες ειναι αυτοι που λενε μαλακιες στις ξεκωλιαρες τις σερβιτορες και αυτες με τι σειρα τους αποκτουν τουπε πως και καλα δουλευουν σε γαμω τα μαγαζια και ειναι μουρες κλπ. σαν παραδειγμα σας φερνω το εξης περιστατικο..παρεα φιλων ερχεται στο μαγαζι για ποτο,εγω ελειπα.λεω ο ενας θα ηθελα ενα red bull και η σερβιτορα απαντα ''εδω δεν ειναι mirador'' (μια διπλανη καφετερια)
3.γενικοτερα μην περιμενετε σοβαρη αντιμετωπιση απο το 90% των μαγαζιων στην ελλαδα διοτι αφου δεν υπαρχει ελεγχος δεν τηρειται και ο νομος.
4.υπομονη λοιπον βρειτε κανενα καλο μαγζακι να πηγαινετε και αφηστε τα high διοτι ειναι για το ...
υ.γ. για οσους απορησαν δουλευω για πλακα και επειδη σπρωχνω μια γκομενα απο μεσα.
Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από εκεί! Αφού λέει οτι δουλευει 2-3 φορες την εβδομάδα θα μπορούσε να είναι συμπληρωματικός barman, βοηθός, μαρκαδόρος, πόρτα, λάτζα... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!Νουμερο ταυτοτητας δεν μας εδωσες!!!!!!! Μην καρφωνεσαι!
Πες τα χρυσόστομε!οποιος ξερει απο αγια παρασκευη ξερει και το posh.δουλευω υπευθυνος στο μπαρ της πισινας 2-3 φορες την εβδομαδα και σας λεω τα εξης.
1.οι αποδειξεις σε ολα τα μαγαζια ειναι μουφα.και μονο με αυτο μπορειτε να τους κανετε καταγγελια και να τους σκισετε
2.οι ιδιοκτητες ειναι αυτοι που λενε μαλακιες στις ξεκωλιαρες τις σερβιτορες και αυτες με τι σειρα τους αποκτουν τουπε πως και καλα δουλευουν σε γαμω τα μαγαζια και ειναι μουρες κλπ. σαν παραδειγμα σας φερνω το εξης περιστατικο..παρεα φιλων ερχεται στο μαγαζι για ποτο,εγω ελειπα.λεω ο ενας θα ηθελα ενα red bull και η σερβιτορα απαντα ''εδω δεν ειναι mirador'' (μια διπλανη καφετερια)
Οπως πχ στο καλοκαιρινο ΜΑΟ οπου ο ιδιοκτητης-πολυ δυνατο ονομα που του ανηκει οστρια,μαγαζα σε ψυρρη κλπ κλπ, βγηκε εξω και πεταξε με τις κλοτσιες απο την πορτα 2 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ χωρις εισοδο.Αν θελετε με πιστευετε.Και ταυτοτητες δειξανε και τους ειπε "τι θελετε ρε ,μεταθεση στο Σουφλι?".
Και στις Μουσσες οταν ο Λαζαριδης ο ιδιοκτητης,γνωστος πρωην νονος οταν ηταν εκει Παζης Τασσιος(2003 νομιζω)πηρε το μπλοκακι απο τα χερια αστυνομικου που εγραφε τα παρανομα παρκαρισμενα του κεντρου,το εσκισε και τον σκυλοβρισε.
Και οι αστυνομικοι ανθρωποι ειναι και θελουν μπλεξιματαειτε με μεταθεσεις ειτε με νονους.Και δεν προκειται να συλλαβουν για εσας τον πορτιερη απ το Ακρωτηρι πχ οταν ξερουν οτι θα εχουν να κανουν με τον Βοιδονικολα ή τον Αιδινιωτη...δυστυχως.Εχουν και αυτοι οικογενειες.
Στην περιπτωση μας,δηλαδη του black label τα περισσοτερα μαγαζια απ'οσο γνωριζω χρεωνουν κοντα στα 200-220€ το μπουκαλι....
Με λιγα λογια...ευχαριστημενος να εισαι που σου εφεραν μπουκαλι με ετικετα black label και εκανες κ το κομματι σου....
Φίλε lakis33,Μάγκες ιδιοκτήτες ...
Γι'αυτό γουστάρω κράτη αλλά ΗΠΑ ...
Στο Τέξας άραγε θα έσκιζε σκυλάς (=ιδιοκτήτης σκυλάδικου) το μπλόκ μπάτσου; Ή θα τον πέταξε έξω από το αυθαίρετο-παράνομο καταγώγιό του ;
Δεν νομίζω ...
Για όσους δεν κατάλαβαν, ιστοριούλες τύπου "μάγκας σκυλάς που σκίζει μπλοκάκια του τροχονόμου", αποτελούν κλασικούς urban legends, τους οποίους αναμασουν για λόγους "εσωτερικής κατανάλωσης" οι γνωστοί λεβεντόμαγκες της πορδής που νομίζουν πως κατέχουν τη νύκτα, ενώ στην πραγματικότητα αφήνουν σταγονίτσες κατουρλιό στο βρακάκι τους ΟΤΑΝ η αστυνομία ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να ασχοληθεί μαζί τους.
...δυστυχώς κάποιοι ευκολόπιστοι, όχι μόνο αναμεταδίδουν τις ευφάνταστες αυτές ιστορίες, αλλά μπορούν να σε διαβεβαιώσουν κιόλας πως το είδαν και οι ίδιοι να συμβαίνει μπροστά τους!