Νέα

Καταγγελίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Τέτοιες περιπτώσεις αισχροκέρδιας και άθλιας εξυπηρέτησης που αναφέρθηκαν υπάρχουν πολλές και ιδιαίτερα στα νησιά που κοιτάνε να κάνουν την "αρπαχτή" με θύματα.. τους άτυχους τουρίστες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ακούω, βλέπω, διαβάζω για τα καριολίκια που ρίχνετε σε αυτά τα μαγαζιά (και με το δίκιο σας), αλλά κάθε Σάββατο εκεί θα σας πετύχω :)
life style αγαπητέ μου....διότι χωρίς αυτά είσαι out..αυτά δεν μας περνάνε καθημερινά?...κοπαδοποίηση πλήρης....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Έχω 2 χρόνια να πάω στην παραλιακή και ΔΕΝ μου έχει λείψει καθόλου, ούτε τα πουστράκια, ούτε τα γκομενάκια που έχουν καβαλήσει το καλάμι όυτε κ οι πορτιέρηδες που το παίζουν γαμήκουλες. Σκατά είναι όλοι τους κ αυτοί που συνεχίζουν κ πηγαίνουν εκεί είναι ακόμη χειρότεροι, μαλάκες νεοέλληνες...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω να πω κατι πολυ ταπεινα. δεν εχω δει ποτε ομαδικη κινηση να μποϊκοταριστει καποιο μαγαζι το οποιο δεν φερθηκε καλα σε κοσμο, παρα μονο να μαζευει μεγαλυτερη πελατεια. αρα κατι γινεται λαθος.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
δεν προκειται κανενα καταστημα να βελτιωσει τις υπηρεσιες του οσο το υποστηριζουμε, το μονο που παρατηρω ειναι πως θα γινουμε ο κολλητος του μαιτρ ωστε να τον χαρτηλικωνουμε για να εχουμε στανταρ τραπεζι, πως θα βρουμε το γνωστο που δουλευει στο ταδε μαγαζι για να εχουμε ευνοηκοτερη μεταχειρηση και τα σχετικα.

δεν εχω δει κανεναν να νοιαζεται για τον συνανθρωπο του και πως εκεινος θα διασκεδασει.
αυτο που παρατηρω οταν μπαινω σε ενα μεγαλο μαγαζι ειναι μια σειρα ανθρωπων που αναμενει με υπομονη να ερθει η σειρα του για να ακουσει την κριση του πορτιερη για το αν θα τον αφησει να μπει ή οχι.
και το καλυτερο αμα του πει μια φθηνη δικαιολογια απλα κανει μεταβολη και φευγει. και βλεπει πικραμενος τον επομενο να περναει. χωρις να σκεφτει τον συνανθρωπο του που εμεινε απεξω.

αρα το μεγαλο ερωτημα μου ειναι το εξης.
μηπως δεν υπαρχει αλληλεγγυη ?

Επισκέπτης
Εγώ πάντως στην παραλιακή δεν θυμάμαι πότε πήγα τελευταία φορά σε ορθάδικο. Πρέπει να είναι πάνω από 3 χρόνια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να πάει να κάνει κάποιος στην παραλιακή τι? Κάθονται όλοι στα μαγαζιά εκεί λες και παρακολουθούν καμιά διάλεξη!

Επισκέπτης
Οι Μπόμπες.
Σε μπουζουκάδικο 1ης κατηγορίας το χειμώνα, πλήρωσα 160€ για ένα μπουκάλι black label.
Πρωτης κατηγοριας μαγαζια προσφερουν βοτκα,ουισκι κλπ 160€ απλη φιαλη και 180€ κομπλε.(βεβαια υπηρχαν κ εξαιρεσεις του τυπου 180€ απλη φιαλη κ 200€ κομπλε)

Στην απλη φιαλη παιρνεις σκετο μπουκαλι χωρις κοκα κολες,πορτοκαλαδες,χυμους κλπ...ουτε ξηρους καρπους ουτε κ φρουτα κανονικα,εκ παραδρομης κ για λογους βιασυνης των σερβιτορων προσφερονται αρκετες φορες κ σε απλα τραπεζια...
Επισης,μιλαμε για απλες φιαλες κ οχι για ιδιαιτερης αποσταξης,οποτε για ουισκι johnnie walker θα επρεπε να σου φερουν ΜΟΝΟ κοκκινο κ τπτ αλλο.

Οσον αφορα τα ποτα ιδιαιτερης αποσταξης,εξαρταται απ'την τιμολογιακη πολιτικη καθε μαγαζιου...
Στην περιπτωση μας,δηλαδη του black label τα περισσοτερα μαγαζια απ'οσο γνωριζω χρεωνουν κοντα στα 200-220€ το μπουκαλι....

Με λιγα λογια...ευχαριστημενος να εισαι που σου εφεραν μπουκαλι με ετικετα black label και εκανες κ το κομματι σου....

:P :P :P :P :P :P :P :P

Με αγαπη,mclein!!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Λίγα λόγια που ίσως σας ανοίξουν τα μάτια. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος, πλην όμως περιεκτικός:

Πριν χρόνια στη Σαντορίνη. Ντυμένος super, με την γκόμενα μου ντυμένη ως "miss κάβλα", πάω να μπω σε γνωστό και καλά in club. Παρατηρώ τον γορίλα στην πόρτα που κόβει φάτσες και αφήνει κόσμο στην απ' έξω, όχι βεβαίως επειδή τους έδιωχνε αλλά για να φαίνεται οτι γίνεται χαμός στο μαγαζί. Χέρι - χέρι με την miss κάβλα, προχωρώ να μπω αγνοώντας τον και νιώθω την ανοικτή παλάμη του στο στήθος μου με κίνηση "στοπ". Πέρνω το κουλό του παραμάζωμα και συνεχίζω.

- Κύριε, δεν μπορείτε να μπείτε. Υπάρχει είσοδος.
- Το ξέρω
του λέω, από την είσοδο μπήκαμε!
- Δεν καταλάβατε. Είσοδος 10 euro το άτομο...
- Tι είπες? Πως? Τι θες τώρα δηλαδή? Να φωνάξω τους μπάτσους και να σου το κλείσουν τώρα το μαγαζί? Θες να πάρουν σηκωτό και εσένα και το αφεντικό σου? Ξέρεις πως η "είσοδος" είναι παράνομη ή δεν σε ενήμερώσανε επαρκώς?
- Λυπάμαι κύριε... Να, ξέρετε έχουμε οδηγίες να το κάνουμε για να μην μπαίνουν μέσα οι ξεσαλωμένοι οι ξένοι και χαλάνε την πιάτσα... Λυπάμαι. Παρακαλώ, παράστε!

Στο τέλος (ακόμη και την ώρα που φύγαμε από το μαγαζί) όχι μόνο ζήτησε συγνώμη, αλλά κανόνισε να έχουμε και όλα τα ποτα μας κερασμένα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑTA:

• [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η "είσοδος"! Τέλος! Οποιος ουστάρει να είναι θύμα, πληρώνει! Κι ας βγει κανείς να πει πως η ελληνική Νομοθεσία λέει το αντίθετο. Σε κάθε ένα καραγκιόζη που επιμένει να σας ζητάει να ΠΡΟ-πληρώσετε κάτι που δεν έχετε λάβει ακόμη (και καλά οτι με την "είσοδο" θα πάρεις ποτό μέσα - όχι ρε καραγκιόζη θέλω να μπώ και να ΜΗΝ πάρω ποτό!), σηκώνετε το κινητό σας, σχηματίζετε το μαγικό 100 και με χαρά τους λέτε πως σας ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την εισοδο. Κι αν δεν σας κάνουν τεμενάδες μετά από το club... να μη με λένε PATHFINDER[/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να "φάτε πόρτα"! Αυτά που ξέρανε τα νυκτο-τσουτσέκια, να τα ξεχάσουνε! Εκτός κι αν είστε εμφανώς μεθυσμένος με κίνδυνο να δημιουργήσετε φασαρία, εμφανώς ρυπαρός και βρωμάτε σαν κουράδα από χιλιόμετρα μακρυα ή πάσχετε από εμφανείς μεταδοτικές ασθένειες, λεπρες κλπ... ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σας απαγορευσει την είσοδο σε μαγαζι, bar, club, μπουζουκια κι ότι άλλο σας κατεβεί. Αν σας προβληθεί η ΓΕΛΟΙΑ δικαιολογία οτι "πρέπει να συνοδευεστε", "το μαγαζί είναι γεμάτο" κλπ και μπεί έστω κι ενας πελάτης μετά από εσάς ή αντί για εσάς, φωνάξτε τους μπάτσους! ΑΜΕΣΩΣ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρα θα κάνουν να τον πάρουν μέσα τον μπαγλαμά που κάνει τον πορτιέρη - άσε που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον "μαζέψουν" αν τους το ζητήσετε.[/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάτε να καθίσετε (ειδικά σε καφετερία) σε τραπέζι και να σας πούνε πως είναι ρεζερβέ! Σύμφωνα με την Νομοθεσία που τα καριόλια τα αφεντικά των μαγαζιών την ξέρουν, για να είναι έγκυρο το ρεζερβέ, θα πρέπει ο πελάτης να έχει κλεισει ΕΠΩΝΥΜΩΣ το τραπέζι ΚΑΙ να έχει ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τουλάχιστον το 10% της συνολικής κατανάλωσης που πρόκειται να κάνει (αυτό από μόνο του είναι απίθανο διότι ποτέ δεν μπορείς να γνωριζεις τι σύνολική ζημιά θα κάνεις) ΚΑΙ να ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ απόδειξη από ταμειακή μηχανή για τον λόγο αυτό (φυσικά με την ημέρα και την ώρα της κράτησης, που πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 ώρες πριν)!!! Το κακό βέβαια είναι πως στις καφετερίες που κρατάνε τα πρώτα, τα μουράτα τα τραπέζια για τους glamour, αν και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σας σηκώσουν όταν με τσαμπουκα καθήσετε (ας τολμήσουν να σας αγγίξουν και το μαγικό νούμερο 100 θα χαρεί να απαντήσει στην κληση σας) και σίγουρα θα κάνουν πάσο... υπάρχει το πρόβλημα πως ποτε δεν ξέρετε αν αυτό που θα πιείτε είναι καφές ή ροχάλες του μπάρμαν![/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας πουνε οτι μετά από τις 22.00 πχ δεν σερβίρουν καφέ κλπ. Says who ρε κοπρίτη? Υπάρχει Νόμος ρε και θα τον σεβαστείς, είτε γουστάρεις είτε όχι! Κατά την ίδια έννοια με το προηγούμενο, θα σας φέρουν και τσάι του βουνού ακόμη (αν αναγράφεται στον κατάλογο) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ώρα και θα σας πούνε κι ευχαριστώ αν τους τρίξετε ΣΩΣΤΑ τα δόντια... αλλά είπαμε: Μην πιείτε ροχάλες αντί για τσάι![/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας δείχνουν ΠΟΥ θα καθίσετε - ειδικά σε καφετερίες! Βλέπε προηγούμενη περίπτωση. Μερικοί εξυπνάκηδες, αμα βλέπουν τίποτα παρέες που ρε παιδί μου δεν είναι glamour... τους χώνουν σε κάτι απομακρυσμένα τραπέζια, δίπλα στην τουαλέτα τη στιγμή που κρατάνε τα "καλα τραπέζια" για τις IN παρεες[/li]

Αν και το θέμα έχει πάρα πολλές υπο-περιπτώσεις... ελπίζω να έδωσα κάποιες γενικές κατευθύνσεις! Να θυμάστε πως η μαγική φράση είναι "θέλεις να τηλεφωνήσω στους μπάτσους να έρθουν να μας πουν ποιός έχει δίκιο κι αν θα μας εξυπηρετήσεις?" σας λύνει προβλήματα. Κι επειδή μερικοί ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ μπορεί να σας απαντήσουν "πάρε φίλε - στα αρχίδια μου, δεν έχω πρόβλημα"... δοκιμάστε να ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ και να ΕΡΘΕΙ η Αστυνομία! Εκεί να δεις πως θα σας ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ όταν ζητησεις από τους μπατσους να τους οδηγήσουν στο τμημα για να υποβάλεις τα νόμιμα!

...βέβαια, όταν κάποιος είναι σε διακοπές, μαζί με μεγάλη παρέα, συνοδευει κάποιο καλό μουνι κλπ, δεν του πάει να μπεί σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αξίζει να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για ένα μαλάκα πορτιερη ή σερβιτόρο κλπ. Έχετε ΔΙΚΙΟ! ΠΡΕΠΕΙ όμως έτσι για το γαμώτο... σε κάποιον που θα σας εκνευρίσει ΠΟΛΥ να του την κάτσετε του παλιομπινέ!

Επισκέπτης
να μαθατε να πηγαινετε σε μαγαζια που κανουν αυτες τις μαλακιες  >:( >:(!!μακρυα και αγαπημενοι  :tickedoff: :tickedoff:!!

Επισκέπτης
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑTA:

• [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η "είσοδος"! Τέλος! Οποιος είναι θύμα πληρώνει! Κι ας βγει κανείς να πει πως η ελληνική Νομοθεσία λέει το αντίθετο. Σε κάθε ένα καραγκιόζη που επιμένει να σας ζητάει να ΠΡΟ-πληρώσετε κάτι που δεν έχετε λάβει ακόμη (και καλά οτι με την "είσοδο" θα πάρεις ποτό μέσα - όχι ρε καραγκιόζη θέλω να μπώ και να ΜΗΝ πάρω ποτό!), σηκώνετε το κινητό σας, σχηματίζετε το μαγικό 100 και με χαρά τους λέτε πως σας ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την εισοδο. Κι αν δεν σας κάνουν τεμενάδες μετά από το club...[/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να "φάτε πόρτα"! Αυτά που ξέρανε τα τσουτσέκια, να τα ξεχάσουνε! Εκτός κι αν είστε εμφανώς μεθυσμένος με κίνδυνο να δημιουργήσετε φασαρία, εμφανώς ρυπαρός και βρωμάτε σαν κουράδα από χιλιόμετρα ή πάσχετε από εμφανείς μεταδοτικές αρρώστιες λεπρες κλπ... ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σας απαγορευσει την είσοδο σε μαγαζι, bar, club, μπουζουκια κι ότι άλλο σας κατεβεί. Αν σας προβληθεί δικαιολογία οτι "πρέπει να συνοδευεστε", "το μαγαζί είναι γεμάτο" κλπ και μπεί έστω κι ενας πελάτης μετά από εσάς, φωνάξτε τους μπάτσους! ΑΜΕΣΩΣ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρα θα κάνουν να τον πάρουν μέσα τον μπαγλαμά που κάνει τον πορτιέρη - άσε που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον "μαζέψουν" αν τους το ζητήσετε.[/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάτε να καθίσετε (ειδικά σε καφετερία) σε τραπέζι και να σας πούνε πως είναι ρεζερβέ! Σύμφωνα με την Νομοθεσία που τα καριόλια τα αφεντικά των μαγαζιών την ξέρουν, ΄για να κυρωθεί το ρεζερβέ, θα πρέπει ο πελάτης να έχει κλεισει ΕΠΩΝΥΜΩΣ το τραπέζι, να έχει ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τουλάχιστον το 10% της συνολικής κατανάλωσης που πρόκειται να κάνει (αυτό από μόνο του είναι απίθανο διότι ποτέ δεν μπορείς να γνωριζεις τι σύνολική ζημιά θα κάνεις) και να ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ απόδειξη από ταμειακή μηχανή για τον λόγο αυτό, φυσικά με την ημέρα και την ώρα της κράτησης!!! Το κακό βέβαια είναι πως στις καφετερίες που κρατάνε τα πρώτα, τα μουράτα τα τραπέζια για τους glamour, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σας σηκώσουν όταν με τσαμπουκα καθήσετε (ας τολμήσουν και το μαγικό νούμερο 100 θα χαρεί να απαντήσει στην κληση σας), και θα κάνουν πάσο... αλλά ποτε δεν ξέρετε αν αυτό που θα πιείτε είναι καφές ή ροχάλες του μπάρμαν![/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας πουνε οτι μετά από τις 22.00 πχ δεν σερβίρουν καφέ κλπ. Says who ρε κοπρίτη? Υπάρχει νόμος και θα τον σεβαστείς, είτε γουστάρεις είτε όχι! Κατά την ίδια έννοια με το προηγούμενο, θα σας φέρουν και τσάι του βουνού ακόμη (αν αναγράφεται στον κατάλογο) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ώρα και θα σας πούνε κι ευχαριστώ αν τους τρίξετε ΣΩΣΤΑ τα δόντια... αλλά είπαμε: Μην πιείτε ροχάλες αντί για τσάι![/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας δείχνουν ΠΟΥ θα καθίσετε - ειδικά σε καφετερίες! Βλέπε προηγούμενη περίπτωση[/li]

Αν και το θέμα έχει πάρα πολλές υπο-περιπτώσεις... ελπίζω να έδωσα κάποιες γενικές κατευθύνσεις! Να θυμάστε πως η μαγική φράση είναι "θέλεις να τηλεφωνήσω στους μπάτσους να έρθουν να μας πουν ποιός έχει δίκιο κι αν θα μας εξυπηρετήσεις?" σας λύνει προβλήματα. Κι επειδή μερικοί ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ μπορεί να σας απαντήσουν "πάρε φίλε - στα αρχίδια μου, δεν έχω πρόβλημα"... δοκιμάστε να ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ και να ΕΡΘΕΙ η Αστυνομία! Εκεί να δεις πως θα σας ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ όταν ζητησεις από τους μπατσους να τους οδηγήσουν στο τμημα για να υποβάλεις τα νόμιμα!

...βέβαια, όταν κάποιος είναι σε διακοπές, μαζί με μεγάλη παρέα, συνοδευει κάποιο καλό μουνι κλπ, δεν του πάει να μπεί σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αξίζει να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου για ένα μαλάκα πορτιερη ή σερβιτόρο κλπ. Έχετε ΔΙΚΙΟ! ΠΡΕΠΕΙ όμως έτσι για το γαμώτο... σε κάποιον που θα σας εκνευρίσει ΠΟΛΥ να του την κάτσετε του παλιομπινέ!

1.Με την εισοδο δεν πληρωνεις το ποτο μονο...αλλα κ την ''ενοικιαση'' του ''Χ'' χωρου που καταλαμβανεις στο εκαστοτε μαγαζι....Οταν πληρωνεις στην εισοδο σου δινουν κανονικα αποδειξη η οποια εχει περιγραφη για ποιο λογο κοπηκε,απο εκει και περα αν θελεις παιρνεις ποτο...αν δεν θες δεν παιρνεις...ομως καταλαμβανεις χωρο...οποτε πληρωνεις.
Και εισαι υποχρεωμενος!

2.Αν καλεσεις την αστυνομια σε τυχον απαγορευση εισοδου σου σε οποιοδηποτε μαγαζι...το πολυ που θα κερδισεις ειναι η εισοδος σου στο μαγαζι,(Προσεξε ομως στην εξοδο σου τις γωνιες...ατυχηματα γινονται συχνα...)!,υπαρχει κ η περιπτωση να φας ξανα πορτα γιατι μπορει να εχει κανονισμους το μαγαζι.(ειτε να ειναι χαρακτηρισμενο ως πριβε,ειτε ως ρεζερβε ειτε οτιδηποτε το οποιο φτιαχνεται σε ενα πενταλεπτο το οποιο σημαινει οτι θα γινεις κ ρομπα....

3.Τα ρεζερβε τραπεζια ειναι φανερο σε ολους οτι ειναι κλεισμενα με ειδικο ταμπελακι.Εχεις δικιο οτι πρεπει να ειναι κομμενη αποδειξη αλλα οχι απαραιτητα με το 10% της καταναλωσης...απλα με ενα τυπικο ποσο ως προκαταβολη που εχει δοθει απ'τον εκαστοτε πελατη!!!Και φυσικα μπορουν να σε σηκωσουν απ'τη θεση που θα κατσεις,ακομη και με την προφαση οτι το μαγαζι κλεινει...Αντε απεδειξε οτι δεν πεταει ο γαιδαρος μετα... ;) ;) ;)

4.Κανεις λαθος...οτι θελει προσφερει ενα μαγαζι το οποιο ειναι νομιμο....Τα μαγαζια που εντασσονται στην κατηγορια καφε-μπαρ μετα απο καποια ωρα (την οποια οριζει ο ιδιοκτητης) προσφερουν υπηρεσιες για μπαρ...οποτε δεν μπορεις εσυ 3 τα ξημερωματα να ζητησεις καφε...Στην τελικη,για να μην ακουνε τον καθε μαλακα να τους πρηζει τα @@...λενε δεν εχουμε κ τελος...

Κανενας απ'τα μαγαζια δεν εχει να φοβηθει τπτ κ κανεναν αν ειναι νομιμος κ αν ξερει να δουλευει...οποτε κ αστυνομια να καλεσεις κ το θεο στη γη να ξαναφερεις δεν θα βρεις δικιο...υπαρχουν 100αδες παραθυρα που θα σε βγαλουν εκτος απο χρεωμενο για εξοδα δικης κλπ....κ φοβισμενο γιατι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ξαναπατησεις σε μαγαζι...αν προβεις στις ενεργεις που αναφερεις...

Με αγαπη,mclein!!!!

Επισκέπτης
μακλειν νοοτροπιες του στυλ ΄΄μπορει να εχει ατυχημα καθως  βγαινει΄΄ ανηκουν σε μαγαζια της εθνικης οδου την δεκαετια του 70!!εγω αυτα τα μαγαζια τα αποφευγω και ο κυριοτερος λογος ειναι ,οτι ειναι οτι χειροτερο απο σερβις και τροπο λειτουργιας

Επισκέπτης
μακλειν νοοτροπιες του στυλ ΄΄μπορει να εχει ατυχημα καθως  βγαινει΄΄ ανηκουν σε μαγαζια της εθνικης οδου την δεκαετια του 70!!εγω αυτα τα μαγαζια τα αποφευγω και ο κυριοτερος λογος ειναι ,οτι ειναι οτι χειροτερο απο σερβις και τροπο λειτουργιας
φιλε καποια μαγαζια εξακολουθουν να εχουν την ιδια νοοτροπια...κ φυσικα αν καποιοι πελατες/καταναλωτες εχουν την νοοτροπια του τσαμπουκα κ νταη που αναφερει ο φιλος Pathfinder...σιγουρα θα ειναι ΤroubleFinder σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα με αυτη τη συμπεριφορα...

Ο καθενας κανει τις επιλογες...εγω για παραδειγμα δεν εχω κανενα σοβαρο προβλημα ουτε στα μπουζουκια..ουτε στα εστιατορια...ουτε στις καφετερειες....ουτε στα στριπ...γενικα πουθενα...υπαρχουν μεμονωμενες περιπτωσεις που χαλουν την καλη εικονα των υπολοιπων..αλλα δεν ειναι κατι μη αντιμετωπισιμο....η λυση ειναι απλη...οτι δεν μας αρεσει δεν το επαναλαμβανουμε...

Επισκέπτης
μακλειν εχει μεγαλη σημασια το πως μιλαει ενας που δουλευει σε νυχτερινο μαγαζι!αν πχ πει ¨συγγνωμη αλλα ξερετε εχουμε πολυ κοσμο στα τραπεζια αλλα αν θελετε να κατσετε μπαρ και να περιμενετε διχως να σας υποσχεθω οτι θα βρειτε τραζεζ騴,νομιζεις οτι καποιος θα το παιξει τσαμπουκας??ειναι ο τροπος που μιλας!εγω αυτο πιστευω!

Επισκέπτης
μακλειν εχει μεγαλη σημασια το πως μιλαει ενας που δουλευει σε νυχτερινο μαγαζι!αν πχ πει ¨συγγνωμη αλλα ξερετε εχουμε πολυ κοσμο στα τραπεζια αλλα αν θελετε να κατσετε μπαρ και να περιμενετε διχως να σας υποσχεθω οτι θα βρειτε τραζεζ騴,νομιζεις οτι καποιος θα το παιξει τσαμπουκας??ειναι ο τροπος που μιλας!εγω αυτο πιστευω!
φυσικα φιλε μου,δεν διαφωνω καθολου με αυτο που αναφερεις!
ΟΜΩΣ...ειναι πολυ σημαντικο ο εργαζομενος να εχει απεναντι του εναν ανθρωπο κ οχι ενα ''ζωο''...το οποιο μιλα επιθετικα...το παιζει τσαμπουκας κλπ κλπ κλπ...
Αν ο πελατης ειναι ευγενικος,οπωσδηποτε θα εχει αρκετα καλη συμπεριφορα ως ανταποδοση απ'τον πορτιερη ή απ'τον σερβιτορο...

Ομως εγω εφερα παραδειγματα κ αναφερομουν στα λεγομενα του Pathfinder...o οποιος ακομη κ εδω μιλα ειρωνικα "τσαμπα μαγκες"...το παιζει τσαμπουκας "Says who ρε κοπρίτη? " κλπ κλπ κλπ...

Επισκέπτης
παντως να ριχνουν πορτα για λογω ντυσιματος ειναι μαλακια!!οπως και για οτι δεν συνοδευεσαι!!ασε που κοιταζουν οι πορτιερηδες λες και πιασαν τον παπα απο τα φρυδια!!αλλα αφου πανε καποιοι σε τετοια μαγαζια ας τα υποστουν

Επισκέπτης
παντως να ριχνουν πορτα για λογω ντυσιματος ειναι μαλακια!!οπως και για οτι δεν συνοδευεσαι!!ασε που κοιταζουν οι πορτιερηδες λες και πιασαν τον παπα απο τα φρυδια!!αλλα αφου πανε καποιοι σε τετοια μαγαζια ας τα υποστουν

Σιγουρα μαλακια των παιδιων που καθονται στην πορτα κ νομιζουν οτι γαμουν κ δερνουν...

Σ'ενα μαγαζι το οποιο ειναι τιγκα με κουστουματους ή με σακακια ή με κυριλλε ντυσιμο...δεν ταιριαζει ενας τυπας με αμανικο ή ενας αλλος με καπρι,σαγιοναρα κ κολλητο μπλουζακι...Οπως σε μια κυριλλε καφετερεια που ειναι προορισμος για ησυχια,κυριως για ζευγαρια ή για φρονιμες παρεες....δεν κολλαει μια αντροπαρεα 10 ατομων κυριως ''καφρων''...οποτε καλυτερα να φανε πορτα...

Οσο για τη συνοδεια...κ αυτο λογικο το βρισκω...γιατι πολλες μαλακιες γινονται κ καθ'αυτον τον τροπο αποφευγονται οι περισσοτερες παρεξηγησεις...Οταν ειναι 120 γκομενες κ 100 αντρες στο κλαμπ,μπορει να γινει παιχνιδι αλλα υπαρχει κ σχετικη ηρεμια στα πεσιματα....Επισης,οταν ενας τυπας ειναι με την κοπελα του δεν θα παει να την πεσει σε μια αλλη...ακομη,ενας μπακουρος,δεν θα την πεσει σε γκομενα που συνοδευεται,θα παει σε μια απ'τις 20 ελευθερες...οποτε δεν εχουμε τσαμπουκαδες μεσα στο κλαμπ...οποτε καλα ειναι να πεφτει κ σχετικη πορτιτσα...

Ολα αυτα ειναι απλα η αποψη/γνωμη μου...για τυχον διαφωνιες...ζητω συγγνωμη... :grin: :grin: :grin:

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λίγα λόγια που ίσως σας ανοίξουν τα μάτια. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος, πλην όμως περιεκτικός:

Πριν χρόνια στη Σαντορίνη. Ντυμένος super, με την γκόμενα μου ντυμένη ως "miss κάβλα", πάω να μπω σε γνωστό και καλά in club. Παρατηρώ τον γορίλα στην πόρτα που κόβει φάτσες και αφήνει κόσμο στην απ' έξω, όχι βεβαίως επειδή τους έδιωχνε αλλά για να φαίνεται οτι γίνεται χαμός στο μαγαζί. Χέρι - χέρι με την miss κάβλα, προχωρώ να μπω αγνοώντας τον και νιώθω την ανοικτή παλάμη του στο στήθος μου με κίνηση "στοπ". Πέρνω το κουλό του παραμάζωμα και συνεχίζω.

- Κύριε, δεν μπορείτε να μπείτε. Υπάρχει είσοδος.
- Το ξέρω
του λέω, από την είσοδο μπήκαμε!
- Δεν καταλάβατε. Είσοδος 10 euro το άτομο...
- Tι είπες? Πως? Τι θες τώρα δηλαδή? Να φωνάξω τους μπάτσους και να σου το κλείσουν τώρα το μαγαζί? Θες να πάρουν σηκωτό και εσένα και το αφεντικό σου? Ξέρεις πως η "είσοδος" είναι παράνομη ή δεν σε ενήμερώσανε επαρκώς?
- Λυπάμαι κύριε... Να, ξέρετε έχουμε οδηγίες να το κάνουμε για να μην μπαίνουν μέσα οι ξεσαλωμένοι οι ξένοι και χαλάνε την πιάτσα... Λυπάμαι. Παρακαλώ, παράστε!

Στο τέλος (ακόμη και την ώρα που φύγαμε από το μαγαζί) όχι μόνο ζήτησε συγνώμη, αλλά κανόνισε να έχουμε και όλα τα ποτα μας κερασμένα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑTA:

• [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η "είσοδος"! Τέλος! Οποιος ουστάρει να είναι θύμα, πληρώνει! Κι ας βγει κανείς να πει πως η ελληνική Νομοθεσία λέει το αντίθετο. Σε κάθε ένα καραγκιόζη που επιμένει να σας ζητάει να ΠΡΟ-πληρώσετε κάτι που δεν έχετε λάβει ακόμη (και καλά οτι με την "είσοδο" θα πάρεις ποτό μέσα - όχι ρε καραγκιόζη θέλω να μπώ και να ΜΗΝ πάρω ποτό!), σηκώνετε το κινητό σας, σχηματίζετε το μαγικό 100 και με χαρά τους λέτε πως σας ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την εισοδο. Κι αν δεν σας κάνουν τεμενάδες μετά από το club... να μη με λένε PATHFINDER[/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να "φάτε πόρτα"! Αυτά που ξέρανε τα νυκτο-τσουτσέκια, να τα ξεχάσουνε! Εκτός κι αν είστε εμφανώς μεθυσμένος με κίνδυνο να δημιουργήσετε φασαρία, εμφανώς ρυπαρός και βρωμάτε σαν κουράδα από χιλιόμετρα μακρυα ή πάσχετε από εμφανείς μεταδοτικές ασθένειες, λεπρες κλπ... ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σας απαγορευσει την είσοδο σε μαγαζι, bar, club, μπουζουκια κι ότι άλλο σας κατεβεί. Αν σας προβληθεί η ΓΕΛΟΙΑ δικαιολογία οτι "πρέπει να συνοδευεστε", "το μαγαζί είναι γεμάτο" κλπ και μπεί έστω κι ενας πελάτης μετά από εσάς ή αντί για εσάς, φωνάξτε τους μπάτσους! ΑΜΕΣΩΣ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρα θα κάνουν να τον πάρουν μέσα τον μπαγλαμά που κάνει τον πορτιέρη - άσε που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον "μαζέψουν" αν τους το ζητήσετε.[/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάτε να καθίσετε (ειδικά σε καφετερία) σε τραπέζι και να σας πούνε πως είναι ρεζερβέ! Σύμφωνα με την Νομοθεσία που τα καριόλια τα αφεντικά των μαγαζιών την ξέρουν, για να είναι έγκυρο το ρεζερβέ, θα πρέπει ο πελάτης να έχει κλεισει ΕΠΩΝΥΜΩΣ το τραπέζι ΚΑΙ να έχει ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τουλάχιστον το 10% της συνολικής κατανάλωσης που πρόκειται να κάνει (αυτό από μόνο του είναι απίθανο διότι ποτέ δεν μπορείς να γνωριζεις τι σύνολική ζημιά θα κάνεις) ΚΑΙ να ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ απόδειξη από ταμειακή μηχανή για τον λόγο αυτό (φυσικά με την ημέρα και την ώρα της κράτησης, που πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 ώρες πριν)!!! Το κακό βέβαια είναι πως στις καφετερίες που κρατάνε τα πρώτα, τα μουράτα τα τραπέζια για τους glamour, αν και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σας σηκώσουν όταν με τσαμπουκα καθήσετε (ας τολμήσουν να σας αγγίξουν και το μαγικό νούμερο 100 θα χαρεί να απαντήσει στην κληση σας) και σίγουρα θα κάνουν πάσο... υπάρχει το πρόβλημα πως ποτε δεν ξέρετε αν αυτό που θα πιείτε είναι καφές ή ροχάλες του μπάρμαν![/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας πουνε οτι μετά από τις 22.00 πχ δεν σερβίρουν καφέ κλπ. Says who ρε κοπρίτη? Υπάρχει Νόμος ρε και θα τον σεβαστείς, είτε γουστάρεις είτε όχι! Κατά την ίδια έννοια με το προηγούμενο, θα σας φέρουν και τσάι του βουνού ακόμη (αν αναγράφεται στον κατάλογο) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ώρα και θα σας πούνε κι ευχαριστώ αν τους τρίξετε ΣΩΣΤΑ τα δόντια... αλλά είπαμε: Μην πιείτε ροχάλες αντί για τσάι![/li]
    [li]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σας δείχνουν ΠΟΥ θα καθίσετε - ειδικά σε καφετερίες! Βλέπε προηγούμενη περίπτωση. Μερικοί εξυπνάκηδες, αμα βλέπουν τίποτα παρέες που ρε παιδί μου δεν είναι glamour... τους χώνουν σε κάτι απομακρυσμένα τραπέζια, δίπλα στην τουαλέτα τη στιγμή που κρατάνε τα "καλα τραπέζια" για τις IN παρεες[/li]

Φιλε μου τα παραπανω που λες ειναι καλα και αγια αλλα ισχυουν στην σφαιρα της φαντασιας.
Τυχαινει να εχω δουλεψει σε αρκετα μαγαζια.Κι καλα και κακα.Αλλου περναγαν και αυτα που λες.Ομως υπαρχουν  και αλλου που δεν τα εφαρμοζει ο θεος ο ιδιος.Οπως πχ στο καλοκαιρινο ΜΑΟ οπου ο ιδιοκτητης-πολυ δυνατο ονομα που του ανηκει οστρια,μαγαζα σε ψυρρη κλπ κλπ, βγηκε εξω και πεταξε με τις κλοτσιες απο την πορτα 2 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ χωρις εισοδο.Αν θελετε με πιστευετε.Και ταυτοτητες δειξανε και τους ειπε "τι θελετε ρε ,μεταθεση στο Σουφλι?".
Και στις Μουσσες οταν ο Λαζαριδης ο ιδιοκτητης,γνωστος πρωην νονος οταν ηταν εκει Παζης Τασσιος(2003 νομιζω)πηρε το μπλοκακι απο τα χερια αστυνομικου που εγραφε τα παρανομα παρκαρισμενα του κεντρου,το εσκισε και τον σκυλοβρισε.
Και οι αστυνομικοι ανθρωποι ειναι και θελουν μπλεξιματαειτε με μεταθεσεις ειτε με νονους.Και δεν προκειται να συλλαβουν για εσας τον πορτιερη απ το Ακρωτηρι πχ οταν ξερουν οτι θα εχουν να κανουν με τον Βοιδονικολα ή τον Αιδινιωτη...δυστυχως.Εχουν και αυτοι οικογενειες.Αφηστε που αρκετοι συνηθως πορτιερηδδες ή παρκαδοροι ειναι οι ιδιοι μπατσοι.Για τραβατε να δειτε ιερα οδο...Πως λειτουργουν ολοι χωρις αδεια?
οσο ετσι δουλευει η νυχτα ετσι θα ειναι τα πραγματα...

υγ. και κατι ακομα.αν δεν υπηρχε πορτα και ολοι μπαιναν παντου ποιος απο οσους πηγαινουν θα ηθλελε να παει πχ ακανθους που θα ηταν γεματο με αλβανα μπακουρια?Κανεις!Αρα θελετε και πηγαινετε εκει που υπαρχει επιλογη πελατων...

Επισκέπτης
γι αυτους τους λογους πορτα δεν μπορουν να δωσουν  ;) ;) ;)!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε Nyxta/mclein,

Yποθέτω (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος σε παρακαλώ) πως έχεις δουλέψει ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ σε μαγαζί νύκτας και έχεις φάει το παραμυθάκι που σας πάσαρε ο ιδιοκτήτης ή οι κατα καιρούς ιδιοκτήτες. Μάθε λοιπόν τι ΑΚΡΙΒΩΣ ορίζει ο Νόμος και όχι τα λόγια του ποδαριου:

Με την εισοδο δεν πληρωνεις το ποτο μονο...αλλα κ την ''ενοικιαση'' του ''Χ'' χωρου που καταλαμβανεις στο εκαστοτε μαγαζι....Οταν πληρωνεις στην εισοδο σου δινουν κανονικα αποδειξη η οποια εχει περιγραφη για ποιο λογο κοπηκε,απο εκει και περα αν θελεις παιρνεις ποτο...αν δεν θες δεν παιρνεις...ομως καταλαμβανεις χωρο...οποτε πληρωνεις.
Και εισαι υποχρεωμενος!
Aυτό είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ γραμμάνο και σε ΚΑΜΙΑ νομοθεσία ή ρύθμιση! Αντιθέτως, ΚΑΘΕ μαγαζί που δηλώνει πως είναι ΑΝΟΙΚΤΟ, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να δέχεται και να εξυπηρετεί πέλάτες, εκτός κι αν ανήκουν στις απαγορευτικές κατηγορίες που ανέφερα πιο πριν (περι δημόσιας υγείας, μέθης κλπ). Όλα τα υπόλοιπα περί "ενοικίασης χώρου" είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ και δημιουργήματα φαντασίας των νυκτο-ιδιοκτητών που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως όλοι οι πελάτες είναι ανυποψίαστοι και θα τρώνε πάντα πρόλογο! Τέλος αυτό!

Αν καλεσεις την αστυνομια σε τυχον απαγορευση εισοδου σου σε οποιοδηποτε μαγαζι...το πολυ που θα κερδισεις ειναι η εισοδος σου στο μαγαζι,(Προσεξε ομως στην εξοδο σου τις γωνιες...ατυχηματα γινονται συχνα...)!,υπαρχει κ η περιπτωση να φας ξανα πορτα γιατι μπορει να εχει κανονισμους το μαγαζι.(ειτε να ειναι χαρακτηρισμενο ως πριβε,ειτε ως ρεζερβε ειτε οτιδηποτε το οποιο φτιαχνεται σε ενα πενταλεπτο το οποιο σημαινει οτι θα γινεις κ ρομπα....
Αν ή όταν καλέσεις Αστυνομία σε περίπτωση άρνησης εισόδου, η Αστυνομία ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ και είναι στην διακριτική της ευχαίρια να ζητήσει τον ιδιοκτήτη να ΚΛΕΙΣΕΙ! Ένα μαγαζί ΔΕΝ χαρακτηρίζεται ως prive, ή ως ρεζερβε σε 5 λεπτά διότι ακόμη κι εκεί ΥΠΑΡΧΟΥΝ κανονισμοί που προφανώς αγνοείς και που να χτυπιεσαι δεν είναι δυνατόν να το μεταμφιέσεις ούτε σε 5 λεπτά, ούτε σε 2 ώρες! Όσο για τις θεωρίες περί "ατυχημάτων"... εδώ γελάμε! Κλασικό παράδειγμα τσακαλο-μαγκιάς του τσουτσεκόβιου που νομίζει οτι κατέζει τη νύκτα (όχι δική σου προς θεού, αλλά του κάθε ιδιοκτήτη bar, club κλπ)

Τα ρεζερβε τραπεζια ειναι φανερο σε ολους οτι ειναι κλεισμενα με ειδικο ταμπελακι.Εχεις δικιο οτι πρεπει να ειναι κομμενη αποδειξη αλλα οχι απαραιτητα με το 10% της καταναλωσης...απλα με ενα τυπικο ποσο ως προκαταβολη που εχει δοθει απ'τον εκαστοτε πελατη!!!Και φυσικα μπορουν να σε σηκωσουν απ'τη θεση που θα κατσεις,ακομη και με την προφαση οτι το μαγαζι κλεινει...Αντε απεδειξε οτι δεν πεταει ο γαιδαρος μετα... ;) ;) ;)
Ο Νόμος ορίζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ρητά και κατηγορηματικά το ποσοστό του 10%. Προτείνω να τον διαβάσεις και να ενημερωθείς διότι μάλλον ημι-μαθή σε βρίσκω! Όσο για το αν μπορεί να σε σηκώσει από τη θέση με την πρόφαση πως το μαγαζί κλεινει... ναι αν είναι η ώρα που ορίζει ο Νόμος να κλείσει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ή αν απομακρυνθούν ΟΛΟΙ οι πελάτες (ανωτέρα βία το μαγαζί πρέπει να κλεισει), ναι... φυσικά τότε δεν θα κάνουμε τον μαλάκα! Όλα τα άλλα είναι αεροφιλολογίες και μαγκίτσες του κώλου.

Κανεις λαθος...οτι θελει προσφερει ενα μαγαζι το οποιο ειναι νομιμο....Τα μαγαζια που εντασσονται στην κατηγορια καφε-μπαρ μετα απο καποια ωρα (την οποια οριζει ο ιδιοκτητης) προσφερουν υπηρεσιες για μπαρ...οποτε δεν μπορεις εσυ 3 τα ξημερωματα να ζητησεις καφε...Στην τελικη,για να μην ακουνε τον καθε μαλακα να τους πρηζει τα @@...λενε δεν εχουμε κ τελος...
Δεν κατάλαβες καλα! Τα μαγαζιά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να σερβιρουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ώρα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει ο καταλογος! Κι αν ο πελάτης το ζητήσει... θα το πάρει! Κι αν τους τελειωσε να πάνε να το βρούν. Αναφέρω απλα τι λέειο Νομος... αλλά ο ΚΟΣΜΟΣ δεν το γνωρίζει, δυστυχώς ΟΥΤΕ οι εργαζόμενοι στα bar οι οποίοι ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ πλάνη που τους πασάρουν οι ιδιοκτήτες!

Κανενας απ'τα μαγαζια δεν εχει να φοβηθει τπτ κ κανεναν αν ειναι νομιμος κ αν ξερει να δουλευει...οποτε κ αστυνομια να καλεσεις κ το θεο στη γη να ξαναφερεις δεν θα βρεις δικιο...υπαρχουν 100αδες παραθυρα που θα σε βγαλουν εκτος απο χρεωμενο για εξοδα δικης κλπ....κ φοβισμενο γιατι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ξαναπατησεις σε μαγαζι...αν προβεις στις ενεργεις που αναφερεις...
Ξανασκέψου το! Ξέρεις πως η ΠΟΡΤΑ δεν ειναι δουλειά, ο υπάλληλος που την ασκεί δεν αναφέρεται σε ΚΑΜΙΑ λίστα εργαζομένων... κι αν κάνει το λάθος να αγγίξει οποιονδήποτε ή έστω να κοιτάξει στραβά κάποιον, η Αστυνομία του φερμάρει ένα ωραίο διαβιβαστικό στον Εισαγγελέα που θα είναι ΟΛΟ δικό του. Το οτι δεν σου έχει συμβεί μέχρι τώρα... δεν σημαίνει οτι ο Νόμος σε καλύπτει! Όοοοοχι φίλε! Θα πρότεινα μάλιστα... να ζητήσεις να ενημερωθείς καλύτερα, διότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και δεν θα ήθελα να με θυμηθείς κάποτε και να λες "μου τα έλεγε ο PATH, αλλά εγώ έκανα τον ξερόλα". Κι επειδή μπορεί τα νυκτερινά μαγαζιά να είναι 100 χρονών, οι μπάτσοι όμως είναι 101... αν με πιάνεις!

Τέλος, δείξε μου ένα νυκτερινό μαγαζί που είναι 100% νόμιμο... και θα σου δείξω τον παραδεισο! Τι? Πως?

Με αγαπη, PATHFINDER

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom