Νέα

Καταγγελίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με αλλες δικαιολογιες αλλα γι'αυτους τους λογους ομως μπορουν....και αυτο κανουν...;) ;) ;)
οταν ομως σκανε οι αστυνομικοι οι δικαιολογιες δεν πιανουν  ;) ;) ;)!!και αμα τυχει ο πελατης να ναι αστυνομικος εκει να δεις γλεντια  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Φίλε Nyxta/mclein,

Yποθέτω (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος σε παρακαλώ) πως έχεις δουλέψει ως ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ σε μαγαζί νύκτας και έχεις φάει το παραμυθάκι που σας πάσαρε ο ιδιοκτήτης ή οι κατα καιρούς ιδιοκτήτες. Μάθε λοιπόν τι ΑΚΡΙΒΩΣ ορίζει ο Νόμος και όχι τα λόγια του ποδαριου:

Aυτό είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ γραμμάνο και σε ΚΑΜΙΑ νομοθεσία ή ρύθμιση! Αντιθέτως, ΚΑΘΕ μαγαζί που δηλώνει πως είναι ΑΝΟΙΚΤΟ, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να δέχεται και να εξυπηρετεί πέλάτες, εκτός κι αν ανήκουν στις απαγορευτικές κατηγορίες που ανέφερα πιο πριν (περι δημόσιας υγείας, μέθης κλπ). Όλα τα υπόλοιπα περί "ενοικίασης χώρου" είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ και δημιουργήματα φαντασίας των νυκτο-ιδιοκτητών που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως όλοι οι πελάτες είναι ανυποψίαστοι και θα τρώνε πάντα πρόλογο! Τέλος αυτό!

Αν ή όταν καλέσεις Αστυνομία σε περίπτωση άρνησης εισόδου, η Αστυνομία ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ και είναι στην διακριτική της ευχαίρια να ζητήσει τον ιδιοκτήτη να ΚΛΕΙΣΕΙ! Ένα μαγαζί ΔΕΝ χαρακτηρίζεται ως prive, ή ως ρεζερβε σε 5 λεπτά διότι ακόμη κι εκεί ΥΠΑΡΧΟΥΝ κανονισμοί που προφανώς αγνοείς και που να χτυπιεσαι δεν είναι δυνατόν να το μεταμφιέσεις ούτε σε 5 λεπτά, ούτε σε 2 ώρες! Όσο για τις θεωρίες περί "ατυχημάτων"... εδώ γελάμε! Κλασικό παράδειγμα τσακαλο-μαγκιάς του τσουτσεκόβιου που νομίζει οτι κατέζει τη νύκτα (όχι δική σου προς θεού, αλλά του κάθε ιδιοκτήτη bar, club κλπ)

Ο Νόμος ορίζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ρητά και κατηγορηματικά το ποσοστό του 10%. Προτείνω να τον διαβάσεις και να ενημερωθείς διότι μάλλον ημι-μαθή σε βρίσκω! Όσο για το αν μπορεί να σε σηκώσει από τη θέση με την πρόφαση πως το μαγαζί κλεινει... ναι αν είναι η ώρα που ορίζει ο Νόμος να κλείσει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ή αν απομακρυνθούν ΟΛΟΙ οι πελάτες (ανωτέρα βία το μαγαζί πρέπει να κλεισει), ναι... φυσικά τότε δεν θα κάνουμε τον μαλάκα! Όλα τα άλλα είναι αεροφιλολογίες και μαγκίτσες του κώλου.

Δεν κατάλαβες καλα! Τα μαγαζιά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να σερβιρουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ώρα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει ο καταλογος! Κι αν ο πελάτης το ζητήσει... θα το πάρει! Κι αν τους τελειωσε να πάνε να το βρούν. Αναφέρω απλα τι λέειο Νομος... αλλά ο ΚΟΣΜΟΣ δεν το γνωρίζει, δυστυχώς ΟΥΤΕ οι εργαζόμενοι στα bar οι οποίοι ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ πλάνη που τους πασάρουν οι ιδιοκτήτες!

Ξανασκέψου το! Ξέρεις πως η ΠΟΡΤΑ δεν ειναι δουλειά, ο υπάλληλος που την ασκεί δεν αναφέρεται σε ΚΑΜΙΑ λίστα εργαζομένων... κι αν κάνει το λάθος να αγκίξει οποιονδήποτε ή έστω να κοιτάξει στραβά κάποιον, η Αστυνομία του φερμάρει ένα ωραίο διαβιναστικό στον εισαγγελέα που θα είναι ΟΛΟ δικό του. Το οτι δεν σου έχει συμβεί μέχριο τώρα... δεν σημαίνει οτι ο Νόμος σε καλύπτει! Όοοοοχι φίλε! Θα πρότεινα δε... να ενημερωθείς καλύτερα, διότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και δεν θα ήθελα να με θυμηθείς κάποτε και να λες "μου τα έλεγε ο PATH, αλλά εγώ έκανα τον ξερόλα". Κι επειδή μπορεί τα νυκτερινά μαγαζιά να είναι 100 χρονών, οι μπάτσοι όμως είναι 101... αν με πιάνεις!

Τέλος, δείξε μου ένα νυκτερινό μαγαζί που είναι 100% νόμιμο... και θα σου δείξω τον παραδεισο! Τι? Πως?

Με αγαπη, PATHFINDER

Κανεις λαθος...δεν εχω δουλεψει ως υπαλληλος ουτε σε μαγαζι νυχτα ουτε τη μερα...
Παραμυθακια συνηθως δεν τρωω...μονο φαγητο... :grin: :grin:

1.κανε μηνυση αν θελεις να βρεις το δικιο σου...μιας και εισαι νομοταγης κ αγαπας κ πολυ τους νομους...και δεν ειναι παπαρια η αποδειξη που λεει ΕΙΣΟΔΟΣ - Χ€....ειναι απολυτα νομιμη...ειτε θες ειτε οχι..εκτος κ αν εχεις κανενα μαγαζι κ μας αποδειξεις το αντιθετο ή αν εχει κερδισει καμια δικη κατ'αυτον τον τροπο.

2.Αντε,να βρεθουμε οι 2 μας ενα βραδυ στην παραλιακη να κλεισουμε ολα τα μαγαζια στη σειρα....μιας κ κανενα δεν θα μας βαλει μεσα... :2funny: :2funny: :2funny:...Μαλλον πρεπει να κατεβεις απο εκει ψηλα που εισαι γιατι χανεται το σημα κ δεν λαμβανω καλα...

3.Μια χαρα τον ξερω το νομο...ειναι 10% μοναχα σε περιπτωσεις που ειναι γνωστη η καταναλωση κατα την κρατηση...
Για παραδειγμα σ'ενα εστιατοριο,ξερεις απο πριν τι κ ποσο θα φας ? φυσικα κ οχι...οποτε δινεις ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ μια προκαταβολη κ εξασφαλιζεις κ καλυτερο τραπεζι κ το εχεις κ σιγουρο 1000%...
Επαναλαμβανω....το μαγαζι μπορει οποιαδηποτε στιγμη πριν παραγγειλεις να σε σηκωσει απ'τη θεση που εχεις μονος σου καταλαβει...

4.Καλα,κοιμησου κ μην αλλαξεις πλευρο....αντε να μηνυσεις κανενα μαγαζι επειδη θα σου πει δεν εχω καφε κ μου τελειωσε....ή επειδη δεν εχω το Χ ποτο....πλακα μας κανεις ? κ στην τελικη δεν γουσταρω κ δεν σερβιρω...μηνυσε με...

5.να παμε να μηνυσουμε τοτε ολους τους ανθρωπους που μας κοιτουν περιεργα...επισης,να μηνυσουμε κ αυτους που μας ακουμπουν στην ομονοια ή σε χωρους που συγκεντρωνεται μεγαλος πληθυσμος....
Οταν οι μπατσοι πηγαιναν...οι επιχειρηματιες ερχονταν 10η φορα...με το καταλληλο λαδι...(κατα προτιμηση Καλαματας)..ολα γινονται κ ολα ειναι νομιμα...Υπαρχει η περιπτωση του σωματοφυλακα...δεν ξερω αν σου διεφυγε κατα λαθος ή επιτηδες...παντως επιτρεπεται φρουρα μεσα κ εξω απο τα μαγαζια...

Υ/Γ---->Εισαι δικηγορος ? Αν ναι,σταματα να ονειρευεσαι κ να παραμυθιαζεις τον κοσμο για να εχεις συνεχεια δουλεια...Δεν θα βρεις ποτε ακρη κ δικαστικα να πας καποιον επιχειρηματια....κ θα βρεις καμια μερα κ τον μπελα σου...

Με εκτιμηση mclein...

Επισκέπτης
οταν ομως σκανε οι αστυνομικοι οι δικαιολογιες δεν πιανουν  ;) ;) ;)!!και αμα τυχει ο πελατης να ναι αστυνομικος εκει να δεις γλεντια  :grin: :grin: :grin:

μια χαρα θα περασει ο μπατσος...με ενα γρηγορο διακανονισμο...γινεται αρχικα προστατης του μαγαζιου κ του χωρου γυρω απ'αυτο...κ τελικα γινεται ο καλυτερος τσαμπα πελατης του μαγαζιου...
Τι ωραια που τα βρηκαμε....συνηθισμενο το κολπο....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μηπως να εφαρμοσω κι εγω εισοδο στο μαγαζι?
Λεω….μηπως…!!!!
Χαχαχαχαχα….!!!!

Επισκέπτης
Τι πρωτοτυπο…θα με παρουν με τις ντοματες…
Εδώ είναι Ελλαδα…το ξεχασες?
Να σου πω την αληθεια,δεν εχω ιδεα για το πως ειναι εντος/εκτος απ'τα σπιτακια,μια φορα περασα κ αυτη επειδη με αναγκασαν...οποτε καλη μου φανηκε η ιδεα...κατα τα αλλα εισαι η πλεον αρμοδια να μιλησει περι του θεματος...:) :) :)

Oσο για το οτι εδω ειναι ελλαδα...προσπαθω να το ξεχασω καθε μερα....

Επισκέπτης
καλο ψαξιμο πες στα παιδια... ;) ;)
καλο κρυψιμο πες στα αλλα παιδια  ;) ;)!!και την επομενη φορα στο δικαστηριο να μην εμφανιζονται ως μαγειροι οπως εχουν κανει στο παρελθον  ;)!!και καλο θα ειναι οταν πληρωνομται οι πορτιερηδες για κατι να το κανουν και οχι να λειπουν οταν γινονται τσαμπουκαδες και σπανε το μαγαζι  ;) ;)!!δεν τιμανε ετσι το μισθο τους  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ζηλεψα!!θα βαλω και εγω εισοδο στο μαγαζι μου!50 ευρω μονο και μονο αν μπουν!!χαχαχαχ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Κανεις λαθος...δεν εχω δουλεψει ως υπαλληλος ουτε σε μαγαζι νυχτα ουτε τη μερα
Τότε θεώρησέ το λάθος μου. Εξάλου εγώ σου ζήτησα να με διορθώσεις αν είχα κρίνει λάθος.

δεν ειναι παπαρια η αποδειξη που λεει ΕΙΣΟΔΟΣ - Χ€....ειναι απολυτα νομιμη
Έχω την εντύπωση πως ή δεν με διαβάζεις πρσεκτικά ή φαντάζεσαι άλλα! Δεν είπα πως είναι παράνομη η αποδειξη που λεει ΕΙΣΟΔΟΣ - Χ€! Είπα πως παράνομο είναι να σε υποχρεώσουν να πληρώσεις για να μπεις! Έχει διαφορά! Την καταλαβαίνεις?

Αντε,να βρεθουμε οι 2 μας ενα βραδυ στην παραλιακη να κλεισουμε ολα τα μαγαζια στη σειρα
Άκουσε με. Όπως ΕΙΠΑ και στο πρωτο μου post, όταν βγαίνουμε έξω με την παρέα μας, τον κολλητό μας, τη γκόμενα που έχουμε ή θέλουμε να ρίξουμε... δεν παριστάνουμε του μαλάκες - αν είναι δυνατό να φαντάστηκες πως προτείνω κάτι τέτοιο! ΑΝ όμως ή ΟΤΑΝ τύχει - δεν το ευχομαι - να αντιμετωπίσουμε κάποιον που νομίζει πως επειδή εργάζεται σε νυκτερινό μαγαζί έχει την δυνατότητα να μας δουλευει απρόκλητα και να μας πουλάει μαγκιά... εκεί θα τον σφάξω με το μπαμπάκι.

10% μοναχα σε περιπτωσεις που ειναι γνωστη η καταναλωση κατα την κρατηση. Για παραδειγμα σ'ενα εστιατοριο,ξερεις απο πριν τι κ ποσο θα φας ? φυσικα κ οχι...οποτε δινεις ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ μια προκαταβολη κ εξασφαλιζεις κ καλυτερο τραπεζι κ το εχεις κ σιγουρο 1000%
Ανέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στο πρώτο μου post! Eπιβεβαιώνονται οι αμφιβολίες μου πως δεν με διαβάζεις προσεκτικά...! Άσε που με αναγκάζεις να επαναλλαμβάνομαι.

στην τελικη δεν γουσταρω κ δεν σερβιρω...μηνυσε με
Ναι ε? Καλά αυτή η ατάκα ξέρεις πως παει περίπατο όταν έρθουν τα παιδιά με τα γαλάζια και ζητήσουν από τον "υπευθυνο" να τους ακολουθήσει στο τμήμα για διαδικασία αυτοφόρου? Άσε που η ατακα μαλακώνει και γίνεται "καλά ρε φιλαράκι... θα τα βρούμε! Να κεράσω τις μπυρίτσες?".

να παμε να μηνυσουμε τοτε ολους τους ανθρωπους που μας κοιτουν περιεργα...επισης,να μηνυσουμε κ αυτους που μας ακουμπουν στην ομονοια ή σε χωρους που συγκεντρωνεται μεγαλος πληθυσμος
Απάντησα παραπάνω! Μη με κάνεις να επαναλλαμβάνομαι! Δεν είμαστε εγωμανείς και ιδιότροποι κάγκουροι που πάμε γυρευοντας. Δεν είμαστε όμως και θύματα! Άλλωστε το thread αυτό το σκοπό δεν εχει?

Οταν οι μπατσοι πηγαιναν...οι επιχειρηματιες ερχονταν 10η φορα...με το καταλληλο λαδι...(κατα προτιμηση Καλαματας)..ολα γινονται κ ολα ειναι νομιμα
Αστα τώρα αυτά! Μην αναμασας τις εξυπνάδες της νύκτας! Ναι, υπάρχουν 1000αδες που λαδώνονται. Υπάρχουν κι αλλοι τόσοι που δεν λαδωνονται! Όταν μάλιστα ο πολίτης ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ και ζητήσει συνδρομή αστυνομίας, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κάνουν τα νόμιμα! Ξέρεις γιατί? Διότι υπάρχει το αρθρο περι "παράβασης καθήκοντος" το οποίο οι μπάτσοι ΤΡΕΜΟΥΝ. Με πιάνεις?

Υπαρχει η περιπτωση του σωματοφυλακα...δεν ξερω αν σου διεφυγε κατα λαθος ή επιτηδες...παντως επιτρεπεται φρουρα μεσα κ εξω απο τα μαγαζια.
Υπαρχει πουθενα στη λίστα των υπαλλήλων γραμμένος κανεις ως σωματοφύλακας? Αν ναι, έχει καλώς και δεκτόν! Ελα όμως που η πόρτα στο 99.999999% ΔΕΝ υπάρχει καταχωρημένη ΟΥΤΕ σαν "λατζιέρης"! Τα ίδια με εμένα λες, αλλα για ένα παράξενο λόγο αρνείσαι να καταλάβεις που το πάω...

Εισαι δικηγορος ?
Όχι βέβαια! Αλλα και να ήμουν... τα σχόλια ήταν αστοχα!

Με εκτιμηση PATHFINDER...

Επισκέπτης
καλο κρυψιμο πες στα αλλα παιδια  ;) ;)!!και την επομενη φορα στο δικαστηριο να μην εμφανιζονται ως μαγειροι οπως εχουν κανει στο παρελθον  ;)!!και καλο θα ειναι οταν πληρωνομται οι πορτιερηδες για κατι να το κανουν και οχι να λειπουν οταν γινονται τσαμπουκαδες και σπανε το μαγαζι  ;) ;)!!δεν τιμανε ετσι το μισθο τους  ;) ;) ;)

απο κρυψιμο ξερουν καλα,μικροι αν επαιζαν κλεφτες κ αστυνομους θα εκπαιδευτηκαν καλα!!!....στα δικαστηρια εμφανιζεται ο καθενας οπως του πρεπει...αμα δεν εμφανιστουν καθολου,καλυτερα ειναι...
Οσο για τους πορτιερηδες....εξαρταται το μισθο κ τη δικαιοδοσια....αμα βγουν τα κουμπουρια εξω μια χαρα τον τιμουν το μισθο....ή οταν θα αποδωθουν τ'αντιποινα στο μαγαζι που προκαλεσε το θεμα....

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ομως πολλες φορες οι πορτιερηδες ή ακομα και η προστασια του μαγαζιου ειναι αστυνομικοι  ;) ;) ;)
Έχεις δει πολλους μπάτσους που δουλευουν πόρτα να το λένε? Είναι οι ευγενέστεροι και οι ΠΡΩΤΟΙ που θα κάνουν πίσω να αποφύγουν φασαρία διότι αν μπλεχτούν... την πούτσισαν υπηρεσιακά!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Να σου πω την αληθεια,δεν εχω ιδεα για το πως ειναι εντος/εκτος απ'τα σπιτακια,μια φορα περασα κ αυτη επειδη με αναγκασαν...οποτε καλη μου φανηκε η ιδεα...κατα τα αλλα εισαι η πλεον αρμοδια να μιλησει περι του θεματος...:) :) :)

Oσο για το οτι εδω ειναι ελλαδα...προσπαθω να το ξεχασω καθε μερα....
Εδώ ερχεται ο πελατης και ρωταει ποσο?
20 του λεμε….και κανει παζαρια…
Λεει….15 δεν γινεται?
Φαντασου να τον υποχρεωσεις να πληρωσει και εισοδο
μονο για να δει…
Τοτε είναι που θα λιωσει στη μαλακια και θα τον βαραει με μισος
στο νεροχυτη….!!

Επισκέπτης
απο κρυψιμο ξερουν καλα,μικροι αν επαιζαν κλεφτες κ αστυνομους θα εκπαιδευτηκαν καλα!!!....στα δικαστηρια εμφανιζεται ο καθενας οπως του πρεπει...αμα δεν εμφανιστουν καθολου,καλυτερα ειναι...
Οσο για τους πορτιερηδες....εξαρταται το μισθο κ τη δικαιοδοσια....αμα βγουν τα κουμπουρια εξω μια χαρα τον τιμουν το μισθο....ή οταν θα αποδωθουν τ'αντιποινα στο μαγαζι που προκαλεσε το θεμα....
στα λογια ναι!στις πραξεις αλλαζει το πραγμα  ;) ;)!ετσι αποδειχθηκε!

Επισκέπτης
Τότε θεώρησέ το λάθος μου. Εξάλου εγώ σου ζήτησα να με διορθώσεις αν είχα κρίνει λάθος.

Έχω την εντύπωση πως ή δεν με διαβάζεις πρσεκτικά ή φαντάζεσαι άλλα! Δεν είπα πως είναι παράνομη η αποδειξη που λεει ΕΙΣΟΔΟΣ - Χ€! Είπα πως παράνομο είναι να σε υποχρεώσουν να πληρώσεις για να μπεις! Έχει διαφορά! Την καταλαβαίνεις?

Ναι ε? Καλά αυτή η ατάκα ξέρεις πως παει περίπατο όταν έρθουν τα παιδιά με τα γαλάζια και ζητήσουν από τον "υπευθυνο" να τους ακολουθήσει στο τμήμα για διαδικασία αυτοφόρου? Άσε που η ατακα μαλακώνει και γίνεται "καλά ρε φιλαράκι... θα τα βρούμε! Να κεράσω τις μπυρίτσες?".

Αστα τώρα αυτά! Μην αναμασας τις εξυπνάδες της νύκτας! Ναι, υπάρχουν 1000αδες που λαδώνονται. Υπάρχουν κι αλλοι τόσοι που δεν λαδωνονται! Όταν μάλιστα ο πολίτης ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ και ζητήσει συνδρομή αστυνομίας, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κάνουν τα νόμιμα! Ξέρεις γιατί? Διότι υπάρχει το αρθρο περι "παράβασης καθήκοντος" το οποίο οι μπάτσοι ΤΡΕΜΟΥΝ. Με πιάνεις?

Υπαρχει πουθενα στη λίστα των υπαλλήλων γραμμένος κανεις ως σωματοφύλακας? Αν ναι, έχει καλώς και δεκτόν! Ελα όμως που η πόρτα στο 99.999999% ΔΕΝ υπάρχει καταχωρημένη ΟΥΤΕ σαν "λατζιέρης"! Τα ίδια με εμένα λες, αλλα για ένα παράξενο λόγο αρνείσαι να καταλάβεις που το πάω...

Συγχωρεμενος.

Φυσικα κ το καταλαβαινω...σε ενα ξενο σπιτι μπαινεις απροσκλητος ή μονο αν σε καλεσουν ? ετσι κ σ'ενα ξενο μαγαζι,πληρωνεις για να μπεις ή εχεις προσκληση κ μπαινεις τσαμπα...
Αν θες μιλαμε κ προσωπικα....κ παμε αυριο παραλιακη που υπαρχουν κατι μπουζουκια που λειτουργουν τωρα το καλοκαιρι....θα παμε για ποτο στο μπαρ αλλα στην εισοδο εσυ θα πεις οτι θα φωναξουμε την αστυνομια να τους το κλεισει...επειδη θα μας αναγκασουν να πληρωσουμε ''εισοδο''..Εισαι μεσα ?

Για πες μου για ποιο λογο θα κατηγορηθει στο αυτοφορο ο υπευθυνος του καταστηματος σε περιπτωση που πει,δεν γουσταρω κ δεν σερβιρω...την επισημη κατηγορια θα ηθελα να ξερω. (πρεπει να πινεις πολλες κερασμενες μπυριτσες παντως με την τακτικη σου..)

Μπροστα τα νομιμα....κ πισω τα παρανομα ? Και δεν εγινε κ τπτ στην τελικη μια νυχτα στο κρατητηριο... ;) ;) ;)
Εσυ σαν πελατης δεν εχω καταλαβει τι θα κερδισεις...

Δεν εχω ψαξει ολα τα μαγαζια...αν τα ψαξω θα σου πω...οτι το 99.9% δεν ειναι καταγεγραμμενοι....μεχρι τοτε σεβομαι αυτο που βλεπω...κ δεν ψαχνομαι..

Θα ηθελα πολυ να ημουν φιλος σου....θα βγαιναμε καθε μερα εξω....θα τρωγαμε,θα πιναμε....θα γλενταγαμε...κ ολα τσαμπα...κ καμια μερα αν τρωγαμε τπτ φαπες...δεν γαμιεται...μια φορα στις τοσες δεν τρεχει τπτ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom