Επισκέπτης
και κατι τελευταιο... οταν νομιζεις οτι ολοι οι γυρω σου κανουν λαθος , μαλλον εσυ κανεις το λαθος....
πεστου ρε του το ρε του παλιομαλακα του κρετινου πιο λαικα
Οτι τον εχουν πλακωσει στις ροχαλες ολοι και οτι δεν εχει μπορα
και κατι τελευταιο... οταν νομιζεις οτι ολοι οι γυρω σου κανουν λαθος , μαλλον εσυ κανεις το λαθος....
Δεν θα σου απαντουσα τωρα αλλα δειχνεις τουλαχιστον καλος συνομιλητης και προσπαθεις να καταλαβεις τα νοηματα που γραφω.Ταπεινα ευχαριστω και σε θεωρω τουδε και στο εξης νεαρο αγνωστο φιλο.Τωρα ομως η απαντηση που θα σου δωσω, αμφιβαλλω αν την συλλαβεις, διχως να σε υποτιμω.......Προτιμω στη σημερινη κοινωνια να ειμαι στους λιγους που χαρακτηριζονται οτι ειναι μαλακες-τρελλοι-προβληματικοι,παρα στους σημερινους πολλους ''γνωστικους'' οπως καταφερε το συστημα και τους διαμορφωσε ετσι....Ειναι μεγαλη κουβεντα ομως και δεν ειναι ευκολο απο εδω να σου την συνεχισω.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.σωστα... οποιος δεν κρυβεται πισω απο επιφανειακες ευγενειες δεν εχει ψυχραιμια και αυτοελεγχο... αλλα ευτυχως υπαρχουν λαμπροι φωστηρες σαν εσενα που μιλανε σωστα... με ευγενικες ειρωνιες, ωστε να μαθουμε οι αδαεις....
Με σενα σπαω πλακα,συνεχισε.πεστου ρε του το ρε του παλιομαλακα του κρετινου πιο λαικα
Οτι τον εχουν πλακωσει στις ροχαλες ολοι και οτι δεν εχει μπορα
Δεν θα σου απαντουσα τωρα αλλα δειχνεις τουλαχιστον καλος συνομιλητης και προσπαθεις να καταλαβεις τα νοηματα που γραφω.Ταπεινα ευχαριστω και σε θεωρω τουδε και στο εξης νεαρο αγνωστο φιλο.Τωρα ομως η απαντηση που θα σου δωσω, αμφιβαλλω αν την συλλαβεις, διχως να σε υποτιμω.......Προτιμω στη σημερινη κοινωνια να ειμαι στους λιγους που χαρακτηριζονται οτι ειναι μαλακες-τρελλοι-προβληματικοι,παρα στους σημερινους πολλους ''γνωστικους'' οπως καταφερε το συστημα και τους διαμορφωσε ετσι....Ειναι μεγαλη κουβεντα ομως και δεν ειναι ευκολο απο εδω να σου την συνεχισω.ΕΙΜΑΙ [size=15pt]ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΟΣ [/size]ΕΛΛΗΝΑΣ.
..........................................................................οπως τα λες +αγαμητος
Δεν θα σου απαντουσα τωρα αλλα δειχνεις τουλαχιστον καλος συνομιλητης και προσπαθεις να καταλαβεις τα νοηματα που γραφω.Ταπεινα ευχαριστω και σε θεωρω τουδε και στο εξης νεαρο αγνωστο φιλο.Τωρα ομως η απαντηση που θα σου δωσω, αμφιβαλλω αν την συλλαβεις, διχως να σε υποτιμω.......Προτιμω στη σημερινη κοινωνια να ειμαι στους λιγους που χαρακτηριζονται οτι ειναι μαλακες-τρελλοι-προβληματικοι,παρα στους σημερινους πολλους ''γνωστικους'' οπως καταφερε το συστημα και τους διαμορφωσε ετσι....Ειναι μεγαλη κουβεντα ομως και δεν ειναι ευκολο απο εδω να σου την συνεχισω.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Δεν φτανουν αυτα μονο,αγαπητε για να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ.Τα νοηματα σου ειναι αρκετα ευνοητα... Λυπαμαι που σε απογοητευω....
Ειναι πολυ πρακτικο να θεωρεις οτι διαφωνεις με τους αλλους γιατι απλα δε μπορουν να φτασουν τα δυσθεωρητα υψη του πνευματος σου... και ετσι μενεις ενας μοναχικος cow boy...ενας Δον κιχωτης που μαχεται ματαια τους ανεμομυλους της ανοησιας... ειναι πρακτικο, γιατι η εναλλακτικη ειναι οτι καπου στη διαδρομη εχεις πιασει κατι λαθος...
και καποιοι ανθρωποι δεν εχουν το ψυχικο σθενος να το αποδεχθουν αυτο... Δε σε κατηγορω.. ανθρωπινο ειναι...
και εγω ειμαι ελληνας.... και στρατο πηγα, και φορους πληρωνω....
Δεν φτανουν αυτα μονο,αγαπητε για να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ.
Κατι απλο πρεπει να εχεις ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ-ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ.Ε βεβαια πρεπει να ειχες συγγενη τον Σωκρατη και να εχεις πανω απο ολα το κλασσικο six pack των φετοτουμπανιασμενων 300!
Δεν φτανουν αυτα μονο,αγαπητε για να εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ.
Την απαντηση την εδωσα....την δινω και σε σενα.Δυο στοιχεια ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ-ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ.Σιγουρα δε φτανουν...
Προτιμω ωστοσο να καταναλωνω το χρονο μου για να μαθαινω πραγματα που με βοηθανε και που δε μου δημιουργουν συμπλεγματα ανωτεροτητας...
βεβαια, η γνωση ειναι σαν το μαχαιρι... αλλοι κοβουν το ψωμι και τρωνε, και αλλοι κοβουν το δαχτυλο τους και τρεχουν...
και φοβαμαι φιλε μου οτι εσυ χρειαζεσαι betadine και γαζες επειγοντως...
εκτιμω παντως οτι εισαι ανθρωπος με IQ... κατι ειναι κι αυτο..
ΥΓ. ενδιαφερον το πως αντιπαρερχεσαι οτι εχει ουσια απ αυτα που σου γραφουν και πιανεσαι απο τα ασημαντα για να απαντησεις.....
Την απαντηση την εδωσα....την δινω και σε σενα.Δυο στοιχεια ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ-ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ.
Την απαντηση την εδωσα....την δινω και σε σενα.Δυο στοιχεια ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ-ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ.
Εισαι υπεροχος.....Χαρηκα που τα ειπαμε.θα μπορουσες να μου πεις... δυο με γυρο χωρις κρεμμυδι... το ιδιο σχετικο μ αυτο που σου ειπα θα ηταν...
αλλα ασε... ξερω... δεν επιασα το τεραστιο νοημα σου παλι.... my bad....
Εισαι υπεροχος.....Χαρηκα που τα ειπαμε.
Αργησες να πεταχτεις και ανησυχουσα.......θεωρείς απάνθρωπη την απάντησή του?
ή μήπως ότι δεν έχει συν-είδηση του τι γράφει?
διότι επιβεβαιώνεις το υστερόγραφό του...
Αργησες να πεταχτεις και ανησυχουσα.......
Δεν σου απαντω,γιατι το πρωι σε καλημερισα και με αγνοησες.ανθέλληνα απάνθρωπε, πού πήγε η ευγένειά σου βάρβαρε?