Επισκέπτης
το club 22 ονομαζεται ετσι γιατι ειναι στον αριθμο 22 στην βουλιαγμενης!!μολις την πιασεις απο την αρχη,στο πρωτο φαναρι που θα συναντησεις θα στριψεις δεξια!!το στενακι που θα μπεις ειναι η βουρβαχη!!
Προσωπική άποψη
KATERINA
KOLONOU 30 - ISOGEIO
προς το παρόν ειναι σε ρεπο
μερικεσ φορεσ αναπληρώνει καποιεσ κοπέλες
αλλα θα επανελθει!!
φυσικά Ελληνίδα και με άποψη
εχεις παει ποτε?
αχαχαχαχα..........χωωωωωωωωωωωωω με εστειλες ρε τρελοκοκολογκε!χαχαχαχαχαχα
ειπα να παω σε μπουρδελο-στουντιο για να γαμησω για 1η φορα!πως το βλεπετε?βεβαια εχω διλημμα:ποιο απο τα 3 προτεινετε για 1η φορα?Αθανασιας Παγκρατι , Λ.Καρεα 20 ή Βουρχαρη 19?
θησεως 365 τζιτζιφιες.....παρε μια μιλφ ρωσιδα σαρανταρα την στεφανια για να παρεις τις σωστες αρχες και μετα ξεκινα με τις πιο πιτσιρικες και οταν αποκτησεις 5,6 εμπειριες χτυπα και μια τριγγετα να νιωσεις την απολυτη σεξουαλικη στουντιοπροκληση που ακουει στο ονομα"ισαμπελλα"
Aπο άποψη υπηρεσιών αλλά και καθαριότητας και ντεκόρ θα έλεγα (μέχρι και αυτή την στιγμή τουλάχιστον γιατί και αυτά έχουν σκαμπανεβάσματα) είναι το Δροσοπούλου 97 (αλλά και το 95). Της Παιωνίου 10 απο άποψη πολλών όμορφων κοριτσιών και σε πολλά τακτικά διαστήματα με το Κεφαλληνίας 75 (τώρα για παράδειγμα η Παιωνίου έμεινε 'στάσιμη' η δε Κεφαλληνίας που πέρασα χτές και προχτές είχε λουκέτο στην πόρτα). Επίσης μην ξεχνάμε και την Φραντζή 47 που φέρνει αστεράκια κατα καιρούς και είναι περιποιημένος χώρος.
για αυτο στην δαφνη ισμυνης 2 τη γνωμη εχετε?
δηλαδη τι εννοεις?πως πρεπει να ειμαι?και κατι ακομα:πλεον η φραντζη 47 θεςρειται απο τα καλα?γιατι εχω βαλει στο ματι την αγαπη που δουλευε παλια βουρβαχη και τςρα δουλευει εκει απο οσο ξερω!ε?Φιλε kingoffuck πρεπει επισης να γνωριζεις οτι αν ειναι εμφανες οτι εισαι πιτσιρικος,π.χ αν εισαι μικροκαμωμενος δεν εχεις βγαλει καθολου γενια κλπ,τοτε ειναι αρκετα πιθανο να μην σου επιτρεψουν να γαμησεις ειτε σε μπουρδελο ειτε σε στουντιο.Στο λεω για να εισαι προετοιμασμενος.
δηλαδη τι εννοεις?πως πρεπει να ειμαι?και κατι ακομα:πλεον η φραντζη 47 θεςρειται απο τα καλα?γιατι εχω βαλει στο ματι την αγαπη που δουλευε παλια βουρβαχη και τςρα δουλευει εκει απο οσο ξερω!ε?
thanks!εγω παντως φαινομαι για οσο ειμαι:17αρης!τι να σου πω δεν ξερω θα δειξει.παντως ξερω ατομα ειτε μικροτερα απο εμενα ειτε της ιδιας ηλικιας που φαινονται σαν εμενα η μικροτεροι εμφανισιακα και εχουν παει και δεν τους ειπε και κανεις τιποτα.αν υπαρχει χρημα στην μεση...συμφωνεις???η τσατσα θα κανει ευκολα τα στραβα ματια!50 ευρω δεν ειναι και λιγα...και σκεψου οτι μετα μπορει να θελω να πηγαινω συνεχεια οποτε ποιος θα ειναι ο κερδισμενος τοτε?
ευχαριστω για τις συμβουλες σου...βεβαια δεν πολυκαταλαβα τι σχεση εχει η μελλοντικη κοπελα μου με το αν θα παω σε στουντιο...αν εχεις ορεξη εξηγησε το λιγο καλυτερα γιατι ψιλομπερδευτηκα.thankskingofuck............θα σου προτεινα πρωτα να τα εφτιαχνες με καμμια κοπελα στην ηλικια σου,εννοω ουτε πολυ μικροτερη αλλα ουτε και πολυ μεγαλυτερη.αν τα ειχατε κανα χρονο,και παρθενα να ηταν δεν παει να πει οτι δε θα κανατε ποτε σεξ μαζι καποια στιγμη...απλα το θεμα ειναι να μην της το δειχνεις συνεχεια οτι θες να την μαμησεις...γιατι τοτε μπορει να καταλαβει οτι τη θες για αυτο το λογο και μονο...αλλα αν πας ε μπουρδελο πριν κανεις σεξ με τη μελλοντικη κοπελα σου,να μην της το παιζεις μαμιας και ετσι....απλα να αφησεις τα πραγματα να κυλησουν ομαλα...και μπορει να μαμησεις εκει που δεν το περιμενεις...οι γκομενες εχουν πιο πολλες καυλες απο εσενα.....γενικα εμας..απλα δεν το δειχνουν τοσο ευκολα οσο εμεις..σε μας φαινεται..για ευνοητους λογους..αρα μην σκεφτεσαι το ενδεχομενο να αργησει να σου κατσει γκομενα........γεια χαρα!