ωστε να πας με κάποια που δεν υπάρχουνε κριτικές και οι φωτογραφίες είναι αμφιβόλου ποιότητας ;
απο τη στιγμη που οι προμοφωτος (+προμοβιδεος) ειναι για το μπουτσο και φαινεται οτι ειναι για το μπουτσο απο χλμ, δεν πας πουθενα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. τωρα αν εσυ (γενικο) εχεις προβλημα ορασης, αντιληψης και δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις τη φανεροτατη μουφα φωτο, δε σου φταιει κανεις.
το ιδιο επισης συμβαινει και με τους "εγκριτους", αλλα εκει θελει παραπανω αντιληψη να εχεις για να καταλαβεις.
οι κριτικες τωρα... αστο καλυτερα, μην πω κανα παραδειγμα και θιχτουν οι μεγαλογαμιαδες του ονειρου και της χουφτας.
οποιος εχει μυαλο και ξερει να συνταξει 2-3 προτασεις, καταλαβαινει τι παιζει.
προσωπικα παω παντου μονος μου, ειτε 20-50-150 κλπ. σχεδον σε ολα και οπου με παιρνει, για να εχω αποψη και γνωμη.
αναλογη διαθεση-αναλογη τσεπη-αναλογο αντιτημο δηλαδη.
περναω καλα, γραφω κριτικη και συνεχιζω μεχρι εκει που κρινω εγω.
δε βγαινει για χ, ψ λογους, γραφω κριτικη παλι και κοβω χωρις κλαψα.
ετσι ειναι και παιζεται το συγκεκριμενο "παιχνιδι".
υπ'οψιν οτι μερικες δε θελουν να γραψεις κριτικη, για τους παραξηγησιαριδες-ζηλιαριδες-κολαουζους και ειναι σεβαστο λογω δουλειας και σταθερου μεροκαματου. παντα ρωταω αν θελουν.
επισης σε καποιες (εκτος απο τις προμοφωτος η' και προμοβιδεος) δε μου αρεσει ο τροπος γραφης τους-θεατριλικι, αρα Χ.
εχει τυχει ενω εχω κλησει ραντεβου, να το ακυρωσω επειδη κατι με χαλασε σε κατι που ειπε στο θρεντ της, πριν παω.
δεν ειμαι λιγουρι, ουτε μουνοδουλος και ουτε καιγομαι να γαμησω ντε και καλα καποια.
επιλογες υπαρχουν ενα σωρο, κανονικες και πληρωμενες.
ουτε ασκοπες ερωτησεις στις ιδιες τις κοπελες και κυριως σε αλλα μελη, (γιατι αλλο γουστο γυναικας και "απαιτησεις" εχω εγω και αλλο εσυ-δεν ειμαστε το ιδιο), ουτε καραγκιοζιλικια-σαλιαρισματα στα θρεντς και ουτε παπατζηλικια, γιατι θα φαναρωθεις στην πορεια.
btw, δε νομιζω να εχω ρωτησει καποιον για να παω σε καποια, τοσο καιρο που ειμαι εδω μεσα.
απλα βλεπω-παρατηρω-πραττω.
κανας χαβαλες ναι, αλλα και εκει εξαρταται την ανταποκριση της κοπελας.
κοινως αν δε ρισκαρεις (εννοειται οτι θα φας και φολες), δε θα μαθεις.
αυτη ειναι και η συμβουλη μου και πιστευω να σε υπερκαλυψα (αρα μιξη 1 και 3).