Skipper!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 652
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα καταρχήν συγχαρητήρια για τα Ελληνικά σου.... φοβερή βελτίωση μπράβο σου..βλέπω ότι η καραντίνα σου κάνει καλό.. διαβάζεις περισσότερο και έτσι όπως το πάς μέχρι να τελειώσει η καραντίνα θα έχεις μάθει τόσο καλά την Ελληνική που θα πιάσεις δουλειά στην μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών... οπότε αφού θα αλλάξεις καριέρα δεν έχει νόημα να σου απαντήσω στις μπαρούφες και τις απειλές που μου γράφεις...Λοιπον φίλε έχω μάθει το όνομα σού και το επίθετο σου και την διεύθυνση σου έχω και φωτογραφία σου πρόσεξε δεν μιλάω σε απειλω επειδή με προσβαλες μπροστά σε όλους και είπες ψέματα και καλά κριβεται φίλος ο οποίος δεν γνωρίζω ετιμασου για μήνυση γιατί προσβαλες τον εαυτό μου μου μιλάς άσχημα για το όνομα μου τα υπόλοιπα δεν μιλάω άλλο θα τα πούμε από κοντά
Άπλά να γνωρίζεις ότι για να προσληφθείς στο δημόσιο πρέπει να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο... οπότε μη ρισκάρεις να μου κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση...γιατί έχεις λερωμένη την φωλίτσα σου φολίτσα... (αν καταλάβεις και αυτό το τελευταίο είσαι για πιστοποιητικό επάρκειας της ελληνικής)
Τέλος από την αντίδρασή σου στα λεγόμενά μου με κάνεις να σκέφτομαι αυτό που λέει η λαϊκή ρήση όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται... και βεβαίως το όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... (αν κατάλάβεις και αυτό τότε είσαι γκουρού των ελληνικών πας για λέκτορ αλέκτωρ...)