αγαπητοι συναγωνιστες μαζευτειτε θα απαγγειλλω...... κατοπιν αμοιβαιων διευκρινισεων το ραντεβου τελικα εγινε κι οχι μια αλλα δυο φορες καθοτι την πρωτη δεν την μετρησα ως ραντεβου αλλα ως εκδηλωση μετανοιας.....αν καποιος ψαχνει κορμι ρωσικο μοντελε ας ψαξει αλλου.....τωρα αν καποιος φτιαχνεται με τα παραδοσιακα μεσογειακα κορμια του χωριου πετυχε διανα...κοντουλα με παραπανισια κιλα.....προσπαθει να το καλυψει με αυτα που φοραει αλλα ανεπιτυχως......αλλα η διαθεση ειναι αυτη που πρεπει να τονιστει σε αυτη τη κοπελα.....απλα της αρεσει το σεξ,εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κανει και μονη της στο σπιτι της αν δεν εχει να κανει κατι αλλο να κανει......ωραιες τρυπουλες τις οποιες δινει και τις δυο,σχετικα καλη πιπα,με δυσκολια το ντιπθροουτ το οποιο αποφευγει....δυσκολα θα πει οχι σε γενικες γραμμες .....αματουρι δε τη λες αλλα ουτε και επαγγελματια....γνωμη μου ειναι οτι εχει κακες συμβουλατορες.....και ναι δεν κρυβεται καποιος αλλος απο πισω αλλα καποιες απο τις παλιες του χωρου.....τα καρελια οντως τα καπνιζει αυτη....συμβουλη μου προς τη κοπελα και προς ολες τις αλλες κοπελες που κανουν το τραγικοτατο κατ'εμε λαθος να βαζουν κολλητα ραντεβου......εκτος του οτι σπανια ερχεστε στην ωρα σας ειναι αναποφευκτο το κορμι και το δερμα σας να χανει τη φρεσκαδα του...αλλα πραγμα το να κανεις αφρολουτρο αλλο το να κανεις ντουζ.....προτεινεται για μερακληδες και οχι για πιπινομοντελολατρες.....