σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αλλο πεπη και αλλο πρεπει...ποτε εκμεταλευση στις γυναικες οπως ελεγε και η πεπη τσεσμελη δεν θελει κοπο θελει τροπο
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
αλλο πεπη και αλλο πρεπει...ποτε εκμεταλευση στις γυναικες οπως ελεγε και η πεπη τσεσμελη δεν θελει κοπο θελει τροπο
θοδωρος ανδρεαδης συγγελακης απο τη ρωμη για τον αλφα.... καπως... χαχαχαχ
θοδωρος ανδρεαδης συγγελακης απο τη ρωμη για τον αλφα.... καπως... χαχαχαχ
με τυπους σαν εσενα καλητερα μονη μ..μη νομιζεις και μεις προτιμαμε τους ξενους γιατι σεβονται... οποτε μη τρελαινεσε ...κατι τετοιους σεξιστες τους γραφω στη μητρα μου.... κακογαμημενη ομως ποτε δεν ειμουν .......
φιλεε δε σου καθετε ουτε ελληνιδα γιδα στο λιβαδει...σε καταλαβαινω..... υπομονηηηηη αχαχαχαχαχαχαχ αντε ρε
και συ με το πεος στο χερι... χαχαχ αντε καμια αλοδαπη α σου κατσει μπας και παρει την υποικοοτητα κακομοιρη
εισαι εντελως αγραμματη τελικα
εισαι τελειως μπουρτζοβλαχος ελεινιδος.. μαγκιες πισω απο πληκτρολογια.. παλικαρι της φακης....στο λιβαδι ..... αγραμματη ελλεηνιδα
και συ ταγαρι... το τι ειμαι ειναι προβλημα μου... και το θεμα μας δεν ειναι τα ορθογραφικα που απο κεκτημενη ταχυτητα εκανα λαθοι... ε και??
και συ ταγαρι... το τι ειμαι ειναι προβλημα μου... και το θεμα μας δεν ειναι τα ορθογραφικα που απο κεκτημενη ταχυτητα εκανα λαθοι... ε και??
ε μα τι ειναι τα κομπλεξικα τωρα.... ολοι οι παρα- μορφωμενοι εδω μεσα ειμαστε...ψυχρεμια παιδες θα φωναξω το μπγια να σας μαζεψει![]()
![]()
![]()
γράφε πιο αργά "κορίτσι" μου, μας έβγαλες τα μάτια
μονο πουτσα θα τρωτε . μετα κλωτσια και δρομο. Ετσι πλεον αντιμετωπιζονται οι ελλεηνιδες
λαθοι...και συ ταγαρι... το τι ειμαι ειναι προβλημα μου... και το θεμα μας δεν ειναι τα ορθογραφικα που απο κεκτημενη ταχυτητα εκανα λαθοι... ε και??
αμα ειναι να τρωμε τη δικια σου βρωμερη τσαπου.... οχι . χαχαχ καλητερα το ραβω...
Μπορεις να μιλας οσο θελεις....αλλα μην γραφειςαμα ειναι να τρωμε τη δικια σου βρωμερη τσαπου.... οχι . χαχαχ καλητερα το ραβω...