WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
αμα ειναι να τρωμε τη δικια σου βρωμερη τσαπου.... οχι . χαχαχ καλητερα το ραβω...
πιπερι θα σου βαλω ατακτο κοριτσακι μην ψαρωνεις ετσι
αμα ειναι να τρωμε τη δικια σου βρωμερη τσαπου.... οχι . χαχαχ καλητερα το ραβω...
λαθη ... οι αλλοδαπες τα γραφουν καλητερα... ε ? χαχαχααλαθοι...![]()
![]()
αχχχ δε με ξερεις... δε ψαρωνω.... χαλαρωσε... με το γραπτο λογο δεν μπορεις να καταλαβεις.. πως το εννοωπιπερι θα σου βαλω ατακτο κοριτσακι μην ψαρωνεις ετσι
γενικα σας γραφω.... χαχαχα το βλεπεις αυτο στη φωτο... δεν ειναι τυχαιο... χαχαχαχα
λαθη ... οι αλλοδαπες τα γραφουν καλητερα... ε ? χαχαχαα
μαναρι μου στα κωλαδικα που δουλευεις ...εκει τα πλενω.... οταν σχολας απο τη βαρδια σου... εκει ειμαι στα 4 και τις πλενω χαχαχαχασκαλες πρεπει να πλενεις με μπουγαδονερο....στην καλυτερη....και θασαι σαν φαλαινα
Η φωτο στο αβαταρ ειναι δικη σου???αμα ειναι να τρωμε τη δικια σου βρωμερη τσαπου.... οχι . χαχαχ καλητερα το ραβω...
αν αυτό στην φώτο ήσουν εσύ, θα είχες και καμιά πούτσα να ασχοληθείς![]()
![]()
αη στα πάκια τώρα μπας και δεις χαρά στα σκέλια
Αυτη η γραφη δεν υπαρχει....χαχαχχαχα ρε σου ξαναλεω.. αν ειναι να μπλεξω με τυπους τις νουτροπιας σου καλητερα με τα πακια.... με πιανεις??? νταξη εχω λιωσει στο γελειο .... να σε καλα..οσο για το βρακι καλητερα ενα και καθαρο...... ;) παρα πολλα και ... παρμενα με εκμεταλευση νταξη?
το δικο μου ουτε στον υπνο σου δε θα το δεις γιατι εισαι λαλακας...
το δικο μου ουτε στον υπνο σου δε θα το δεις γιατι εισαι λαλακας...
βγαινω τωρα αρκετα γελασα... φαγωθειτε μεταξυ σας... συνηθισμενοι εισαστε... ;) εδω μεσα βγαζετε το αχτι σας γιατι εκει εξω σιγουρα εισαστε κοτες... δεν εξηγειται τετοια συμπερηφορα... ;)
βγαινω τωρα αρκετα γελασα... φαγωθειτε μεταξυ σας... συνηθισμενοι εισαστε... ;) εδω μεσα βγαζετε το αχτι σας γιατι εκει εξω σιγουρα εισαστε κοτες... δεν εξηγειται τετοια συμπερηφορα... ;)
Μην βγαινεις, συνέχισε το γράψιμο...........βγαινω τωρα αρκετα γελασα... φαγωθειτε μεταξυ σας... συνηθισμενοι εισαστε... ;) εδω μεσα βγαζετε το αχτι σας γιατι εκει εξω σιγουρα εισαστε κοτες... δεν εξηγειται τετοια συμπερηφορα... ;)
μπουαχαχαχχαχχαχαχχαχ вовекνα σε γνωριζα εξω θα το εκανα μπλε μαρε το μουνακι σου
φραγκοκοτα![]()
![]()
![]()
αστην ρε village νιωθει μειονεκτικα το κοριτσακι δεν αντεχει τον ανταγωνισμο με το ρωσικο dna
ελλεηνηδες vs ρωσιδες 0-5 ημιχρονο![]()
![]()
![]()