MichaelAngelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Οι ιστορίες του star86 πάντα γαμάνε γαμώ την τρέλα μου!
Οι ιστορίες του star86 πάντα γαμάνε γαμώ την τρέλα μου!
Μαγκες, ιστορια προσφατη αδελφου κολλητου.
Του λεει η γκομενα του , το απογευμα εχω πολυ δουλεια σπιτι και θα μου παρει μεχρι αργα το βραδυ. Λεει οκ. Κατα τις 8μμ περναει απο το σπιτι της, δεν βλεπει αυτοκινητο απεξω, φωτα σβηστα - μενει σε μονοκατοικια. Στελνει μηνυμα πως εισαι, πως παει το διαβασμα, και του λεει σπιτι ειμαι διαβαζω. Τον παιρνει και τηλ και του λεει μια απο τα ιδια. Του λεει που εισαι εσυ, λεει σπιτι του παει για μπανιο (ενω ηταν απεξω απο το σπιτι) και κλεινουν το τηλεφωνο. Εντω μεταξυ ειχε περασει απο λελουδοπωλειο να στειλουν λελουδα, και ειχε δωσει το κινητο της. Σκαει απεξω απο το σπιτι η λελουδου με τα λελουδα , την βλεπει ηταν παρακατω σε σκοτεινο μερος, αλλα κανεις στο σπιτι. Παιρνει τηλεφωνο η λελουδου το γκομενακι τρεις φορες, δεν το σηκωναι το τηλεφωνο. Τον παιρνουν πισω, του λενε ουδεις στο σπιτι. Λεει απο μεσα του, ΣΩΩΩΠΠΠΑΑΑ!!! Τι να τα κανουμε τα λελουδα, να ταπαμε αυριο?? Λεει ναι, στο μνημα (δεν το ειπε αυτο). Προφανως ειδε τις 3 κλησεις η γαμιολα και πηρε πισω τηλεφωνο. Η λελουδο δεν ειχε φυγει ακομα. Της λέει τι παιζει και ξεκουμπιζεται να ερθει. Στο ενδιαμεσο , καθως οδηγουσε να ερθει, τον παιρνει τηλ και του λεει τι εκανες εκει κτλ. Της λεει ειμαι εδω και μια ωρα απεξω απο το σπιτι σου, οταν μιλησαμε στο τηλ ημουν ηδη απεξω και μου ειπες οτι εισαι σπιτι και διαβαζεις, ηρθε και η λελουδου και δνε βρηκε κανεναν. Καπου εκει την ειδε να στριβει την γωνια του σπιτιου της με το αυτοκινητο της . Εβαλε μπρος και εφυγε χωρις να ξαναμιλησει μαζι της παροτι εκεινη εβαλε λυτοςυ και δεμενους να τα ξαναφτιαξουν. Εν ολιγοις, αι ελληνιδαι ειναι πουτανες!
Ακουω γνωμες
έτσι χρειάζεται! κάνεις τον άντρα σου τάρανδο πριν σε κάνει αυτός 0
Ολοι εχουμε ιστοριες τρελας με ελλεεινιδες..
σιχαμενες πραγματικα!
[size=13pt]Συγγνώμη αλλά οι περισσότεροι είστε ψυχικά διαταραγμένοι;;;[/size]
Όταν άνοιξα το θέμα "Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;" () και σας είπα χώρισα με τη δική μου γιατί μου είχε πει ότι ήταν στην μάνα της και έτρωγε μακαρόνια ενώ έμαθα μετά ότι η μάνα της άλλο φαγητό έφτιαξε (!), μου είπατε να ψάξω ψυχίατρο και να ζητήσω βοήθεια και ότι είμαι ψυχάκιας και κοντρόλ φρικ... και ότι μερικές φορές μια γυναίκα μπορεί να πει μερικά αθώα ψεματάκια αν βαριέται να εξηγήσει κάτι ή αν δεν είναι κάτι σημαντικό... και τώρα αυτήν τη λέτε πουτάνα;;;
Μπορεί να πήγε για καφέ με μια φίλη της και να μην ήθελε ο άλλος να μπει στη διαδικασία να ζηλέψει! Ε;
Τώρα έρχεστε στα λόγια μου.. ΨΕΜΑ = AITIA ΧΩΡΙΣΜΟΥ [size=14pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Ότι ψέμα κι αν είναι αυτό.. διότι ποτέ δεν θα μάθεις την πραγματική αλήθεια και πάντα θα σε τρώει η απορία αν έφαγες κέρατο..
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα..... ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει.... για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα... αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ η ελεινιδα ειναι τσαουσα και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........ ;) ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα... ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....να γιατι δεν γουσταρουμε ελληνιδες και προτημουμε τις ρωσιδες
1. κανουν το καλυτερο σεξ
2. ειναι καλες νοικοιρες
3. δεν σου τα πριζουν οταν εχεις σχεση μαζι της
4. δεν λενε ποτε οχι στο σεξ ακομη και οταν εχουν πονοκεφαλο η περιοδο
4. γινονται καλες μαμαδες
5. δεν παιρνουν το πανω χερι ποτε σε μια σχεση γιατι οι ανδρες ειναι το ισχυρο φυλο
6. παντα προσεχουν την σιλουετα και την εμφανιση τους ανεξαρτητου ηλικιας
+1. της αρεσει ο πειραματισμος και οι καινουργιες εμπειριες με τον συντροφο της πανω στο σεξ
τα συμπεραματα δικα σας!!!
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα..... ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει.... για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα... αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ η ελεινιδα ειναι τσαουσα και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........ ;) ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα... ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα..... ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει.... για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα... αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ η ελεινιδα ειναι τσαουσα και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........ ;) ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα... ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....
με τυπους σαν εσενα καλητερα μονη μ..μη νομιζεις και μεις προτιμαμε τους ξενους γιατι σεβονται... οποτε μη τρελαινεσε ...κατι τετοιους σεξιστες τους γραφω στη μητρα μου.... κακογαμημενη ομως ποτε δεν ειμουν .......το ξερω κοπελια αυτο γι' αυτο θα μεινεται στο ραφι και κακοαπαφτομενες
έτσι χρειάζεται! κάνεις τον άντρα σου τάρανδο πριν σε κάνει αυτός 0
πακιστανους , αραβες, μπαγκλαντεσιανους, ωραιο επιπεδο γιατι αλλη εθνικοτητα δεν βλεπω να σας απαφτωνειμε τυπους σαν εσενα καλητερα μονη μ..μη νομιζεις και μεις προτιμαμε τους ξενους γιατι σεβονται... οποτε μη τρελαινεσε ...κατι τετοιους σεξιστες τους γραφω στη μητρα μου.... κακογαμημενη ομως ποτε δεν ειμουν .......
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα.....[size=10pt]ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη[/size] σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει.... για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα... αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ [size=10pt]η ελεινιδα ειναι τσαουσα[/size] και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........ ;) ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα... ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....