Νέα

Κάργια Ελληνίδα (αληθινή ιστορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μαγκες, ιστορια προσφατη αδελφου κολλητου.

Του λεει η γκομενα του , το απογευμα εχω πολυ δουλεια σπιτι και θα μου παρει μεχρι αργα το βραδυ. Λεει οκ. Κατα τις 8μμ περναει απο το σπιτι της, δεν βλεπει αυτοκινητο απεξω, φωτα σβηστα - μενει σε μονοκατοικια. Στελνει μηνυμα πως εισαι, πως παει το διαβασμα, και του λεει σπιτι ειμαι διαβαζω. Τον παιρνει και τηλ και του λεει μια απο τα ιδια. Του λεει που εισαι εσυ, λεει σπιτι του παει για μπανιο (ενω ηταν απεξω απο το σπιτι) και κλεινουν το τηλεφωνο. Εντω μεταξυ ειχε περασει απο λελουδοπωλειο να στειλουν λελουδα, και ειχε δωσει το κινητο της. Σκαει απεξω απο το σπιτι η λελουδου με τα λελουδα , την βλεπει ηταν παρακατω σε σκοτεινο μερος, αλλα κανεις στο σπιτι. Παιρνει τηλεφωνο η λελουδου το γκομενακι τρεις φορες, δεν το σηκωναι το τηλεφωνο. Τον παιρνουν πισω, του λενε ουδεις στο σπιτι. Λεει απο μεσα του, ΣΩΩΩΠΠΠΑΑΑ!!! Τι να τα κανουμε τα λελουδα, να ταπαμε αυριο?? Λεει ναι, στο μνημα (δεν το ειπε αυτο). Προφανως ειδε τις 3 κλησεις η γαμιολα και πηρε πισω τηλεφωνο. Η λελουδο δεν ειχε φυγει ακομα. Της λέει τι παιζει και ξεκουμπιζεται να ερθει. Στο ενδιαμεσο , καθως οδηγουσε να ερθει, τον παιρνει τηλ και του λεει τι εκανες εκει κτλ. Της λεει ειμαι εδω και μια ωρα απεξω απο το σπιτι σου, οταν μιλησαμε στο τηλ ημουν ηδη απεξω και μου ειπες οτι εισαι σπιτι και διαβαζεις, ηρθε και η λελουδου και δνε βρηκε κανεναν. Καπου εκει την ειδε να στριβει την γωνια του σπιτιου της με το αυτοκινητο της . Εβαλε μπρος και εφυγε χωρις να ξαναμιλησει μαζι της παροτι εκεινη εβαλε λυτοςυ και δεμενους να τα ξαναφτιαξουν. Εν ολιγοις, αι ελληνιδαι ειναι πουτανες!

Ακουω γνωμες

τι να πω τα εχεις γραψει ολα ρε τυπε το ξερουμε οτι οι ελληνιδες  ειναι μεγαλες ταναπουδες βαλκανιες σαν ολες τις βαλκανιες πονηρες γι' αυτο και εμεις προτημουμε σταθερα τις ρωσιδες :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
να γιατι δεν γουσταρουμε ελληνιδες και προτημουμε τις ρωσιδες

1. κανουν το καλυτερο σεξ
2. ειναι καλες νοικοιρες
3. δεν σου τα πριζουν οταν εχεις σχεση μαζι της
4. δεν λενε ποτε οχι στο σεξ ακομη και οταν εχουν πονοκεφαλο η περιοδο
4. γινονται καλες μαμαδες
5. δεν παιρνουν το πανω χερι ποτε σε μια σχεση γιατι οι ανδρες ειναι το ισχυρο φυλο
6. παντα προσεχουν την σιλουετα και την εμφανιση τους ανεξαρτητου ηλικιας
+1. της αρεσει ο πειραματισμος και οι καινουργιες εμπειριες με τον συντροφο της πανω στο σεξ

τα συμπεραματα δικα σας!!!

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακια εκανε. Επρεπε να στειλει μια πιτσα.Καποιος θα εβγαινε να την παραλαβει.... :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ολοι εχουμε ιστοριες τρελας με ελλεεινιδες..
σιχαμενες πραγματικα!

mario46

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
13
Πόντοι
0
Κριμα ...να πως μενουν στο ραφι τα καλα κοριτσια...... :2funny:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
[size=13pt]Συγγνώμη αλλά οι περισσότεροι είστε ψυχικά διαταραγμένοι;;;[/size]

Όταν άνοιξα το θέμα "Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;" () και σας είπα χώρισα με τη δική μου γιατί μου είχε πει ότι ήταν στην μάνα της και έτρωγε μακαρόνια ενώ έμαθα μετά ότι η μάνα της άλλο φαγητό έφτιαξε (!), μου είπατε να ψάξω ψυχίατρο και να ζητήσω βοήθεια και ότι είμαι ψυχάκιας και κοντρόλ φρικ... και ότι μερικές φορές μια γυναίκα μπορεί να πει μερικά αθώα ψεματάκια αν βαριέται να εξηγήσει κάτι ή αν δεν είναι κάτι σημαντικό... και τώρα αυτήν τη λέτε πουτάνα;;;

Μπορεί να πήγε για καφέ με μια φίλη της και να μην ήθελε ο άλλος να μπει στη διαδικασία να ζηλέψει! Ε;

Τώρα έρχεστε στα λόγια μου.. ΨΕΜΑ = AITIA ΧΩΡΙΣΜΟΥ [size=14pt]ΤΕΛΟΣ[/size]

Ότι ψέμα κι αν είναι αυτό.. διότι ποτέ δεν θα μάθεις την πραγματική αλήθεια και πάντα θα σε τρώει η απορία αν έφαγες κέρατο..

Eντάξει αδερφέ...αν  δεν τρολάρεις ασύστολα, απλά το έχεις...τερματίσει!!!

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
να γιατι δεν γουσταρουμε ελληνιδες και προτημουμε τις ρωσιδες

1. κανουν το καλυτερο σεξ
2. ειναι καλες νοικοιρες
3. δεν σου τα πριζουν οταν εχεις σχεση μαζι της
4. δεν λενε ποτε οχι στο σεξ ακομη και οταν εχουν πονοκεφαλο η περιοδο
4. γινονται καλες μαμαδες
5. δεν παιρνουν το πανω χερι ποτε σε μια σχεση γιατι οι ανδρες ειναι το ισχυρο φυλο
6. παντα προσεχουν την σιλουετα και την εμφανιση τους ανεξαρτητου ηλικιας
+1. της αρεσει ο πειραματισμος και οι καινουργιες εμπειριες με τον συντροφο της πανω στο σεξ

τα συμπεραματα δικα σας!!!
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα..... ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει....  για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα...  αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ η ελεινιδα ειναι τσαουσα και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........  ;)  ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα...  ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα..... ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει....  για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα...  αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ η ελεινιδα ειναι τσαουσα και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........  ;)  ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα...  ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....

σαν τις ρωσιδες πουθενα εδω θα δημηουργισουμε και φαν κλαμπ
i love russian girls  :kneel: :kneel: :kneel:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

το ξερω κοπελια αυτο γι' αυτο θα μεινεται στο ραφι και κακοαπαφτομενες

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
το ξερω κοπελια αυτο γι' αυτο θα μεινεται στο ραφι και κακοαπαφτομενες
με τυπους σαν εσενα καλητερα μονη μ..μη νομιζεις και μεις προτιμαμε τους ξενους γιατι σεβονται... οποτε μη τρελαινεσε ...κατι τετοιους σεξιστες τους γραφω στη μητρα μου.... κακογαμημενη ομως ποτε δεν ειμουν .......

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
έτσι χρειάζεται! κάνεις τον άντρα σου τάρανδο πριν σε κάνει αυτός 0:)

Ενταξει μωρε, πως κανετε ετσι?
Σημασια εχει να ειναι μεγαλο το κουφωμα της πορτας, και ψηλοταβανο το σπιτι

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
με τυπους σαν εσενα καλητερα μονη μ..μη νομιζεις και μεις προτιμαμε τους ξενους γιατι σεβονται... οποτε μη τρελαινεσε ...κατι τετοιους σεξιστες τους γραφω στη μητρα μου.... κακογαμημενη ομως ποτε δεν ειμουν .......
πακιστανους , αραβες, μπαγκλαντεσιανους, ωραιο επιπεδο γιατι αλλη εθνικοτητα δεν βλεπω να σας απαφτωνει

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
μια λεξη θα σου πω και βγαλε και συ συμπερασμα.....[size=10pt]ΕΔΩ ελλαδα που σε εχουν αναγκη[/size] σου καθονται τα ρωσιδακια .... ειναι ευαλωτα και βολευει....  για τραβα ρωσια να το παιξεις γαμπρος σε ματσο ρωσιδακι και θα φας ακυρο..... ετσι απλα...  αδυναμη ευαλωτη = ευκολοχειριστη γτ [size=10pt]η ελεινιδα ειναι τσαουσα[/size] και δεν μπορουμε να τη διαχειριστουμε.... μεινε στα πατοψαρα και ασε τα μεγαλα ψαρια για αλλα ψαροντουφεκα........  ;)  ναι και το λεω εγω μια ελειεινιδα και γουσταρω καργα...  ειδαμε και τους ελεινιδους με τα ρατσιστικα μυαλα να πουμε ....

Εδω ειναι δυο σημεια που δεν ειναι ιδια
Οι μεταναστες παντα νιωθουν μειονεκτηκα, ενω αντιθετα οι ντοπιοι εχουν το πανω χερι {ή τουλαχιστον ετσι νομιζουν}
Κακως μπηκες, μπηκα, μπηκαμε στην διαδικασια συγκρισης Ελληνιδας-Ρωσιδας

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΙΤΕΥΟΜΑΣΤΕ???
Αληθεια, ποιος ο λογος αναζητησης γυναικων στο εξωτερικο?

Μα φυσικα οι "πανεμορφες","καλοσυνατες", "καλοι χαρακτηρες", Ελλ(ε)ηνιδες...

Η ρατσα των γυναικων που συνδυαζει τα χειροτερα χαρακτηριστικα ολων των γυναικων της Ευρωπης, μην πω και του κοσμου...
Η Ελληνιδα που συνδυαζει την πονηρια και τη φιλαργυρια της Ουκρανεζας, το ψωνιο της Ιταλιδας,το βολεμα της Αμερικανιδας, τον φεμινισμό της Ολλανδέζας και την ομορφια.......της Πακιστανης...
.

Είναι η γυναικα που δεν ξέρει τι θέλει μέχρι να παντρευτεί και μετά απαιτεί τα πάντα... σα να θέλει να εκδικηθεί τον άτυχο που την παντρεύτηκε....
ζητά, απαιτεί, αφήνεται, χάνει τη σεξουαλικότητά της και αντί να κάνει κάτι γιαυτά με το θράσσος που τη διακατέχει ζητά να απολογείσαι συνέχεια εσύ...

Δυστυχως οσο και αν η αληθεια ποναει, οι άντρες ειναι υπευθυνοι γιαυτο! Καλώς η κακώς, οι άντρες στην Ελλάδα παρακαλάνε στα γόνατα για την προσοχή μιας Ελληνίδας... πολλοί οι λόγοι αλλά αυτή η τακτική τις έχει κάνει να θεωρούνε οτ αξίζουν πολύ παραπάνω απότι στ'αλήθεια αξίζουν!!! Το spread μεταξύ αξίας και υπερκέρδους έχει γίνει τεράστιο!!!

Θα μπορούσα να γράφω σελίδες επί σελίδων για να περιγράψω αυτή την κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι ο χρόνος μου είναι πολύ πιο πολύτιμος από αυτές...

Όποιος είχε την τύχη να βρεθεί στο εξωτερικό και να απολαύσει την ομορφιά, την θυληκότητα και την σεξουαλικότητα μίας ανατολικιάς (με τα στραβά τους και αυτές) καταννοεί απολύτως τη διαφορά επιπέδου! Σιγά σιγά, απο στόμα σε στόμα, έχει αρχίσει να μαθαίνεται ότι οι άλλες πορτοκαλιές είναι καλύτερες και αυτό μόνο θετικά μπορεί να φέρει!!! Ας ξεψωνιστούνε επιτέλους οι δικιές μας! Δεν τολμάνε να συγκριθούν με τις ανατολικιές, και με την πονηριά τους έχουνε καταφέρει να περάσουνε ένα σωρό λογίδια που να "θάβουν" τις ξένες και να "ανεβάζουν" τις ίδιες
"ολες οι ξένες είναι πουτάνες"
"παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο"
"οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες στο κρεββάτι"

και διάφορα άλλα κουλά....

Αλήθεια, ποιός ξένος άντρας έρχεται στην Ελλάδα για να βρεί γυναίκα? Ποιά είναι η φήμη της Ελληνίδας στο εξωτερικό? Καμία!!!!!!! Ο ξένος θα έρθει για τα αρχαία, για τον ήλιο, για τη θάλασσα, για την κουζίνα αλλά ΟΧΙ για τις γυναίκες!!!! Οι ξένοι θεωρούν οτι ο Greek Mousaka αξίζει περισσότερης προσοχής απότι οι Ελληνίδες!!! Για τους περισσότερους ¨Ελληνες όμως οι οποίοι έχουνε πιστέψει την προπαγάνδα που τους γίνεται καθημερινώς δεν ισχύει αυτό! Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, άμα δεν έχεις οδηγήσει Μερσεντές δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά της απο ένα Φιατάκι...

Μακάρι κάποια στιγμή να ανοίξουνε τα σύνορα και διορθωθεί η κατάσταση γιατι τότε το ξέρουν και οι ίδιες ότι με τα ψέματα δεν μπορούν να κερδίσουν!!!

Μέχρι τότε, οι μπουχτισμένοι από την Ελληνική πραγματικότητα θα ψάχνουν συνεχώς νέους προορισμούς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom