Νέα

Κάργια Ελληνίδα (αληθινή ιστορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και ψευτρα και κατινα.....και δεν της το ειχα...αλλα θα μου πεις....ελλεηνιδα ειναι τι περιμενεις!
εσεις οι ευρω-πεοι .... εισαστε ανωτεροι απο τις ελεινιδες???? αφου ρε με ελλεινιδα θα καταληξεις να σου πλενει τα σωβρακα και με ρωσιδα θα τη κερατωνεις... μη βριζεις... αραξε στα κυβικα σου..και απολαυσε την εργενικη ζωη πρωτου καταληξεις στο καναπε με την εφημεριδα..τις παντουφλες και την ανοργασμιακια ελεινιδα να φωναζει με τα ρολει στο κεφαλι αχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny:  :grin:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εσεις οι ευρω-πεοι .... εισαστε ανωτεροι απο τις ελεινιδες???? αφου ρε με ελλεινιδα θα καταληξεις να σου πλενει τα σωβρακα και με ρωσιδα θα τη κερατωνεις... μη βριζεις... αραξε στα κυβικα σου..και απολαυσε την εργενικη ζωη πρωτου καταληξεις στο καναπε με την εφημεριδα..τις παντουφλες και την ανοργασμιακια ελεινιδα να φωναζει με τα ρολει στο κεφαλι αχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny:  :grin:

ουτε για αυτο δεν ειναι ικανες!!

Εσυ εισαι παντρεμενη και σταζει πειρα το στομα σου??

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
εσεις οι ευρω-πεοι .... εισαστε ανωτεροι απο τις ελεινιδες???? αφου ρε με ελλεινιδα θα καταληξεις να σου πλενει τα σωβρακα και με ρωσιδα θα τη κερατωνεις... μη βριζεις... αραξε στα κυβικα σου..και απολαυσε την εργενικη ζωη πρωτου καταληξεις στο καναπε με την εφημεριδα..τις παντουφλες και την ανοργασμιακια ελεινιδα να φωναζει με τα ρολει στο κεφαλι αχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny:  :grin:

λιγα για τις ρωσιδες κοπελια μην γινου μπιλιες εδω μεσα

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν ειναι εις γνωση μου κανενα προβλημα. Οπως εις γνωση μου πληρωνω τις πουτανες....στο επαγγελμα και μη  :2funny: :2funny:

εσυ ξερεις... και για λεγε?? αμα δε πλερωσεις δε καθεται τπτ αξιολογο?

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

Stories

Νέο!