Νέα

Κάργια Ελληνίδα (αληθινή ιστορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
θυμαμαι ειχα γνωρισει τυχαια ένα τυπο που ειχε παντρευτεί μια μουναρα ελλεηνιδα καμμια 5ετια πριν, κλασσικα κοροϊδευε
τους αλλους 3 τις παρεας που είμασταν ελευθεροι ότι θα μεινουμε γεροντοπαλικαρα ότι αμα δεν κανεις οικογενεια καλυτερα
να πας να αυτοκτονήσεις κλπ κλπ νομιζε ότι επειδή παντρευτηκε και εκανε οικογενεια ανεβηκε στην κορυφη του κοσμου...
πριν κανα μηνα εμαθα παλι νεα του ότι ειχε χωρισει, η γυναικα του αλλαζε κάθε βδομαδα γαμια, και του εκανε και μυνηση
επειδή δεν εβαλε εγκαιρα το 600αρι της διατροφης στην τραπεζα    :rockon:  :rockon:  :rockon:

το ηθικο διδαγμα δικο σας

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
θυμαμαι ειχα γνωρισει τυχαια ένα τυπο που ειχε παντρευτεί μια μουναρα ελλεηνιδα καμμια 5ετια πριν, κλασσικα κοροϊδευε
τους αλλους 3 τις παρεας που είμασταν ελευθεροι ότι θα μεινουμε γεροντοπαλικαρα ότι αμα δεν κανεις οικογενεια καλυτερα
να πας να αυτοκτονήσεις κλπ κλπ νομιζε ότι επειδή παντρευτηκε και εκανε οικογενεια ανεβηκε στην κορυφη του κοσμου...
πριν κανα μηνα εμαθα παλι νεα του ότι ειχε χωρισει, η γυναικα του αλλαζε κάθε βδομαδα γαμια, και του εκανε και μυνηση
επειδή δεν εβαλε εγκαιρα το 600αρι της διατροφης στην τραπεζα    :rockon:  :rockon:  :rockon:

το διδαγμα το χουμε βγαλει χρονια εμεις οι ελευθεροι πολιορκημενοι.. οτι ειτε παντρευτεις ειτε μεινεις ελευθερος θα το μετανιωσεις ...οποτε κανε οτι γουσταρεις...  απλα... και ομορφα χωρις να κοροιδευεις...και να περνας καλα και καβλα... 

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

τα παντα ειναι θεμα χειρισμου, οπως ελεγε και η πεπη τσεσμελη δεν θελει κοπο θελει τροπο εγω να προσθεσω σωστο τροπο. γιατι αν εχει τροπο ο ανδρας να εχει το πανω χερι στη σχεση η γυναικα θα νιωσει σιγουρια μαζι του και ασφαλεια. αλλα συνηθως πλεον με τοσους μπουληδες μαμακιδες που κυλκλοφορουν εχουν γινει η γυναικες σε εισαγωγικα ανδρες στη σχεση.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
τα παντα ειναι θεμα χειρισμου, οπως ελεγε και η πεπη τσεσμελη δεν θελει κοπο θελει τροπο εγω να προσθεσω σωστο τροπο. γιατι αν εχει τροπο ο ανδρας να εχει το πανω χερι στη σχεση η γυναικα θα νιωσει σιγουρια μαζι του και ασφαλεια. αλλα συνηθως πλεον με τοσους μπουληδες μαμακιδες που κυλκλοφορουν εχουν γινει η γυναικες σε εισαγωγικα ανδρες στη σχεση.

βρεε οτι μου γραφεις τσατ το κανεις copy-paste εδω..?? χαχαχα πως κανει μπαμ ο γοης ....ετσι κανεις και με τα γκομενακια εεε χχιχιχιχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
σημερα το προγραμμα λεει μεταμεσονυχτια αποδραση... !! κατεβα γαμω το φελεκι μου να περασουμε ζαχαρη!!

σου ειπα θα ρθω δεν ειναι υποσχεση αλλα δεσμευση αυτο που λεω. και εγω αποδραση μετα τις 12. θα στειλω πμ να σου πω λεπτομεριες επι του θεματος

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
σου ειπα θα ρθω δεν ειναι υποσχεση αλλα δεσμευση αυτο που λεω. και εγω αποδραση μετα τις 12. θα στειλω πμ να σου πω λεπτομεριες επι του θεματος

μπραβο λεβεντη μου... ετσι... θελω λεπτομερειες ...  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  :orchestra:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

αλλα που σαι??  :piss: και λιγο εε.. θα το καψεις το εργαλειο χαχαχαχα

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Η ιστορια ειχε και συνεχεια.....

Η καργια εψαξε απο τον ΟΤΕ και εμαθε το τηλεφωνο μου . Με πηρε τηλ και καλα για να μαθει την βιοθεωρια (αυτη την λεξη χρησιμοποιησε) του γκομενου της (φιλου μου). Εντωμεταξυ μου λεει μην το πεις στον γκομενο μου οτι σε πηρα τηλ γιατι θα τα κανει λαμπογιαλο ολα. Της λεω, εσυ πηρες αποφαση να με παρεις τηλ, να αναλαβεις και την ευθυνη. Και της λεω, πρωτα θα παρεις αδεια απο τον γκομενο σου να μιλησεις μαζι μου και μετα θα μιλησουμε. Εννοειται μετα ενημερωσα τον φιλο μου για την κατινια της ψευτρας γκομενας του....και εγινε της κολασεως. Για να ειμαι και ειλικρινης, δεν της γαμησε ο,τι εχει και δεν εχει. Απλα την χωρισε οριστικα! Τωρα η καργια τον βριζει παντου. Βγηκε (ή ετσι πιστευει) και απο πανω το τσουλι!

Ηθικο διδαγμα:

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ !

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Η ιστορια ειχε και συνεχεια.....

Η καργια εψαξε απο τον ΟΤΕ και εμαθε το τηλεφωνο μου . Με πηρε τηλ και καλα για να μαθει την βιοθερια (αυτη την λεξη χρησιμοποιησε) του γκομενου της (φιλου μου). Εντωμεταξυ μου λεει μην το πεις στον γκομενο μου οτι σε πηρα τηλ γιατι θα τα κανει λαμπογιαλο ολα. Της λεω, εσυ πηρες αποφαση να με παρεις τηλ, να αναλαβεις και την ευθυνη. Και της λεω, πρωτα θα παρεις αδεια απο τον γκομενο σου να μιλησεις μαζι μου και μετα θα μιλησουμε. Εννοειται μετα ενημερωσα τον φιλο μου για την κατινια της ψευτρας γκομενας του....και εγινε της κολασεως. Για να ειμαι και ειλικρινης, δεν της γαμησε ο,τι εχει και δεν εχει. Απλα την χωρισε οριστικα! Τωρα η καργια τον βριζει παντου. Βγηκε (ή ετσι πιστευει) και απο πανω το τσουλι!

Ηθικο διδαγμα:

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ !

αντι να φωναζει ο γαιδαρος φωναζει το σαμαρι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Και ψευτρα και κατινα.....και δεν της το ειχα...αλλα θα μου πεις....ελλεηνιδα ειναι τι περιμενεις!

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Βεβαια , απο ο,τι εμαθα, ειχε τσακωθει με τον πατερα της παλιοτερα το τσουλι και του ειχε πει για καποιο θεμα να το βαλει στον κολο του. Οποτε καταλαβαινουμε οτι προκειται περι ΛΑΜΠΡΗΣ οικογενειας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom