σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η ιστορια κατεληξε να τσακωνομαστε..ολοι εμεις και αυτοι να ειναι μελι γαλατελικα που κατεληξε η ιστορια;
η ιστορια κατεληξε να τσακωνομαστε..ολοι εμεις και αυτοι να ειναι μελι γαλατελικα που κατεληξε η ιστορια;
θυμαμαι ειχα γνωρισει τυχαια ένα τυπο που ειχε παντρευτεί μια μουναρα ελλεηνιδα καμμια 5ετια πριν, κλασσικα κοροϊδευε
τους αλλους 3 τις παρεας που είμασταν ελευθεροι ότι θα μεινουμε γεροντοπαλικαρα ότι αμα δεν κανεις οικογενεια καλυτερα
να πας να αυτοκτονήσεις κλπ κλπ νομιζε ότι επειδή παντρευτηκε και εκανε οικογενεια ανεβηκε στην κορυφη του κοσμου...
πριν κανα μηνα εμαθα παλι νεα του ότι ειχε χωρισει, η γυναικα του αλλαζε κάθε βδομαδα γαμια, και του εκανε και μυνηση
επειδή δεν εβαλε εγκαιρα το 600αρι της διατροφης στην τραπεζα
το ηθικο διδαγμα δικο σας
θυμαμαι ειχα γνωρισει τυχαια ένα τυπο που ειχε παντρευτεί μια μουναρα ελλεηνιδα καμμια 5ετια πριν, κλασσικα κοροϊδευε
τους αλλους 3 τις παρεας που είμασταν ελευθεροι ότι θα μεινουμε γεροντοπαλικαρα ότι αμα δεν κανεις οικογενεια καλυτερα
να πας να αυτοκτονήσεις κλπ κλπ νομιζε ότι επειδή παντρευτηκε και εκανε οικογενεια ανεβηκε στην κορυφη του κοσμου...
πριν κανα μηνα εμαθα παλι νεα του ότι ειχε χωρισει, η γυναικα του αλλαζε κάθε βδομαδα γαμια, και του εκανε και μυνηση
επειδή δεν εβαλε εγκαιρα το 600αρι της διατροφης στην τραπεζα
το ηθικο διδαγμα δικο σας
τα παντα ειναι θεμα χειρισμου, οπως ελεγε και η πεπη τσεσμελη δεν θελει κοπο θελει τροπο εγω να προσθεσω σωστο τροπο. γιατι αν εχει τροπο ο ανδρας να εχει το πανω χερι στη σχεση η γυναικα θα νιωσει σιγουρια μαζι του και ασφαλεια. αλλα συνηθως πλεον με τοσους μπουληδες μαμακιδες που κυλκλοφορουν εχουν γινει η γυναικες σε εισαγωγικα ανδρες στη σχεση.
βρεε οτι μου γραφεις τσατ το κανεις copy-paste εδω..?? χαχαχα πως κανει μπαμ ο γοης ....ετσι κανεις και με τα γκομενακια εεε χχιχιχιχ
το copy paste ταιργιαζε σ' αυτη την απαντηση εδω
και η δικια μ απαντηση ηταν μπομπα ομως στο πμ δε μπορεις να πεις...
ναι ηταν αλλα μην λες τιποτα περισσοτερο κρυψε κατι
καλωωςς ταξιδιωτηηηη
τι λεει το προγραμμα για σημερα στειλε πμ να μου πεις
σημερα το προγραμμα λεει μεταμεσονυχτια αποδραση... !! κατεβα γαμω το φελεκι μου να περασουμε ζαχαρη!!
σου ειπα θα ρθω δεν ειναι υποσχεση αλλα δεσμευση αυτο που λεω. και εγω αποδραση μετα τις 12. θα στειλω πμ να σου πω λεπτομεριες επι του θεματος
σου ειπα θα ρθω δεν ειναι υποσχεση αλλα δεσμευση αυτο που λεω. και εγω αποδραση μετα τις 12. θα στειλω πμ να σου πω λεπτομεριες επι του θεματος
αλλα που σαι?? και λιγο εε.. θα το καψεις το εργαλειο χαχαχαχα
οκ-εικμην μου τη μπαινεις απο τη στροφη θα σου πω στο πμ για σημερα τι λεει το προγραμμα
Η ιστορια ειχε και συνεχεια.....
Η καργια εψαξε απο τον ΟΤΕ και εμαθε το τηλεφωνο μου . Με πηρε τηλ και καλα για να μαθει την βιοθερια (αυτη την λεξη χρησιμοποιησε) του γκομενου της (φιλου μου). Εντωμεταξυ μου λεει μην το πεις στον γκομενο μου οτι σε πηρα τηλ γιατι θα τα κανει λαμπογιαλο ολα. Της λεω, εσυ πηρες αποφαση να με παρεις τηλ, να αναλαβεις και την ευθυνη. Και της λεω, πρωτα θα παρεις αδεια απο τον γκομενο σου να μιλησεις μαζι μου και μετα θα μιλησουμε. Εννοειται μετα ενημερωσα τον φιλο μου για την κατινια της ψευτρας γκομενας του....και εγινε της κολασεως. Για να ειμαι και ειλικρινης, δεν της γαμησε ο,τι εχει και δεν εχει. Απλα την χωρισε οριστικα! Τωρα η καργια τον βριζει παντου. Βγηκε (ή ετσι πιστευει) και απο πανω το τσουλι!
Ηθικο διδαγμα:
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ !