Νέα

Κάργια Ελληνίδα (αληθινή ιστορία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ωραίες εποχές παλιά που οι ρωσίδες πηδιοντουσαν  για ένα νάιλον καλσον...

Εγώ δεν βλέπω το πρόβλημα,αν δεν θέλετε τις ελεηνιδες που λέτε,δεν σας πίεσε κανενας, να μείνετε με το πληρωμένο σεξ,την παλάμη σας και τα ρωσιδακια σας όλα κοπλε

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

Εγώ δεν βλέπω το πρόβλημα,αν δεν θέλετε τις ελεηνιδες που λέτε,δεν σας πίεσε κανενας, να μείνετε με το πληρωμένο σεξ,την παλάμη σας και τα ρωσιδακια σας όλα κοπλε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ναι μόνο ποιότητα γι' αυτό καίγονται για τις ελεεινιδες, αντράκλες όχι μαλακιες
Χαχαχαχα τρατζικ

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

ευτυχως που πηγαινανε για ενα καλσον και γ@@ και κανας πικραμενος φτωχολιμουτσος αλλιως αντε γεια... περα απο τη πλακα και το τρολαρισμα σαν λαος ειναι συμπαθητικος και τους παω σε σχεση με αλλους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ευτυχως που πηγαινανε για ενα καλσον και γ@@ και κανας πικραμενος φτωχολιμουτσος αλλιως αντε γεια... περα απο τη πλακα και το τρολαρισμα σαν λαος ειναι συμπαθητικος και τους παω σε σχεση με αλλους...

και με καλτσον και χωρις καλτσον σιγουρα ειχαν παρεα χωρις κοπο τουλαχιστον. την μοναξια δεν την ξερουν.
απειρως καλυτερο απο να καταντανε να γραφουν σε μπουρδελοσαιτ αντρικο λογω μοναξιας.
αυτο δεν θα το καταδεχονταν και θα σε συμπονουσαν για την θλιβερη καταντια.
ισως σου εδιναν και το χαρισμενο τους καλτσον απο λυπηση

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
και με καλτσον και χωρις καλτσον σιγουρα ειχαν παρεα χωρις κοπο τουλαχιστον. την μοναξια δεν την ξερουν.
απειρως καλυτερο απο να καταντανε να γραφουν σε μπουρδελοσαιτ αντρικο λογω μοναξιας.
αυτο δεν θα το καταδεχονταν και θα σε συμπονουσαν για την θλιβερη καταντια.
ισως σου εδιναν και το χαρισμενο τους καλτσον απο λυπηση

η μοναξια στη φαση που ειμαι ειναι επιλογη μου... φιλαρακι..και απο το να σαλιαριζω με κομπλεξικα σαν και εσενα προτιμω να περναω την ωρα μου εδω... μην υποτιμας το σαιτ γιατι και εσυ μελος του εισαι και απο οτι καταλαβαινω παλιο... αρα οταν δε ξερεις ενα ατομο και τη ζωη του καλητερα να το βουλωνεις.... α και μη ξεχασω κανε και κανα σταυρο που μπαινει κανα βυζακι η μ..κι εδω και βλεπεις και πως ειναι...... χαχαχαχα

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξερεις σε τι μουνια μεσα εχει μπει μονο σε ποιοτητα, οχι σε ξηπασμενα σαβουρια
πως αλλιως θα παρεις ΙSO δεν παιζει αλλιως  :2funny: :2funny: :2funny:

περνα και απο δω να σου δωσω και το βραβειο ανοιχτης παλαμης ασε μας ρε traveler μας το παιζεις γ@ μιας και ξενυχτας στο πληκτρολογιο... μηπως εχεις περιοδο?? χαχαχαχαχαχαα

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Έκτοραλοπεζ είπαμε με μένα θα μιλάς νηφαλιος χωρίς Μαλαματίνα.

Και πολύ καλά κάνουν που έχουν πληρωμένη συντροφιά, οι ρωσίδες κάνουν κοινωνικό έργο και μας γλιτώνουν από μπάζα σαν και σε σας, δεν καταλαβαίνω τι μας θέλετε τις ελεηνιδες και κλαιγεστε

Δεν είναι win win ή φάση έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom