stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ατιμη κοινωνιατο παιζεις ντιβα αρωστακι και δεν απαντας![]()
ατιμη κοινωνιατο παιζεις ντιβα αρωστακι και δεν απαντας![]()
ειμαι ανωτερος πως να το κανουμεκαλακαλα
![]()
ναι αλλα ο εραστης ειμαι εγωειμαι ανωτερος πως να το κανουμε
εδω ειμαι ανωτερος απο τον θεο νωντα που ο μεμος δεν το παραδεχεται![]()
Μεχρι προτινος πηγαινα περιπου δυο φορες την εβδομαδα, σε studio με απλο πρόγραμμα.
400 ευρω δηλαδη τον μηνα.
Τον τελευταιο καιρο πηγαινω μια φορα τη εβδομαδα, συνηθως απλο ποργραμμα, που και που κανενα με 69.
Γελοίος είσαι και φαίνεσαι, καραγκιόζη.Λίγο δύσκολο να διακωμωδήσεις ένα γελοίο σαν εσένα.
Επαρχιώτη. η δεοντολογία και ο όρος εχεμύθειας για τα π.μ. ισχύουν και φυσικά πρέπει να τηρούνται καλώς εχόντων των πραγμάτων.Η δημοσιοποίηση pm χωρίς την προηγούμενη ρητή συμφωνία αυτού που το έστειλε είναι αντιδεοντολογική και απαράδεκτη.
Και ξαναρωτω :τυπε δε βγαινει τοτε ο λογαριασμος με σεκιουριτιλικι. εχει μια βαση αυτο που λεει ο αλλος τυπος.
Και ξαναρωτω :
Πως προκυπτει το σεκιουριτιλικι ?
Εχω πει πουθενα οτι ειμαι σεκιουριτας, ή ποσα λεφτα παιρνω απο την δουλεια μου και δεν το ξερω ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν παλι δεν εχω καταλαβει καλα και εννοειται οτι καποιος με εσοδα σεκιουριτα δεν μπορει να εξασκει το σπορ στους ρυθμους που το κανω εγω, θα συμφωνησω απολυτα
σωστος παιχτη, την πατησα γιατι αναφερθηκε παραπανω και υπεθεσα οτι θα τοχεις πει εσυ το επαγγελμα. προφανως ηταν εικασια.
φιλτατε αν γίνεις μεταξοφαν (ετσι κ αλλιώς τις τσαρκες σου με σπιντ τις κάνεις) θα γαμάς 5-7 φορές την εβδομάδαΜεχρι προτινος πηγαινα περιπου δυο φορες την εβδομαδα, σε studio με απλο πρόγραμμα.
400 ευρω δηλαδη τον μηνα.
Τον τελευταιο καιρο πηγαινω μια φορα τη εβδομαδα, συνηθως απλο ποργραμμα, που και που κανενα με 69.
εννοειται οτι καποιος με εσοδα σεκιουριτα δεν μπορει να εξασκει το σπορ στους ρυθμους που το κανω εγω, θα συμφωνησω απολυτα
αγαπιστε ψολαραδεσ μου!!!!αγαπιστε καργαααααααα και εροτευτιτεεεεεε χιρακτεσ εξολκισ τον ιδονικον ζομον !!!!!
ο εσεισ αυνανεσ αιοσφοροι αγγελοι τισ ιεροδουλισ ιδονισ!!!!!
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καργααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχισ πμ πορνε μου!!!! ;) ;) ;) ;)Που εισαι καβλιαρη μου???
Παμε Λιοσιων στα γιαγιονια μας???
Θελω απεγνωσμενα γερικο κρεμασμενο μουνακι!!!!
ευκολο......την πληρωνει αλλα δε τη γαμαει μεχρι να σκασει απο την καυλα![]()
![]()
ΜΕΛΟ(ΜΕΝΕΣ) ΨΩΛΕΣ
Την σήμερον ημέρα, θέλει ρεαλισμό
θέλει φράγκα στη τσέπη και λίγο κυνισμό !
Αυτά είναι προσόντα, που σίγουρα αποκτάς
οταν γαμείς τα πάντα και πίσω δεν κοιτάς !
Παρ΄όλα αυτά, το λέω, πολύ τον συμπαθώ
τον αγαπούλη λέω, αυτόνε εννοώ !
Εθελοντής μαλάκας, βαράει προσοχές
λουλούδια, σοκολάτες και άλλες παροχές
Εχει μεγάλη πλάκα, απ έξω αν το δεις
κι είναι μιά τραγωδία, αμα εσύ το ζεις !
Και τώρα θα μου πείτε, ετούτα πως τα ξέρω
και θα σας απαντήσω, πως ήμουνα κι εγώ
της αγαπουλοσύνης, θύμα κανονικό,
μα όμως εμεγάλωσα και έβαλα μυαλό !
Κάποια στιγμή η ανάγκη, σε κάνει ρεαλιστή
η κάβλα και η πλάκα σου, σε κάνουν ποιητή!
Κάποια στιγμή ο χρόνος, πετρώνει τη ψυχή σου
και μαλακώνει απίστευτα τη κραταιά ψωλή σου !
![]()