Νέα

Καψουρο-Αγαπούληδες & Ρεαλιστές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσθε:

• Αγαπούλης

Ψήφοι: 53 36,6%
  • Ρεαλιστής

Ψήφοι: 92 63,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    145

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
φυσικα και δεν βαζω ολους στο ιδιο καζανι ;)απλα ειδες και μονος σου καποια πραγματα χωρις ονοματα χωρις καν υπονοουμενα πως ορισμενοι ψαχνονται.και για να προλαβω δεν σημαινει οτι για ολους αυτους σημαινει κατι.απλα το τονιζω.το σεκιουριτας ηταν ενα απλο παραδειγμα υπαρχουν και αλλα επαγγελματα που περνουν 800-100- ευρω.εσυ νομιζεις οτι καποιος με αυτα τα εισοδηματα μπορει να εχει 10 κριτικες το μηνα σε στουντιο μπουρδελα μασαζ;αν οντως υπαρχει ειπα ας μας πει τον τροπο να το κανουμε και εμεις ;)
Eαν η φραση στο post σου :
κια θα γινω και πιο συγκεκριμενος για να καταλαβαουν καποιοι.σεκιουριτας που να ειναι πρωτος σε κριτικες ............ δεν ειναι υπονοουμενο, δεν φωτογραφιζει εμενα που συμπτωματικα ειμαι πρωτος στις κριτικες τοτε τι ειναι ?

Παρ'ολα αυτα στο τελος του post μου εγραψα Εαν παλι καταλαβα λαθος και αναφερεσαι καπου αλλου, ζητω συγνώμμη. .

Σαφως το forum δεν ειναι τοπος που θα αναφερθω στις σπουδες μου, την δουλεια και τα κερδη μου, και ποσο μαλλον το πως τα αξιοποιω.

Οπως σωστα εγραψες σε προηγουμενο post δεν γνωριζομαστε, και εγω τουλαχιστον δεν θυμαμαι καν, να εχουμε ανταλαξει καποιο post σε αλλο Thread, οποτε δεν εχω κατι να "χωρισω" μαζι σου.

Ουτε θιχτηκα, ουτε παρεξηγηθηκα απο το post περι σεκιουρηταδων, απλα απορησα πως προεκυψε αυτο και τιποτα παραπανω.

Ισως να παρανοησες τα γραπτα μου.Τα εχει αυτα ο γραπτος λογος.
Καλη εβδομαδα ευχομαι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1.H δική μου πετριά που σας έτσουξε ήταν οτι γράφονται κριτικές κατά επιθυμία κοριτσιών και μαγαζιών.

2.Και σαν απάντηση διαβάζω κατασκευασμένα ΨΕΜΑΤΑ οτι βασανίζω ιερόδουλες.

1. Βεβαιως και γραφονται! Δικιο εχεις σε αυτο.
Αλλα μην ψαχνεις θητες και θυματα στους γνωστους κριτικογραφους
διοτι ΑΝΕΤΑ μπορω να επικαλεστω κι εγω οτι εισαι ενας απο αυτους που κατηγορεις.
Και ξερεις οτι ξερουμε για σενα. Οπως κι εσυ γνωριζεις για μας.

2. Αυτο ειναι μια αλλη συζητηση που δεν θελεις να την κανουμε εδω!  ;)

Μαθιουλα, σε διαταζω να σταματησεις να ασχολεισαι.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τελικά πληρώνονται αυτοί που γράφουν τις κριτικές ή είναι αγαπούληδες; Μάλλον τα'χεις μπερδέψει λίγο στο μυαλουδάκι σου και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
:new_shocked: Μαλάκα ν' αρχίσω να γράφω για κανα εξτραδάκι να ούμε. :tooth:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε τυποι πως γινεται να βασανιζεις ιεροδουλες? τοχω απορια θελω παραδειγμα
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα δε με απασχολει ποσες κριτικες γραφει ο καθενας και αν γραφονται ψευτικες κριτικες...

δε με απασχολουσε ουτε οταν εμπαινα στο σαιτ πριν γινω μελος και διαβαζα μονο κριτικες και ποτε το φορουμ...

και αυτο γιατι το βρισκα παντα πολυ απλο να βρω τις αληθινες κριτικες και τους κριτικογραφους που μ ενδιεφερε η αποψη τους...

[size=50pt]ποσως μ ενδιαφερει αν υπαρχει κοσμος που παραπλαναται απο ψευτικες κριτικες...ας προσεχαν...[/size]

το μονο που μου τη σπαει  ειναι το γενικοτερο προμοταρισμα στα στουντιο,επειδη πιστευω οτι επηρεαζει προς το χειροτερο το επιπεδο στα μπουρδελακια που παω εγω...

επισης νομιζω οτι οι πουτανες οπως γενικα υποτιμουν τη νοημοσυνη των πελατων,το ιδιο κανουν και με τους αναγνωστες των κριτικων...νομιζουν οτι θα κερδισουν πελατες με ψευτικες κριτικες,αλλα αυτο λειτουργει και εις βαρος τους αφου δε μασαμε κουτοχορτο τελοσπαντων και δε γουσταρουμε να μας κοροιδευουν στα μουτρα...

Ηδη φαινεσαι οτι εισαι παρτάκιας δεν χρειαζεται να μας το υπενθυμιζεις συνεχως  :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τυπε ποσα λεφτα το μηνα χαλας στις πουτανες? απο περιεργεια
Μεχρι προτινος πηγαινα περιπου δυο φορες την εβδομαδα, σε studio με απλο πρόγραμμα.
400 ευρω δηλαδη τον μηνα.

Τον τελευταιο καιρο πηγαινω μια φορα τη εβδομαδα, συνηθως απλο ποργραμμα, που και που κανενα με 69.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αρρωστακι σταματη το ειδα το μηνυμα σου αλλα δε στο παραθετω γιατι μπορει να με κολλησεις αγαπουλιαση  :birdman:

εισαι πολυ αρρωστακι! μολις τελειωσει τη διατροφη του ο Νωντας θα του πω να ασχοληθει με σενα ιδιαιτερως  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αρρωστακι σταματη το ειδα το μηνυμα σου αλλα δε στο παραθετω γιατι μπορει να με κολλησεις αγαπουλιαση  :birdman:

εισαι πολυ αρρωστακι! μολις τελειωσει τη διατροφη του ο Νωντας θα του πω να ασχοληθει με σενα ιδιαιτερως  :birdman:
:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom