CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eαν η φραση στο post σου :φυσικα και δεν βαζω ολους στο ιδιο καζανι ;)απλα ειδες και μονος σου καποια πραγματα χωρις ονοματα χωρις καν υπονοουμενα πως ορισμενοι ψαχνονται.και για να προλαβω δεν σημαινει οτι για ολους αυτους σημαινει κατι.απλα το τονιζω.το σεκιουριτας ηταν ενα απλο παραδειγμα υπαρχουν και αλλα επαγγελματα που περνουν 800-100- ευρω.εσυ νομιζεις οτι καποιος με αυτα τα εισοδηματα μπορει να εχει 10 κριτικες το μηνα σε στουντιο μπουρδελα μασαζ;αν οντως υπαρχει ειπα ας μας πει τον τροπο να το κανουμε και εμεις ;)
κια θα γινω και πιο συγκεκριμενος για να καταλαβαουν καποιοι.σεκιουριτας που να ειναι πρωτος σε κριτικες ............ δεν ειναι υπονοουμενο, δεν φωτογραφιζει εμενα που συμπτωματικα ειμαι πρωτος στις κριτικες τοτε τι ειναι ?
Παρ'ολα αυτα στο τελος του post μου εγραψα Εαν παλι καταλαβα λαθος και αναφερεσαι καπου αλλου, ζητω συγνώμμη. .
Σαφως το forum δεν ειναι τοπος που θα αναφερθω στις σπουδες μου, την δουλεια και τα κερδη μου, και ποσο μαλλον το πως τα αξιοποιω.
Οπως σωστα εγραψες σε προηγουμενο post δεν γνωριζομαστε, και εγω τουλαχιστον δεν θυμαμαι καν, να εχουμε ανταλαξει καποιο post σε αλλο Thread, οποτε δεν εχω κατι να "χωρισω" μαζι σου.
Ουτε θιχτηκα, ουτε παρεξηγηθηκα απο το post περι σεκιουρηταδων, απλα απορησα πως προεκυψε αυτο και τιποτα παραπανω.
Ισως να παρανοησες τα γραπτα μου.Τα εχει αυτα ο γραπτος λογος.
Καλη εβδομαδα ευχομαι.