Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
την δικια σου καπνα δεν την βλεπεις
Α ενταξει παλι τις ιδιες εξηγησεις ξεκινησαμε
θα κανω οτι γουσταρω εγω πχ και δε πα να γαμηθει το συνολο. Οκ
κατσε καλα ,μοδα λεμε! στυλιστικο το ζητημα λοιπον!το σπίτι μου είναι 7 χιλιόμετρα+ από την πόλη και σε μεγάλο υψόμετρο...
αν δείτε τα ξημερώματα πως είναι από το ντουμάνι η πόλη μάλλον θα σταματήσετε να καίτε ξύλα.
καμιά σχέση με πριν λίγα χρόνια που δεν είχαν γίνει μόδα τα τζάκια..
μαλλον δεν καταλαβεςΑ ενταξει παλι τις ιδιες εξηγησεις ξεκινησαμε
θα κανω οτι γουσταρω εγω πχ και δε πα να γαμηθει το συνολο. Οκ
κατσε καλα ,μοδα λεμε! στυλιστικο το ζητημα λοιπον!
και απο που θα μπει ο σαντα μπιλδεν έχω ούτε τζάκι ούτε σόμπα
κλαιω γαμω τα μαγκαλια σας ,καινουργια νεφρα παλι εκανα αποψε....ΒΑΛΣΑΜΩΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΕ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ,να σε απολαυσουν λαιβ!!!!Ακριβως. Απο το κρυο η ατμοσφαιρικη ρυπανση μπορει να σου κανει ζημια. Το κρυο αμα εχεις καλο ανοσοποιητικο συστημα δεν σε πειραζει.
και απο που θα μπει ο σαντα μπιλ
Δεν φταιει αυτο...Ειναι που δεν μπορουν να πιασουν 30-40 λαθρεμπορουsκατάλαβες τι εννοώ ..
λόγο αφραγκίας που δεν παίζει πετρέλαιο ήθελα να πω
κλαιω γαμω τα μαγκαλια σας ,καινουργια νεφρα παλι εκανα αποψε....ΒΑΛΣΑΜΩΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΕ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ,να σε απολαυσουν λαιβ!!!!
Δεν φταιει αυτο...Ειναι που δεν μπορουν να πιασουν 30-40 λαθρεμπορουs
Γι αυτο τιμωρειται ολη η Ελλαδα....Για να τουs οδηγησουν στην ανεργια (τουs λαθρεμπορουs!)
ξερεις πολλούς στα Βορεια Προάστεια που να μπορούν να διαθέσουν χωρο 200 τμ ανοιχτό και πρόσβαση σε βυτίο σε απόσταση 20μ για να εγκαταστησου δεξαμενή ???
ξερεις πολλούς στα Βορεια Προάστεια που να μπορούν να διαθέσουν χωρο 200 τμ ανοιχτό και πρόσβαση σε βυτίο σε απόσταση 20μ για να εγκαταστησου δεξαμενή ???
αει ρε συρε και γαμίσου μαλάκα που έμαθες και από δεξαμενες
Δεν φταιει αυτο...Ειναι που δεν μπορουν να πιασουν 30-40 λαθρεμπορουs
Γι αυτο τιμωρειται ολη η Ελλαδα....Για να τουs οδηγησουν στην ανεργια (τουs λαθρεμπορουs!)
η προσπαθεια αναδειξης του εγω μας, προκαλει συγκρουσεις, ας το παραμερισουμε για να βρουμε λυση στο προβλημα μας