Επισκέπτης
μάσκες οξυγόνου
τι λύση να βρεις βρε τύπε αν η ατμόσφαιρα είναι γαμημένη
σαν προσωρινη λυση δεν ειναι κακη ιδεα η μασκα τυπε
μάσκες οξυγόνου
Κατω απ το παπλωμα και με λιγο τσιπουρακι.....Λερωνεται που και που το παπλωμα....αλλα κουραγιο θαρθει κι ο Απριληsμάσκες οξυγόνου
...παω να ριξω καμια τουβλοπαλετα στον λεβητα να ζεσταθει η πισινα...θα ερθουν κατι σιτυτουρια σε λιγακι και θελω να τα ζεστανω τα κοριτσια...μη με περασουνε και για εφταλιγουρο!
Κατω απ το παπλωμα και με λιγο τσιπουρακι.....Λερωνεται που και που το παπλωμα....αλλα κουραγιο θαρθει κι ο Απριληs
ετσι οπως το εγραψες τυπε μου. το λαθρεμποριο τωρα ειναι που ανθει.To θέμα είναι πως τελικά ΟΥΤΕ τα έσοδα του κράτους αυξήθηκαν επειδή έπεσε η κατανάλωση! Προφανώς οι σημερινοί διοικούντες την οικονομία μας δεν μπορούν να σκεφτούν καν όπως σκέφτεται ένας που έχει τυροπιττάδικο! "Πέφτει ο τζίρος, φτηναίνω το προϊόν και ρίχνω το ποσοστό κέρδους μου, για να αυξήσω τους τζίρους!" Προφανώς αυτά για το Στουρνάρα είναι πολύ προχωρημένα οικονομικά!
Αλλά το καλύτερο δεν είναι αυτό. Είναι πως το λαθρεμπόριο πετρελαϊκών προϊόντων συνεχίζεται!
οχι τυχερος κωλοφαρδος εισαιετσι οπως το εγραψες τυπε μου. το λαθρεμποριο τωρα ειναι που ανθει.
και οι μονοι που συνεχιζουμε να τον πινουμε κανονικα ειμαστε εμεις. εχω καταντησει να θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που στην πολυκατοικια μου βαζουμε ακομη πετρελαιο.
έχεις ποτε ρωτήσει να μάθεις πόσο κοστιζει και τι χρειάζεται για να εγκαταστησεις ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ LPG???
Το πιο λογικό είναι να φορολογείται η αγοραία αξία! Αυτή είναι ένδειξη "οικονομικής δυνατότητος".
Ούτε ο κυβισμός, ούτε η ιπποδύναμη είναι.
Του [size=13pt]ΜΑΛΑΚΑ tramountana[/size] του αρέσει [size=14pt]ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ[/size],
προφανώς έχει [size=13pt]ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ by Lakis33 [/size]...
Δεν εξηγείται αλλιώς ...
Λοιπόν Μαλάκα ...
[size=13pt]μάθε ...[/size]
[size=20pt]ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ LPG,
ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΩΡΟ ...[/size]
Κατω απ το παπλωμα και με λιγο τσιπουρακι.....Λερωνεται που και που το παπλωμα....αλλα κουραγιο θαρθει κι ο Απριληs
επειδη ειστε μυρωδιαδες
ας πω και γω τη μαλακια μου
με την σωστη θερμομονωση μιας οικιας με τις θερμοκρασιες που επικρατουν στην ελλαδα
για 11+ μηνες δεν θα χρειαζομασταν θερμανση
αλλα και εδω το κρατος απο προδιαγραφες παει περιπατο
Εκεί είναι το πρόβλημα, ε;
Ας πούμε η αρχική τιμή (αγοράς του καινούργιου) επί έναν δεκαδικό συντελεστή που μειώνεται ετησίως για να φτάσει στα 15-16 χρόνια κοντά στο μηδέν, δεν μπορεί να το προσδιορίσει;
Αλλά τα κ.ε. το προσδιορίζουν σωστότερα, ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά ακόμα και για πολύ διαφορετικές τιμές αγοράς των καινούργιων;
Μην συνεχίζεις να υποστηρίζεις την λογική "Ότι αρπάξουμε, από όποιον βρούμε πρόχειρο!"
Όχι όμως μια δεξαμενή lpg.η δεξαμενή μπορεί να μπει στο υπόγειο και τραβάς σωληνώσεις που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο..
από Ουγκάντα μας ήρθες ?
Αυτό με τη μόνωση ξαναπέστο!επειδη ειστε μυρωδιαδες
ας πω και γω τη μαλακια μου
με την σωστη θερμομονωση μιας οικιας με τις θερμοκρασιες που επικρατουν στην ελλαδα
για 11+ μηνες δεν θα χρειαζομασταν θερμανση
αλλα και εδω το κρατος απο προδιαγραφες παει περιπατο
Αυτό με τη μόνωση ξαναπέστο!
Αν αυξηθεί ο προϋπολογισμός και η επιδότηση στο εξοικονομώ κατ'οίκον θα δούμε "άσπρη μέρα" πραγματικά.
Έλα όμως που σε πρόσφατες κατασκευές δεν τηρήθηκε η θερμομόνωση (αλλά έχουν τζάκι ) οπότε εξαιρούνται της αναβάθμισης!!! :S
η δεξαμενή μπορεί να μπει στο υπόγειο και τραβάς σωληνώσεις που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο..
από Ουγκάντα μας ήρθες ?
Ναι αλλά ειναι ο ίδιος μαλάκας που λες που έκανε τη φιγούρα του μη βάζοντας τα ουσιώδη και τώρα καιει στο τζάκι ό,τι νάναι παριστάνοντας το φτωχό.επιδοτήσεις με το μαλακό και σε εκείνους που πραγματικά τις χρειάζονται ...και όχι στον κάθε μαλάκα που προτίμησε να βάλει χεστρες πολυτελειας αντι να βάλει μόνωση..