apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μεγαλοι οικοι μοδας την λανσαρουν πια ως αξεσουαρ για την εξοδο στην νυχτερινη αθηνα και σαλονικη
τυπε μεγαλοι οικοι μοδας την λανσαρουν πια ως αξεσουαρ για την εξοδο στην νυχτερινη αθηνα και σαλονικη
Μπαααα, κανονικά το ανάβεις σε εξωτερικό χώρο και αφού πάψει να βγαίνει φλόγα αλλά ταυτόχρονα τα κάρβουνα ειναι πυρακτωμένα, τότε το βάζεις μέσα.Ισχυει οτι αν σε μαγγαλι, βαλω ενα κομματι σιδερο,μεσα, δεσμευονται η δηλητηριωδεις αναθυμιασεις,οπως το co?
το τσιγαρο ειναι υγεια τυπεσιγα ρε κόψε κάτι.. όταν μου είσαστε στα μπαρακια και στα κωλάδικα που δεν μπορεις να δεις τον απέναντι σου στο τραπεζι από τους καπνούς των τσιγαρων δεν σας πειραζει...
το τσιγαρο ειναι υγεια τυπε
για την τσεπη σου κουφάλα νεκροθάφτη
Μπαααα, κανονικά το ανάβεις σε εξωτερικό χώρο και αφού πάψει να βγαίνει φλόγα αλλά ταυτόχρονα τα κάρβουνα ειναι πυρακτωμένα, τότε το βάζεις μέσα.
Βέβαια καλό ειναι να μη το χρησιμοποιείς καθόλου.
Όχι ειπαμε!Ισχυει οτι αν σε μαγγαλι, βαλω ενα κομματι σιδερο,μεσα, δεσμευονται η δηλητηριωδεις αναθυμιασεις,οπως το co?
σιγα ρε κόψε κάτι.. όταν μου είσαστε στα μπαρακια και στα κωλάδικα που δεν μπορεις να δεις τον απέναντι σου στο τραπεζι από τους καπνούς των τσιγαρων δεν σας πειραζει...
αααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχχααχχαχαχαχ τα΄λες ωραια λακηO ιδιοκτήτης βίλλας στην Εκάλη,
επειδή έχει ΚΑΛΥΨΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ<<<50% ,
έχει τεράστιο κήπο περίσευμα
[size=15pt]ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΑΡΑ LPG
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΟ[/size]
[size=18pt]ΜΕ LPG με 0,87€/lt ....[/size]
Στην πολυκατοικία στο Παγκράτι που μένει ο Μαλάκας ο tramountanas,
θαυμαστής του Σαμαλάκα & Στουρνάρα
δεν μπορεί να μπει δεξαμενή LPG
οπότε παίρνουν τα αρχίδια μου ........
Εχυσες?αααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχχααχχαχαχαχ
squirt τύπε!Εχυσες?
Εχυσες?
δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχουν γραφτει πολλες σαχλαμάρες.
Η δεξαμενή LPG θελει συγκεκριμενο ακαλυπτο χωρο και αδεια από πολεοδομια η οποια εχει κοστος.
Απαγορευεται ρητα να μπει σε υπογειο κατοικιας ή σε ταρατσα. (σε περιπτωση φωτιας στο οίκημα μπορει να ανατιναχθει μια γειτονια)
O ιδιοκτήτης βίλλας στην Εκάλη,
επειδή έχει ΚΑΛΥΨΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ<<<50% ,
έχει τεράστιο κήπο περίσευμα
[size=15pt]ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΑΡΑ LPG
[size=18pt]ΜΕ LPG με 0,87€/lt ....[/size]
Στην πολυκατοικία στο Παγκράτι που μένει ο Μαλάκας ο tramountanas,
θαυμαστής του Σαμαλάκα & Στουρνάρα
δεν μπορεί να μπει δεξαμενή LPG
οπότε παίρνουν τα αρχίδια μου ........
επειδη ειστε μυρωδιαδες
ας πω και γω τη μαλακια μου
με την σωστη θερμομονωση μιας οικιας με τις θερμοκρασιες που επικρατουν στην ελλαδα
για 11+ μηνες δεν θα χρειαζομασταν θερμανση
αλλα και εδω το κρατος απο προδιαγραφες παει περιπατο
δεξαμενή Lpg δεν επιτρεπεται να ειναι σε υπόγειο κτίσματος.. παψε να λες μαλακιες και σύ και ο λαλακης....
[size=17pt]ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΑΡΑ LPG
[size=21pt]ΜΕ LPG με 0,87€/lt ....[/size]