Νέα

Κάπνα από τά τζάκια......

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
396
Like
0
Πόντοι
1
καλα ετοιμαστείτε για κανα τρελό φόρο στα ξύλα  :fuck2: για να "λύσουν" το πρόβλημα  :grin:  
 

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Μηνύματα
295
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
μπα αυτο ειναι ακομα πιο ηλιθιο μετρο απο την αυξηση του ειδικου φορου στο πετρελαιο.μετα θα καινε ρουχα,κουβερτες,χαρτοκουτα,σκουπιδια κ.α ωραια!!!
 

Επισκέπτης
Τα έκτακτα μέτρα όταν το φαινόμενο της αιθαλομίχλης είναι έντονο

Ειδικότερα, για τις περιόδους που η συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων υπερβαίνει τα 150 mg ανά κυβικό μέτρο αέρα, λαμβάνονται τα εξής μέτρα:

-Άτομα με αναπνευστικό πρόβλημα ή καρδιοπαθείς καθώς επίσης τα παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να αποφύγουν κάθε σωματική άσκηση − δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους. Επίσης, συνιστάται η αποφυγή παραμονής σε εξωτερικούς χώρους ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία. 'Άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές ανακουφιστικού φαρμάκου. Επί επιμονής συμπτωμάτων συνιστάται επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.

-Σε κάθε άτομο συνιστάται να αποφύγει κάθε σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους και να περιορίσει το χρόνο παραμονής σε εξωτερικούς χώρους ιδιαίτερα σε περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία.

-Διακοπή λειτουργίας των δημόσιων ή ιδιωτικών βρεφικών, βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Σύσταση για διακοπή χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και για χρήση εναλλακτικών καυσίμων και πηγών θέρμανσης έναντι της χρήσης στερεών καυσίμων και καυσίμων στερεής βιομάζας,

-Σύσταση για ρύθμιση του θερμοστάτη στους 18 οC σε περιπτώσεις ύπαρξης κεντρικού συστήματος θέρμανσης

-Απαγόρευση λειτουργίας αποτεφρωτικών κλιβάνων,

-Απαγόρευση οποιασδήποτε καύσης σε ανοικτούς χώρους,

-Διακοπή της λειτουργίας των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, με εξαίρεση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αέρια καύσιμα. Εξαιρούνται τα κτίρια περίθαλψης και κοινωνικής πρόνοιας και συγκεκριμένα τα νοσοκομεία, οι κλινικές, τα αγροτικά - περιφερειακά ιατρεία, οι υγειονομικοί σταθμοί, τα κέντρα υγείας, τα ψυχιατρεία, τα ιδρύματα ατόμων με ειδικές ανάγκες, τα ιδρύματα χρονίως πασχόντων, οι οίκοι ευγηρίας − γηροκομεία, τα βρεφοκομεία, τα οικοτροφεία - ορφανοτροφεία, οι ξενώνες, τα άσυλα καθώς και οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Περιορισμός κατά 30% της βιομηχανικής-βιοτεχνικής δραστηριότητας ο οποίος θα αποδεικνύεται με στοιχεία μείωσης παραγωγής ή και κατανάλωσης καυσίμου, σε σχέση με το μέσο όρο λειτουργίας των προηγούμενων επτά ημερών. Εξαιρούνται οι μονάδες συνεχούς πυράς και οι μονάδες που χρησιμοποιούν αέρια καύσιμα.

-Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των ΙΧ επιβατικών βενζινοκίνητων μη καταλυτικών, των ΙΧ πετρελαιοκίνητων και όλων των πετρελαιοκίνητων φορτηγών ιδιωτικής χρήσης στις περιοχές που θα καθορίζονται στην ανακοίνωση κήρυξης της εφαρμογής των βραχυπρόθεσμων μέτρων,

-Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των σχολικών λεωφορείων καθώς και όλων των φορτηγών δημόσιας χρήσης στις περιοχές που θα καθορίζονται στην ανακοίνωση κήρυξης της εφαρμογής των βραχυπρόθεσμων μέτρων,

-Κυκλοφορία των ταξί με σύστημα μονών -ζυγών.

Οι αποφάσεις για την εφαρμογή των μέτρων λαμβάνονται για την Αττική από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και για την υπόλοιπη χώρα από τους Περιφερειάρχες. Για χαμηλότερα επίπεδα ρύπανσης προβλέπονται επίσης ηπιότερα μέτρα. Το σύνολο του σχεδίου αναγράφεται στη συνημμένη Κοινή Υπουργική Απόφαση.


Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου

Με δύο ακόμη αποφάσεις του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη και του υφυπουργού Μάκη Παπαγεωργίου:

- Θεσπίζεται η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας (εκτός από τις χρεώσεις για δίκτυα κλπ.) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Στόχος είναι να δοθεί κίνητρο για χρήση ηλεκτρικών συσκευών θέρμανσης αντί για τζάκια, σόμπες κλπ.

- Επεκτείνεται η έκπτωση στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού για οργανώσεις που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας. Πρόκειται αναλυτικά για φορείς ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εκκλησιαστικά ιδρύματα τα οποία παρέχουν συσσίτια και διαθέτουν μαγειρεία, εστιατόρια κλπ., νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου προνοιακού χαρακτήρα που εποπτεύονται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουν δημιουργήσει πρωτοβάθμιοι ΟΤΑ, οι οποίες στεγάζονται σε δημοτικά κτίρια (κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικά ιατρεία και κοινωνικά συσσίτια). Για τις δύο πρώτες περιπτώσεις το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης είναι 1200 κιλοβατώρες και για τις δύο επόμενες 1000 kWh. Η έκπτωση για όλες τις κατηγορίες είναι 70 % επί του τιμολογίου του προμηθευτή.
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.739
Like
1.424
Πόντοι
366
εχουν λεηλατηθει "τα μισα" δαση, εχουν καει σπιτια, εχει πεθανει κοσμακις, μολυνεται η ατμοσφαιρα επιβαρύνοντας ολονων την υγεια...ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ δεν λενε να κανουν πισω, γαμω το θεο τους
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
aithalomixli6_345122012.jpg


:rockon:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
θυμιζει λιγο γκοθαμ σιτι τυπε, ε?
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/Media/Default/images/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7...-%CE%B1%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CF%87%CE%BB%CE%B7-1024x400.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.mediasoup.gr/sites/default/files/images/theDarkMidnight.png[/img[/URL]]
 

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Μηνύματα
220
Κριτικές
4
Like
253
Πόντοι
21
αντι να γινει ρυθμιση στα τιμολογια για φθηνο πετρελαιο ασχολουνται με τα τιμολογια της δεη.ο κοσμος καει οτι βρει γιατι κρυωνει κ οχι λογω ρευματος :headbang: :headbang:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866

Συνημμένα

  • nwntofylaxto.jpg
    nwntofylaxto.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 16

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.938
Like
11.163
Πόντοι
2.606
-Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι σωθηκαν οι σαγιοναρες που ειχε για προσαναμα ο διπλανος μου και εχει αρχισει να καιει μαλλον τα πατακια απο το καγιεν.....η μυρωδια απο μασιφ λαστιχιλα εχει αντικατασταθει απο μια εσανς σαφως πιο ευρωπαικη δυο τρεις μερες τωρα...αναπτυξη ρε κουφαλες επιτελους!!!!!ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ  :rockon: :rockon: :rockon:
 
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.433
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
-Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι σωθηκαν οι σαγιοναρες που ειχε για προσαναμα ο διπλανος μου και εχει αρχισει να καιει μαλλον τα πατακια απο το καγιεν.....η μυρωδια απο μασιφ λαστιχιλα εχει αντικατασταθει απο μια εσανς σαφως πιο ευρωπαικη δυο τρεις μερες τωρα...αναπτυξη ρε κουφαλες επιτελους!!!!!ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ  :rockon: :rockon: :rockon:

όλα θα γίνουν όπως παλιά όταν βγει ο τσύριζα μαν!
μισθοί, συντάξεις, λούσα, αμάξια!! κάνε λίγο υπομονή και θα σωθούμε όλοι!  :rockon: :rockon: :rockon:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όλα θα γίνουν όπως παλιά όταν βγει ο τσύριζα μαν!
μισθοί, συντάξεις, λούσα, αμάξια!! κάνε λίγο υπομονή και θα σωθούμε όλοι!  :rockon: :rockon: :rockon:


ακριβως.... και κατα πως λεει και ο κοντινός και ο παπαζόλης θα μου παρουν και τις καταθεσεις και θα σωσουν την οικονομια

(από αυτούς το διαβασε και ο Σκατούλης του ΣΥΡΙΖΑ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.938
Like
11.163
Πόντοι
2.606
όλα θα γίνουν όπως παλιά όταν βγει ο τσύριζα μαν!
μισθοί, συντάξεις, λούσα, αμάξια!! κάνε λίγο υπομονή και θα σωθούμε όλοι!  :rockon: :rockon: :rockon:
Μεχρι τωρα παντως ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΩΛΟΦΕΡΑΝΤΖΑ κατι ταμηλοι- φαηλοι -στουρναρες -γεωργιαδηδες- ακτιβιστοβοριδιδες και τα λιμα του μπαφοκ....ρουφα την αιθαλομιχλη σου και να κανεις το σταυρο σου που δεν κυβερνανε τα κουμμουνια να σου παρουνε το σπιτι-τις καταθεσεις -τα νεφρα -την σουφρα-οτι εχει ο καθενας προχειρο τελοςπαντων....ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ γεματα ελλ, θα κινησουν κατα δω να μας σωσουν,ετσι δεν ειναι ψαρα?ποιος τσιριζα...με χρυσα κουταλια θα τρωμε...
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Το να παίρνει τα μέτρα που παίρνει ο Στουρνάρας ίσως να είναι και αναπόφευκτο. Το να επαίρεται όμως κι όλας, αντί να ζητάει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ συγγνώμην από τους πολίτες ιθαγενείς υπηκόους αυτής της χώρας είναι πρόκληση και μάλιστα ιδιαζόντως ειδεχθής αλλά και ανόητη ταυτόχρονα
Και καλά ο Στουρνάρας είναι αυτός που είναι. Κι ο πίτσας είναι αυτός που είναι. Αλλά έξυπνοι άνθρωποι σαν τον Χρύσανθο και το Άδωνι να υποστηρίζουν όχι απλά τις πρακτικές του, αλλά και την αμετροέπειά του;
Ε, θα βρεθεί κάποιος Μάνος να τ' ακούσουν κι αυτοί. Και σιγά-σιγά θα βρίσκονται κι άλλοι.

Η άποψή μου είναι πως με τις μαλακίες που εκστόμισε ο Γιαννάκης την Ν.Δ. την βλέπω ένα 3% κάτω αμέσως, ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.
Δηλαδή δεν μπορεί ο "μπαμπούλας" της πιθανής ανόδου του Τσύριζα στην εξουσία να αποτελεί συνεχές άλλοθι για αλλεπάλληλες κυβερνητικές μαλακίες! Κάποτε θα πληρωθούν αυτές...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom