Τι να σχολιασω, γενιτσαρε?
Οτι απομονωσες μια φραση μεσα απο μια ομιλια σαν τον τελευταιο λαϊκιστη συριζαιο?
Και για ποιον λογο?
Το νοημα της φρασης αυτης δηλαδη, μορφωμενος ανθρωπος, δεν το αντιλαμβανεσαι?
Και περιμενεις να το εξηγησω?
Πολύ καλα λεει.
Ακου αγαπητε μου, αν για καποιον λογο η ΝΔ σε εθιξε ως γιατρο με τα τελευταια μετρα δεν υπαρχει λογος να το παιζεις φιλοσοφια.
Πες "μου χαλασανε την ζαχαρενια μου και παω συριζα για να ξαναβολευτω".
ΔΕΝ με διαβάζεις! Είχες βέβαια και τον προεκλογικό σου αγώνα, οπότε δικαιολογείσαι.
Λοιπόν για να μην μακρυγορώ τα μέτρα του Άδωνι για την υγεία τα υποστήριξα με σθένος και μάλιστα βγάζοντας προς τα έξω και άπειρα παραδείγματα "αλητείας" και κλεψιάς του συναφιού μου!
Αλλά ο Άδωνις είναι έξυπνος άνθρωπος, ο Στουρνάρας είναι βλάκας, πως αλλιώς να στο πω;
Και δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται δημοσίως, την άλλη στον Πρετεντέρη δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω!
Κι όποιος δηλαδή βρίσκει απαράδεκτο το Στουρνάρα είναι Συριζαίος; Τα μυαλά του Πάπια έχεις κι εσύ που όποιος δεν υποστηρίζει τις βλακείες του Τσύριζα είναι "φασιστοπουστράκι". Τυχαία νομίζεις πως βρεθήκατε στον ημιτελικό αντίπαλοι;
Άλλο που σε νίκησε δίκαια, διότι ο άνθρωπος είναι "κολοσσός" μαλακίας.
Επίσης τον χαρακτηρισμο "γενίτσαρος" μου τον εχει αποδώσει ο Πάπιας πρώτος, επειδή του είχα πει πως στα νιατα μου είχα υπάρξει αριστερός
Και βέβαια ούτε αυτή η σύμπτωση ήταν τυχαία! ;)