Νέα

Κανόνι επιχειρηματία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ρε φιλαρακι ψωνισε κατι που πρεπει να το πληρωσει 5.000 αλλα εμενα μου κοστισε πολυ λιγοτερο.

Ωραιο το σκεπτικο σου ....

Σε γλυκαινει στην πικρα  ;)

Εισαι ωραιος ...
Κι εγω ετσι περιππου σκεφτομαι και δεν χαλιεμαι πολυ στην τελικη οταν μπλεκω....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
καμια επιταγη εχεις παρει τα χερια σου τουλαχιστον?
αν ναι κατεθεσε την και αν δεν εχει βαρεσει κανονι θα επικοινωνησει αυτος μαζι σου...αν παλι δεν εχεις παρει τιποτα και απλα εκρεμμει ενα απλο τιμολογιο κλαφτα χαραλαμπε!

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
μαγκα εγω με διαταγες πληρωμης και τετοια και παλι δεν τα πηρα τα λεφτα σε 2 περιπτωσεις.σε αλλες δεν βρισκαν περιουσιακα στοιχεια.να σου πω εγω ειχα και επιταγες στα χερια μου τιμολογια και τπτ.ψαξε βρες γατα δικηγορο εμενα ειναι μαλακες και δεν πηρα τπτ ισα ισα που πληρωσα και κατι εξοδα. :headbang:παντως δεν ειναι πολλα τα λεφτα και δεν βλεπω να βγαζεις ακρη.ετσι λεγανε και σε μενα για παρομοια ποσα.μπουρδελοολα.com ειναι το σωστο.ενας θρασυδειλος που θα τον κανονισω αλλιως εκλεισε την ΑΕ με πτωχευση μου εφαγε 800 ευρω μου παραγγελνει κι αλλα πραγματα και επειδη του ζητησα τα λεφτα και απο την παλια εταιρεια μου ειπε με θρασσος βαλε  τα πραγματα στο γκροβερ σου και το παλιο υπολοιπο ζητησετο απο την εταιρεια .ενω το αφεντικο ειναι παντα το ιδιο πως γινεται ρε πουανα και ανοιγει συνεχεια μαγαζια????

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μαγκα εγω με διαταγες πληρωμης και τετοια και παλι δεν τα πηρα τα λεφτα σε 2 περιπτωσεις.σε αλλες δεν βρισκαν περιουσιακα στοιχεια.να σου πω εγω ειχα και επιταγες στα χερια μου τιμολογια και τπτ.ψαξε βρες γατα δικηγορο εμενα ειναι μαλακες και δεν πηρα τπτ ισα ισα που πληρωσα και κατι εξοδα. :headbang:παντως δεν ειναι πολλα τα λεφτα και δεν βλεπω να βγαζεις ακρη.ετσι λεγανε και σε μενα για παρομοια ποσα.μπουρδελοολα.com ειναι το σωστο.ενας θρασυδειλος που θα τον κανονισω αλλιως εκλεισε την ΑΕ με πτωχευση μου εφαγε 800 ευρω μου παραγγελνει κι αλλα πραγματα και επειδη του ζητησα τα λεφτα και απο την παλια εταιρεια μου ειπε με θρασσος βαλε  τα πραγματα στο γκροβερ σου και το παλιο υπολοιπο ζητησετο απο την εταιρεια .ενω το αφεντικο ειναι παντα το ιδιο πως γινεται ρε πουανα και ανοιγει συνεχεια μαγαζια????
εγω δουλευω σε εταιρια που τα κανονια ειναι καθημερινο φαινομενο!
μου εχει τυχει να ανοιξουν μαγαζι σε ονομα πεθαμενου(αληθεια)
και ψαξε βρες μετα απο που να τα παρεις!

τωρα πια μετρητα και με μια καλη εκπτωση επειδη τα λεφτα θα ειναι κασερι...αν θελει....και ουτε καν διανομη....φορτηγακι δικο του και στην εταιρια πανω το λαμογιο αν ερθει να τα παρει!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Παρτον με το καλο να παρεις οσα μπορεσεις..δεν μπορεις ν του κανεις ΤΙΠΟΤΑ και να θυμασαι οτι τυποι που σκανε κανονια πρωτα το εχουν ψαξει και ξερουν τι μπορεις να κανεις και τι οχι..(εχουν φροντιση να μην μπορεις να κανεις κατι) η διαδικασια ειναι μεγαλη και δεν μπορω να σου την εξιγισω,αν καποιος διαφωνει ας προτινει εναν υποτιθεμενο τροπο να παρεις τα χροστουμενα και θα του εξιγησω ποσο απλα δεν θα παρεις τιποτα..

Φυσικα μηλαω εχοντας την σχετικη γνωση επι του θεμτος που ειναι αρκετα μεγαλη..

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
δε χρειαζετε δηλαδη να ξεκινησει η διαδικασια ???
μπορω δηλαδη πρωτα να μαθω αν πτωχευσε και αν οχι να ξεκινησω διαδικασια ε?
ευχαριστω

ρε φίλε στο μπουρδέλα θα πάρεις νομική συμβουλή για ένα τόσο σοβαρό θέμα? :think: :jerking: απευθύνσου στο δικηγόρο σου, να σου πει τι βήματα να ακολουθήσεις.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
φιλε και οι δικιγοροι ειναι μεγιστη :bigdick:οσο πιο πολλα μαθαινεις ρωτοντας τοσο το καλυτερο.εμενα μου ειχε πει ενας δικηγορος να παω εγω να ψαξω αν εχει περιουσιακα.λες και αμα ειχα ωρα να κανω τετοιες δουλειες θα πληρωνα δικηγορο

Επισκέπτης
τέχει δηλωθεί ως ομώνυμος εταίρος.

Ομόρυθμος είναι το σωστό και όχι ομώνυμος.Σε μια Ο.Ε εκ των πραγμάτων οι εταίροι είναι ομόρυθμοι,εκτός αν η εταιρεία είναι υπό τη μορφή ΑBC &ΣΙΑ O.E όπου ο ΑΒC είναι ομόρυθμος και ο άλλος υπό το ΣΙΑ ετερόρυθμος!

Αν χρωστάει και στο δημόσιο,κλάψτα φίλε τα λεφτά.Προηγείται πάντα το δημόσιο στις εκκαθαρίσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom