Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Απλά γαμάει ή καταχώρηση στό wall τους!!! :rockon:

Φαντάσου νά τούς πέταγε καί ή Candy κανά ''why you say that for bourdeliarides, they are good, I love them, most kind to me, I brought them cookies'' :dancing:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
"Cosmopolitan Greece Διορθώνοντας τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανεβάσαμε, όντως πρόκειται για την παιδική πορνεία. Ήταν λάθος δικό μας λόγω εκεκτημένης ταχύτητας ή απροσεξίας. Ευχαριστούμε όλους έσας που με τα σχόλια σας σπεύσατε να αποκαταστήσετε το σωστό μήνυμα της καμπάνιας."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"κεκτημενη ταχυτητα" λεγονται τα γεγονοτα που ειναι πεισματαρικα και μας τα χαλασανε....
Καταραμενο ιντερνετ που ενημερωνεις τον κοσμακη και δεν μπορουμε να τον  πιανουμε πλεον κοροιδο... :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
"Cosmopolitan Greece Διορθώνοντας τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανεβάσαμε, όντως πρόκειται για την παιδική πορνεία. Ήταν λάθος δικό μας λόγω εκεκτημένης ταχύτητας ή απροσεξίας. Ευχαριστούμε όλους έσας που με τα σχόλια σας σπεύσατε να αποκαταστήσετε το σωστό μήνυμα της καμπάνιας."
Παρακαλούμε.  :P

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Σκεψου τυπε οτι μια δεκαετια πριν η παπαρια που κανανε θα μπορουσε να ειχε περασει στο ντουκου και να μην ειχε καταλαβει κανεις τιποτα...Το ιντερνετ και η εξελιξη βαδιζει εναντιον τους.... :sunglasses:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σώσατε τον κόσμο και σήμερα! Well done!

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κοιταμε την δουλεια μας οπως κοιτανε την δικια τους, αλλα η δικια τους δουλεια ειναι να χαλανε την δικια μας....οποτε... :sunglasses:

Βασικά, ποιος χέστηκε? Απλά έκαναν λάθος κι έγραψαν μαλακίες ως συνήθως.
Κατέβα από το δέντρο παιδάκι μου.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βασικά, ποιος χέστηκε? Απλά έκαναν λάθος κι έγραψαν μαλακίες ως συνήθως.
Κατέβα από το δέντρο παιδάκι μου.

Το "λαθος" παραεβγαζε ματι για να ειναι απλα "λαθος"...Εκτος αν ουτε στοιχειωδη αγγλικουλια δεν ξερουνε... :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το "λαθος" παραεβγαζε ματι για να ειναι απλα "λαθος"...Εκτος αν ουτε στοιχειωδη αγγλικουλια δεν ξερουνε... :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά.
Φόρεσε την μπέρτα τώρα και ξεκίνα το επόμενο quest.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλά.
Φόρεσε την μπέρτα τώρα και ξεκίνα το επόμενο quest.

Το να με εμφανιζεις ως γραφικο με εμμονες δεν ειναι τροπος για να αντικρουσεις αυτα που λεω ομως...Και επειδη μου αρεσει οτι πεφτει στα χερια μου να το διαβαζω (Απο Ιμμανουελ Καντ μεχρι Σουζη Κουτσομπολιδου) ξερω το υφος και το στυλ τετοιων περιοδικων (αντρικων και γυναικειων)και οτι παρουσιαζουν οσους καταφευγουν στην πορνεια σαν ντροπη της ανθρωποτητας,αναξιους λογου και παραδειγματα προς αποφυγη.Οποτε ανετα μπορουν να παραποιησουν εσκεμενα μια ξενη καμπανια ως επικληση στην αυθεντια("να ρε ζωα ολοκληρος Σον Πεν ειναι εναντιων των ιεροδουλων και των τσοντων") για να περασουν την οποια γραμμη εχουν σαν εντυπα....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το να με εμφανιζεις ως γραφικο με εμμονες δεν ειναι τροπος για να αντικρουσεις αυτα που λεω ομως...Και επειδη μου αρεσει οτι πεφτει στα χερια μου να το διαβαζω (Απο Ιμμανουελ Καντ μεχρι Σουζη Κουτσομπολιδου) ξερω το υφος και το στυλ τετοιων περιοδικων (αντρικων και γυναικειων)και οτι παρουσιαζουν οσους καταφευγουν στην πορνεια σαν ντροπη της ανθρωποτητας,αναξιους λογου και παραδειγματα προς αποφυγη.Οποτε ανετα μπορουν να παραποιησουν εσκεμενα μια ξενη καμπανια ως επικληση στην αυθεντια("να ρε ζωα ολοκληρος Σον Πεν ειναι εναντιων των ιεροδουλων και των τσοντων") για να περασουν την οποια γραμμη εχουν σαν εντυπα....

Παιδί μου το εμπεδώσαμε. Το είπες με ΟΛΟΥΣ τους δυνατούς τρόπους.
Μαλακίες έγραφε και γράφει το κόσμο, και τα περισσότερα περιοδικά τέτοιου τύπου.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παιδί μου το εμπεδώσαμε. Το είπες με ΟΛΟΥΣ τους δυνατούς τρόπους.
Μαλακίες έγραφε και γράφει το κόσμο, και τα περισσότερα περιοδικά τέτοιου τύπου.

Ρατσιστικες εναντιον συγκεκριμενων κοινωνικων ομαδων μαλακιες εννοεις.... :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
H ελευθεριότητα δε σημαίνει ελευθερία. Ελευθεριότητα σημαίνει σχεδόν ασυδοσία. Πράξεις χωρίς όρια, νόμους και κανόνες ή καλύτερα πράξεις για να ξεπεραστούν οι κανόνες, να χλευαστούν και να καταργηθούν οι νόμοι κλπ. Αντινομισμός. Ελευθεριότητα στο σεξ είναι τα όργια, η αιμομιξία, η κτηνοβασία κλπ. Ήταν δε το πρόγραμμα πολλών αιρέσων που ήταν αυτός ο σκοπός τους: να "ξεφτιλίσουν" τους νόμους και τους κανόνες προκειμένου να απελευθερωθεί η ψυχή απ' τα δεσμά τους κλπ. Έχει γενικά αρνητικό πρόσημο.
Δεν εννοουσα αυτο, αλλα πολυ καλα κανεις και το αναφερεις.
Με την λεξη "ελευθεριοτητα" εννοουσα να απευλευθερωνεται ο εγκεφαλος απο την υπερσυσσωρευση ντοπαμινης και λοιπων σεξουαλικων ορμονων , απο την μη σεξουαλικη
εκφορτιση του σωματος , ούτως ώστε να μπορει να σκεφτεται ωστε να δημιουργει κατι ουσιωδες.
Εξαλλου στην Αρχαια Ελλαδα υπηρξε ελευθεριοτητα και επετρεψε στην Ανθρωποτητα να γνωρισει μια απο τις πιο παραγωγικες πνευματικα περιοδους.
Αυτο που περιγραφεις ειναι το φαινομενο των "Σοδομων και Γομορων" το οποιο οδηγησε σε σηψη και οπισθοδρομηση, ειναι ο αρρωστος συφιλιαρης ασυδωτος Διονυσος στον πινακα του Caravaggio.
Εν κατακλειδει "ελευθεριοτητα" μεν αλλα σ'ενα ενα Ηθικο συστημα, το οποιο σεβεται τα ανθρωπινα δικαιωματα.

Ακουγεται αντιφατικο (το ξερω) , αλλα αν ενα συστημα πετυχει τις ισορροπιες μεταξυ ηθικου και ανηθικου τοτε εκτινασσεται δημιουργικα.
Ηδη ανεφερα τους Αρχαιους Ελληνες που αν και ειχαν ελευθεριες σχεσεις,οχι μονο δεν κατεληξαν αρρωστα απανθρωπα-ασυδωτα σκυλια (η οπως αλλιως το περιγραφεις)αλλα  συγκροτησαν τον πυρηνα του Ουμανισμου.
Δεν υπηρχε καν η εννοια "Ουμανισμος"  πριν απο τους "ελευθεριους Ελληνες"
Υπο αυτη την εννοια μπορει οντως η ελευθεριοτητα να μην ειναι ελευθερια , αλλα δυνητικα να μπορει να οδηγησει σ'αυτη αν συνδυασθει με σκεψη.

κατανοητο και νομιζω γνωστο σε ολους πως μετα την πραξη ερχεται η ανακουφιση η οποια μονη δε φτανει ωστε να ελευθερωθεις οπως λες αν δεν εχεις ανακουφιστει και σε αλλους τομεις.
Μιλησες πριν για την εικονικη αισθηση των πραγματων και μου θυμησες ενα βιντεο που ειδα προσφατα το οποιο εχει να κανει παλι με τον Πλατωνα .Ποια ειναι αυτη η ελευθερια-φωτιση που λιγοι μπορουν να δουν στην αρχαια ελλαδα αλλα και στον χριστιανισμο

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vt6F8ftDr_k&feature=share[/video[/video]]
Πολυ σωστο

βλεπεις ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησει καποιος το μυθου του Σπηλαιου αν ειναι εγκλωβισμενος στην σεξουαλικη ηθικη της κοινωνιας ή σε οποιαδηποτε αλλη επιπλαστη ηθικη , (εδω κολλαει και το προηγουμενο)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειδα τυχαια αυτη την κοινοποιηση απο φιλη μου στο facebook

Το κοσμοπολιταν διεθνως ξεκινησε καμπανια εναντιον του πληρωμενου ερωτα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Ελεος ρε πουστη μου γιατι απλα δεν αφηνετε τον κοσμο στην ησυχια του?
Και ο Σον Πεν που ποζαρει με το πλακατ "real men dont buy girls" δεν εχει παει ποτε με πουτανα ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:
ναι σωστα ...αντρας για το σον πεν ειναι οποιος γινεται λιωμα απ το ποτο και τα ναρκωτικα και δερνει τη μαντονα... :jerking:

ελεος με τις βλακειες...βγηκαν οι αγαμητες του κοσμοπολιταν να κανουν καμπανια...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πολυ σωστο
βλεπεις ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησει καποιος το μυθου του Σπηλαιου αν ειναι εγκλωβισμενος στην σεξουαλικη ηθικη της κοινωνιας ή σε οποιαδηποτε αλλη επιπλαστη ηθικη , (εδω κολλαει και το προηγουμενο)
να αντικρισει την προσωπικη του ελευθεροτητα ωστε να ελευθερωθει το μυαλο του οπως την εποχη του ουμανισμου με τους αρχαιους ελληνες αν σε εχω αντιληφθει σωστα.
Εγω το ερμηνευσα αρχικα με την φωτιση των αρχαιων και την επαφη τους με τους θεους και αυτην των χριστιανων με τη θεια φωτιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom