Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το σπαω σε διφραγκα λοιπον...Οι τυπισσες δεν γουσταρουνε που πολλοι γαμανε πουτανες η χειρογλυκαινονται και δεν πολυασχολουνται να γαμησουνε αυτες... :cheesy:

Δεν το συνεχίζω γιατί είναι μπουρδελοσάιτ, κι είναι μαλακία να αρχίσω τέτοια αντιπαράθεση στον ΄τόπο' σας ας πούμε.
Δεν ασχολούμαι με θέματα του αγοραίου έρωτα κι αυτά.

έντιτ: όχι γιατί τραβάω κανά ζόρι, αλλά είναι σε φάση οκ είναι σαν να έρχομαι σπίτι σας να σας βρίζω ενώ κανείς δε με κάλεσε.
Έχω ήδη πει ότι είμαι κατά της πορνείας :rolleyes: επειδή δεν χωράει το μυαλό μου ότι αυτές στα σπίτια *όχι οι πολυτελείας ας πούμε* το κάνουν με τη θέλησή τους και δεν εξαναγκάζονται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ανατολΔΕΝΓαμι ειχε πει η αλιντισσα χαχαχα κορυφαια
οποτε το θυμαμαι γελαω.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Δεν το συνεχίζω γιατί είναι μπουρδελοσάιτ, κι είναι μαλακία να αρχίσω τέτοια αντιπαράθεση στον ΄τόπο' σας ας πούμε.

έντιτ: όχι γιατί τραβάω κανά ζόρι, αλλά είναι σε φάση οκ είναι σαν να έρχομαι σπίτι σας να σας βρίζω ενώ κανείς δε με κάλεσε.
Έχω ήδη πει ότι είμαι κατά της πορνείας :rolleyes: επειδή δεν χωράει το μυαλό μου ότι αυτές στα σπίτια *όχι οι πολυτελείας ας πούμε* το κάνουν με τη θέλησή τους και δεν εξαναγκάζονται.
και γιατι μπαινεις σε ενα σαιτ που ειναι υπερ της πορνειας? :think:για ανταλλαγη αποψεων? :think:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
45
Πόντοι
66
θεωρεις δλδ οτι το cosmο διαμορφωνει γνωμη και σταση ζωης ???
επειδη τογραψε το cosmο, τι εγινε ???

ποσες το διαβαζουν ? ειναι αθλιο πραγματικα...

ποσες δινουν πραγματικα σημασια σ'αυτα που γραφει ???
οι πιο πολλες φωτογραφιες κοιταζουν  :grin: :grin: :grin: η το παιρνουν για το κρατουν στα χερια οτι και καλα ειναι κοσμοπολιτισες...

ο καθενας αλλωστε γραφει οτι θελει
οπως και ο καθενας uιοθετει απ'αυτα οσα θελει ;)

http://[URL unfurl="true"]www.uniformmarketstores.com/UMPL/UMSS/graphics/LI//Real-men-do-dishes.jpg[/img[/URL]]

[img]http://asolorz4.files.wordpress.com/2011/10/real-men-wear-pink.gif

real-men-have-chest-hair.jpg

real-men-rock-the-ponytail.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.ourspacer.com/images/graphics/celeb-demotivational-posters/Real-men-don't-cry,-unless-you've-lost-your-paper-clip.jpg[/img[/URL]]

[b][move][size=10pt]SO WHAT !!!???!![/size][/move][/b]

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θεωρεις δλδ οτι το cosmο διαμορφωνει γνωμη και σταση ζωης ???
επειδη τογραψε το cosmο, τι εγινε ???

ποσες το διαβαζουν ? ειναι αθλιο πραγματικα...

ποσες δινουν πραγματικα σημασια σ'αυτα που γραφει ???
οι πιο πολλες φωτογραφιες κοιταζουν  :grin: :grin: :grin: η το παιρνουν για το κρατουν στα χερια οτι και καλα ειναι κοσμοπολιτισες...

ο καθενας αλλωστε γραφει οτι θελει
οπως και ο καθενας uιοθετει απ'αυτα οσα θελει ;)

http://[URL unfurl="true"]www.uniformmarketstores.com/UMPL/UMSS/graphics/LI//Real-men-do-dishes.jpg[/img[/URL]]

[img]http://asolorz4.files.wordpress.com/2011/10/real-men-wear-pink.gif

real-men-have-chest-hair.jpg

real-men-rock-the-ponytail.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.ourspacer.com/images/graphics/celeb-demotivational-posters/Real-men-don't-cry,-unless-you've-lost-your-paper-clip.jpg[/img[/URL]]

[b][move][size=10pt]SO WHAT !!!???!![/size][/move][/b]
[/quote]τελικα ισως εχεις λιγο μυαλο :)

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Δεν θα ασχολιομουνα καν με αυτον λαιφσταιλ σκουπιδοντεκε που λεγετε κοσμοπολιταν ουτε με τις συντακτριες και τις αναγνωστριες του,ΑΝ απλα μας αφησανε ησυχους και δεν μπαινανε στα χωραφια μας...Αφηστε μας ησυχους για να σας αφησουμε...

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
45
Πόντοι
66
Έλα πες την αλήθεια , όταν είδες αυτόν δεν σου ήρθε στο μυαλό ότι είναι "ρίαλ μαν"  :rolleyes:

αν εβγαζε αυτη τη ροζ αηδια και δεν ειχε ενα βλεμμα σαν χανος.... :tits: :pipa1: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα ασχολιομουνα καν με αυτον λαιφσταιλ σκουπιδοντεκε που λεγετε κοσμοπολιταν ουτε με τις συντακτριες και τις αναγνωστριες του,ΑΝ απλα μας αφησανε ησυχους και δεν μπαινανε στα χωραφια μας...Αφηστε μας ησυχους για να σας αφησουμε...

σου ειπε κανεις μη γαμας πουτανες ??? :think: :think: :think:
τι δινεις σημασια... εσυ δουλιτσα σου!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Tι περνάς κι εσύ. :(

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σου ειπε κανεις μη γαμας πουτανες ??? :think: :think: :think:
τι δινεις σημασια... εσυ δουλιτσα σου!!

Οχι απλα καποιες μεσω των σκατοφυλλαδων τους προσπαθουν να περιορισουν οσο μπορουν αυτο το δικαιωμα...Και αυτο μου την σπαει...  >:(

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
45
Πόντοι
66
Οχι απλα καποιες μεσω των σκατοφυλλαδων τους προσπαθουν να περιορισουν οσο μπορουν αυτο το δικαιωμα...Και αυτο μου την σπαει...  >:(

στο χερι του καθενος ειναι να μην περιοριστει καθε δικαιωμα του...
δλδ το κοσμο θα κανει κουμαντο ...στο βρακι σου ????

ξεκολλα!

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
στο χερι του καθενος ειναι να μην περιοριστει καθε δικαιωμα του...
δλδ το κοσμο θα κανει κουμαντο ...στο βρακι σου ????

ξεκολλα!

Το "μας χαλαει που ολοενα και περισσοτεροι αντρες γαμανε πουτανες και οχι εμας, τα 16χρονα και τις μεγαλοφακλανες που μας διαβαζουν" θα με ικανοποιουσε απολυτα ως απαντηση απο το κοσμοπολιταν και δεν θα ξανασχολιομουν μαζι του... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το "μας χαλαει που ολοενα και περισσοτεροι αντρες γαμανε πουτανες και οχι εμας, τα 16χρονα και τις μεγαλοφακλανες που μας διαβαζουν" θα με ικανοποιουσε απολυτα ως απαντηση απο το κοσμοπολιταν και δεν θα ξανασχολιομουν μαζι του... :sunglasses:

Χμ. Εμάς ζαλίζεις μέχρι στιγμής. Όχι το κόσμο κτλ.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλά.
Βάλ'το στην υπογραφή σου άμα είναι, θα γλυτώσεις κόπο και χρόνο. :dunno:

Μπορει να το κανω... :sunglasses:
Παντως μια και μπαινεις και στο φορουμ του κοσμο πες στις εκει  φορομουστριες οτι the times they are a-changin , καλη τυχη με τα 100 χρονια μοναξιας που τις περιμενουν και να αρχιζουν να ξεσκονιζουν το ραφι... :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οι ανθρωποι γενικα παθαινουν επιλεκτικα αμνησια και ηλιθιοτητα αναλογος το συμφερον τους...ας διαλεξω και εγω το μοτο μου.....real men dont buy girls gifts

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom