Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ναι σωστα ...αντρας για το σον πεν ειναι οποιος γινεται λιωμα απ το ποτο και τα ναρκωτικα και δερνει τη μαντονα... :jerking:

ελεος με τις βλακειες...βγηκαν οι αγαμητες του κοσμοπολιταν να κανουν καμπανια...
το μαζεψαν οι ρομπιτσες του κοσμο  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
να αντικρισει την προσωπικη του ελευθεροτητα ωστε να ελευθερωθει το μυαλο του οπως την εποχη του ουμανισμου με τους αρχαιους ελληνες αν σε εχω αντιληφθει σωστα.
Εγω το ερμηνευσα αρχικα με την φωτιση των αρχαιων και την επαφη τους με τους θεους και αυτην των χριστιανων με τη θεια φωτιση.
σωστα

αλλα απο τα λιγα που εχω καταλαβει , ο ελληνισμος ο οποιος ειναι πυρηνας του ουμανισμου δεν ειναι ακριβως ιδιος με τον χριστιανισμο

οι χριστιανοι δεν εχουν καλη σχεση με την σεξουαλικοτητα , γιατι αν δεις απο τον αποστολο Παυλο
ειναι φανατικα εναντιον της ελευθεριοτητας επειδη θελει να αποφυγει αυτο που περιγραφει ο φιλος μας ο αντισθενης
εχει φυσικα εν μερει δικιο γιατι αυτη του η αντι-ελευθεριοτητα οδηγει σε δυσαρεστα συμπτωματα καταπιεσης.

Ειναι δυσκολες οι ισορροπιες που πρεπει να πετυχει ενα συστημα
εγω προσωπικα ειμαι  Ελληνας οποτε προτιμω αυτη την προσεγγιση

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι σωστα ...αντρας για το σον πεν ειναι οποιος γινεται λιωμα απ το ποτο και τα ναρκωτικα και δερνει τη μαντονα... :jerking:

ελεος με τις βλακειες...βγηκαν οι αγαμητες του κοσμοπολιταν να κανουν καμπανια...

πιστευε το η οχι τυπε αυτος ακριβως που περιγραφεις ειναι ο σωστος αντρας για αυτου του τυπου τις ψωροφαντασμενες συντακτριες των λαιφσταιλ σκατοεντυπων... Εκανε η καθε πικραμενη δημοσιολογα τις σεξουαλικες της φαντασιωσεις "αποψη ζωης προς μιμηση" και κονομησε απο τα βουρλα.... :jerking: :jerking: :jerking:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Δεν εννοουσα αυτο, αλλα πολυ καλα κανεις και το αναφερεις.
Με την λεξη "ελευθεριοτητα" εννοουσα να απευλευθερωνεται ο εγκεφαλος απο την υπερσυσσωρευση ντοπαμινης και λοιπων σεξουαλικων ορμονων , απο την μη σεξουαλικη
εκφορτιση του σωματος , ούτως ώστε να μπορει να σκεφτεται ωστε να δημιουργει κατι ουσιωδες.
Φίλε rigormortis με όλο το σεβασμό κλπ. είναι λάθος αυτό που λες. Σου εξήγησα τί σημαίνει ελευθεριότητα.

Κατά τα λοιπά που λες πιο μετά, ο Απόστολος Παύλος είναι "απέναντι" στην ελευθεριότητα γιατί είναι υπέρ του Νόμου. Αντίστοιχα οι ελευθεριάζοντες είναι "εχθροί" του Παύλου γιατί είναι εχθροί του Νόμου. Η σεξουαλικότητα δεν ταυτίζεται με την ελευθεριότητα. Αν η μη-ελευθεριότητα οδηγεί σε καταπίεση όπως λες, αυτή η απαγόρευση όμως (απαγόρευση αιμομιξίας) είναι το θεμέλιο της ηθικής και εν τέλει του Πολιτισμού. Οι Χριστιανοί βεβαίως έχουν προβληματική σχέση με τη σεξουαλικότητα, αλλά οι ελευθεριάζοντες έχουν διαταραγμένη (εχθρική για την ακρίβεια) σχέση με την ηθική και το Νόμο (αλλά και το ίδιο το σώμα που το θεωρούν φυλακή της ψυχής - βλ. Γνωστικές αιρέσεις κλπ.).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
''Ελευθεριότητα'' έχει αρνητικό νόημα στά νέα Ελληνικά. Μάλλον αυτό πού λέμε ''απελευθέρωση'' κάπως εννοεί ό παίχτης;

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το μαζεψαν οι ρομπιτσες του κοσμο  :2funny:

Μαλλον καναν κατι χειροτερο...αφου εγραψαν το μυνηματακι που ζητουσαν συγνωμη για την "λαθος κατανοηση" της καμπανιας, αφησαν υστερα τον κεντρικο τιτλο ιδιο και απαραλλακτο(!) και το κανανε αβαβα το θεμα μαζι με τις γκομενιτσες-αναγνωστικο κοινο τους.... :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτες ειστε και αυτες θα παραμεινετε.... :jerking: :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

Φίλε rigormortis με όλο το σεβασμό κλπ. είναι λάθος αυτό που λες. Σου εξήγησα τί σημαίνει ελευθεριότητα.

Κατά τα λοιπά που λες πιο μετά, ο Απόστολος Παύλος είναι "απέναντι" στην ελευθεριότητα γιατί είναι υπέρ του Νόμου. Αντίστοιχα οι ελευθεριάζοντες είναι "εχθροί" του Παύλου γιατί είναι εχθροί του Νόμου. Η σεξουαλικότητα δεν ταυτίζεται με την ελευθεριότητα. Αν η μη-ελευθεριότητα οδηγεί σε καταπίεση όπως λες, αυτή η απαγόρευση όμως (απαγόρευση αιμομιξίας) είναι το θεμέλιο της ηθικής και εν τέλει του Πολιτισμού. Οι Χριστιανοί βεβαίως έχουν προβληματική σχέση με τη σεξουαλικότητα, αλλά οι ελευθεριάζοντες έχουν διαταραγμένη (εχθρική για την ακρίβεια) σχέση με την ηθική και το Νόμο (αλλά και το ίδιο το σώμα που το θεωρούν φυλακή της ψυχής - βλ. Γνωστικές αιρέσεις κλπ.).
Α)
Ολα τα λεξικα που εχω διαβασει , στους ορισμους τους, σκιαγραφουν αυτο το παραδοξο που προσπαθω να περιγραψω
δηλαδη απο το ενα μερος την "ασυδοσια" τον "εκλυτο βιο" και απο το αλλο την "ελευθερια".(το οποιο φαινεται αντιφατικο)
Αν καποιος οντας "ελευθεριος" παραβιαζει τους ηθικους κανονες και ζει ασωτο βιο (λεξικο Μπαμπινιωτη, λεξικο Ηλιος)
αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι αυτοι οι ηθικοι κανονες (της εκαστοτε κοινωνιας) ειναι Δικαιοι ( κατα τον Camus) ή συμφωνοι με την
Αισθητικη ( θεση Wittgenstein και Σωκρατη για την συσχετιση Ηθικης και Αισθητικης).
Οποτε η ελευθεριοτητα εχει διττη εννοια , γι'αυτο το λογο ενισταμαι στην μονομερη ερμηνεια σου.
Βλεπεις ακομα και οι λεξεις που χρησιμοποιησες "Νομος" , "Ηθικη" δεν ειναι απαραιτητο να νοηματοδοτουν μια διαχρονικη "Αξια"
που να ξεφευγει απο τις συγχρονικες και με ημερομηνια ληξης "αρχες της εκαστοτε κοινωνιας".
Αν ομως με αυτες τις λεξεις νοηματοδοτεις κατι διαχρονικο τοτε ειμαι απολυτα συμφωνος μαζι σου.

Β)
Εγω υιοθετω τον ορισμο των γνωστικων για την ελευθεριοτητα
" η δια της (σεξουαλικης) ελευθεριοτητας αθωωση του σωματος  , μεταθετει το κεντρο της σκεψης απο το σωμα στην ψυχη"
Αν και καταλαβαινω οτι ενδεχεται να παρεισφρησουν σ'αυτον Αν-Ηθικα φαινομενα οπως "αιμομιξια" , "σοδομισμος" η οτιδηποτε αλλο...
Εξαλλου και ο ιδιος ο Σοφοκλης με την γνωστη τραγωδια του που εθιξε το θεμα της "αιμομιξιας" για να την συλλαβει νοητικα και να την προσφερει
στην ανθρωποτητα
το σωμα του ειχε προηγουμενως απελευθερωθει μεσω των πορνων , των κιναιδων ή δεν ξερω γω και ποιων αλλων "ασυδωτων" πλασματων της
εποχης (και οχι μονο αυτος).
Αρα μεσα απο την ανηθικοτητα τους συνεβαλαν στον Ουμανισμο ο οποιος ειναι το κεντρο του ανθρωπινου πολιτισμου.

Γ)

Συμπερασματικα ,  δεν θελω να κολλησουμε στις λεξεις αλλα στο νοημα των λεξεων , γιατι οντως υπαρχει μια αντιφατικοτητα
ομως αυτη η αντιφατικοτητα μας επιτρεπει να κατανοησουμε οτι μονο μεσω του αν-ηθικου μπορουμε να οδηγηθουμε στο Ηθικο.

Τα νοηματα καλυτερα να τα ανακαλυψει ο καθενας μας μονος του

Καλα σαρκικα και νοητικα ταξιδια σε ολους

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και για να τελειωνουμε με το αστειο...Επειδη 7 στις 10 ελληνιδες (βασει της σχετικα προσφατης επιστημονικης ερευνας) εχουν πιασει σκουλικια και διαφορων ειδων εντομα στα μουνι λογω της χρονιας αγαμιας η επειδη τα ανηλικα γκομενακια αναγνωστριες του κοσμο, ονειρευονται παραμυθενιους ερωτες με τον Ρομπερτ Πατινσον, δεν φταινε οι πουτανιαρηδες οι ιεροδουλοι και οι πορνοσταρ να πληρωνουν την νυφη και να αντιμετωπιζονται ρατσιστικα >:(
Δεχτητε καλυτερα την συντριπτικη ηττα σας σαν εντυπος χωρος και αφηστε τις καμπανιες και τις μαλακιες... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και για να τελειωνουμε με το αστειο...Επειδη 7 στις 10 ελληνιδες (βασει της σχετικα προσφατης επιστημονικης ερευνας) εχουν πιασει σκουλικια και διαφορων ειδων εντομα στα μουνι λογω της χρονιας αγαμιας η επειδη τα ανηλικα γκομενακια αναγνωστριες του κοσμο, ονειρευονται παραμυθενιους ερωτες με τον Ρομπερτ Πατινσον, δεν φταινε οι πουτανιαρηδες οι ιεροδουλοι και οι πορνοσταρ να πληρωνουν την νυφη και να αντιμετωπιζονται ρατσιστικα >:(
Δεχτητε καλυτερα την συντριπτικη ηττα σας σαν εντυπος χωρος και αφηστε τις καμπανιες και τις μαλακιες... :sunglasses:

Παιδί μου δεν την έκανε το Κόσμο την καμπάνια, ήμαρτον επιτέλους. Απλά το αναπαρήγαγε διανθίζοντάς το κιόλας με μαλακίες.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παιδί μου δεν την έκανε το Κόσμο την καμπάνια, ήμαρτον επιτέλους. Απλά το αναπαρήγαγε διανθίζοντάς το κιόλας με μαλακίες.

1)Δεν ειναι απλα "μαλακιες".... διαστρεβλωσαν το νοημα μιας καμπανιας εναντιον της παιδικης πορνειας και πορνογραφιας, μετατρεποντας την σε ρατσιστικη εκστρατεια εναντιον των ιεροδουλων και των πορνοσταρ, λες και φταινε αυτες που το κοινωνικο μοντελο γυναικας που πασαρουν εχει ηττηθει κατα κρατος απο την αντικειμενικη πραγματικοτητα... Ας παραδεχτουν οτι τραβανε ζορια με τις νομιμες πουτανες να τελειωνουμε... :grin:
2)γραφεις και στο φορουμ τους εεεε? :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1)Δεν ειναι απλα "μαλακιες".... διαστρεβλωσαν το νοημα μιας καμπανιας εναντιον της παιδικης πορνειας και πορνογραφιας, μετατρεποντας την σε ρατσιστικη εκστρατεια εναντιον των ιεροδουλων και των πορνοσταρ, λες και φταινε αυτες που το κοινωνικο μοντελο γυναικας που πασαρουν εχει ηττηθει κατα κρατος απο την αντικειμενικη πραγματικοτητα... Ας παραδεχτουν οτι τραβανε ζορια με τις νομιμες πουτανες να τελειωνουμε... :grin:
2)γραφεις και στο φορουμ τους εεεε? :sunglasses:

Έστω, χέστηκα τι κάνουν! Απλά συνεχίζεις να λες ότι ΕΚΑΝΑΝ αυτοί την καμπάνια! Αμάν!
Στα άλλα παραλογίζεσαι χαχαχα

Ναι κόσμογκερλ είμαι. Prob?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Χέσε μας ρε Velvy με τις καμπάνιες σου.  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
URL]]

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έστω, χέστηκα τι κάνουν! Απλά συνεχίζεις να λες ότι ΕΚΑΝΑΝ αυτοί την καμπάνια! Αμάν!
Στα άλλα παραλογίζεσαι χαχαχα

Ναι κόσμογκερλ είμαι. Prob?

1)Για πες μου που ακριβως παραλογιζομαι?
2)Ετσι εξηγειται γιατι τις υπερασπιζεσαι... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1)Για πες μου που ακριβως παραλογιζομαι?
2)Ετσι εξηγειται γιατι τις υπερασπιζεσαι... :sunglasses:

Για ποιο λόγο παιδί μου να τραβάμε ζόρια με τις νόμιμες πουτάνες? Ε δεν είναι κι όνειρο ζωής να με γαμάει ο καθένας. Όχι?
Χμ. Τόσα ποστς που λέω ότι λένε μαλακίες κλπ μεταφράζεται ως υπεράσπιση. Ναι, γιατί όχι.
Στο φόρουμ γράφω, το περιοδικό είναι άθλιο.
Κι εδώ γράφω, αλλά ούτε σε μπουρδέλα πάω, ούτε πουτάνα με την κανονική έννοια του όρου είμαι *για τις άλλες δεν ξέρω αχχαχα*.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Βασικα την καμπανια την θεωρω λιγο ακυρη (την πραγματικη).
Δηλαδη τι σημαινει <<οι πραγματικοι αντρες δεν πανε με ανηλικα>>?
Το ξερουμε. Μονο οι ανωμαλοι πανε.  :idiot:
Σε λιγο θα βγαλει καμπανια το υπουργιο οικονομικων λεγοντας... <<Οι πραγματικοι αντρες δεν φοροδιαφευγουν>>  :2funny:

Για ποιο λόγο παιδί μου να τραβάμε ζόρια με τις νόμιμες πουτάνες? Ε δεν είναι κι όνειρο ζωής να με γαμάει ο καθένας. Όχι?
Χμ. Τόσα ποστς που λέω ότι λένε μαλακίες κλπ μεταφράζεται ως υπεράσπιση. Ναι, γιατί όχι.
Στο φόρουμ γράφω, το περιοδικό είναι άθλιο.
Κι εδώ γράφω, αλλά ούτε σε μπουρδέλα πάω, ούτε πουτάνα με την κανονική έννοια του όρου είμαι *για τις άλλες δεν ξέρω αχχαχα*.
Ναι, και εγω οταν λεω πως εχω παει με πουτανες ολες μου λενε μπραβο.  :idiot:
Εχετε προβλημα με τον χωρος οι γυναικες.
Και δεν ξερω αμα ειναι φοβος.  :birdman:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506

..Ναι ξέρουμε..εσείς είστε πουτάνες πολυτελείας...θέλετε να διαλέγετε και τον πελάτη...δε δέχεστε και παζάρια...έτσι σας μάθανε..και τα φόρουμ και τα κωλοπεριοδικά που διαβάζετε τόσα χρόνια...συνεχίστε να συμβάλετε (αποφασιστικά) στην άνοδο του τζίρου της κάθε λογής πορνείας...εσείς τη δημιουργήσατε (με τον τρόπο σας...).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom