Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
..Ναι ξέρουμε..εσείς είστε πουτάνες πολυτελείας...θέλετε να διαλέγετε και τον πελάτη...δε δέχεστε και παζάρια...έτσι σας μάθανε..και τα φόρουμ και τα κωλοπεριοδικά που διαβάζετε τόσα χρόνια...συνεχίστε να συμβάλετε (αποφασιστικά) στην άνοδο του τζίρου της κάθε λογής πορνείας...εσείς τη δημιουργήσατε (με τον τρόπο σας...).

χαχαχα που εισαι ρε ανατολΔΕΝΓΑΜΕΙ?  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
..Ναι ξέρουμε..εσείς είστε πουτάνες πολυτελείας...θέλετε να διαλέγετε και τον πελάτη...δε δέχεστε και παζάρια...έτσι σας μάθανε..και τα φόρουμ και τα κωλοπεριοδικά που διαβάζετε τόσα χρόνια...συνεχίστε να συμβάλετε (αποφασιστικά) στην άνοδο του τζίρου της κάθε λογής πορνείας...εσείς τη δημιουργήσατε (με τον τρόπο σας...).

Συγγνώμη. :huh:

Σε λιγο θα βγαλει καμπανια το υπουργιο οικονομικων λεγοντας... <<Οι πραγματικοι αντρες δεν φοροδιαφευγουν>>  :2funny:

:2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Εύγε!!! Πολλά μπράβο στον Σων ετσι πρέπει να είναι ενας σωστός γκει  :rockon: :rockon: :rockon:

index.php

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για ποιο λόγο παιδί μου να τραβάμε ζόρια με τις νόμιμες πουτάνες? Ε δεν είναι κι όνειρο ζωής να με γαμάει ο καθένας. Όχι?
Χμ. Τόσα ποστς που λέω ότι λένε μαλακίες κλπ μεταφράζεται ως υπεράσπιση. Ναι, γιατί όχι.
Στο φόρουμ γράφω, το περιοδικό είναι άθλιο.
Κι εδώ γράφω, αλλά ούτε σε μπουρδέλα πάω, ούτε πουτάνα με την κανονική έννοια του όρου είμαι *για τις άλλες δεν ξέρω αχχαχα*.

Οι συντακτριες και παρα πολλες αναγνωστριες τραβανε ζορι γιατι τους χαλαει το οποιο κοινωνικο μοντελο γυναικας αναπαραγουν και πλασαρουν εξω...Επισης η αποψη μιας γυναικας που γραφει σε πουτανοσαιτ δεν συμβαδιζει με την μεγαλη πλειοψηφεια συντακτριων και αναγνωστριων ενος τετοιου περιοδικου.... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οι συντακτριες και παρα πολλες αναγνωστριες τραβανε ζορι γιατι τους χαλαει το οποιο κοινωνικο μοντελο γυναικας αναπαραγουν και πλασαρουν εξω...Επισης η αποψη μιας γυναικας που γραφει σε πουτανοσαιτ δεν συμβαδιζει με την μεγαλη πλειοψηφεια συντακτριων και αναγνωστριων ενος τετοιου περιοδικου.... :sunglasses:

Όχι, όοοοχι πάλι, μην αρχίσεις. Τα έχεις γράψει 3463452 φορές σε ΑΥΤΟ το θρεντ, όχι αλλού χαχα

Να ζητήσω συγγνώμη εγώ άμα είναι, μπας και πάψεις? :tooth:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:

Ναι, και εγω οταν λεω πως εχω παει με πουτανες ολες μου λενε μπραβο.  :idiot:
Εχετε προβλημα με τον χωρος οι γυναικες.
Και δεν ξερω αμα ειναι φοβος.  :birdman:

Α γεια σου τυπε μου....Πες τα γιατι δεν το καταλαβαινει.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όχι, όοοοχι πάλι, μην αρχίσεις. Τα έχεις γράψει 3463452 φορές σε ΑΥΤΟ το θρεντ, όχι αλλού χαχα

ααχαχαχαχαχαχ

ε παψε πια !

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
...Επισης η αποψη μιας γυναικας που γραφει σε πουτανοσαιτ δεν συμβαδιζει με την μεγαλη πλειοψηφεια συντακτριων και αναγνωστριων ενος τετοιου περιοδικου.... :sunglasses:

Ε, βέβαια..αυτές είναι παρθένες...(απ τ αυτιά)...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Το σπαω σε διφραγκα λοιπον...Οι τυπισσες δεν γουσταρουνε που πολλοι γαμανε πουτανες η χειρογλυκαινονται και δεν πολυασχολουνται να γαμησουνε αυτες... :cheesy:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.543
Πόντοι
506
...Λοιπόν για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ...REAL MEN BUY AND FUCK GIRLS...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το σπαω σε διφραγκα λοιπον...Οι τυπισσες δεν γουσταρουνε που πολλοι γαμανε πουτανες η χειρογλυκαινονται και δεν πολυασχολουνται να γαμησουνε αυτες... :cheesy:
τι να γαμησουμε ρε μαν απο τις φακλανες;ας κανουν λιγο διαιτα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
..Πήγαινε κρύψου βρε ΒΛΑΞ...Κάτι τύποι σαν εσένα τους έδωσαν αέρα...

Που να κρυφτω ρε αρουραίε?
Μου χεις πιάσει ολες τις κρυψώνες
με το που βλεπεις ελλεηνίδα τρέχεις στο λαγούμι σου
και μπαινεις μετα εδω και κραζεις. Γίδι ε γιδι

ΑνατολΓίδης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom