Νέα

Καμπάνια "Real Men Don't Buy Girls"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Eπειδη ειμαι αυτος που ανοιξε το τοπικ αυτο που θελω να πω στον φιλο Rigor Mortis ειναι οτι ουτε απο ελλεινιδοαπεχθεια πασχω ουτε απο πουτανοκαψουρα,αλλα πιο πολυ επειδη το κοσμοπολιταν χρησιμοποιησε την καμπανια για ενα τοσο σοβαρο θεμα παραποιοντας της μεχρι αηδιας, για να περασει την δικια του ατζεντα/γραμμη για το θεμα του πληρωμενου ερωτα και της πορνογραφιας προκαλεσε την οργη μου στην τελικη.... :sunglasses:
Νομιζω εχει γινει ομως ηδη κατανοητο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Eπειδη ειμαι αυτος που ανοιξε το τοπικ αυτο που θελω να πω στον φιλο Rigor Mortis ειναι οτι ουτε απο ελλεινιδοαπεχθεια πασχω ουτε απο πουτανοκαψουρα,αλλα πιο πολυ επειδη το κοσμοπολιταν χρησιμοποιησε την καμπανια για ενα τοσο σοβαρο θεμα παραποιοντας της μεχρι αηδιας, για να περασει την δικια του ατζεντα/γραμμη για το θεμα του πληρωμενου ερωτα και της πορνογραφιας προκαλεσε την οργη μου στην τελικη.... :sunglasses:

Θελουν να εχουν το μονοπωλιο του "σεξ" τα κοσμοκοριτσα .

Αν εσυ μπορεις να πας με μια βιζιτα ,γιατί να ασχοληθεις

με κοσμοκοριτσα ?

Ετσι τα κοσμοκοριτσα κανουν την καμπάνια αυτη ,για "το καλό "

των ιεροδουλων  :2funny: :2funny: Να μην ειναι ιεροδουλες ,οι ιεροδουλες

αλλα να ψωμολυσσανε ανεργες ,η να καθαριζουν τουαλετες για 600 ευρω ή

να προσεχουν γερους για 700 ευρω κτλ

Για το "καλό " τους  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αχχχ τι γλυκός , μου κάνει έρωτα  :2funny: :smitten:
Bαζω στοιχημα οτι εχυσες αυτην την στιγμη.

Τελικα το αρθρο μιλαει για γυναικες η κοριτσακια (δηλαδη για πορνογραφια κτλ)?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ειδα τυχαια αυτη την κοινοποιηση απο φιλη μου στο facebook

Το κοσμοπολιταν διεθνως ξεκινησε καμπανια εναντιον του πληρωμενου ερωτα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Ελεος ρε πουστη μου γιατι απλα δεν αφηνετε τον κοσμο στην ησυχια του?
Και ο Σον Πεν που ποζαρει με το πλακατ "real men dont buy girls" δεν εχει παει ποτε με πουτανα ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:
τριχες, φωτομονταζ ειναι ο σων πεν,,,

το ολο θεμα και την καμπανια τα ξεκινησε η Λουκρητια

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εισαι ο τύπος μου !  :-* :-* :-*

:boobies:

:rockon:

Bαζω στοιχημα οτι εχυσες αυτην την στιγμη.

Τελικα το αρθρο μιλαει για γυναικες η κοριτσακια (δηλαδη για πορνογραφια κτλ)?

:cum:

για slavery στην πορνεια,πορνογραφεία μιλάει

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:cum:

για slavery στην πορνεια,πορνογραφεία μιλάει
Τοτε μια χαρα ειναι το αρθρο δεν καταλαβαινω γιατι το κραζουν.
Εκτος αν και οι αμερικανοι θεωρουν την πορνεια εξ ορισμου καταναγκαστικη.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τοτε μια χαρα ειναι το αρθρο δεν καταλαβαινω γιατι το κραζουν.
Εκτος αν και οι αμερικανοι θεωρουν την πορνεια εξ ορισμου καταναγκαστικη.

Γιατι το πηρε το κοσμοπολιταν το εβαλε κατω και το ξεκοιλιασε.... :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι το πηρε το κοσμοπολιταν το εβαλε κατω και το ξεκοιλιασε.... :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα, λες και ειναι η πρωτη φορα η το πρωτο περιοδικο που το κανει αυτο.
Απο παραπλανητικους τιτλους και κουβεντα αλλο τιποτα στα ΜΜΕ (διεθνως).

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Η πορνεια ή η ελευθεριοτητα οπως την λεω εγω ,ειναι πολυ σημαντικος τομεας ,απελευθερωνει το μυαλο του αντρα ωστε να σκεφτεται , οποτε γι'αυτο το σκοπο ειναι αναγκαιο να επιστρατευονται
ηλιθια χρηματοδουλα κοριτσακια , τα οποια συνειδητα να χαιρονται ξαλαφρωνοντας τις ορμες μας και γεμιζοντας τους τραπεζικους λογαριασμους τους.

Τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι επισης κομβικης σημασιας , παιδικη ή εξαναγκασμενη μεσω βιας πορνεια ειναι ανεπιτρεπτα.

επίσης, η ελεηνιδο-απεχθεια/δυσαρεσκεια, δεν είναι πάντα βίωμα του καθενός, αλλά η εύκολη δικαιολογία για υποτροπή σε κατάσταση υποθαλπουσας πουτανοκαψουρας / πυρφοριασης...
~δίνεις ρέστα στην κοινωνιολογική ανάλυση...~  :thumbsup:

Σωστα , η αμιγης υποβοσκουσα πουτανοκαψουρα συντηρει μεγαλο μερος του τζιρου της πορνειας.
Εξαλλου αυτοι οι ασθενεις (υπηρξα και γω πληγεντας) δεν συνειδητοποιουν εξ'αρχης οτι αυτες οι κοπελες εχουν τοσο χρηματο-εθισμενο εγκεφαλο που εξαναγκαζει το σωμα τους να μεταναστευσει απο μια χωρα στους βοθρους μιας αλλης και να εξευτελιζεται και να κανιβαλιζεται απ'οποιονδηποτε πληρωσει την ταριφα.
Ο εθισμος τους (για τη δουλεια) ειναι τοσο ισχυρος που ακομα και να ερωτευτουν οντως σφοδρα καποιον αγαπουλη, ειναι αδυνατον να ξεφυγουν απο αυτην την αεναως επαναλαμβανομενη τροχια που διαγραφουν.
Ο ενας εθισμος ειναι ασυγκριτα πιο ισχυρος απο τον αλλο, δηλαδη το ακρως σπανιο φαινομενο να ερωτευτουν καποιον πουτανοκαψουρη ειναι ησσονος σημασιας γι'αυτες.

Θα εγραφα κι'αλλα αλλα το johny δε μ'αφηνει... :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Η πορνεια ή η ελευθεριοτητα οπως την λεω εγω ,ειναι πολυ σημαντικος τομεας ,απελευθερωνει το μυαλο του αντρα ωστε να σκεφτεται , οποτε γι'αυτο το σκοπο ειναι αναγκαιο να επιστρατευονται
ηλιθια χρηματοδουλα κοριτσακια , τα οποια συνειδητα να χαιρονται ξαλαφρωνοντας τις ορμες μας και γεμιζοντας τους τραπεζικους λογαριασμους τους.

Τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι επισης κομβικης σημασιας , παιδικη ή εξαναγκασμενη μεσω βιας πορνεια ειναι ανεπιτρεπτα.

Σωστα , η αμιγης υποβοσκουσα πουτανοκαψουρα συντηρει μεγαλο μερος του τζιρου της πορνειας.
Εξαλλου αυτοι οι ασθενεις (υπηρξα και γω πληγεντας) δεν συνειδητοποιουν εξ'αρχης οτι αυτες οι κοπελες εχουν τοσο χρηματο-εθισμενο εγκεφαλο που εξαναγκαζει το σωμα τους να μεταναστευσει απο μια χωρα στους βοθρους μιας αλλης και να εξευτελιζεται και να κανιβαλιζεται απ'οποιονδηποτε πληρωσει την ταριφα.
Ο εθισμος τους (για τη δουλεια) ειναι τοσο ισχυρος που ακομα και να ερωτευτουν οντως σφοδρα καποιον αγαπουλη, ειναι αδυνατον να ξεφυγουν απο αυτην την αεναως επαναλαμβανομενη τροχια που διαγραφουν.
Ο ενας εθισμος ειναι ασυγκριτα πιο ισχυρος απο τον αλλο, δηλαδη το ακρως σπανιο φαινομενο να ερωτευτουν καποιον πουτανοκαψουρη ειναι ησσονος σημασιας γι'αυτες.

Θα εγραφα κι'αλλα αλλα το johny δε μ'αφηνει... :2funny:
αρχοντας λεμε  :rockon: :rockon: :rockon:και τρομερη γραφη :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αρχοντας λεμε  :rockon: :rockon: :rockon:και τρομερη γραφη :rockon: :rockon:

ημουνα που ημουνα ,κοκκινισμενος απο το τζονι , τωρα ηρθες εσυ και με εκανες πατζαρι  :2funny:  ;)

υγ : δεν ειπα τπτ ιδιαιτερο βασικα τα χουν πει και αλλοι συναγωνιστες με αλλα λογια καθε φορα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ημουνα που ημουνα ,κοκκινισμενος απο το τζονι , τωρα ηρθες εσυ και με εκανες πατζαρι  :2funny:  ;)

υγ : δεν ειπα τπτ ιδιαιτερο βασικα τα χουν πει και αλλοι συναγωνιστες με αλλα λογια καθε φορα
δεν ειναι μονο το περιεχομενο ειναι και ο τροπος γραφης :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom