Νέα

καμια "ψιλη" παιζει πουθενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
δεν εχω κανει ορθογραφικο λαθος.λεγοντας ψιλη εννοω -κατανοωντας τη δυσκολια του θεμματος-καμια κοπελα να δεχεται καμια σφαλιαρα στον ποπο αλλα και αλλου,σε σντουντιο η και μπουρδελλο.υπαρχει?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
σφαλιαριτσες απλες ρε τυπε ολες δεχονται, σπανια θα φας πορτα εκτος αν εχεις χερι οικοδομου :)

URL]]

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
σφαλιαριτσες απλες ρε τυπε ολες δεχονται, σπανια θα φας πορτα εκτος αν εχεις χερι οικοδομου :)

http://[URL unfurl="true"]www.kiasoulforums.com/attachments/off-topic-lounge/4016d1302271389-ah-crap-24jun12-slap-my-ass-call-me-sally.jpg[/img[/URL]]

[/quote]κατι περισσοτερο απο σφαλιαριτσες?μεταξυ σφαλιαρας και αφηνω μελλανιά θα ελεγα...αυτο το φετιχ το ανακαλυψα προσφατα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν εχω κανει ορθογραφικο λαθος.λεγοντας ψιλη εννοω -κατανοωντας τη δυσκολια του θεμματος-καμια κοπελα να δεχεται καμια σφαλιαρα στον ποπο αλλα και αλλου,σε σντουντιο η και μπουρδελλο.υπαρχει?

εγω νομιζα ψαχνεις κοκορι ρε τυπε

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Στην επισκεψη μου την ανοιξη στην πρωτευουσα επικσευτηκα το διαβοητο ινστιτουτο μασαζ Κ48 και επελεξα την Μαριαννα. Δεχτηκε πολυ ξυλο στα κωλομερια της τα εκανα κατακοκκινα. Εχει και μικρα κωλομερια και χωρουσαν στη χουφτα μου οποτε της εριξα πολυ βαρβατα κωλοσκαμπιλα. Και ενω της τα ριχνα μου ελεγε "ετσι γουσταρω πουτσα και ξυλο"  :s&m_1: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εγω νομιζα οτι ψαχνεις καμια μπατιντα :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

http://[URL unfurl="true"]www.kiasoulforums.com/attachments/off-topic-lounge/4016d1302271389-ah-crap-24jun12-slap-my-ass-call-me-sally.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

εγώ στα πρώτα μου βήματα είχα ρίξει σε μια σφαλιάρα δυνατή σε ένα μπουρδέλο Λιοσίων και μου είχε πει , μη με βαράς μωρό μου  :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Προσεχε την δυναμη που βαζεις αν εχεις βαρύ χερι
Το εκανα μια φορα σε ενα μπουρδελο στην Θεσσαλονικη και η ''ψιλη'' μου βγηκε ''ξινή'',στην 1η φάπα δεν ειπε τιποτα,στην 2η  η κοπελα πεταχτηκε πανω και αρχισε να μου φωναζει, πηγε στο σαλονι βριζοντας ''το μαλακα το μαλακα'', ερχεται η τσατσα στο δωματιο
και μου λεει
-της εδωσες σφαλιαρα?
-οχι λεω(εγω με την μαλαπερδα εξω συζήτηση επιπεδου) στον πισινο της εριξα μια αλλα δεν την εκανα και μελάνια αντε να κοκκινίσει το πολύ της λεω  :grin:
-μην το ξανακανεις μου λεει γιατι την πονεσες και νευριασε
-Οκ της λεω, πες της να ερθει μεσα να τελειωνουμε

Μετα απο 1-2 λεπτα ερχεται στο δωματιο, μουρμουρισε 2-3 γαλλικα, πεφτει ανασκελα ανοιγει τα ποδια και μου λεει με αγριεμενο υφος αντε τελειωνε...μπαινω και στα 10 δευτερα αρχισε να μου λεει..''μαλακα '', ''ε μαλακα'', ''χυσε μαλακα''  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
Κατεθεσα(COD) παρότι την εντονη ψυχολογικη πιεση μου μου ασκουσε..ηρωας προφανως.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κι εγώ το ίδιο. Έτοιμος ήμουν να τον στείλω στον κ. Βοδιμόρτη να  πάρει χονδρική.

Βρε βρε τι μαθαίνει κανείς άμα παρακολουθεί το site τακτικα...!!!!Ώστε από έκει το έχει καψει το εγγεφαλικό του κύτταρο ο Mr Μαλάκας?Ενδιαφέρον!!!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
κατι περισσοτερο απο σφαλιαριτσες?μεταξυ σφαλιαρας και αφηνω μελλανιά θα ελεγα...αυτο το φετιχ το ανακαλυψα προσφατα...

Εσύ τύπε είσαι σαδιστής!! :grin:
Έχεις διαβάσει Μαρκήσιο Ντε Σαντ; Χρειάζεσαι ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο για τη διαστροφή σου που θα την ωθήσει σε νέα ύψη! :grin:
Και μην ξεχνάς να ψηφίζεις παντού Νώντα. Είμαστε μια φατρία στο σάιτ που υποστηρίζει σκληρές καταστάσεις. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom