Νέα

Καμιά ιδέα πώς να ταΐσω το γατάκι;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Θά σού ξανατύχει νά βρείς ένα καί αυτή τήν φορά θά σωθεί καί θά γίνει ό 1ος τού νέου είδους μπουρδελόγατος παγκοσμίως.  :rockon:
Τό είδος κεραμιδόγατος είναι πασέ καί θά επιτύχουμε μετενσάρκωση τού άτυχου μικρού. Άριστη προσπάθεια ήταν, καί περπατάμε.

URL]]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε "καμιά ιδέα πως να αναστήσω το γατάκι"

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Συγκινήθηκα... Οι γάτες είναι η αδυναμία μου...

ΤΣΟΛΙΑ, άκυρος ΕΔΩ φίλε...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Γειά σου μικρούλη...

Με τα μάτια της φαντασίας μου έβλεπα τον μικρούλη να μεγαλώνει και εμένα να σας ενημερώνω για τις προόδους του μέσα από αυτό το θέμα, που θα συμπλήρωνε πολλές σελίδες.
Διαβάζεται ίσως αστείο, αλλά φανταζόμουν να τον παίρνω μαζί μου σε κάποιες απ' τις τσάρκες και να τον φωτογραφίζω μπροστά από τα σπιτάκια.
Μάλιστα σκεφτόμουν ότι θα πρότεινα σε κάποιες κοπέλες να τον κρατάνε αγκαλιά για να τον φωτογραφίζω  μαζί τους (Εννοείται τις κοπέλες από το λαιμό και κάτω).
Οταν γύρισα από την κτηνίατρο, τον πήρα στις χούφτες μου και κάθησα στην πολυθρόνα.
Τον έβλεπα ν' αργοσαλεύει και ν' αναπνέει δύσκολα.
Ενιωθα ένα σφίξιμο στο στήθος. Μια στεναχώρια με κυρίευε.
Είναι  συγκλονιστικό να ''σβήνει'' ένα μικρό πλασματάκι κυριολεκτικά μέσα στα χέρια σου και εσύ ανήμπορος απλά να παρακολουθείς και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.
Κάποια στιγμή νιαούρισε αδύναμα και το κορμάκι του έμεινε ακίνητο. Τον μετέφερα απαλά από τη μία, στην άλλη μου παλάμη χωρίς ν' αντιδράσει.
Κατάλαβα ότι είχε ''κοιμηθεί''.
Δάκρυα κύλισαν στα μάγουλά μου και τα μάτια θάμπωσαν.
Ημουν μόνος στο σπίτι και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να ξεσπάσει.
Ενα κλάμα βουβό και γεμάτο πόνο.
Ο μικρούλης μου είχε ''φύγει''.
Αργότερα και στην προσπάθειά μου να νιώσω λίγη ανακούφιση, σκέφτηκα ότι είναι παρήγορο πως μέσα από τις σελίδες αυτού του θέματος, αλλά και μέσα στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, θα συνεχίσει να ζεί.
Ο μικρούλης μπορεί να μήν κατάφερε να επιβιώσει, κατάφερε όμως ν' αποκαλύψει την καλοσύνη και τα συναισθήματα συμπάθειας των μελών ενός site για μπουρδέλα και πουτάνες απέναντι στα ζώα. Κάτι δηλαδή αντίστοιχο με αυτό που ονομάζουμε ανθρωπιά και αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό.
Τελικά, ίσως να υπάρχει ελπίδα.
Σας ευχαριστώ.
Είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχω διαβάσει εδώ και καιρό... Λατρεύω τα ζώα, έχω και σκύλους και γάτες, και μπορώ να καταλάβω τον πόνο της απώλειάς τους... Και πάντα πίστευα και πιστεύω πως όποιος δεν αγαπάει τα ζώα, δεν μπορεί να αγαπήσει ολοκληρωτικά τον άνθρωπο....... Κρίμα για το γατάκι, ίσως όμως για εσένα να είναι ευκαιρία να αποκτήσεις ένα άλλο ζώο, να του δώσεις και να πάρεις αγάπη από αυτό...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
:(
Θυμήθηκα το χαμό των 2 πιο υπέροχων γατιών του κόσμου ολάκερου και με πήραν τα κλάματα κι εμένα. :(

Είχες γνωρίσει κι εσύ τα 2 κρεμ πέρσικα μου?  :(

Μικρός ο κόσμος τελικά...  :sunglasses:

Από τότε ΔΕΝ μπορώ να πάρω άλλη γάτα σπίτι...  :(

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κριμα ρε Φανουρη. Τουλαχιστον προσπαθησες να κανεις κατι.
Με συγκινησε η προσπαθεια σου, ειδικα αυτον τον καιρο που εθαψα τον δικο μου γατο μετα απο 14 χρονια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Γειά σου μικρούλη...

Με τα μάτια της φαντασίας μου έβλεπα τον μικρούλη να μεγαλώνει και εμένα να σας ενημερώνω για τις προόδους του μέσα από αυτό το θέμα, που θα συμπλήρωνε πολλές σελίδες.
Διαβάζεται ίσως αστείο, αλλά φανταζόμουν να τον παίρνω μαζί μου σε κάποιες απ' τις τσάρκες και να τον φωτογραφίζω μπροστά από τα σπιτάκια.
Μάλιστα σκεφτόμουν ότι θα πρότεινα σε κάποιες κοπέλες να τον κρατάνε αγκαλιά για να τον φωτογραφίζω  μαζί τους (Εννοείται τις κοπέλες από το λαιμό και κάτω).
Οταν γύρισα από την κτηνίατρο, τον πήρα στις χούφτες μου και κάθησα στην πολυθρόνα.
Τον έβλεπα ν' αργοσαλεύει και ν' αναπνέει δύσκολα.
Ενιωθα ένα σφίξιμο στο στήθος. Μια στεναχώρια με κυρίευε.
Είναι  συγκλονιστικό να ''σβήνει'' ένα μικρό πλασματάκι κυριολεκτικά μέσα στα χέρια σου και εσύ ανήμπορος απλά να παρακολουθείς και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.
Κάποια στιγμή νιαούρισε αδύναμα και το κορμάκι του έμεινε ακίνητο. Τον μετέφερα απαλά από τη μία, στην άλλη μου παλάμη χωρίς ν' αντιδράσει.
Κατάλαβα ότι είχε ''κοιμηθεί''.
Δάκρυα κύλισαν στα μάγουλά μου και τα μάτια θάμπωσαν.
Ημουν μόνος στο σπίτι και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να ξεσπάσει.
Ενα κλάμα βουβό και γεμάτο πόνο.
Ο μικρούλης μου είχε ''φύγει''.
Αργότερα και στην προσπάθειά μου να νιώσω λίγη ανακούφιση, σκέφτηκα ότι είναι παρήγορο πως μέσα από τις σελίδες αυτού του θέματος, αλλά και μέσα στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, θα συνεχίσει να ζεί.
Ο μικρούλης μπορεί να μήν κατάφερε να επιβιώσει, κατάφερε όμως ν' αποκαλύψει την καλοσύνη και τα συναισθήματα συμπάθειας των μελών ενός site για μπουρδέλα και πουτάνες απέναντι στα ζώα. Κάτι δηλαδή αντίστοιχο με αυτό που ονομάζουμε ανθρωπιά και αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό.
Τελικά, ίσως να υπάρχει ελπίδα.
Σας ευχαριστώ.

η αγαπη που τ εδωσες οσο εζησε ειναι αυτο π πρεπει να κρατησεις

πιστευω οτι τωρα σιγα σιγα αρχιζεις να ψηνεσε για ζωακι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μνημα του κανατε ?

Υπαρχει κατι αναλογο με την περισταση....

Συνημμένα

• a97250_g172_6-hello-kitty.jpg
    a97250_g172_6-hello-kitty.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 13

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εζησε παλι τρελο σαββατοβραδο με κλαμπ ξενυχτια ξυδια μουνια παρτουζες οποτε ειναι επιρεασμενος
μην τον παρεξηγεις

πιωμενος θα ειναι..χασικλας

τα πρωινα ακουει καζαντζιδη και διονυσιου

δες ποσταρισματα του στην μουσικη..

ωρες;;

6 - 6.30 το πρωι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εδω ρε μαλακες το εχετε καραξεφτυλισει το ολο θεμα απο μονοι σας, εγω σας πειραξα τωρα ?  :uglystupid:
Nα μιλας εσυ για ξεφτιλα;  :2funny:
Δεν σου ειχαν δειξει την αναλογη συμπαρασταση οταν εσυ ζητουσες προσοχη με τα θεματα μαλακιες σου, και σε πειραξε τωρα.  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom