Νέα

Καμιά ιδέα πώς να ταΐσω το γατάκι;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Περα απο τα ασχετα που τσαμπουνατε τα οποια ουδολως με αγγιζουν ...

ΤΙ αλλο μενει να κανετε δεν μας λετε ωραια δεσποσυνη ......  :rolleyes:

Θα φυγω οταν βαρεθω και οχι οποτε θες εσυ  :sunglasses:

Δεν είναι άσχετο. Κουτάβι καλείται το μικρό του κυνός. Ο σκύλαξ δηλαδή.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
monster > :cool2:
fage > :pipa1:

:grin:

* καλα ρε τι ειναι ο τονος στο 10 της φαγε; :think:
Την πιπα να την κανεις αλλου μικρε.....  :sunglasses:

Το 10" ειναι πανω στο μπουκαλι της φαγε .....
Τι σημαινει δεν με ενδιαφερει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πραγματικα ρε συ γιατι σου αρεσει να γινεσαι τοσο αντιπαθητικος?
Αντιπαθητικος ?

Αααααα τι να σου πω τυπε ? Δεν ξερω ..... δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει, ουτε το επιδιωκω ....

Παρεπιπτωντος κι εσεις δεν μου εισαστε συμπαθεις να ξερεις ....

Αμοιβαια τα αισθηματα !!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πεθανε το γατακι τελικα? κριμα :(

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Φανούρη, πες στον διαχειριστή να κλείσει το θέμα γιατι το γ...... κι αυτό τα παιδάκια.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τύπε Φανούρη το γάτο μου τον βρήκα σε πολύ άσχημη φάση της ζωής μου. Απολύσεις και παράλληλα χωρισμός. Μπορώ να ομολογήσω ότι γλίτωσα την κατάθλιψη που ασχολιόμουν τόσο μαζί του. Τώρα σχεδόν μετά από ένα χρόνο που τον βρήκα και είναι πλέον ένα τέρας, μπορώ να πω πως το βράδυ που τον βρήκα ήταν η μέρα που ξέχασα τα πάντα και τα άφησα πίσω μου. Και ειλικρινά δεν το μετάνιωσα. Απλά σκέφτομαι πως κάποια στιγμή μπορεί να φύγει (τα ζώα ζουν τόσο λίγο γαμώτο) και τρελαίνομαι στην σκέψη. Λυπάμε για το γατάκιν και μακάρι να βρεις ένα άλλο που θα μπορέσει να επιβιώσει

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο Τουλούμπας δεν είναι πλέον γατί. Κάτι άλλο υπάρχει μέσα του και είναι διάολος δεν μπορεί κανείς να τον κάνει καλά. Εχει συμπεριφορά σκύλιού σε πολλές περιπτώσεις (με ακολουθεί παντού) και για ένα περίεργο λόγο οποιος έχει έρθει σπίτι με παρακαλά να πάρω το γατί γιατί τους φοβίζει. Μιλάμε έχει έρθει τύπος που εκτρέφει πύθωνες στο σπίτι για να δει το γάτο και έκανε κάτι ο τουλούμπας και ο φίλος έξυνε την πόρτα για να φύγει από το σπίτι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τύπε Φανούρη το γάτο μου τον βρήκα σε πολύ άσχημη φάση της ζωής μου. Απολύσεις και παράλληλα χωρισμός. Μπορώ να ομολογήσω ότι γλίτωσα την κατάθλιψη που ασχολιόμουν τόσο μαζί του. Τώρα σχεδόν μετά από ένα χρόνο που τον βρήκα και είναι πλέον ένα τέρας, μπορώ να πω πως το βράδυ που τον βρήκα ήταν η μέρα που ξέχασα τα πάντα και τα άφησα πίσω μου. Και ειλικρινά δεν το μετάνιωσα. Απλά σκέφτομαι πως κάποια στιγμή μπορεί να φύγει (τα ζώα ζουν τόσο λίγο γαμώτο) και τρελαίνομαι στην σκέψη. Λυπάμε για το γατάκιν και μακάρι να βρεις ένα άλλο που θα μπορέσει να επιβιώσει
Σα να το 'γραψα εγώ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο Τουλούμπας δεν είναι πλέον γατί. Κάτι άλλο υπάρχει μέσα του και είναι διάολος δεν μπορεί κανείς να τον κάνει καλά. Εχει συμπεριφορά σκύλιού σε πολλές περιπτώσεις (με ακολουθεί παντού) και για ένα περίεργο λόγο οποιος έχει έρθει σπίτι με παρακαλά να πάρω το γατί γιατί τους φοβίζει. Μιλάμε έχει έρθει τύπος που εκτρέφει πύθωνες στο σπίτι για να δει το γάτο και έκανε κάτι ο τουλούμπας και ο φίλος έξυνε την πόρτα για να φύγει από το σπίτι.

Τόσο πολύ ρε συ? :( :(

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
φανουρι αν θες γατο πες μου,εδω διπλα προ 20ημερου γεννησε μια γατα ειδα τα 2 μικρα της να τα κουβαλαει εκ τοτε δεν τα εχω ξαναδει
αν θες παντως πες μου να τα ψαξω  :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φανουρι αν θες γατο πες μου,εδω διπλα προ 20ημερου γεννησε μια γατα ειδα τα 2 μικρα της να τα κουβαλαει εκ τοτε δεν τα εχω ξαναδει
αν θες παντως πες μου να τα ψαξω  :sunglasses:
Δηλαδή τί ακριβώς θα κάνεις...θα παρακολουθείς την γάτα;;; :cheesy:

Και τα γατάκια έστω ότι τα βρίσκεις..πώς θα τα πιάσεις;;; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:idiot:

λυσσα με τα γατια. τα γατια ειναι ο εωσφορος. του διαολου ειδος.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36

Ρε δεν είναι γάτα αυτό κάτι κάτι έχει μπει μέσα του και διαολίζεται. Με το που βλέπει κάποιον άγνωστο και επειδή ο καναπές είναι σχεδόν δίπλα στην πόρτα ανεβαίνει πάνω στην πλάτη του καναπέ τεντώνεται μπροστά και τον καρφώνει. Εχει τύχει να μπαίνει άτομο στο σπίτι και να κάνει αργά βήματα προς τα πίσω επειδή ο γάτος τον φερμάρει άγρια και φαίνεται έτοιμος να ορμήσει. Στον ξάδερφο μου του έχει κάνει κανονικά πέσιμο. Ενός χρόνου και έχει φτάσει 8 κιλά. Αλλά έχει φάση ο κερατάς και είναι πλέον μέλος της οικογένειας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:2funny:

Ρε δεν είναι γάτα αυτό κάτι κάτι έχει μπει μέσα του και διαολίζεται. Με το που βλέπει κάποιον άγνωστο και επειδή ο καναπές είναι σχεδόν δίπλα στην πόρτα ανεβαίνει πάνω στην πλάτη του καναπέ τεντώνεται μπροστά και τον καρφώνει. Εχει τύχει να μπαίνει άτομο στο σπίτι και να κάνει αργά βήματα προς τα πίσω επειδή ο γάτος τον φερμάρει άγρια και φαίνεται έτοιμος να ορμήσει. Στον ξάδερφο μου του έχει κάνει κανονικά πέσιμο. Ενός χρόνου και έχει φτάσει 8 κιλά. Αλλά έχει φάση ο κερατάς και είναι πλέον μέλος της οικογένειας.

Toν μαλώνεις καθόλου? Ντάξει όχι ότι εκπαιδεύονται και πολύ τα γατιά, αλλά έστω και λίγο μαθαίνουν. Πολύ λάσκα τον έχεις νομίζω.
Τον έχεις στειρώσει?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βάλε του να πιεί γάλα φίλε, θα τον πάει αίμα και θα κόψει τις πολλές μαλακίες ;) ;) :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom