Νέα

Καμιά ιδέα πώς να ταΐσω το γατάκι;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
ναι στειρωμένος είναι και ευτυχώς γιατί πηδούσε ότι έβρισκε μπροστά του, κατούραγε μέσα στο σπίτι γάμα τα. Είναι πιο ήρεμος πλέον απλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη όρεξη για παιχνιδι. Ναι τον μαλώνω αλλά όταν του φωνάζω απλά πέφτει κάτω και θέλει χάδια και παιχνίδια. Και υπάρχουν διάφορες περίεργες συνήθειες που έχει, όπως η εμμονή να ανεβαίνει στην λεκάνη όταν είμαι στην τουαλέτα γιατί θέλει να δει τα νερά που τρέχουν όταν πατάω το καζανάκι. Μια περίοδο λίγο πριν την στείρωση έπινε γάλα κανονικά, ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Το ζητούσε μάλιστα γιατί στεκόταν μπροστά από το ψυγείο, αλλά του το έκοψα

Τέσπα Φανούρη έχω πολλές γάτες εδώ στην γειτονιά θες να σου βρω κανένα μικρό και να σου το δώσω αδερφέ τουλάχιστον θα είναι κυριλέ μαζί σου και θα το φροντίζεις. Αδέσποτα πρέπει να έχουμε είναι το καλύτερο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι στειρωμένος είναι και ευτυχώς γιατί πηδούσε ότι έβρισκε μπροστά του, κατούραγε μέσα στο σπίτι γάμα τα. Είναι πιο ήρεμος πλέον απλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη όρεξη για παιχνιδι. Ναι τον μαλώνω αλλά όταν του φωνάζω απλά πέφτει κάτω και θέλει χάδια και παιχνίδια. Και υπάρχουν διάφορες περίεργες συνήθειες που έχει, όπως η εμμονή να ανεβαίνει στην λεκάνη όταν είμαι στην τουαλέτα γιατί θέλει να δει τα νερά που τρέχουν όταν πατάω το καζανάκι. Μια περίοδο λίγο πριν την στείρωση έπινε γάλα κανονικά, ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Το ζητούσε μάλιστα γιατί στεκόταν μπροστά από το ψυγείο, αλλά του το έκοψα

Τέσπα Φανούρη έχω πολλές γάτες εδώ στην γειτονιά θες να σου βρω κανένα μικρό και να σου το δώσω αδερφέ τουλάχιστον θα είναι κυριλέ μαζί σου και θα το φροντίζεις. Αδέσποτα πρέπει να έχουμε είναι το καλύτερο
φίλε ωραία τα λες, λίγο το νικ σου με προβληματίζει μόνο :tooth:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε δεν είναι γάτα αυτό κάτι κάτι έχει μπει μέσα του και διαολίζεται. Με το που βλέπει κάποιον άγνωστο και επειδή ο καναπές είναι σχεδόν δίπλα στην πόρτα ανεβαίνει πάνω στην πλάτη του καναπέ τεντώνεται μπροστά και τον καρφώνει. Εχει τύχει να μπαίνει άτομο στο σπίτι και να κάνει αργά βήματα προς τα πίσω επειδή ο γάτος τον φερμάρει άγρια και φαίνεται έτοιμος να ορμήσει. Στον ξάδερφο μου του έχει κάνει κανονικά πέσιμο. Ενός χρόνου και έχει φτάσει 8 κιλά. Αλλά έχει φάση ο κερατάς και είναι πλέον μέλος της οικογένειας.

8 κιλα??????Τι το ταιζεις βρε??????

Και μετα  η μανα μου λεει τον δικο μου χοντρο που ειναι 4,5.....    >:(

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Κι επειδή πέφτει και θέλει χάδια? Μη λυγίζεις καλέ. Αλλιώς μπερδεύονται τα ζώα και τελικά έχεις τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Οχι ρε δεν λέω φίδια οποιος θέλει είναι ελεύθερος να τον δει απλά υπογράφει υπεύθυνη δήλωση πως δεν ευθύνομαι για οτιδήποτε συμβεί  :dancing:

Θα προσπαθήσω να περάσω καμιά φωτό για να δείτε πλήρες μέγεθος

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
εγώ έχω τον τρόπο μου με τα γατιά... κατά 95%!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τελικά γύρω στις 11 π.μ ''κοιμήθηκε''...

Καιρο ειναι να μπω στο θεμα!
Κριμα το γατι.

Στεναχωρηθηκα.

Αλλα κι εσυ ρε τυπε τι γραφεις κοιμηθηκε. Αφου δεν κοιμηθηκε.
ΨΟΦΙΣΕ, τα κακαρωσε, πηγε για βρουβες!

Ακου, κομηθηκε!  :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Δηλαδή τί ακριβώς θα κάνεις...θα παρακολουθείς την γάτα;;; :cheesy:

Και τα γατάκια έστω ότι τα βρίσκεις..πώς θα τα πιάσεις;;; :2funny:
θα αμολησω το τερας  :birdman:
οταν τα χα δει ηταν μερα που θα πηγαινα το μπεμπη για εμβολιο και μολις τα ακουσα να κλαινε εψαξα να τα βρω να τα παω στο κτηνιατρο και αυτα
αλλα το ενα το ειχε παρει η μανα του και το αλλο εχε χωθει για τα καλα  :birdman:
βασικα θελω ο σκυλος μου να μη μαθει να κυηγαει τις  γατες και  ατηηταν μια ευκαιρια αλλα .............

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Οχι ρε δεν λέω φίδια οποιος θέλει είναι ελεύθερος να τον δει απλά υπογράφει υπεύθυνη δήλωση πως δεν ευθύνομαι για οτιδήποτε συμβεί  :dancing:

Θα προσπαθήσω να περάσω καμιά φωτό για να δείτε πλήρες μέγεθος
αδερφε θες να ερθω να δεις πως του κοβω τη μαγκια  :sunglasses:

OP
OP
Φανούρης Τζούρας

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...
Κριμα το γατι.
Στεναχωρηθηκα.
...
Να 'σαι καλά.

...
Αλλα κι εσυ ρε τυπε τι γραφεις κοιμηθηκε. Αφου δεν κοιμηθηκε.
ΨΟΦΙΣΕ, τα κακαρωσε, πηγε για βρουβες!
Ακου, κομηθηκε!  :2funny: :2funny: :2funny:
Εάν πρόσεξες χρησιμοποίησα εισαγωγικά. Λέγεται/γράφεται και έτσι αντί των λέξεων που παραθέτεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελειπα και το ειδα τωρα,κριμα παντως,ειναι δυσκολο να την βγαλει χωρις την μανα του την πρωτη βδομαδα,παντως μπραβο σου τυπε φανουρη για την προσπαθεια

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Περα απο τα ασχετα που τσαμπουνατε τα οποια ουδολως με αγγιζουν ...

ΤΙ αλλο μενει να κανετε δεν μας λετε ωραια δεσποσυνη ......  :rolleyes:

Θα φυγω οταν βαρεθω και οχι οποτε θες εσυ  :sunglasses:
καλα της ειπες,μην σου παρει τον αερα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κι επειδή πέφτει και θέλει χάδια? Μη λυγίζεις καλέ. Αλλιώς μπερδεύονται τα ζώα και τελικά έχεις τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Σκληρη κορασιδα ...... Ποιος να σου αντισταθει εσενα ?  :P

Ετσι ετσι.... δειξε ποιος ειναι ο αφεντης !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom