Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Xτυπήσου κι άλλο. Σπείρε όσα γατιά μπορείς. Θαμπς απ.
βάλε του να πιεί γάλα φίλε, θα τον πάει αίμα και θα κόψει τις πολλές μαλακίες ;) ;)
Χαχαχα ηλίθιο
βάλε του να πιεί γάλα φίλε, θα τον πάει αίμα και θα κόψει τις πολλές μαλακίες ;) ;)
φίλε ωραία τα λες, λίγο το νικ σου με προβληματίζει μόνοναι στειρωμένος είναι και ευτυχώς γιατί πηδούσε ότι έβρισκε μπροστά του, κατούραγε μέσα στο σπίτι γάμα τα. Είναι πιο ήρεμος πλέον απλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη όρεξη για παιχνιδι. Ναι τον μαλώνω αλλά όταν του φωνάζω απλά πέφτει κάτω και θέλει χάδια και παιχνίδια. Και υπάρχουν διάφορες περίεργες συνήθειες που έχει, όπως η εμμονή να ανεβαίνει στην λεκάνη όταν είμαι στην τουαλέτα γιατί θέλει να δει τα νερά που τρέχουν όταν πατάω το καζανάκι. Μια περίοδο λίγο πριν την στείρωση έπινε γάλα κανονικά, ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Το ζητούσε μάλιστα γιατί στεκόταν μπροστά από το ψυγείο, αλλά του το έκοψα
Τέσπα Φανούρη έχω πολλές γάτες εδώ στην γειτονιά θες να σου βρω κανένα μικρό και να σου το δώσω αδερφέ τουλάχιστον θα είναι κυριλέ μαζί σου και θα το φροντίζεις. Αδέσποτα πρέπει να έχουμε είναι το καλύτερο
Ρε δεν είναι γάτα αυτό κάτι κάτι έχει μπει μέσα του και διαολίζεται. Με το που βλέπει κάποιον άγνωστο και επειδή ο καναπές είναι σχεδόν δίπλα στην πόρτα ανεβαίνει πάνω στην πλάτη του καναπέ τεντώνεται μπροστά και τον καρφώνει. Εχει τύχει να μπαίνει άτομο στο σπίτι και να κάνει αργά βήματα προς τα πίσω επειδή ο γάτος τον φερμάρει άγρια και φαίνεται έτοιμος να ορμήσει. Στον ξάδερφο μου του έχει κάνει κανονικά πέσιμο. Ενός χρόνου και έχει φτάσει 8 κιλά. Αλλά έχει φάση ο κερατάς και είναι πλέον μέλος της οικογένειας.
φίλε ωραία τα λες, λίγο το νικ σου με προβληματίζει μόνο
ναι στειρωμένος είναι και ευτυχώς γιατί πηδούσε ότι έβρισκε μπροστά του, κατούραγε μέσα στο σπίτι γάμα τα. Είναι πιο ήρεμος πλέον απλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη όρεξη για παιχνιδι. Ναι τον μαλώνω αλλά όταν του φωνάζω απλά πέφτει κάτω και θέλει χάδια και παιχνίδια. Και υπάρχουν διάφορες περίεργες συνήθειες που έχει, όπως η εμμονή να ανεβαίνει στην λεκάνη όταν είμαι στην τουαλέτα γιατί θέλει να δει τα νερά που τρέχουν όταν πατάω το καζανάκι. Μια περίοδο λίγο πριν την στείρωση έπινε γάλα κανονικά, ποτέ δεν είχε πρόβλημα. Το ζητούσε μάλιστα γιατί στεκόταν μπροστά από το ψυγείο, αλλά του το έκοψα
Τελικά γύρω στις 11 π.μ ''κοιμήθηκε''...
θα αμολησω το τεραςΔηλαδή τί ακριβώς θα κάνεις...θα παρακολουθείς την γάτα;;;
Και τα γατάκια έστω ότι τα βρίσκεις..πώς θα τα πιάσεις;;;
αδερφε θες να ερθω να δεις πως του κοβω τη μαγκιαΟχι ρε δεν λέω φίδια οποιος θέλει είναι ελεύθερος να τον δει απλά υπογράφει υπεύθυνη δήλωση πως δεν ευθύνομαι για οτιδήποτε συμβεί
Θα προσπαθήσω να περάσω καμιά φωτό για να δείτε πλήρες μέγεθος
μονο στα γατια κοβεις την μαγκια γιατι με εμενα απεναντι κανεις τον κινεζοαδερφε θες να ερθω να δεις πως του κοβω τη μαγκια
μονο στα γατια κοβεις την μαγκια γιατι με εμενα απεναντι κανεις τον κινεζο
βαρουλη κανε μου λιγο νιαου
Να 'σαι καλά....
Κριμα το γατι.
Στεναχωρηθηκα.
...
Εάν πρόσεξες χρησιμοποίησα εισαγωγικά. Λέγεται/γράφεται και έτσι αντί των λέξεων που παραθέτεις....
Αλλα κι εσυ ρε τυπε τι γραφεις κοιμηθηκε. Αφου δεν κοιμηθηκε.
ΨΟΦΙΣΕ, τα κακαρωσε, πηγε για βρουβες!
Ακου, κομηθηκε!
καλα της ειπες,μην σου παρει τον αεραΠερα απο τα ασχετα που τσαμπουνατε τα οποια ουδολως με αγγιζουν ...
ΤΙ αλλο μενει να κανετε δεν μας λετε ωραια δεσποσυνη ......
Θα φυγω οταν βαρεθω και οχι οποτε θες εσυ
Σκληρη κορασιδα ...... Ποιος να σου αντισταθει εσενα ?Κι επειδή πέφτει και θέλει χάδια? Μη λυγίζεις καλέ. Αλλιώς μπερδεύονται τα ζώα και τελικά έχεις τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Σκληρη κορασιδα ...... Ποιος να σου αντισταθει εσενα ?
Ετσι ετσι.... δειξε ποιος ειναι ο αφεντης !!!!!