kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τσου μαθιματα απο εσε!!!στοργή και προδέρμ.. και διαζύγιο...
καμια φοτο βανε ινε προτεσ!!!!!!!!!
τσου μαθιματα απο εσε!!!στοργή και προδέρμ.. και διαζύγιο...
οι κεραμιδογατοι ζουν το πολυ 2-4 χρονια max γιατι μεσα σ ολα τρωνε/πινουν κ οτι να ναι..οπως γαλα
καλιτερα μια μερα λεφτεροσ παρα σε χρισο κλουβιναι αλλά έχουν γλεντήσει την ζωή τους ;)
ναι αλλά έχουν γλεντήσει την ζωή τους ;)
εαν ειναι σε μερος οπου τα ταιζουν σταθερα, εχουν καθαρο νερακι και δεν εχει σκυλια ειναι αρχοντες
τις προαλλες γλυτωσα απο εναν σκυλο μια γατα
την ειχε αρπαξει στο στομα και την κουναγε περα δωθε
τον κλωτσησα την αφησε και την ξαναπιασε..τοτε τον χτυπησα αλλη μια φορα και την αφησε..η γατα εφυγε σφαιρα
την επομενη μερα την ειδα και ηταν μια χαρα
έτσι κάνουν οι σκύλοι.. τις κουνάνε πέρα δώθε με σκοπό να σπάσει η σπονδυλική στήλη...
αλλά έχω δεί κεραμιδόγατο να τον έχουν στριμώξει 3 κόπροι ευμεγέθεις και ξαφνικά να ρίχνει μια νυχιά στην μουσούδα του ενός που έφυγε σαν σφαίρα σκούζωντας με την μούρη μέσα στα αίματα.. οι άλλοι δυό δεν τολμήσανε να του χωθούνε...
εντάξει αλλά αμα έχουν φαί και νερό γίνονται μαλθακοί..
πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς οι κεραμιδόγατοι ευχαριστιούνται πήδημα στην σύντομη ζωή τους... ;)
γιατι τα περιστερια;;;
σαν χασισωμενα ειναι
εαν πας λιγο γρηγορα τα εχεις πατησει
να φτιακσισ τιν κορναΠεριστερια και δεκαοχτουρες εχουν ξεφυγει...Πριν λιγα χρονια ενα απο αυτα ενω σηκωνοταν απο το εδαφος με τρακαρε...Ευτυχως φορουσα γυαλια ηλιου αλλιως θα μου βγαζε κανα ματι....
Περιστερια και δεκαοχτουρες εχουν ξεφυγει...Πριν λιγα χρονια ενα απο αυτα ενω σηκωνοταν απο το εδαφος με τρακαρε...Ευτυχως φορουσα γυαλια ηλιου αλλιως θα μου βγαζε κανα ματι....
για μια γκοθού αύτό είναι προσβολή ! ;)
ρε κονιορδε θα παρεις κανα βρουμμμμμμμμ ή ακομα θα κυκλοφορεις πρα πρα πρα πρα
Αργότερα και στην προσπάθειά μου να νιώσω λίγη ανακούφιση, σκέφτηκα ότι είναι παρήγορο πως μέσα από τις σελίδες αυτού του θέματος, αλλά και μέσα στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, θα συνεχίσει να ζεί.
Ο μικρούλης μπορεί να μήν κατάφερε να επιβιώσει, κατάφερε όμως ν' αποκαλύψει την καλοσύνη και τα συναισθήματα συμπάθειας των μελών ενός site για μπουρδέλα και πουτάνες απέναντι στα ζώα. Κάτι δηλαδή αντίστοιχο με αυτό που ονομάζουμε ανθρωπιά και αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό.
Τελικά, ίσως να υπάρχει ελπίδα.
Σας ευχαριστώ.
μπραβο ρε τυπαρα,λυπαμαι που δεν ηρθαν οπως τα σχεδιαζες τα πραγματα.Κριμα για το γατακι.Γειά σου μικρούλη...
Με τα μάτια της φαντασίας μου έβλεπα τον μικρούλη να μεγαλώνει και εμένα να σας ενημερώνω για τις προόδους του μέσα από αυτό το θέμα, που θα συμπλήρωνε πολλές σελίδες.
Διαβάζεται ίσως αστείο, αλλά φανταζόμουν να τον παίρνω μαζί μου σε κάποιες απ' τις τσάρκες και να τον φωτογραφίζω μπροστά από τα σπιτάκια.
Μάλιστα σκεφτόμουν ότι θα πρότεινα σε κάποιες κοπέλες να τον κρατάνε αγκαλιά για να τον φωτογραφίζω μαζί τους (Εννοείται τις κοπέλες από το λαιμό και κάτω).
Οταν γύρισα από την κτηνίατρο, τον πήρα στις χούφτες μου και κάθησα στην πολυθρόνα.
Τον έβλεπα ν' αργοσαλεύει και ν' αναπνέει δύσκολα.
Ενιωθα ένα σφίξιμο στο στήθος. Μια στεναχώρια με κυρίευε.
Είναι συγκλονιστικό να ''σβήνει'' ένα μικρό πλασματάκι κυριολεκτικά μέσα στα χέρια σου και εσύ ανήμπορος απλά να παρακολουθείς και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.
Κάποια στιγμή νιαούρισε αδύναμα και το κορμάκι του έμεινε ακίνητο. Τον μετέφερα απαλά από τη μία, στην άλλη μου παλάμη χωρίς ν' αντιδράσει.
Κατάλαβα ότι είχε ''κοιμηθεί''.
Δάκρυα κύλισαν στα μάγουλά μου και τα μάτια θάμπωσαν.
Ημουν μόνος στο σπίτι και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να ξεσπάσει.
Ενα κλάμα βουβό και γεμάτο πόνο.
Ο μικρούλης μου είχε ''φύγει''.
Αργότερα και στην προσπάθειά μου να νιώσω λίγη ανακούφιση, σκέφτηκα ότι είναι παρήγορο πως μέσα από τις σελίδες αυτού του θέματος, αλλά και μέσα στον καθένα από εμάς ξεχωριστά, θα συνεχίσει να ζεί.
Ο μικρούλης μπορεί να μήν κατάφερε να επιβιώσει, κατάφερε όμως ν' αποκαλύψει την καλοσύνη και τα συναισθήματα συμπάθειας των μελών ενός site για μπουρδέλα και πουτάνες απέναντι στα ζώα. Κάτι δηλαδή αντίστοιχο με αυτό που ονομάζουμε ανθρωπιά και αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό.
Σας ευχαριστώ.
:'(Γειά σου μικρούλη...
Με τα μάτια της φαντασίας μου έβλεπα τον μικρούλη να μεγαλώνει και εμένα να σας ενημερώνω για τις προόδους του μέσα από αυτό το θέμα, που θα συμπλήρωνε πολλές σελίδες.
Διαβάζεται ίσως αστείο, αλλά φανταζόμουν να τον παίρνω μαζί μου σε κάποιες απ' τις τσάρκες και να τον φωτογραφίζω μπροστά από τα σπιτάκια.
Μάλιστα σκεφτόμουν ότι θα πρότεινα σε κάποιες κοπέλες να τον κρατάνε αγκαλιά για να τον φωτογραφίζω μαζί τους (Εννοείται τις κοπέλες από το λαιμό και κάτω).
Οταν γύρισα από την κτηνίατρο, τον πήρα στις χούφτες μου και κάθησα στην πολυθρόνα.
Είναι συγκλονιστικό να ''σβήνει'' ένα μικρό πλασματάκι κυριολεκτικά μέσα στα χέρια σου και εσύ ανήμπορος απλά να παρακολουθείς και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.
Κάποια στιγμή νιαούρισε αδύναμα και το κορμάκι του έμεινε ακίνητο. Τον μετέφερα απαλά από τη μία, στην άλλη μου παλάμη χωρίς ν' αντιδράσει.
Σας ευχαριστώ.
γιατι τα περιστερια;;;
σαν χασισωμενα ειναι
εαν πας λιγο γρηγορα τα εχεις πατησει
Γειά σου μικρούλη...
Σας ευχαριστώ.