gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω ειμαι για τα εξτριμ γουστα....για να ρχεται ο σταμ90....φανταζομαι η δευτερη κοπελα εισαι εσυ οταν επισκεπτεσαι τους οικους
εγω ειμαι για τα εξτριμ γουστα....για να ρχεται ο σταμ90....φανταζομαι η δευτερη κοπελα εισαι εσυ οταν επισκεπτεσαι τους οικους
Μα μπορεί κάποιο κατάστημα να βγάλει άδεια ειδική για να έχει περισσότερες από μία εργαζόμενες...Μου απαντατε ολοι οτι απαγορευεται απο το νομο. Το ξερω οτι απαγορευεται. Το ΓΙΑΤΙ απαγορευεται, για ποιον λογο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εννοω. Δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος λογος. Εκτος αν ο νομοθετης ηθελε απο σαδισμο να περιμενουμε στο σαλονι.
αν ερθω διπλα θα με κανεις αρχιμοντΜα μπορεί κάποιο κατάστημα να βγάλει άδεια ειδική για να έχει περισσότερες από μία εργαζόμενες...
Εξωτερικό υπάρχουνε ανάλογα καταστήματα...
Αλλά είναι φθηνότερο με μία κ εφόσον αποδίδει έσοδα όλα καλά...
Καπώς έτσι έχουνε τα πράγματα...
γιατι αν ηταν δυο κοπελες δεν θα περιμενες;εγω σου λεω θα περιμενες και παραπανω ρε φιλε.....ασε που θα θελες να δεις και τις δυο....Μου απαντατε ολοι οτι απαγορευεται απο το νομο. Το ξερω οτι απαγορευεται. Το ΓΙΑΤΙ απαγορευεται, για ποιον λογο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εννοω. Δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος λογος. Εκτος αν ο νομοθετης ηθελε απο σαδισμο να περιμενουμε στο σαλονι.
γι'αυτο απαγορευεταιγιατι αν ηταν δυο κοπελες δεν θα περιμενες;εγω σου λεω θα περιμενες και παραπανω ρε φιλε.....ασε που θα θελες να δεις και τις δυο....
ο μονος λογος που θα αξιζαν οι δυο ειναι για παρτουζα....
εγω εχω κανει παντως.....γι'αυτο απαγορευεται
Άσε στο εξωτερικό..Μα μπορεί κάποιο κατάστημα να βγάλει άδεια ειδική για να έχει περισσότερες από μία εργαζόμενες...
Εξωτερικό υπάρχουνε ανάλογα καταστήματα...
Αλλά είναι φθηνότερο με μία κ εφόσον αποδίδει έσοδα όλα καλά...
Καπώς έτσι έχουνε τα πράγματα...
φανταζομαι θα σε παιρνανε απο πισωεγω εχω κανει παντως.....
και δεν μου λες ρε βολτερε των μπουρδελων;λεει ο νομος επιλεξει απαγορευεται η παρτουζα;
να σε δω καπαρντινα καπελακι καβουρακι ψευτικο μουστακι και κρυβεσαι πισω απο γλαστρεςΘα πηγαινουμε με καμπαρντινα στο τελοs.....Αντε
Εδω ενα ταπερακι με πιλαφι κανει μια βδομαδα να ρθει .. θες και αδειες...Εδώ είναι Ελλάδα και είμαστε πολύ πίσω..
Απ τις καμερες στις αδειες πως πηγαμε ?
που καταλαβες τι ειχα κανει;καμερα ειχες;φανταζομαι θα σε παιρνανε απο πισω
ασε ρε η λογικη μου λεει οτι ειναι θεμα υγειινης οχι για τον πελατη γιατ τις ιεροδουλες οταν γαμας με το ιδιο προφυλακτικο ειναι ευκολο να μεταδοθουν ασθενειες που εχει η μια στην αλλη πχ.
εστω και μυκητες που λεει ο λογος
Εεεεεεμ...!!!Μου απαντατε ολοι οτι απαγορευεται απο το νομο. Το ξερω οτι απαγορευεται. Το ΓΙΑΤΙ απαγορευεται, για ποιον λογο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ εννοω. Δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος λογος. Εκτος αν ο νομοθετης ηθελε απο σαδισμο να περιμενουμε στο σαλονι.
οκ της υγειινης διατροφη να μην εισαι και ολα τα αλλα σκατα ας τα χειςπου καταλαβες τι ειχα κανει;καμερα ειχες;
και καποτες αλλαζαμε ρε βαρουλη...ειμαστε της υγιεινης ζωης.....
να σε δω καπαρντινα καπελακι καβουρακι ψευτικο μουστακι και κρυβεσαι πισω απο γλαστρες
Εεεεεεμ...!!!
Έλα ντε?
Κι εμάς μας δίνει ο νόμος το δικαίωμα με νόμιμα χαρτιά να εξασκούμε το επάγγελμα..αλλά μας λέει ότι στο μπουρδέλο δεν μπορούμε γιατί δεν έχει άδεια..
Ούτε στο δρόμο ούτε σε χοτέλ ούτε πουθενά..
Πάρε το αυγό και κούρευτο δηλαδή..
εσυ αν δουλευες παρεα μ αλλη παρτουζα θα κανες;Εεεεεεμ...!!!
Έλα ντε?
Κι εμάς μας δίνει ο νόμος το δικαίωμα με νόμιμα χαρτιά να εξασκούμε το επάγγελμα..αλλά μας λέει ότι στο μπουρδέλο δεν μπορούμε γιατί δεν έχει άδεια..
Ούτε στο δρόμο ούτε σε χοτέλ ούτε πουθενά..
Πάρε το αυγό και κούρευτο δηλαδή..
Ααααα...και που να στα λέω..Απ τις καμερες στις αδειες πως πηγαμε ?
Εδω ενα ταπερακι με πιλαφι κανει μια βδομαδα να ρθει .. θες και αδειες...
Γιατί να μην έκανα?εσυ αν δουλευες παρεα μ αλλη παρτουζα θα κανες;