Νέα

καμερα καταγραφης πορειας αυτοκινητου..ειναι νομιμη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Με το που ανοιγω το παραθυρο,του λεω οτι η συνομιλια καταγραφετε και να μου πει για ποιο αδικημα με σταματησε.Σου φτανει???
"Σε σταματω για συνηθη τροχονομικο ελεγχο και οχι για αδικημα, δεν συναινω σε καμια καταγραφη και σου δινω δεκα δευτερολεπτα να την σταματησεις γιατι μετα συλλαμβανεσαι".
Καλο?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Σε χαζούς επεσες. Εγιναν ευγενικοι επειδη ειδαν την καμερα?  Α καλα.
Οταν επεσε γραμμη,οτι τους κατεγραφα,ηρθε κι ο υποδιοικητης τους στο σπιτι του σπιτονοικοκυρη μου και φαγαμε μαζι,και με ρωτησε γιατι εβαλα καμερα.Του εξηγησα τι συνεβαινε και απο τοτε με αφησαν ησυχο.Μπορω να σου εξιστορησω ολο το σκηνικο σε pm,οχι απο εδω.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.705
Πόντοι
2.606
Φιλε εγω ειχα προβλημα σε μια επαρχιακη πολη που δουλευα.Καθε τρεις και λιγο με σταματουσαν για ελεγχο,χωρις να εχω κανει καποια παραβαση.Μεχρι που εβαλα την καμερα και ησυχασα,οι δε "νταηδες",πολλα βαρυς και ασηκωτοι μπατσοι που μου μιλουσαν στον ενικο,μολις εβλεπαν την καμερα,γινοντουσαν αυτοματα πολυ ευγενικοι.Μεχρι που ενας με ρωτησε αν τραβαει η καμερα και στο σκοταδι.Παντως να σου πω οτι η συγκεκριμενη καμερα δεν εχει καλη ποιοτητα εγγραφης.Αυτα που λενε για 1080p ειναι μαλακιες.Εκτος αυτου μου εκαψε και δυο καρτες SD μια samsung 8Gb και μια Sundisc 4Gb.Η καλυτερη λυση ειναι βαση για το κινητο,το οποιο εχει και GPS και τα παντα.Δεν αξιζει τα €50 που την ειχα παρει,με τιποτα.

Σωστος τυπε. :S :S :S

Πολλες και πάμφθηνες λυσεις για να το τοποθετησεις εκει που σε βολευει. :S :S :S

s-l1600.jpg

s-l500.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οταν επεσε γραμμη,οτι τους κατεγραφα,ηρθε κι ο υποδιοικητης τους στο σπιτι του σπιτονοικοκυρη μου και φαγαμε μαζι,και με ρωτησε γιατι εβαλα καμερα.Του εξηγησα τι συνεβαινε και απο τοτε με αφησαν ησυχο.Μπορω να σου εξιστορησω ολο το σκηνικο σε pm,οχι απο εδω.
Εγω δεν αμφισβητω αυτα που λες οτι ετσι συνεβησαν.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1
Πες οτι βλεπει την οθονη να καταγραφει. Ή εστω πες οτι το παιρνει με το ζορι. Θεωρητικα οταν υπαρχει υπονοια για τελεση αυτοφωρου αδικηματος, μπουκαρεις ακομη και σε κλειδωμενο σπιτι με τη βια, οχι να ψαξεις απλως ενα κινητο. Τελος παντων, πες οτι το κανει. Τι του απαντας?

Ειχαμε αναλογο περιστατικο σε δικαστηριο. Καποιος πολιτης κατεγραφε μια συνεδριαση. Και καπου της κοβει της δικαστινας οτι καποιος καταγραφει με το κινητο. Και του λεει φερε το κινητο εδω. Της απανταει αυτος δεν εχετε το δικαιωμα. Του ανταπαντα φερε το εδω, υπαρχει υπονοια οτι τελείς αυτοφωρο αδικημα. Βαζει τον αστυνομικο και του το παιρνει. Βλεπει οτι κατεγραφε. Τον εστειλε στο αυτοφωρο.
αφου ειναι ετσι μια ειναι η λυση..θα βαζω την καμερα στον χωρο της μηχανης να γραφει μεσα απο τις γριλλιες της μασκας! το μονο ελαττωμα οτι η μπαταρια της κρατα μια ωρα, αφου δεν θα μπορει να παιρνει ρευμα απο τον αναπτηρα..μια ωρα ομως συνηθως ειναι αρκετη!

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1
"Σε σταματω για συνηθη τροχονομικο ελεγχο και οχι για αδικημα, δεν συναινω σε καμια καταγραφη και σου δινω δεκα δευτερολεπτα να την σταματησεις γιατι μετα συλλαμβανεσαι".
Καλο?
μισο λεπτο..αν τους πεις απ την αρχη παιδια μισο λεπτο εχω καμερα να την απενεργοποιησω και μετα κανετε τον ελεγχο..τοτε ολα καλα? η σε μπουζουριαζουνε απλα γιατι ειχες καμερα που κατεγραφε την διαδρομη σου ως εκεινη την στιγμη?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καλο?
Συνηθης τροχονομικος ελεγχος,να με σταματανε καθε 2 χιλιομετρα,καθε μερα,σε μια πολη 7 χιλιαδων κατοικων???

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.705
Πόντοι
2.606
facebook-viber-smartphone και τωρα καμερες και στο αυτοκινητο. να σε παρακολουθουν οι παντες και τα παντα καθυστερημενε βαλκανιε λαε.
καντε σταμπες και τα μουνια των γυναικων στα μπλουζακια που φορατε να ξερει ο κοσμος και τι μουνια γαματε.

Χεστηκα αν με παρακολουθουνε τυπε, ουτε ναρκωτικα διακινω ουτε οπλα πουλαω. Στα παπαρια μου αν με παρακολουθει ο Πολακης ή το FBI. :S :S :S

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1
Χεστηκα αν με παρακολουθουνε τυπε, ουτε ναρκωτικα διακινω ουτε οπλα πουλαω. Στα παπαρια μου αν με παρακολουθει ο Πολακης ή το FBI. :S :S :S
ναι αλλα μπορει να σε  δουν να μπαινεις σε κανα μπουρδελο και να το ανεβασουν σε κανα utube μετα!  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
μισο λεπτο..αν τους πεις απ την αρχη παιδια μισο λεπτο εχω καμερα να την απενεργοποιησω και μετα κανετε τον ελεγχο..τοτε ολα καλα? η σε μπουζουριαζουνε απλα γιατι ειχες καμερα που κατεγραφε την διαδρομη σου ως εκεινη την στιγμη?
Απαντησα στον αλλο τι θα του απαντησουν οι αστυνομικοι αν πει οτι τους καταγραφει τη συνομιλια. Η καταγραφη διαδρομης ειναι παρανομη ως καταγραφη σε δημοσιο χωρο χωρις αδεια.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ναι ρε Σιακοβε,με μας ασχολουνται το FBI ,o Μπολακης,η NSA.Βαλε και κανα φιδουλα τωρα να στανιαρουμε

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Παρότι είναι παράνομες, όπου και να κοιτάξεις, κάμερες έχει. Όλοι αυτοί έχουν πάρει άδεια από την αρχή?
Ποιά υπηρεσία του κράτους είναι υπεύθηνη για τον έλεγχο της νομιμότητας στο συγκεκριμένο ζήτημα?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εσενα δεν προκειτε να σε παρακολουθησει κανεις. και δεν ειναι θεμα αν κουβαλας ναρκωτικα οι δονητες. το θεμα ειναι οτι σε περιπτωση που νομοιμοποιηθει η καμερα στο αυτοκινητο, το επομενο βημα θα ειναι να σε υποχρεωσουν οι ασφαλειες αυτοκινητου να εχεις καμερα. και σε περιπτωση τροχαιου θα σε σου δινουν ενα αρχιδι για αποζιμιωση διοτι θα επικαλουντε συνεχως λαθη στην οδηγη σου απο το βιντεο τις καμερα. μην ξεχνας οτι στην ελλαδα δεν εχεις και το καλυτερο οδικο δικτυο.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1
εσενα δεν προκειτε να σε παρακολουθησει κανεις. και δεν ειναι θεμα αν κουβαλας ναρκωτικα οι δονητες. το θεμα ειναι οτι σε περιπτωση που νομοιμοποιηθει η καμερα στο αυτοκινητο, το επομενο βημα θα ειναι να σε υποχρεωσουν οι ασφαλειες αυτοκινητου να εχεις καμερα. και σε περιπτωση τροχαιου θα σε σου δινουν ενα αρχιδι για αποζιμιωση διοτι θα επικαλουντε συνεχως λαθη στην οδηγη σου απο το βιντεο τις καμερα. μην ξεχνας οτι στην ελλαδα δεν εχεις και το καλυτερο οδικο δικτυο.
τυπε δεν ισχυει αυτο που λες! η ασφαλιστικη γι αυτο ειναι..για να αποζημιωνει τα λαθη μας..μακαρι ναταν υποχρεωτικες οι καμερες..ξερεςι ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μαρτυρα που να θελει ναρθει να καταθεσει σε δικαστηριο? ολοι αποφευγουν γιατι "δεν θελουν μπλεξιματα" με τις καμερες θα λυνοτανε αυτο το προβλημα..στην Ρωσια ειναι ηδη υποχρεωτικες!  :)

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Σε αυτη τη χωρα εχουμε δαιμονοποιησει πολλά, ενα απο αυτα ειναι και οι καμερες. Δυστυχως βεβαια.

αγαπητε, το θέμα δεν είναι αν είναι παράνομο (καλά κάνεις και το λες φυσικά), το θέμα τι είναι ποιές ακριβώς επιπτώσεις έχεις για αυτήν την παρανομία

και εξηγούμαι: στην χώρα που βλέπουμε να πέφτουνε στα μαλακά για ότι λογής αδικήματα θέλεις, στην χώρα που ο τρελός που υποτίθεται ήτανε μέσα ψυχιατρειο για μαχαιρωμα της γυναικας του και ξαναμαχαιρωσε τωρα (αναφερω τυχαιο παραδειγμα, για να μην θεωρήσετε ότι φέρνω σαν μέτρο αναφοράς την ανομία και την ανοχή σε αυτήν λόγω μεγάλων συμφερόντων, πολιτικών εσωτερικής διάλυσης της χώρα, ή συμφόρηση των φυλακων)

στην χώρα αυτή λοιπόν πόσο σοβαρές συνέπειες μπορείς να έχεις για κάτι το οποίο αξίζει το ρίσκο αν υπολογίσεις μόνο τους πεζούς που πετάγονται από το πουθενά καλωδιωμένοι στα σκατοκινητά τους, την εγκληματικοτητα, τους τρελους χαπακωμενους οδηγους κλπ)

ερώτημα απευθύνω προς απάντηση, δεν ρωτάω χάριν εντυπώσεων

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
τυπε ησουν μπραβος σε κανα μπαρ?
Οι μπραβοι στα μπαρ,μια χαρα τα εχουν με τους μπατσους.Μη σου πω οτι ηταν και το δευτερο μεροκαματο για τα σωματα ασφαλειας μια εποχη.Εγω δεν ειχα ποτε καμμια σχεση με τετοιο επαγγελμα.Τοτε δουλευα για εποπτικο μηχανισμο και πληρωνομουνα απο εναν οργανισμο του εξωτερικου.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
1
αγαπητε, το θέμα δεν είναι αν είναι παράνομο (καλά κάνεις και το λες φυσικά), το θέμα τι είναι ποιές ακριβώς επιπτώσεις έχεις για αυτήν την παρανομία

και εξηγούμαι: στην χώρα που βλέπουμε να πέφτουνε στα μαλακά για ότι λογής αδικήματα θέλεις, στην χώρα που ο τρελός που υποτίθεται ήτανε μέσα ψυχιατρειο για μαχαιρωμα της γυναικας του και ξαναμαχαιρωσε τωρα (αναφερω τυχαιο παραδειγμα, για να μην θεωρήσετε ότι φέρνω σαν μέτρο αναφοράς την ανομία και την ανοχή σε αυτήν λόγω μεγάλων συμφερόντων, πολιτικών εσωτερικής διάλυσης της χώρα, ή συμφόρηση των φυλακων)

στην χώρα αυτή λοιπόν πόσο σοβαρές συνέπειες μπορείς να έχεις για κάτι το οποίο αξίζει το ρίσκο αν υπολογίσεις μόνο τους πεζούς που πετάγονται από το πουθενά καλωδιωμένοι στα σκατοκινητά τους, την εγκληματικοτητα, τους τρελους χαπακωμενους οδηγους κλπ)

ερώτημα απευθύνω προς απάντηση, δεν ρωτάω χάριν εντυπώσεων
αν ειναι κρυφη καμερα πας για κακουργημα και αν ειναι φανερη νομιζω ειναι πλημμελημα..δλδ απο 10 χρονια καθειρξη εως μερικους μηνες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom