kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
τι είναι η μαυριτζιδικη?????Για μαυριτζίδικη ;
τι είναι η μαυριτζιδικη?????Για μαυριτζίδικη ;
γι'αυτο εγω ρωταω στο μπου.com γιατι ξερω ότι θα ενημερωθώ αρτια και αψογα
γι'αυτο εγω ρωταω στο μπου.com γιατι ξερω ότι θα ενημερωθώ αρτια και αψογα
το θεμα βεβαια είναι ότι θα παρουν μονο 110 ατομα από ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ε.Ε των 270 εκ. κατοικων (και αρκετων ανεργων)
να βοηθησει έναν ανεργο εν μεσο οικονομικης κρισης
Ποιος τους γαμεί αυτους;Την παρτη του κοιταει ο καθενας!!!Έναν, λες.
Και με τους άλλους 1.499.999 τι γίνεται?
Καλες πιθανοτητες εχεις.
Αν σκεφτεις οτι απο τα 270εκατ ΜΟΝΟ μερικες χιλιαδες θα δουνε την αγγελια,και ακομη λιγοτεροι θα κανουνε αιτηση.
Ξέρω τυπάκια που μεταφέρουν τελειωμένους τζογαδόρους στο Λουτράκι.
Παίρνουν κανά 70ρι , αλλά ξεκινάνε από αθήνα γύρω στις 21.30
και τους γυρνάνε όποτε ξεκαβλώσουν , συνήθως 04.00 με 05.00
Που βρίσκονται τέτοιοι ... πελάτες ,δεν ξέρω.
εγω θα του το αναφερω όμως εδώ στους δημους που είναι διπλα σου και εισαι και δημότης τους και παλι πρεπει να εχεις τρελο δοντι για να παρεις θεση στους οδοκαθαριστες φαντασου στις βρυξελλες που ουτε σε ξερουν και μολις ακουσουν ΕΛΛΑΔΑ θα μειδιασουν ειρωνικα
μια σοφη λυση θα ηταν να πουλησει ο φιλος σου την BMW! δεν ειναι εποχες για τετοια αμαξια..κοστιζει πολυ η συντηρηση τους.. :S
δυστυχως στην εποχη μας τα πολυτελη αμαξια εχασαν την αξια τους..μην κανει τπτ παρανομο τετοια εποχη θαχει μπλεξιματα..το αυτοκινητο εχει λιγα χλμ 25,000 περιπου οποτε από ζημιες ακομα μηδεν (0) και σκεφτοταν μηπως το εκμεταλευτει με άλλο τροπο το οχημα
αλλωστε για 12-15 χιλ. ένα σχεδόν καινουργιο αυτ/το σαν αυτό θα είναι σαν να το σκοτωνει
Οντως,για πηγαινε ελα συν την αναμονη τα 70 είναι λιγα.Ταξι για μονη διαδρομή μονο ζηταει από Λουτρακι Αθηνα 100.δεν αξιζει βενζινες σερβις αμαξι ξενυχτι ειναι λιγα τα 70
Οντως,για πηγαινε ελα συν την αναμονη τα 70 είναι λιγα.Ταξι για μονη διαδρομή μονο ζηταει από Λουτρακι Αθηνα 100.
δυστυχως στην εποχη μας τα πολυτελη αμαξια εχασαν την αξια τους..μην κανει τπτ παρανομο τετοια εποχη θαχει μπλεξιματα..