Από τοτε που βγηκαν όλα αυτά γα συστήματα καταγραφής,(εγγραφες ηχου,καμερες, κλπ) ολο το συστημα δικηγοροι- ασφαλιστικές εταιρίες- δικαστήρια κλπ εχει πεσει σε βαθιά κρίση. Γιατί ενω πρώτα που όλα ήταν στο μιλητό,αναλογα της ικανότητας κάθε παρλαπίπα δικηγόρου να περιπλέκει καταστάσεις, μπορούσε να οδηγήσει σε αποφάσεις που συνέφεραν τις ασφαλιστικές εταιρείες και έβγαζαν απ το αδιέξοδο πολλά δικαστήρια.
Και επειδη ολα στην Ελλαδα ειναι ρευστά,έκαναν και το θέμα των καμερών, λαστιχο.Οποτε τους συμφέρει τις παίρνουν υπ' όψη και τις θεωρούν νόμιμες,οπότε δεν τους συμφέρει,δεν γίνονται αποδέκτες και θεωρούνται παράνομες πετώντας και κανενα νομικίστικο για "προσωπικά δεδομενα".
Εγω πάντως εχω βάλει χρόνια τωρα και μπρος και πίσω κάμερες, εχω κολλήσει και απο ενα αυτοκόλλητο με το σχέδιο της κάμερας και οτι ο πέριξ χώρος παρακολουθείται και ας ερθει όποια κουφάλα θέλει να μου πει οτιδήποτε.
Ο λόγος που το κάνω ειναι μην μου πεταχθεί κανένα τσογλάνι με κανένα πατίνι απο το πεζοδρόμιο.
Εαν συμβεί κάτι,στο δικαστήριο ας με καταδικάσουν για τη κάμερα,αλλα με βάσει αδιάψευστα στοιχεία οπως ένα βίντεο τουλαχιστον θα γλιτώσω να πληρώνω μια ζωη για κάτι που δεν φταίω.