Νέα

καμερα καταγραφης πορειας αυτοκινητου..ειναι νομιμη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
καλα εσυ το ποσο γελοιος εισαι το καταλαβαμε απ αυτο που ειπες πριν οτι δλδ οι αστυνομικοι ψαρωσαν οταν ειδαν την καμερα και γινανε ευγενικοι! επειδη εισαι και στοκος σου λεω οτι ανοιξα το θεμα οχι γιατι δεν ηξερα τι ποινες επισυρει η παρανομη χρηση καμερας αλλα το ποτε ειναι παρανομη η φανερη καμερα!
Ρε καραγκιοζακο που μας πουλας παραμυθια,απ' την πρωτη σελιδα αρχισες την κινδυνολογια,οτι θα σε πιασουν με την καμερα στο ταμπλο του αυτοκινητου και θα σου κανουν και θα σου ρανουν οι μπατσοι,ενω μας εδειχνες και μοντελο που ειχες αποφασισει να αγορασεις.Επίσης οποιος θελει του στελνω βιντεακι σε email,ουτως ή αλλως δεν φαινονται προσωπα μονο η συνομιλια που κατεγραψε η dashcam ακουγετε.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Ρε καραγκιοζακο που μας πουλας παραμυθια,απ' την πρωτη σελιδα αρχισες την κινδυνολογια,οτι θα σε πιασουν με την καμερα στο ταμπλο του αυτοκινητου και θα σου κανουν και θα σου ρανουν οι μπατσοι,ενω μας εδειχνες και μοντελο που ειχες αποφασισει να αγορασεις.Επίσης οποιος θελει του στελνω βιντεακι σε email,ουτως ή αλλως δεν φαινονται προσωπα μονο η συνομιλια που κατεγραψε η dashcam ακουγετε.
ποια κινδυνολογια ρε παπαρα! δεν διαβασες τι ειπε ο αλεξ? αν σε πιασουν σε πανε αυτοφωρο! επισης καλο θατανε να μαθαινες και λιγη ορθογραφια.. :headbaning2:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
ποια κινδυνολογια ρε παπαρα! δεν διαβασες τι ειπε ο αλεξ? αν σε πιασουν σε πανε αυτοφωρο! επισης καλο θατανε να μαθαινες και λιγη ορθογραφια.. :headbaning2:
Μια μαντρα αρχιδια μου κλάσανε οι βλαχόμπατσοι και με σενα πολυ ασχοληθηκα κε καθηγητα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι που πάνε στους δρόμους και στις παραλίες με κάμερες και μεταδίδουν στην τβ ανθρώπους είναι παράνομο δλδ ?

theodor45

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
1
Πόντοι
0
Πριν καιρο  προχωρουσα  πολυ αργα με το αμαξι , πρεζονι  στα καλα καθουμενα περνει φορα και σκαει με την πλατη και το κεφαλι στο παρμπριζ , επεσε κατω μεσα στα αιματα .
Παλι καλα που  βρεθηκανε 2 μαρτυρες , αλλιως χωρις καμερα την ειχα βαμμενη .

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.600
Πόντοι
3.506
Από τοτε που βγηκαν όλα αυτά γα συστήματα καταγραφής,(εγγραφες ηχου,καμερες, κλπ) ολο το συστημα δικηγοροι- ασφαλιστικές εταιρίες- δικαστήρια κλπ εχει πεσει σε βαθιά κρίση. Γιατί ενω πρώτα που όλα ήταν στο μιλητό,αναλογα της ικανότητας κάθε παρλαπίπα δικηγόρου να περιπλέκει καταστάσεις, μπορούσε να οδηγήσει σε αποφάσεις που συνέφεραν τις ασφαλιστικές εταιρείες και έβγαζαν απ το αδιέξοδο πολλά δικαστήρια.
Και επειδη ολα στην Ελλαδα ειναι ρευστά,έκαναν και το θέμα των καμερών, λαστιχο.Οποτε τους συμφέρει τις παίρνουν υπ' όψη και τις θεωρούν νόμιμες,οπότε δεν τους συμφέρει,δεν γίνονται αποδέκτες και θεωρούνται παράνομες πετώντας και κανενα νομικίστικο για "προσωπικά δεδομενα".
Εγω πάντως εχω βάλει χρόνια τωρα και μπρος και πίσω κάμερες, εχω κολλήσει και απο ενα αυτοκόλλητο με το σχέδιο της κάμερας και οτι ο πέριξ χώρος παρακολουθείται και ας ερθει όποια κουφάλα θέλει να μου πει οτιδήποτε.
Ο λόγος που το κάνω ειναι μην μου πεταχθεί κανένα τσογλάνι με κανένα πατίνι απο το πεζοδρόμιο.
Εαν συμβεί κάτι,στο δικαστήριο ας με καταδικάσουν για τη κάμερα,αλλα με βάσει αδιάψευστα στοιχεία οπως ένα βίντεο τουλαχιστον θα γλιτώσω να πληρώνω μια ζωη για κάτι που δεν φταίω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom