Νέα

καμερα καταγραφης πορειας αυτοκινητου..ειναι νομιμη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αφου σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την απαντηση σου θα ηθελα μια τελευταια ερωτηση να σου κανω..αν με σταματησουν για ελεγχο και βρουν την καμερα στο παρμπριζ μπορουν να με συλλαβουν?
Ναι, για παραβιαση του νομου περι προσωπικων δεδομενων. Δυστυχως ετσι ειναι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
αφου σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την απαντηση σου θα ηθελα μια τελευταια ερωτηση να σου κανω..αν με σταματησουν για ελεγχο και βρουν την καμερα στο παρμπριζ μπορουν να με συλλαβουν?

Τυπε κανε αυτο που σου λεω και κανενας δεν σου πει τιποτα.
Κανε το παλιο σου κινητο καμερα και τελειωσε η υποθεση.  :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ, το τρακαρισμα που ειχε πιασει η καμερα του υπουργειου τότε, εδειχνε μια απιστευτη εικονα. Ενα αυτοκινητο ειχε μεινει στη μεση της διασταυρωσης λογω μποτιλιαρισματος, και μια μοτοσικλετα πηγε και επεσε αφρεναριστη πανω του. Ηταν απιστευτο. Κοιταγα την μοτοσικλετα να πηγαινει, να πηγαινει, επί πενηντα μετρα, ο οδηγος της δεν εκανε τιποτα (κολλησε το μυαλο του?). Χωρις καν υπερβολικη ταχυτητα.Δεν πιστευα οτι μπορούσε να γινει ετσι. Ενα μετρο να εστριβε το τιμονι θα περναγε απο πισω. Θελω να πω, αν καποιος προσπαθουσε να πεισει οτι εγινε ετσι το ατυχημα με τα κλασικα αποδεικτικα μεσα (μαρτυρες) δεν θα τον πιστευε κανενα δικαστηριο ποτέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελλαδα η χωρα του παραλογου και της λουμπινιας! τι να πεις! ευχαριστω Αλεξ!
Σε αυτη τη χωρα εχουμε δαιμονοποιησει πολλά, ενα απο αυτα ειναι και οι καμερες. Δυστυχως βεβαια.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
φιλε ειπε ο Αλεξ οτι αν σε τυχαιο ελεγχο το δουν να τοχεις εγκατεστημενο σοτ παρμπριζ σε συλλαμβανουν..ποσο μαλλον αν καταγραψεις και τον ελεχγο της Αστυνομιας..εκει τα πραγματα θαναι πολυ σκουρα! υπαρχει νομος που το απαγορευει ρητα!

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Σε αυτη τη χωρα εχουμε δαιμονοποιησει πολλά, ενα απο αυτα ειναι και οι καμερες. Δυστυχως βεβαια.
ετσι, νομιζω θα διευκολυνε πολυ και την διακιοσυνη στο να βγαζει σωστες αποφασεις, σωστα? πχ αν ειναι βραδυ αργα δεν υπαρχουν μαρτυρες και περασει καποιος με κοκκινο και δεν το παραδεχεται μετα πως θα βρεθει ακρη? τα λαμογια που ψηφιζουν τυος νομους δεν τα σκεφτηκαν αυτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
φιλε ειπε ο Αλεξ οτι αν σε τυχαιο ελεγχο το δουν να τοχεις εγκατεστημενο σοτ παρμπριζ σε συλλαμβανουν..ποσο μαλλον αν καταγραψεις και τον ελεχγο της Αστυνομιας..εκει τα πραγματα θαναι πολυ σκουρα! υπαρχει νομος που το απαγορευει ρητα!
Μην το εντοπιζεις στο αυτοκινητο. Και εξω απο το σπιτι σου να βαλεις καμερα και να τραβας την κινηση στο δρομο, παλι παρανομος εισαι, αν δεν εχεις αδεια απο την Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων. Αν ηταν κατι νομιμο το να τραβας όπου να' ναι, δεν θα υπηρχε λογος να ζητας αδεια απο την Αρχη για να τοποθετεις καμερες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τυπε με σταματησαν τοσες φορες και κανενας δεν μου ειπε τιποτα γιατι βλεπουν κινητο αρα gps.  :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ετσι, νομιζω θα διευκολυνε πολυ και την διακιοσυνη στο να βγαζει σωστες αποφασεις, σωστα? πχ αν ειναι βραδυ αργα δεν υπαρχουν μαρτυρες και περασει καποιος με κοκκινο και δεν το παραδεχεται μετα πως θα βρεθει ακρη? τα λαμογια που ψηφιζουν τυος νομους δεν τα σκεφτηκαν αυτα?
Το θεμα θα μπορουσε να λυθει νομοθετικα. Να νομοθετηθει ας πουμε οτι τις καμερες θα τις τοποθετουν οι ασφαλιστικες εταιρειες, οι οποιες θα ειναι και οι μονες που θα εχουν προσβαση στο ψηφιακο υλικο, το οποιο δεν θα ειναι προσβασιμο στον οποιονδηποτε παρα μονο στο δικαστηριο. Λυσεις υπαρχουν, αλλά χρειαζεται και βουληση.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φιλε εγω ειχα προβλημα σε μια επαρχιακη πολη που δουλευα.Καθε τρεις και λιγο με σταματουσαν για ελεγχο,χωρις να εχω κανει καποια παραβαση.Μεχρι που εβαλα την καμερα και ησυχασα,οι δε "νταηδες",πολλα βαρυς και ασηκωτοι μπατσοι που μου μιλουσαν στον ενικο,μολις εβλεπαν την καμερα,γινοντουσαν αυτοματα πολυ ευγενικοι.Μεχρι που ενας με ρωτησε αν τραβαει η καμερα και στο σκοταδι.Παντως να σου πω οτι η συγκεκριμενη καμερα δεν εχει καλη ποιοτητα εγγραφης.Αυτα που λενε για 1080p ειναι μαλακιες.Εκτος αυτου μου εκαψε και δυο καρτες SD μια samsung 8Gb και μια Sundisc 4Gb.Η καλυτερη λυση ειναι βαση για το κινητο,το οποιο εχει και GPS και τα παντα.Δεν αξιζει τα €50 που την ειχα παρει,με τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυπε με σταματησαν τοσες φορες και κανενας δεν μου ειπε τιποτα γιατι βλεπουν κινητο αρα gps.  :S :S :S
Πες λοιπον τωρα, οτι κατα τη διαρκεια του αστυνομικου ελεγχου γινεται μια μανούρα με τους αστυνομικους και βλεπει ενας απο αυτους την καμερα του κινητου να γραφει. Και σου λεει "εχεις τη συναινεση μου για να με καταγραφεις?" Τι του απαντας?

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Τυπε με σταματησαν τοσες φορες και κανενας δεν μου ειπε τιποτα γιατι βλεπουν κινητο αρα gps.  :S :S :S
Α! σωστη σκεψη αυτη! μπορεις να ισχυριστεςι οτι λειτουργει σαν πλοηγος! νομιζω δεν εχουν δικαιωμα να ψαξουν το κινητο..καλη ιδεα φιλε ιακωβε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φιλε εγω ειχα προβλημα σε μια επαρχιακη πολη που δουλευα.Καθε τρεις και λιγο με σταματουσαν για ελεγχο,χωρις να εχω κανει καποια παραβαση.Μεχρι που εβαλα την καμερα και ησυχασα,οι δε "νταηδες",πολλα βαρυς και ασηκωτοι μπατσοι που μου μιλουσαν στον ενικο,μολις εβλεπαν την καμερα,γινοντουσαν αυτοματα πολυ ευγενικοι.Μεχρι που ενας με ρωτησε αν τραβαει η καμερα και στο σκοταδι.Παντως να σου πω οτι η συγκεκριμενη καμερα δεν εχει καλη ποιοτητα εγγραφης.Αυτα που λενε για 1080p ειναι μαλακιες.Εκτος αυτου μου εκαψε και δυο καρτες SD μια samsung 8Gb και μια Sundisc 4Gb.Η καλυτερη λυση ειναι βαση για το κινητο,το οποιο εχει και GPS και τα παντα.Δεν αξιζει τα €50 που την ειχα παρει,με τιποτα.
Σε χαζούς επεσες. Εγιναν ευγενικοι επειδη ειδαν την καμερα?  Α καλα.

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Πες λοιπον τωρα, οτι κατα τη διαρκεια του αστυνομικου ελεγχου γινεται μια μανούρα με τους αστυνομικους και βλεπει ενας απο αυτους την καμερα του κινητου να γραφει. Και σου λεει "εχεις τη συναινεση μου για να με καταγραφεις?" Τι του απαντας?
εχει δικαιωμα να ψαξει το κινητο? να δει αν κατεγραφε?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Με το που ανοιγω το παραθυρο,του λεω οτι η συνομιλια καταγραφετε και να μου πει για ποιο αδικημα με σταματησε.Σου φτανει???

OP
OP
loafer

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Με το που ανοιγω το παραθυρο,του λεω οτι η συνομιλια καταγραφετε και να μου πει για ποιο αδικημα με σταματησε.Σου φτανει???
ναι αλλα αφου ειναι παρανομη η καμερα πως δεν μπουζουριασε?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εχει δικαιωμα να ψαξει το κινητο? να δει αν κατεγραφε?
Πες οτι βλεπει την οθονη να καταγραφει. Ή εστω πες οτι το παιρνει με το ζορι. Θεωρητικα οταν υπαρχει υπονοια για τελεση αυτοφωρου αδικηματος, μπουκαρεις ακομη και σε κλειδωμενο σπιτι με τη βια, οχι να ψαξεις απλως ενα κινητο. Τελος παντων, πες οτι το κανει. Τι του απαντας?

Ειχαμε αναλογο περιστατικο σε δικαστηριο. Καποιος πολιτης κατεγραφε μια συνεδριαση. Και καπου της κοβει της δικαστινας οτι καποιος καταγραφει με το κινητο. Και του λεει φερε το κινητο εδω. Της απανταει αυτος δεν εχετε το δικαιωμα. Του ανταπαντα φερε το εδω, υπαρχει υπονοια οτι τελείς αυτοφωρο αδικημα. Βαζει τον αστυνομικο και του το παιρνει. Βλεπει οτι κατεγραφε. Τον εστειλε στο αυτοφωρο.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
facebook-viber-smartphone και τωρα καμερες και στο αυτοκινητο. να σε παρακολουθουν οι παντες και τα παντα καθυστερημενε βαλκανιε λαε.
καντε σταμπες και τα μουνια των γυναικων στα μπλουζακια που φορατε να ξερει ο κοσμος και τι μουνια γαματε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom