Νέα

Καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απ' όσο έχετε ζήσει, ακούσει, μάθει, καταλάβει, ποιος πρωθυπουργός μετ

• Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Γεώργιος Ράλλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ανδρέας Παπανδρέου

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Ξενοφών Ζολώτας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Κώστας Σημίτης

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Κώστας Καραμανλής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απαραδεκτη επιλογη ο παπανδρεου .Καλα αυτοι που τον ψηφισαν ξεχασαν οτι οι καταθεσεις του εφευγαν με παμπερς απο την τραπεζα?και μετα τα πληρωσε ο λαος?

Ακόμα πιστεύεις τον Μητσοτάκη;Τα είχε πει και το 1989 αυτά,έστησε δικαστήριο και τελικά δεν απέδειξε τίποτα.Εσύ ακόμα εκεί έχεις μείνει;Ή ήσουν βρέφος τότε και δεν ξέρεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα της δίκης;

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Η λίστα των καλλίτερων πρωθυπουργών το ξαναλέμε, είναι για τον πούτσο.

Όλοι τους μικροί μεγάλοι προδότες, ακρίδες αιματορουφήχτρες.

Η εξής προβληματική:

Γιατί όταν οι Έλληνες Κύπριοι αποφασίζουν να εξορύξουν τον πλούτο τους (πετρέλαια) όντας το 30% υπό κατοχή, δηλώνοντας επίσημα ότι «κάθε κράτος που δεν δέχεται να ασκήσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα είναι γελοίο κράτος» (Υπ. Εξωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας σε ομιλία του στις Βρυξέλλες Φεβρουάριος 2007) τα δικά μας κόμματα (ΠΑΣΟΚ ? ΝΔ Α.Ε.) δηλώνουν εδώ και 30 χρόνια ότι χτίζουν μέτρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης (για εκμετάλλευση του πλούτου μας ούτε λόγος) με τους γείτονες;

Γιατί όταν ο πρώην Γερμανός καγκελάριος έχοντας δίπλα του τον Έλληνα πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή (2006), κάνει επίσημες δηλώσεις σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και αναφέρεται στα Σκόπια ονομάζοντας τα «Μακεδονία», ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν κάνει το αυτονόητο: να τον διορθώσει αυτοστιγμεί ή να κάνει ΜΙΑ ΑΠΛΗ αναφορά στην δική του ομιλία; (σημ. ο Κ. Καραμανλής κατάγεται από τις Σέρρες από την πλευρά του θείου του).

Γιατί κατά την συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Χιλή (Οκτώβριος 2006) στην οποία Πρόεδρος είναι ο Γ. Παπανδρέου, ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ σοσιαλιστικό κόμμα του ψευδοκράτους Ντεκτάς / Ταλάτ; Γιατί έκαναν δεκτή και την αίτησή του για να γίνει μέλος της Διεθνούς; («αναγνώριση από την πίσω πόρτα»). Γιατί ο Γ. Παπανδρέου ως εκπρόσωπος εκτός του εαυτού του και της πατρίδας του δεν έφερε καμία αντίρρηση;

Γιατί σε όλη την Ευρώπη τα βασικά αγαθά κοστίζουν φθηνότερα από την Ελλάδα; Γιατί ο Τραπεζικός Δανεισμός (επαγγελματικά, κάρτες, στεγαστικά, καταναλωτικά) είναι σε όλη την Ευρώπη χαμηλότερα; Γιατί κάθε οικογένεια φτωχαίνει κάθε μέρα ενώ εργάζεται περισσότερο κάθε μέρα;

Γιατί για ΚΑΘΕ οικονομικό σκάνδαλο από αυτά που καθημερινά ΟΛΑ τα Μ.Μ.Ε. περιγράφουν τα τελευταία 30 χρόνια δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (παρά μόνο μη πολιτικών προσώπων π.χ. Κοσκωτάς); Αν κάποιος από εμάς καταχραζόταν αποδεδειγμένα χρήματα (ιδιώτη ή δημοσίου) για πόσο καιρό θα ήταν εκτός φυλακής;

Τα παραπάνω (που είναι μόνο δείγματα) ενοχλούν πραγματικά εκτός από τα λαμόγια που ζούνε παρασιτικά...για όλους τους υπόλοιπους στις επερχόμενες εκλογές (όποτε και αν αυτές γίνουν) ΜΗΝ ψηφίσετε τις 3 οικογένειες που κυβερνούν εδώ και 30 χρόνια (Παπανδρέου- Καραμανλή - Μητσοτάκη) ή τον οποιοδήποτε αντικαταστάτη -υπάλληλο (Σιμήτης).

Η μόνη λέξη είναι -ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ-.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος για να αλλάξει αυτό το κατάντημα παρα μόνο ο καθένας μας.

Δώστε την ψήφο σε οποιοδήποτε μικρό κόμμα. Η μόνη λύση είναι να αναγκαστούν με κάποιο τρόπο να λογοδοτούν.

Δείτε την Ιταλία. Από την καταστροφή του Β? Παγκοσμίου πολέμου έγιναν μια Βιομηχανική χώρα απλά διότι σχεδόν ΠΟΤΕ δεν είχαν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Δείτε την Κύπρο. Βρήκαν έναν πατριώτη ηγέτη ο οποίος αποτείνεται στον λαό για να κάνει Δημοψήφισμα. Αυτό συμβαίνει και λόγω του γεγονότος ότι έχει κυβέρνηση συνεργασίας.

Δείτε την Ιρλανδία. Η συμμαχία 2 κομμάτων (Fianna Fáil) δημιούργησε μέσα σε λιγότερο από 8 έτη τον ουραγό της Ευρώπης στην χώρα με το μεγαλύτερο δείκτη οικονομικής ανάπτυξης. Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας ήταν η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχε δημοψήφισμα για την έγκριση της συνθήκης το 2002.

αϊ σιχτίρ Γιουνάν λοιπόν

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί κατά την συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Χιλή (Οκτώβριος 2006) στην οποία Πρόεδρος είναι ο Γ. Παπανδρέου, ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ σοσιαλιστικό κόμμα του ψευδοκράτους Ντεκτάς / Ταλάτ; Γιατί έκαναν δεκτή και την αίτησή του για να γίνει μέλος της Διεθνούς; («αναγνώριση από την πίσω πόρτα»). Γιατί ο Γ. Παπανδρέου ως εκπρόσωπος εκτός του εαυτού του και της πατρίδας του δεν έφερε καμία αντίρρηση;

Φίλε εδώ κάνεις λάθος.Δεν υπήρχε πουθενά σημαία του ψευδοκράτους.Ούτε αναφορά σε "βόρεια κύπρο".Τους ένταξαν στην Τουρκική αποστολή.

Δες εδώ τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ναι πυροσβεστικά κι αφού παίχτηκε παρασκήνιο...αυτό δε συγχωρεί. Η βρωμιά και η δυσωδία των 3 επωνύμων και των υποτακτικών τους είναι αφόρητη.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ευριπίδης Μπακιρτζής, 52, στρατηγός, Πρωθυπουργός (1944-44) στην κυβέρνηση βουνου

Συνημμένα

• viniani_1944_1.jpg
    viniani_1944_1.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 26

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
ο καλυτερος πρωθυπουργος ηταν ο Μητσοτακης γιατι ηταν ο μονος που σου ελεγε εγω θα σε γαμησω και το εκανε.
Οι υπολοιποι σου κανουν τον καλο τον δικαιο τον σωστο και μετα στην φοραγανε.
Μας δουλευανε κανονικα και το ευχαριστιοντουσαν κιολας!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλος αναρχοκουμουνας νεφιλιμ για ψηφο σε μικρο κομμα , αλλα δυστυχως φιλε μου η παιδεια των Ελληνων ειναι πολυ χαμηλη , για να μπορεσουν να απαρνηθουν τα μικροβολεματα και τα μικρορουσφετια.

Επισκέπτης
Όσο για ότι δεν πάει κανείς φυλακή δεν είναι σωστό για θυμήσου το 1992 ο Αθανασιάδης υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ  για το καλαμπόκι
Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ  εκτελέστηκε από τον Μητσοτάκη στο στρατοδικείο στην εθνική Τηλεόραση  Για θυμηθείτε ????????..
Η επιλεκτικοί μνήμη βοηθάει παρά πολύ  τους  χειρότερους , τους νοικοκυραίους
Αλήθεια ο Μητσοτάκης έστειλε στο στρατοδικείο τον Παπανδρέου  με ποιες κατηγόριες  ,  και για χειρότερα  πράγματα αυτός ποτέ δεν αντιμετώπισε κανένα  ωραία παράταξη ισάστε  ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ??χαχα

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλος αναρχοκουμουνας νεφιλιμ για ψηφο σε μικρο κομμα , αλλα δυστυχως φιλε μου η παιδεια των Ελληνων ειναι πολυ χαμηλη , για να μπορεσουν να απαρνηθουν τα μικροβολεματα και τα μικρορουσφετια.

μα δεν είμαι αναρχοκομμούνας, πουλημένα και τα δύο συνθετικά της λέξης. Απλά ζω ελεύθερος + αποχρωματισμένος κι εκμεταλλεύομαι το σύστημα εκεί που πονάει.
Κι εκεί που πονάει είναι η έλειψη πολυφωνίας, ακόμη κι από τους πολύ μικρούς που δεν τους παίζει η TV και στα στατιστικά των exit poll companies φαίνονται πάντα κιμαδοποιημένοι ως -ΑΛΛΟ-, επειδή τα κέντρα θέλουν τόσο πολύ να είναι ''δημοκρατικά'' και πασχίζουν για το δίκαιον που τελικά φιμώνουν οτιδήποτε διαφορετικό παίζει.

Είναι εύκολο λόγω εγκεφαλικού περιορισμού να βαφτίζει κανείς με ετικετάκια, βολεύει γιατί τα σύμβολα κι ότι αυτά σημαίνουν είναι καθιερωμένα και ευκατάπωτα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η λίστα των καλλίτερων πρωθυπουργών το ξαναλέμε, είναι για τον πούτσο.

Όλοι τους μικροί μεγάλοι προδότες, ακρίδες αιματορουφήχτρες.

Η εξής προβληματική:

Γιατί όταν οι Έλληνες Κύπριοι αποφασίζουν να εξορύξουν τον πλούτο τους (πετρέλαια) όντας το 30% υπό κατοχή, δηλώνοντας επίσημα ότι «κάθε κράτος που δεν δέχεται να ασκήσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα είναι γελοίο κράτος» (Υπ. Εξωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας σε ομιλία του στις Βρυξέλλες Φεβρουάριος 2007) τα δικά μας κόμματα (ΠΑΣΟΚ ? ΝΔ Α.Ε.) δηλώνουν εδώ και 30 χρόνια ότι χτίζουν μέτρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης (για εκμετάλλευση του πλούτου μας ούτε λόγος) με τους γείτονες;

Γιατί όταν ο πρώην Γερμανός καγκελάριος έχοντας δίπλα του τον Έλληνα πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή (2006), κάνει επίσημες δηλώσεις σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και αναφέρεται στα Σκόπια ονομάζοντας τα «Μακεδονία», ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν κάνει το αυτονόητο: να τον διορθώσει αυτοστιγμεί ή να κάνει ΜΙΑ ΑΠΛΗ αναφορά στην δική του ομιλία; (σημ. ο Κ. Καραμανλής κατάγεται από τις Σέρρες από την πλευρά του θείου του).

Γιατί σε όλη την Ευρώπη τα βασικά αγαθά κοστίζουν φθηνότερα από την Ελλάδα; Γιατί ο Τραπεζικός Δανεισμός (επαγγελματικά, κάρτες, στεγαστικά, καταναλωτικά) είναι σε όλη την Ευρώπη χαμηλότερα; Γιατί κάθε οικογένεια φτωχαίνει κάθε μέρα ενώ εργάζεται περισσότερο κάθε μέρα;

Γιατί για ΚΑΘΕ οικονομικό σκάνδαλο από αυτά που καθημερινά ΟΛΑ τα Μ.Μ.Ε. περιγράφουν τα τελευταία 30 χρόνια δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (παρά μόνο μη πολιτικών προσώπων π.χ. Κοσκωτάς); Αν κάποιος από εμάς καταχραζόταν αποδεδειγμένα χρήματα (ιδιώτη ή δημοσίου) για πόσο καιρό θα ήταν εκτός φυλακής;

Τα παραπάνω (που είναι μόνο δείγματα) ενοχλούν πραγματικά εκτός από τα λαμόγια που ζούνε παρασιτικά...για όλους τους υπόλοιπους στις επερχόμενες εκλογές (όποτε και αν αυτές γίνουν) ΜΗΝ ψηφίσετε τις 3 οικογένειες που κυβερνούν εδώ και 30 χρόνια (Παπανδρέου- Καραμανλή - Μητσοτάκη) ή τον οποιοδήποτε αντικαταστάτη -υπάλληλο (Σιμήτης).

Η μόνη λέξη είναι -ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ-.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος για να αλλάξει αυτό το κατάντημα παρα μόνο ο καθένας μας.

Δώστε την ψήφο σε οποιοδήποτε μικρό κόμμα. Η μόνη λύση είναι να αναγκαστούν με κάποιο τρόπο να λογοδοτούν.

Δείτε την Ιταλία. Από την καταστροφή του Β? Παγκοσμίου πολέμου έγιναν μια Βιομηχανική χώρα απλά διότι σχεδόν ΠΟΤΕ δεν είχαν αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Δείτε την Κύπρο. Βρήκαν έναν πατριώτη ηγέτη ο οποίος αποτείνεται στον λαό για να κάνει Δημοψήφισμα. Αυτό συμβαίνει και λόγω του γεγονότος ότι έχει κυβέρνηση συνεργασίας.

Δείτε την Ιρλανδία. Η συμμαχία 2 κομμάτων (Fianna Fáil) δημιούργησε μέσα σε λιγότερο από 8 έτη τον ουραγό της Ευρώπης στην χώρα με το μεγαλύτερο δείκτη οικονομικής ανάπτυξης. Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας ήταν η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχε δημοψήφισμα για την έγκριση της συνθήκης το 2002.

αϊ σιχτίρ Γιουνάν λοιπόν

ʼψογος!!!

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για ότι δεν πάει κανείς φυλακή δεν είναι σωστό για θυμήσου το 1992 ο Αθανασιάδης υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ  για το καλαμπόκι

Νίκος Αθανασόπουλος.Όχι Αθανασιάδης.Καταδικάστηκε για κάτι που έκαναν και κάνουν όλες οι χώρες της Ε.Ε!!!

Νέες Ιδέες!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω με αυτα που διαβαζω απο τους δεξιους...Αλλα τι λεω δεν ειναι πολυς καιρος που αποκαλυφθηκαν χουντικα καταλιπα σ αυτην την παραταξη.Κι εχετε κι αυτον τον Γεωργιαδη που αποδικνυει καθημερινα στα παραθυρα την δεξια σας νοοτροπια...
Αν δεν κανω λαθος ο bobmast ή εδω ή στο ''που θα φτασει.....της ΝΔ'' ειπε οτι ο καραμανλης ανοιγει την αγορα και τις ξενες επενδησεις...Μαλλον φιλε μου δεν καταλαβες οτι ο βασικος μετοχος που θελατε πηγε να κλεισει ολες τις ξενες επενδυσεις στη χωρα..Παλι καλα που τον εκοψε η Ε.Ε αν κι ακομα μας τραβαει στα δικαστηρια..Οσο για το αν εκανε κατι ο Σημιτης για την καθημερινη οικονομια θα θυμηθω μονο δυο απλα παραδειγματακια..Το ΕΚΑΣ στους συνταξιουχους,και τα 1000 ευρω στους φοιτητες επιδομα ενοικιου.Να θυμηθω και το επιδομα θερμανσης που το εκοψε η ΝΔ μολις βγηκε?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο Nefilim οφείλω να ομολογήσω (παρά το avatar του) ότι γράφει όπως ένας σωστός πατριώτης. Μπράβο, κι ας διαφωνούμε ιδεολογικά. Τώρα, για τους νοσταλγους του ΠΑΣΟΚ , εντάξει είπαμε να κράξουμε τη Ν.Δ. , αλλά όχι και να μιλάει και το ΠΑΣΟΚ. Καλά τους τα είπε χθες ο Πρωθυπουργός. Τώρα βέβαια ,κακώς τα άκουγε ο Γιώργος μιας και ο Σημίτης έκανε τις γκάφες, αλλά τί να κάνουμε . Ήταν συμμέτοχος όντας υπουργός της κυβέρνησης - ανέκδοτο του 2000-2004

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ο Nefilim οφείλω να ομολογήσω (παρά το avatar του) ότι γράφει όπως ένας σωστός πατριώτης. Μπράβο, κι ας διαφωνούμε ιδεολογικά. Τώρα, για τους νοσταλγους του ΠΑΣΟΚ , εντάξει είπαμε να κράξουμε τη Ν.Δ. , αλλά όχι και να μιλάει και το ΠΑΣΟΚ. Καλά τους τα είπε χθες ο Πρωθυπουργός. Τώρα βέβαια ,κακώς τα άκουγε ο Γιώργος μιας και ο Σημίτης έκανε τις γκάφες, αλλά τί να κάνουμε . Ήταν συμμέτοχος όντας υπουργός της κυβέρνησης - ανέκδοτο του 2000-2004

Ομολογώ ότι σας βρίσκω πολύ σωστούς και σένα και τον nefilim...
+1000

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μητσοτάκης ήταν ο καλύτερος από όλους αυτούς.Ήταν ο πρώτος που είχε αρχήδια να κόψει την παροχολογία των προηγούμενων ετών,ήταν ο 1ος που μίλησε για την ανάγκη της λιτότητας,κατηγορήθηκε γι αυτό από το ΠΑΣΟΚ,έχασε τις εκλογές κ μετά το ΠΑΣΟΚ που τον κατηγορούσε για την λιτότητα ,άσκησε όλη της την οικονομική πολιτική με βάση τον προγραμματισμό του Μητσοτάκη.
Απλώς ο Μητσοτάκης εκφραζόταν με λάθος τρόπους ώστε να πείσει τον Έλληνα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Όσο για τον Παπανδρέου τι να πω;;;
Αρχίζουν οι Έλληνες κ κατανοούν μετά από χρόνια συμπεριλαμβανομένων κ αρκετων οπαδών του ΠΑΣΟΚ ,το πόσα μεγάλα κακά έφερε στην χώρα κ ότι ήταν πολιτικάντης-λαϊκιστής-λαμόγιο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο Μητσοτάκης ήταν ο καλύτερος από όλους αυτούς.Ήταν ο πρώτος που είχε αρχήδια να κόψει την παροχολογία των προηγούμενων ετών,ήταν ο 1ος που μίλησε για την ανάγκη της λιτότητας,κατηγορήθηκε γι αυτό από το ΠΑΣΟΚ,έχασε τις εκλογές κ μετά το ΠΑΣΟΚ που τον κατηγορούσε για την λιτότητα ,άσκησε όλη της την οικονομική πολιτική με βάση τον προγραμματισμό του Μητσοτάκη.
Απλώς ο Μητσοτάκης εκφραζόταν με λάθος τρόπους ώστε να πείσει τον Έλληνα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Όσο για τον Παπανδρέου τι να πω;;;
Αρχίζουν οι Έλληνες κ κατανοούν μετά από χρόνια συμπεριλαμβανομένων κ αρκετων οπαδών του ΠΑΣΟΚ ,το πόσα μεγάλα κακά έφερε στην χώρα κ ότι ήταν πολιτικάντης-λαϊκιστής-λαμόγιο
----------------100000000

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πολλούς νοσταλγούς του Μητσ(CENSORED)... και του Σημιτάκου βλέπω .Κουζουλαθήκατε ? . Πάντως έχω προσέξει ότι ο καθένας έχει κάποιες απόψεις δεδομένες,που συνήθως του τις έμαθαν οι γονείς του, και κάνει επιλεκτική ενημέρωση. Διαβάζει μόνο τις εφημερίδες που θέλει, δικαιολογεί πάντα τη δική του παράταξη , διαβάζει μόνο βιβλία της δικής του απόχρωσης.
Να ξέρετε κάτι, για κάθε άποψη υπάρχουν τόνοι βιβλιογραφίας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διαβάζουμε από όλα φίλε Germaon.Κ με βάση αυτά κρίνουμε κ τα παραθέτουμε.
Τώρα όσον αφορά τη λέξη ''νοσταλγοί'' που χρησιμοποιείς,είναι λίγο ακραία όταν θες να σχολιάσεις τις αποψεις κάποιων κ παραπέμπει σε άλλους χαρακτηρισμούς...πιο ακραίους.
                            Φιλικά πάντα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγω προσωπικα φιλοι μου απο τους δικους μου δεν εχω μαθει τιποτα για πολιτικη..Αν και οι ιδιοι ψηφιζαν ΝΔ εγω ειμαι το αντιθετο και τους επισα και με επιχειρηματα να μην τους ξαναψηφισουν..Οχι να ψηφισουν ΠΑΣΟΚ αλλα να μην ψηφιζουν δεξια!!!Και μην σκεφτει κανεις οτι ειμαι βολεμενος απο το ΠΑΣΟΚ..Το χω ξαναπει δεν εχω κανεναν συγγενη μεχρι και 3ου βαθμου στο δημοσιο,δεν ειμαι στο δημοσιο και δεν εβελπιστω να μπω,οπως και δεν εχω κανεναν πολιτικο γνψστο και ποτε δεν μου χουν κανει ρουσφετι.Μπορει να ειμαι απο τους λιγους Ελληνες που χωρις να εχω συμφερον και με δεδομενο οτι οι δικοι μου ψηφιζαν δεξια,εχω ταχθει με μια παραταξη (συγκεκριμενα το ΠΑΣΟΚ) με δικη μου κριση!Σημειωτεον οτι δεν ειμαι σε καμια πολιτικη οργανωση του ΠΑΣΟΚ και δεν εχω παρει ποτε δραχμη ουτε απ το ΠΑΣΟΚ ουτε απο το κρατος γενικα.Ακομα και στις εκλογες ταξιδευω με δικα μου εξοδα για να μην βρεθει κανενας κερατας να με χαρακτηρισει!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας έχει τα προσωπικά του βιώματα , και αναλόγως διαμορφώνει άποψη. Ο άλλος που έγραψε ότι η γυναίκα έχασε το χέρι της στην Χιλιανή Επανάσταση του Πινοσέτ, προφανώς θα μισεί τη Δεξιά. Ο άλλος όμως που στην Ανατολική Ευρώπη βίωσε την Αριστερή δικτατορία σε όλο της το ....μεγαλείο θα ακούει αριστερά και θα τρέχει. Ομοίως και στην Ελλάδα. Όσοι έφαγαν ξύλο επί Καραμανλή και κυνηγήθηκαν από τις Δεξιές κυβερνήσεις της εποχής, προφανώς θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και θα αγνοούν τα εγκλήματα που αυτό έκανε. Οι άλλοι όμως, που επί Ανδρέα ,  έφαγαν πόρτα από το Δημόσιο επειδή δεν ανήκαν στις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ , επειδή ψήφιζαν Δεξιά , θα πίνουν νερό στο όνομα της ΝΔ. Πιστέψτε με (μέσα στη ΝΔ ήμουν), πολύς κόσμος τη δεκαετία του 1980 έκλαψε και καταστράφηκε με το να μην μπορεί να βρει δουλειά λόγω φρονημάτων. Γι?αυτά τα θέματα ισχύει το , «όλοι έχουν δίκιο και όλοι έχουν άδικο». 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom