Μια χαρά γνωρίζω περί Φρόσως. Επίσης γνωρίζω πως μόλις γραφτεί απλά το όνομα, σκάνε καμιά δεκαριά απανωτά μηνύματα το ένα μετά το άλλο που λένε ακριβώς το ίδιο... Δεν λέω, πλάκα έχειΝεούδι άμα δεν ξέρεις μη κρίνεις. Όταν θα πάρεις φραπεδάκι από τη Φρόσω τότε ξαναμιλάμε. Δεν πετάμε απλά ένα όνομα ούτε δόλωμα. Μάθε-διάβασε πρώτα για το τι εστί Φρόσω και άσε τις εξυπνάδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος Φραπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akatergastos Outlaw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 158
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.622
- Πόντοι
- 206
Θα είναι η γνωστή Φρόσω, φραπα ευφραινθεί καρδία ανθρωπου
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 206
Το ότι γράφουν μνμ για τη συγκεκριμένη σημαίνει ότι είναι πολύ καλή και όχι ότι τη προμοτάρουν. Γιαυτό όσο και να ρωτάνε μερικοί ούτε τηλέφωνο δίνουμε ούτε άλλα στοιχεία. Η κοπέλα θέλει την ησυχία της από παρείσακτους και δεν γουστάρει να διευρύνει το κύκλο της. Απλά είναι τα πράγματα και όχι πονηρά όπως η δικιά σου σκέψη. Κουλάρισε λοιπόνΜια χαρά γνωρίζω περί Φρόσως. Επίσης γνωρίζω πως μόλις γραφτεί απλά το όνομα, σκάνε καμιά δεκαριά απανωτά μηνύματα το ένα μετά το άλλο που λένε ακριβώς το ίδιο... Δεν λέω, πλάκα έχει
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.420
- Πόντοι
- 22.936
Γι
Γιατί δεν πας στη Στεφανία μαν;
Τό λέει με τρόπο για νά τού φτιάξεις κατάσταση
Για ποια Στεφανία λέτε ?
Δεν γνωρίζω
Αυτά τα έχω κάνει. Απλά μπερδεύτηκα με τον τρόπο επικοινωνίας μαζί της. Εκτός αν δεν διάβασα κάτι καλά, πράγμα πιθανοΤο φακουδάκι της αναζήτησης πάνω δεξιά το έχεις δει?....γράψε Φρόσω και θα μάθεις τι εστί
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.950
- Πόντοι
- 41.813
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.420
- Πόντοι
- 22.936
Την χτυπάει καλά τη φραπεδιά ?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.950
- Πόντοι
- 41.813
Την χτυπάει καλά τη φραπεδιά ?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.487
- Πόντοι
- 11.096
Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι έχεις πάρει φραπεδιάΤην χτυπάει καλά τη φραπεδιά ?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.219
- Πόντοι
- 5.006
Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι έχεις πάρει φραπεδιά
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.950
- Πόντοι
- 41.813
μοναχοφαγας μαν.Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι έχεις πάρει φραπεδιά
τιποτα δεν ενημερωσε εδω.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.487
- Πόντοι
- 11.096
Κάτσε να δείς πού έχει πάρει μεζέ ΚΑΙ από Αγγέλα καί δεν λέει τίποταμοναχοφαγας μαν.
τιποτα δεν ενημερωσε εδω.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.420
- Πόντοι
- 22.936
Δυστυχώς ΔΕΝ πέρασα το casting μανΚάτσε να δείς πού έχει πάρει μεζέ ΚΑΙ από Αγγέλα καί δεν λέει τίποτα
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.596
Δεν περίμενες να μπει ΚυριακήΔυστυχώς ΔΕΝ πέρασα το casting μαν
Άκου πρόταση - πρόσκληση - πρόκληση: θα κανονίσουμε ραντεβού
Φυσικά και είναι απλά τα πράγματα. Δεν χρειάζομαι διευκρίνιση διότι είναι πολύ εύλογο και μάλιστα πολύ καλά κάνει η κοπέλα. Από την στιγμή που γεμίζει με την παρούσα πελατεία της, γιατί να ρισκάρει; Κ εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υποθέτεις πως υπαινίσσομαι προμοταρισμα. Αυτό που είπα είναι πως μου φαίνεται πολύ αστείο που ενώ είναι ξεκάθαρο πως η κοπέλα θέλει λίγους (μπορεί και πολλούς) και καλούς, ο κόσμος ποστάρει μια πανομοιότυπη ερώτηση με την ακριβώς προηγούμενη και παραπροηγουμενη κ.ο.κ., ζητώντας τηλ. Κ γω πήγα να ρώτησα μια φορά, αλλά διάβασα πως οι ίδιες ερωτήσεις έχουν προηγηθεί παααρα πολλές φορές δίχως απαντήσεις. Γιατί λοιπόν να απαντούσαν σε μένα πχ. Αυτό λοιπόν σχολιάζω και όχι περί προμοταρισματος. Anyway καλά φραπεδιάσματα να έχουμε, αυτό είναι που έχει σημασία εν τέλειΤο ότι γράφουν μνμ για τη συγκεκριμένη σημαίνει ότι είναι πολύ καλή και όχι ότι τη προμοτάρουν. Γιαυτό όσο και να ρωτάνε μερικοί ούτε τηλέφωνο δίνουμε ούτε άλλα στοιχεία. Η κοπέλα θέλει την ησυχία της από παρείσακτους και δεν γουστάρει να διευρύνει το κύκλο της. Απλά είναι τα πράγματα και όχι πονηρά όπως η δικιά σου σκέψη. Κουλάρισε λοιπόν
golden rider
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 280
πόσα χρεωνει φίλε?Απορω γιατί τόσος ντόρος με τη Φρόσω . Μιας μέτριας εμφάνισης μασατζου που απλά έκανε καλο focus στο πουτσο όταν χτύπαγε φραπέ . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο .
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 561
- Πόντοι
- 86
Μέτρια εμφάνιση η Φρόσω ;;;; Ο θεέ μου τι ακούω νυχτιάτικο, Η τύπισσα είναι τέρμα σαύρα… Καλό θα ήτανε κάποια στιγμή να λέμε τα πράγματα όπως είναι με αντικειμενικά κριτήρια αλλά μπορεί να έχω και γω πρόβλημα που θέλω άμα η άλλη μου κάνει μασάζ και φραπέ να είναι τούμπανο… (πχ τζεσικα πρώην συγγρου 40-2 ) ουφφφφφ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις