Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 10.445
- Πόντοι
- 2.046
Ιωάννα 34.. Καλύτερος Φραπές..
Κάποια στανταρς υπάρχουν. Μια κοπέλα που είναι αντικειμενικά όμορφη, είναι όμορφη. Μια κοπέλα που κάνει αγγαρεία και κοιτάει το ταβάνι, κοιτάει το ταβάνι. Η φράπα για να αξίζει, θέλει αισθησιασμό. Αλλιώς δεν έχει καν νόημα. Είτε πίνεις τον φραπέ σκέτο, είτε με μπέιλις, είτε με γάλα, αν η βάση, δηλαδή ο καφές, είναι φόλα, τότε το σύνολο θα είναι φόλαεξέτασε τα δεδομένα της ψιφοφοριας κ κάνε τη δική σου έρευνα ώστε να δεις τι σου ταιριάζει. Τον φραπέ μου εγώ τον πινω σκέτο. Άλλος με ζάχαρη. Άλλος με γάλα. Αλλος με baylis. Δεν είναι πανάκεια.
Ναι αλλά εσυ ζήτησες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ τον καλύτερο φραπέ. Σου απαντάω λοιπόν οτι ο καλύτερος φραπές είναι αυτός που ταιριάζει σε σένα, οπότε θα πρέπει να βρεις την απάντηση μόνος σου. Δεν μπορώ να πάρω ευθύνη να σου πω πήγαινε στην τάδε, που είναι η καλύτερη, γιατί αν δεν περάσεις καλά θα μου λες μετά είσαι μαλακας.Κάποια στανταρς υπάρχουν. Μια κοπέλα που είναι αντικειμενικά όμορφη, είναι όμορφη. Μια κοπέλα που κάνει αγγαρεία και κοιτάει το ταβάνι, κοιτάει το ταβάνι. Η φράπα για να αξίζει, θέλει αισθησιασμό. Αλλιώς δεν έχει καν νόημα. Είτε πίνεις τον φραπέ σκέτο, είτε με μπέιλις, είτε με γάλα, αν η βάση, δηλαδή ο καφές, είναι φόλα, τότε το σύνολο θα είναι φόλα
Οκ δεν περιμένω πρόταση για τον καλύτερο εβερ. Όντως εδώ ο κάθε ένας έχει και τα δικά του γούστα. Αλλά ποιοι αξίζουν; Μια 5αδα καλή αυτήν την στιγμή υπάρχει;Ναι αλλά εσυ ζήτησες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ τον καλύτερο φραπέ. Σου απαντάω λοιπόν οτι ο καλύτερος φραπές είναι αυτός που ταιριάζει σε σένα, οπότε θα πρέπει να βρεις την απάντηση μόνος σου. Δεν μπορώ να πάρω ευθύνη να σου πω πήγαινε στην τάδε, που είναι η καλύτερη, γιατί αν δεν περάσεις καλά θα μου λες μετά είσαι μαλακας.
Ποια είναι αυτή;Ιωάννα 34.. Καλύτερος Φραπές..
Ποια είναι αυτή τύπε;;;;Δραματικη η όλη φάση,κ η αριστουλα θησαυρίζει
Η υπεύθυνη-ιδιοκτήτρια του galaxyΠοια είναι αυτή τύπε;;;;![]()
Αν το καλοσκεφτείς παίζει η αριστουλα να είναι το μοναδικό μαγαζί στην Αθήνα με δικό του χώρο που προσφέρει φραπέ και καλαμάκι. Με 4-5 λαδοκορες που έχει προφανώς με μισθό για να είναι και νόμιμη σε 3 με 4 μέρες έχει βγάλει όλα της τα έξοδα και τους μισθούς της επιχείρησης και μετά ότι βγάζει είναι καθαρό κέρδος. Απο εμένα respect είναι πολύ γατονι και έξυπνη επιχειρηματίας.Η κατάσταση είναι δραματική, μιλάμε καθαρά για μασαζ-φραπέ-καλαμάκι. Εκτός από τις συνηθισμένες επιλογές που έχουν απομείνει κ δοκιμάσει όλοι τόσα χρονια δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο.Αισχος μόνο κάτι αγιογδύτησες άχρηστες π ζητάνε 70-80€.Δραματικη η όλη φάση,κ η αριστουλα θησαυρίζει
Εεεε ναι ισχύει προφανώς αυτό,ουσιαστικά αυτό είναι το point ότι δεν υπάρχουν πλέον ιδρύματα,πχ το moment στο Κουκάκι πήρα πρόσφατα ζήτησα Παολα γνωρίζω ότι έχει αποχωρήσει προφανώς κ όταν μου το επιβεβαίωσε ζήτησα μια έτσι καλή σα τη Παολα,η απάντηση ήταν αρνητική,το έχουν γυρίσει σε μασαζ σκέτο με τιμές 50-60€ αναρωτιέμαι πως κ εάν βγαίνουν. Η αριστουλα ας πούμε έχει το μονοπώλιο σ αυτό το κομμάτι.Αν το καλοσκεφτείς παίζει η αριστουλα να είναι το μοναδικό μαγαζί στην Αθήνα με δικό του χώρο που προσφέρει φραπέ και καλαμάκι. Με 4-5 λαδοκορες που έχει προφανώς με μισθό για να είναι και νόμιμη σε 3 με 4 μέρες έχει βγάλει όλα της τα έξοδα και τους μισθούς της επιχείρησης και μετά ότι βγάζει είναι καθαρό κέρδος. Απο εμένα respect είναι πολύ γατονι και έξυπνη επιχειρηματίας.
Μονοπώλιο στο μασάζ με χειρογλυκανο....δεν το έχει ουτε ποτέ θα το έχει....στον Άλιμο μπορεί...ίσως..υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιέςΕεεε ναι ισχύει προφανώς αυτό,ουσιαστικά αυτό είναι το point ότι δεν υπάρχουν πλέον ιδρύματα,πχ το moment στο Κουκάκι πήρα πρόσφατα ζήτησα Παολα γνωρίζω ότι έχει αποχωρήσει προφανώς κ όταν μου το επιβεβαίωσε ζήτησα μια έτσι καλή σα τη Παολα,η απάντηση ήταν αρνητική,το έχουν γυρίσει σε μασαζ σκέτο με τιμές 50-60€ αναρωτιέμαι πως κ εάν βγαίνουν. Η αριστουλα ας πούμε έχει το μονοπώλιο σ αυτό το κομμάτι.
και όμως μόνη της παίζει μπάλα. Αν υπήρχαν αλλού πορτοκαλιές θα τις ξέραμεΜονοπώλιο στο μασάζ με χειρογλυκανο....δεν το έχει ουτε ποτέ θα το έχει....στον Άλιμο μπορεί...ίσως..υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές
Δεν θα γράψω ποιες είναι οι πορτοκαλιές....είναι πολλές.και όμως μόνη της παίζει μπάλα. Αν υπήρχαν αλλού πορτοκαλιές θα τις ξέραμε
Πρόσεχε μη πάθεις τίποτα από τη πολύ βιταμίνη CΔεν θα γράψω ποιες είναι οι πορτοκαλιές....είναι πολλές.
Μυστη μου λογικά δε κατάλαβες σε τι αναφερόμαστε.Ναι γνωρίζουμε τι υπάρχει.Λεμε για ιδρύματα για φραπέ κ καλαμάκι,δεν αναφερόμαστε σε μπριζολαδικα.Επισης όχι ν πάει ένα μασαζ 80€.Εαν εσυ γνωρίζεις αλλά ιδρύματα σα το galaxy η όπως ήταν το moment καλοδεχούμενα,μην αναφέρεις όμως όσα γνωρίζουμε με τις θείες είτε τη φωτεινή.Δεν θα γράψω ποιες είναι οι πορτοκαλιές....είναι πολλές.
Εγώ κατάλαβα....σαν παλιός που είσαι σκέψου και ψάξε...υπάρχουν μασατζιδικα του 50ρικου με χειρογλυκανο...έχω αναφερθεί...δεν θα κανω διαφήμιση..ψάξε τα ποστ μου ή στείλε πμΜυστη μου λογικά δε κατάλαβες σε τι αναφερόμαστε.Ναι γνωρίζουμε τι υπάρχει.Λεμε για ιδρύματα για φραπέ κ καλαμάκι,δεν αναφερόμαστε σε μπριζολαδικα.Επισης όχι ν πάει ένα μασαζ 80€.Εαν εσυ γνωρίζεις αλλά ιδρύματα σα το galaxy η όπως ήταν το moment καλοδεχούμενα,μην αναφέρεις όμως όσα γνωρίζουμε με τις θείες είτε τη φωτεινή.
Βγάζει καμιά 10αριά σελίδες με 25 post η κάθε μία όμως έτσι ;;;Το φακουδάκι της αναζήτησης πάνω δεξιά το έχεις δει?....γράψε Φρόσω και θα μάθεις τι εστί
Στο μπριζολάδικο , δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις μπριζόλα.Μυστη μου λογικά δε κατάλαβες σε τι αναφερόμαστε.Ναι γνωρίζουμε τι υπάρχει.Λεμε για ιδρύματα για φραπέ κ καλαμάκι,δεν αναφερόμαστε σε μπριζολαδικα.
Ρε ναι ξέρω ότι γράφεις θυμάμαι κ ποστ σου κ κουβέντες ειδικά για ταυλανδεζα μι τελευταία π έγραφες γι b2b γι τη μικρή που είχε… κ αφού αναφέρθηκα σ αυτό σε ανταλλαγή μηνυμάτων π είχα μ αυτήν ενώ με επριζε ν κλείσω ραντεβού της είπα ξεκάθαρα ότι θέλω ν παίζει κ φραπές..λέει οκ αυτή.. θ παίζει η πιστεύεις ότι πουλάει Παππα κ θα με αφήσει έτσι,σημείωση δεν εδώ πάει ποτε σ αυτή στον Άγιο ΔημητριοΕγώ κατάλαβα....σαν παλιός που είσαι σκέψου και ψάξε...υπάρχουν μασατζιδικα του 50ρικου με χειρογλυκανο...έχω αναφερθεί...δεν θα κανω διαφήμιση..ψάξε τα ποστ μου ή στείλε πμ
Μπριζολαδικα υπάρχουν αβέρτα όμως το κόστος είναι υψηλότερο το μασαζ σχεδόν ποτε ικανοποιητικό όχι ότι στα φραπεδερι είναι κάτι ουαου αλλά τέλος πάντων άλλο το ένα άλλο τ άλλοΣτο μπριζολάδικο , δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις μπριζόλα.
Μπορείς να μείνεις στο φραπέ.
Δεν είναι πρόβλημα να μην θες μπριζόλα, αλλά να προσφέρει το μαγαζί .
Το ανάποδο είναι τεράστιο πρόβλημα.
ΝΑ χτυπήσεις το πολύφωτο στο ταβάνι ... να θελήσεις μπριζόλα ... και να σε αντιμετωπίζουν
σαν καθηγήτριες της ιατρικής . Τράτζικ.