chriskas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Πληροφοριες για διπλο φραπε Ελαϊς η για μαγκυ ;; παρακαλω καποιος μυστης;
Υπάρχει αγγελία?? Ενδιαφέρομαι για καταδρομικη...Πληροφοριες για διπλο φραπε Ελαϊς η για μαγκυ ;; παρακαλω καποιος μυστης;
Τι πάει να πει καλύτερος φραπές ; Αν παίζει φραπές παίζει .
Το χωΑν έχει κάποιος το τηλέφωνο της θείας Ελένης ας μου το στειλει . Ευχαριστώ
Το χωΑν έχει κάποιος το τηλέφωνο της θείας Ελένης ας μου το στειλει . Ευχαριστώ
Σε ολα τα μασατζιδικα που κανουν φουλ μπορεις να ζητησεις μονο η αυτο και αν σου την βιδωσει κανεις και φουλ.Αλλιως υπαρχουν μεγαλυτερες κυριως που το/τα κανουν συν μεσες ηλικιες.Πραδειγματα θεια ελενη η στεφανια η ιουλιαΓειά και χαρά μασαζο - μύστες ποια προτείνετε για φραπεδακι στην πρωτεύουσα με εγγυημένα αποτελέσματα μιας και που επιτέλους θα ανέβω Αθήνα για να κάνω την φαντασίωση πραγματικότητα;;;
Σε ολα τα μασατζιδικα που κανουν φουλ μπορεις να ζητησεις μονο η αυτο και αν σου την βιδωσει κανεις και φουλ.Αλλιως υπαρχουν μεγαλυτερες κυριως που το/τα κανουν συν μεσες ηλικιες.Πραδειγματα θεια ελενη η στεφανια η ιουλια
Πόσο είναι η Στεφανία ρε φίλε; Πολύ μεγάλοχι γιαγια
Οχι,μεσαιαΠόσο είναι η Στεφανία ρε φίλε; Πολύ μεγάλη;
Φίλε μου δυστυχώς κακά μαντάτα... Με την φαντασίωση θα μείνεις... Μόνο κάτι ξενερωτα υπάρχουν και αυτά με το κιάλι!Γειά και χαρά μασαζο - μύστες ποια προτείνετε για φραπεδακι στην πρωτεύουσα με εγγυημένα αποτελέσματα μιας και που επιτέλους θα ανέβω Αθήνα για να κάνω την φαντασίωση πραγματικότητα;;;
"διπλο φραπε Ελαϊς"Αν θυμαμαι καλα ηταν μια παχουλη λιγο που εκανε και το μασαζ και μια αλλη λεπτη και ψιλη που ειχε και βυζαρες που σε ανεβαζανε στον πανω οροφο που ειχαν, πρεπει να εχουν περασει κοντα στα 10 χροννια απο τοτε...Πληροφοριες για διπλο φραπε Ελαϊς η για μαγκυ ;; παρακαλω καποιος μυστης;
Τι μου θύμησες τώρα. Και καλό τυπάκι και καλή σε αυτό που έκανε. Κολλητή της Όλγας από Κρίτωνος αλλά αυτή, μπα...Καλύτερος φραπέ;
Μαρίνα, Σολωμού 33, πριν αρκετά χρόνια (δυστυχώς).
Σέρβιρε και το χαιρόταν!!
Σαν το φραπέ της Φρόσω πουθενά
Ναιέχει δικό της χώρο;
Link υπάρχει?Σαν το φραπέ της Φρόσω πουθενά
Που την βρίσκουμε;Σαν το φραπέ της Φρόσω πουθενά
Ακριβώς!!!!Σαν το φραπέ της Φρόσω πουθενά
Μπορώ να έχω τηλέφωνο Φρόσως;