Ε ναι αφού δεν το δίνει κανεις λες και είναι ο πρωθυπουργόςΚαι έτσι πέρασε ο καιρός και οι ήρωες μας δε βρήκαν ποτέ το τηλέφωνο της φρόσενας, και εζησε αυτή καλά και η τσέπη μας καλύτερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος Φραπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akatergastos Outlaw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 944
- Πόντοι
- 81
Τεα diamonds massage, 7 votes already.Η λιστα ΔΕΝ εχει την Τεα!
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 826
- Πόντοι
- 96
στραβωμαρα!!!Τεα diamonds massage, 7 votes already.
ν' αγιάσει το στόμα σου!Να σου κάνω μια περίληψη. Όντως την πρόλαβες σε περίοδο καλών υπηρεσιών σε νορμάλ τιμές. Και ακα πίπα, γλωσσοφιλα και γαμήσια ο τίγρης, μέχρι και χύσιμο στη μάπα έπεφτε να φύγουν τα σπυράκια..
Εμφάνιση ότι λες..
Μετά λοιπόν έχασε κάποια κιλά, έφτιαξε όντως εμφανισιακά και κάπου εκεί ξεκίνησε η τρελίτσα ότι δεν παρέχει ερωτικές υπηρεσίες, αλλά ιερές μόνο επεκτάσεις του μασάζ και διάφορες τέτοιες πίπες με χρεώσεις call-girl! Μέχρι και τα γλωσσόφιλα τα δίνει μόνο σε πιο ακριβά προγράμματα
Και το χειρότερο πήγε να βγάλει τους παλιούς πελάτες ψεύτες, ότι ποτέ δεν πρόσφερε τις υπηρεσίες που έκανε κλπ..
Στο νήμα της δεν είναι να γράψεις κάτι, ο στρατός αγαπουλίασης καραδοκεί..
Βέβαια στη Σαλόνικα που δεν τράβαγε, εκεί άρχισε να βγάζει φωτό και βίντεο να παίζει πούτσες μπας και σταυρώσει πελάτη..
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
Ψηφίζω φωτεινή μόνο και μόνο γιατί είναι επαγγελματίας τρομερή και κυρίως γιατί δε σταμάτησε το φραπέ όταν την πήραν τα σκάγια αλλά συνέχισε μεχρι να ξεζουμισει εντελώς τα παπάρια μου. Αλλιως και η Βίκυ κάνει καλό φραπέ και η Ναταλία . Επιφυλάσσομαι για Φρόσω που δεν δοκίμασα ακόμα
Μπράβο σας!!Ρε θηριο εσυ πρεπει να γραψεις βιβλιο.Ζωη,Θεια Ελενη και Τεα.
Καινούργιος στο χώρο, μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ της Θείας Ελένης.
Γεια σου φίλε, νέος στο Μπου, μπορείς σε παρακαλώ μα μου στείλεις το τηλ τηςΈχω δοκιμάσει το 95% της λίστας, κάποιες μπορεί να μην υφίστανται, έβαζα ότι θυμήθηκα.
Παρακαλώ όπως ψηφίσετε υπεύθυνα ανεξαρτήτως κόστους.
Θεία Ελένη Καλλιθέα
ΜΙΝ με κράζετε δυο μέρες είμαι εδώΣε ευχαριστώ πολύ!!
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 944
- Πόντοι
- 81
Έχει σταματήσει τύπε μου!Γεια σου φίλε, νέος στο Μπου, μπορείς σε παρακαλώ μα μου στείλεις το τηλ της
Θεία Ελένη Καλλιθέα
ΜΙΝ με κράζετε δυο μέρες είμαι εδώ
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Κάλες πορνόπεριπέτειες και κάλες πορνόνημερωσεις!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.956
Μια χαρά συνεχίζει!Έχει σταματήσει τύπε μου!
Κάλες πορνόπεριπέτειες και κάλες πορνόνημερωσεις!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.352
- Πόντοι
- 41.813
Ούτε πεθαμένος,ούτε μετά από 40 χρόνια αγαμητος που να μην έχω δει μουνι στην έρημο.
Αυτήν μόνο νεκροφιλοι την γαμανε.
milfonator
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
εχω δοκιμασει το 65% της Λιστας σου τυπε και ενα εχω να πω - Η ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.794
- Πόντοι
- 5.006
Επ μη βρίζεις ρε συΟύτε πεθαμένος,ούτε μετά από 40 χρόνια αγαμητος που να μην έχω δει μουνι στην έρημο.
Αυτήν μόνο νεκροφιλοι την γαμανε.
Παρακαλώ το της θείας Ελένης;Ο καλύτερος Φραπες ειναι ο χειροποίητος!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το τηλέφωνο εννοώΠαρακαλώ το της θείας Ελένης;
gorgious87
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Γεια σου συναγωνιστή,Αλίκη μανσιον στα 100€ να σημειωθεί. Αξίζει μόνο για μια φορά δηλαδή. Αν το είχε στα 50 θα πήγαινα συχνά
Η ίδια είμαι ωραία γκομενα η καμία χοντρή 50αρα; Την τιμάει την φανέλα στο body2body?
Ρωταω γιατί με τα ίδια λεφτά μπορώ να τιμήσω κάποιο άλλο ιδρυμα στα εξαρχεια και ήθελα μια γνώμη εμπειρίας.
Ευχαριστώ πολύ
AlexandrosBanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2024
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε αθήνα κοπέλα για φραπέ και να με αφήσει να τη βυζάξω; Δε με νοιάζει body2body ή κάτι άλλο, τίμια βυζιά και όσο γίνεται να αξίζει τα λεφτά της. Ευχαριστώ πολύ για όποια πληροφορία.
John Papadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2023
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Αλλάζω λίγο το θέμα αλλά πάλι σχετικό με παρελθόν είναι. Θυμάστε οι παλιότεροι σε μερικά ιδρύματα που πρώτα έστελναν την κοπέλα για το μασάζ και μετα απο 30' έμπαινε άλλη για φραπέδες :-) ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K