Καλησπέρα κύριοι. Ωραίο δημοψήφισμα όντως. Πάντως μια φορά, επειδή την εχετε πρώτη, πήγα στο σπίτι της Βίκυς - Στεφανίας κατόπιν συνεννόησης για ραντεβού. Μόλις μου άνοιξε την πόρτα εξαφανίστηκα! Εμφάνιση χαλιά, +15 κιλά άσχημα πάνω της, άσχημο πρόσωπο με μπόλικα σπυριά. Μπορεί οι υπηρεσίες της να είναι κορυφαίες αλλά η εμφάνιση είναι στα δεν.
Λεφτά δεν δίνω σε καμία αν η εμφάνιση τουλάχιστον δεν είναι αποδεκτή. Βέβαια εσείς απ'οτι κατάλαβα προτάσσετε τις υπηρεσίες, εγώ απλα λέω την άποψη μου μετά από την ενός λεπτού συνάντηση μας. Με λίγα λόγια στα δικά μου τα γούστα πολύ ντεκαβλε η φάση.
Όλο αυτό έγινε πριν περίπου 5 χρόνια σε ένα πολυτελής ισόγειο προς τα Βόρεια Προάστια.
Τώρα μπορεί να έχει χάσει κιλά η κοπέλα και να έχουν φύγει και τα σπυριά στο πρόσωπο της.
Να σου κάνω μια περίληψη. Όντως την πρόλαβες σε περίοδο καλών υπηρεσιών σε νορμάλ τιμές. Και ακα πίπα, γλωσσοφιλα και γαμήσια ο τίγρης, μέχρι και χύσιμο στη μάπα έπεφτε να φύγουν τα σπυράκια..
Εμφάνιση ότι λες..
Μετά λοιπόν έχασε κάποια κιλά, έφτιαξε όντως εμφανισιακά και κάπου εκεί ξεκίνησε η τρελίτσα ότι δεν παρέχει ερωτικές υπηρεσίες, αλλά ιερές μόνο επεκτάσεις του μασάζ και διάφορες τέτοιες πίπες με χρεώσεις call-girl! Μέχρι και τα γλωσσόφιλα τα δίνει μόνο σε πιο ακριβά προγράμματα
Και το χειρότερο πήγε να βγάλει τους παλιούς πελάτες ψεύτες, ότι ποτέ δεν πρόσφερε τις υπηρεσίες που έκανε κλπ..
Στο νήμα της δεν είναι να γράψεις κάτι, ο στρατός αγαπουλίασης καραδοκεί..
Βέβαια στη Σαλόνικα που δεν τράβαγε, εκεί άρχισε να βγάζει φωτό και βίντεο να παίζει πούτσες μπας και σταυρώσει πελάτη..