Νέα

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θεωρείτε τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών;

• Βασίλης Τσάρτας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θωμάς Μαύρος

• Γιώργος Σιδέρης

• Τάκης Λουκανίδης

• Μίμης Παπαϊωάννου

Ψήφοι: 2 7,7%
  • Ντίνος Κούης

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Γιώργος Κούδας

Ψήφοι: 2 7,7%
  • Αντώνης Αντωνιάδης

• Νίκος Αναστόπουλος

• Κώστας Νεστορίδης

• Βασίλης Χατζηπαναγής

Ψήφοι: 17 65,4%
  • Στέλιος Μανωλάς

• Τάκης Νικολούδης

• Γιώργος Δεληκάρης

• Νίκος Σαργκάνης

• Ντέμης Νικολαϊδης

• Μίμης Δομάζος

• Γιώργος ΚωνστΑΝΤΙνου

• Θοδωρής Ζαγοράκης

• Μπέμπης

• Δημήτρης Σαραβάκος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    26

Επισκέπτης
παιδιά αν θεωρήσόυμε έλληνα τον πρέντραγκ τζόρτζεβιτς,τότε ο τζόλε πιστεύω ότι είναι ο κορυφαίος μακράν όλων των εποχών.διάρκεια(11 συνεχή χρόνια μεγάλης μπάλας),κούπες(φέτος το 10ο πρωτάθλημα),παίχτης για μεγάλα ματς(τοσα σε γκολ σε ντέρμπι,ειδικά με αεκ),αληθινός ηγέτης και με ήθος.Δεύτερος ο δεληκάρης αν και μας πίκρανε που πήγε στο βάζελο

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ ωραια.Αν χρησουμε Ελληνα και τον Βαζεχα γιατι να μην ειναι αυτος???Ασε τους τιτλους,μουφα ειναι καποιοι.Και μην ξεχνας οτι ο τζολε βριζοταν εν χορω στο γηπεδο σας προσφατα.Μαλλον ομως δεν εχεις δει παλαιοτερα(πριν 10 χρονια)μπαλα γιατι δεν θα ελεγες αυτα τα μαργαριταρια

Επισκέπτης
αυτοί που έβριζαν τον τζόλε είναι αγνόμονες ή απλά άσχετοι με το αντικείμενο.πες μου τί ομάδα είσαι να σου θυμίσω ματς του τζόλε.έχω δει τον τζόλε να κανει πάρτι στο 2-3 στη φιλαδέλφεια(σακούλες σε γεωργέα),να ρίχνει 3 γκολ στη φιναλίστ του cl(λεβερκούζεν),να κρεμάει το χαλκιά στη λεωφόρο(στο ντέρπι του δούρου),να βάζει γκολ-τίτλος(4-3 με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ)

panathas2

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Σαραβάκος!

Μητσάρα, Μητσάρα, σκίστους την κολάρα!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι Παναθηναικος και φιλος του καλου ποδοσφαιρου.Ασχετη ολη η 7???Ο ιδιωτικος στρατος του πρακτορα της σταζι??Ο τζολε εχει κανει αναμφισβητητα καλες ενεργειες.Αλλα οχι και κορυφαιος παικτης!!Υπαρχουν δεκαδες πριν απ αυτον απ πολλες ομαδες

Επισκέπτης
ρε φίλε αφού ξέρεις πώς λειτουργούν οι οργανωμένοι.είναι πρόβατα και κάνουν ότι τους λένε οι αρχηγοί των συνδέσμων.γι'αυτο έβριζε όλη η 7 τον μπάγεβιτς τον οποίο αποθέωναν όλοι οι υπόλοιποι ολυμπιακοί.γι'αυτο τρώγαμε 4 από τη λυων στο καραισκάκι και φώναζε όλη η 7 σόλιντ,σόλιντ και βρίζανε το λούβαρη

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε φίλε αφού ξέρεις πώς λειτουργούν οι οργανωμένοι.είναι πρόβατα και κάνουν ότι τους λένε οι αρχηγοί των συνδέσμων.γι'αυτο έβριζε όλη η 7 τον μπάγεβιτς τον οποίο αποθέωναν όλοι οι υπόλοιποι ολυμπιακοί.γι'αυτο τρώγαμε 4 από τη λυων στο καραισκάκι και φώναζε όλη η 7 σόλιντ,σόλιντ και βρίζανε το λούβαρη

Εχεις απολυτο δικιο

Επισκέπτης
όσο για το τελευταίο σκέλος της απάντησης σου,να σου πω ότι έχουμε πέσει στην παγίδα να μυθοποιούμε τους παλιούς ποδοσφαιριστές.Αφού Βαζέχα και Τζόλε είναι κορυφαίοι της τελευταίς 15ετίας,γιατί να μην είναι στους 8-10 κορυφαίους όλων των εποχών;γιατί ο Σαραβάκος που μας είχε πελάτες και είχε ταπεινώσει στην Ευρώπη ομάδες όπως η Γιούβε να είναι κάτω από τον Μπέμπη,τον Νεστορίδη ή τον Κούδα

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
δημητρησ σαραβακοσ.ο βιαστησ των γαυρων και των χανουμιων.
μητσαρα μητσαρα σκιστουσ την κολαρα. :dancing: :dancing: :dancing:

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
όσο για το τελευταίο σκέλος της απάντησης σου,να σου πω ότι έχουμε πέσει στην παγίδα να μυθοποιούμε τους παλιούς ποδοσφαιριστές.Αφού Βαζέχα και Τζόλε είναι κορυφαίοι της τελευταίς 15ετίας,γιατί να μην είναι στους 8-10 κορυφαίους όλων των εποχών;γιατί ο Σαραβάκος που μας είχε πελάτες και είχε ταπεινώσει στην Ευρώπη ομάδες όπως η Γιούβε να είναι κάτω από τον Μπέμπη,τον Νεστορίδη ή τον Κούδα

Διοτι ολοι αυτοι οι παικτες και αλλοι πολλοι δεν ειχαν ουτε τηλεοραση να τους προβαλει,ουτε αλητες δημοσιογραφους να τους θεοποιουν.Οι ενεργειες τους ειναι κυριως γνωστες απο μαρτυριες και ελαχιστα πλανα

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
      Δημητρης Σαραβακος . Ο Δημιος της Μεγαλης Κυριας . Αλλο ενα εγκλημα του Γιωργου Βαρδηνογιαννη που δεν τον εδωσε στον Ανιελι οταν τον ζητησε. Παροτι ειμαι ΠΑΟ πρεπει να πω οτι μου αρεσε πολυ και ο Αναστο  γιατι  μυριζοταν το γκολ.Μου θυμιζε σε αποτελεσματικοτητα Ιαν Ρας και Βαν Μπαστεν. Βεβαια δεχομαι και ενστασεις γιατι ειμαι 30 χρονων και δεν προλαβα τους παλαιοτερους  Αντωνιαδη,Δομαζο,Παπαιωαννου,Σιδερη,Κουδα κλπ 

Επισκέπτης
       Δημητρης Σαραβακος . Ο Δημιος της Μεγαλης Κυριας . Αλλο ενα εγκλημα του Γιωργου Βαρδηνογιαννη που δεν τον εδωσε στον Ανιελι οταν τον ζητησε. Παροτι ειμαι ΠΑΟ πρεπει να πω οτι μου αρεσε πολυ και ο Αναστο  γιατι  μυριζοταν το γκολ.Μου θυμιζε σε αποτελεσματικοτητα Ιαν Ρας και Βαν Μπαστεν. Βεβαια δεχομαι και ενστασεις γιατι ειμαι 30 χρονων και δεν προλαβα τους παλαιοτερους  Αντωνιαδη,Δομαζο,Παπαιωαννου,Σιδερη,Κουδα κλπ 

αν τον ζητουσε ο ανιελη θα τον εδινε κα θα του εκανε δωρα και μια πιπα.Μην πιστευεις την αθλητικη ηχω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δημήτρης Σαραβάκος!  .-
απλά με έκανε παναθηναικό..

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
διμιτρισ σαραβακοσ και πασισ ελαδοσ ναουμε

Επισκέπτης
ενταξη ρε παιδια καλος ηταν..........και ο θωμας συγγας καλος ηταν και αυτος μην τρελενεστε.......και ο διονυσιου  ο αγγελος καλος ηταν.....................

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή κα΄ποιοι έρχονται μακράν νυχτωμένοι στα ποστ που ανοίγουν,ας δουν καλύτερα ότι υπάρχονυ η΄δη κάποια θέματα κ το κοινό του σάιτ έχει βγάλει τα αποτελέσματα αντικειμενικότατα.Το γεγονός ότι βγήκε ο ΜΕΓΑΣ Βάσια καλύτερος ΈΛληνας ποδοσφαιριστής προφανώς δεν άρεσε στα κατακόκκινα αυτάκια τους.Εκτός κ αν δεν τον βεωρούν Έλληνα κ αυτόν όπως κατά καιρό διάφορους άλλους συμπατριώτες μας από Θράκη και Μικρά Ασία.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Το ερώτημα που τίθεται στο θρεντ είναι εξ' ορισμού λάθος
Είναι αδύνατον να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών εκτός αν:
1.Έχουν παίξει μπάλα την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο
2.Έχουν παίξει στην ίδια θέση
Τι πάει να πει καλύτερος ? μήπως υπάρχει και χειρότερος ?
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις το 1960 θα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ενώ στο ποδόσφαιρο που παίζεται σήμερα σχεδόν δεν έχει θέση
Αλλο καπέλο το ποιός μας αρεσε στα χρόνια που βλέπουμε μπάλα κι άλλο καλύτερος ή χειρότερος
Συγκριση όμως Σαργκάνη με Δεληκάρη ? .....ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81

Χατζηπαναγής​

Stories