Επισκέπτης
ρε φιλε ξεχασες τον πατσιαβουρα
δεν εβαλες τον κωλομητρουση!!!
Ο καλυτερος για μενα ειναι ο Χατηπαναγης...Τρελη παιχτουρα
Σε τεχνική, ήταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλάση, χωρίς πλάκα ή διάθεση υπερβολής, σε επίπεδο Ροναλντίνιο, αλλά με συμπαίκτες όπως
Παγώνης Βακαλόπουλος, Ζήφκας, Περγαμηνός, τί να λέμε. Μόνο ο Κωφίδης μπορούσε να αλλάξει τη μπάλλα μαζί του.
Γιατί ο Χατζηπαναγής δεν είχε προτάσεις από ξένες ομάδες; Δεν νομίζω πως φταίει το ότι ο Ηρακλής δεν έπαιζε Ευρώπη και δεν τον έβλεπαν...Γιατί, άραγε, δεν πήγε σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού; Μήπως εκείνοι ήξεραν κάτι παραπάνω όταν τον έβλεπαν; Μήπως δεν τον έβλεπαν με ανοιχτό στόμα όπως τον βλέπαμε εμείς;
εγω ψηφιζω τασο μητροπουλο
οχι εγω προτεινω να ψηφισουμε τον καλυτερο παικτη του "θρυλου"ολων των εποχων...Λείπουν πάρα πολλά ονόματα και αδικούνται πάρα πολλοί:
Από πιο παλιούς (και ξεχνάω ΠΑΡΑ πολλούς):
Πεντζαρόπουλους
Μεσσάρης
Λινοξυλάκης
Δαρίβας
Μποτίνος
Μουράτης
Αφοί Ανδριαννόπουλοι
Από σύγχρονους:
Καραπιάλης
Γεωργάτος (Inter βασικός)
Κατσουράνης - Σεϊταρίδης (είναι ακόμα πολύ νέοι αλλά έχουν προσόντα για μεγάλη καριέρα έξω)
Γιαννακόπουλος (Premier League τρία χρόνια σε καλή ομάδα -όχι top class- αλλά με σοβαρό πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος που μεγάλωσε έπεσαν οι συμμετοχές του).
Γενικώς τέτοιου είδους ψηφοφορία είναι άδικη. Οι μεγάλοι παίκτες είναι και συνάρτηση των βιωμάτων (οπαδικών κυρίως) και των αναμνήσεων μας. Οπότε θα ξεχνάμε πολλούς, θα αδικούμε άλλους. Και καλό είναι να διορθωθεί το Φόντακας.