Νέα

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον θεωρείτε τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών;

• Βασίλης Τσάρτας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θωμάς Μαύρος

• Γιώργος Σιδέρης

• Τάκης Λουκανίδης

• Μίμης Παπαϊωάννου

Ψήφοι: 2 7,7%
  • Ντίνος Κούης

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Γιώργος Κούδας

Ψήφοι: 2 7,7%
  • Αντώνης Αντωνιάδης

• Νίκος Αναστόπουλος

• Κώστας Νεστορίδης

• Βασίλης Χατζηπαναγής

Ψήφοι: 17 65,4%
  • Στέλιος Μανωλάς

• Τάκης Νικολούδης

• Γιώργος Δεληκάρης

• Νίκος Σαργκάνης

• Ντέμης Νικολαϊδης

• Μίμης Δομάζος

• Γιώργος ΚωνστΑΝΤΙνου

• Θοδωρής Ζαγοράκης

• Μπέμπης

• Δημήτρης Σαραβάκος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    26

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο καλυτερος για μενα ειναι ο Χατηπαναγης...Τρελη παιχτουρα

Σε τεχνική, ήταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλάση, χωρίς πλάκα ή διάθεση υπερβολής, σε  επίπεδο Ροναλντίνιο, αλλά με συμπαίκτες όπως 
Παγώνης Βακαλόπουλος, Ζήφκας, Περγαμηνός, τί να λέμε. Μόνο ο Κωφίδης μπορούσε να αλλάξει τη μπάλλα μαζί του.
Αλλά  ρε παιδιά, και πάλι δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το "στρατηγό", το Σιδέρη, ή τους τρείς ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ επιθετικούς, Αναστό, Μαύρο και Σαραβάκο. Μεγάλες παιχτούρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και φανταζεσαι ολοι αυτοι να ειχαν γεννηθει πριν 20-25 χρονια.να μην σχολιασουμε καλυτερα το που θα παιζανε και τι λεφτα θα περνανε με τα τωρινα δεδομενα.ετσι δεν ειναι???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θα παίζανε για τα σουβλάκια και τις μπύρες τους. Μιλάμε, όσα πηρανν οι Σαραβάκοι και οι Αναστόπουλοι, τόσα πήραν και οι Νταμπίζες, αν όχι παραπάνω...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε,
                Φόντακας ήταν το παρατσούκλι του Γ. Σιδέρη

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
οχι και βασιλακη το ζαγορακη θοδωρη τον λενε.βασια ο κορυφαιος μακραν.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ένας ήταν ο μεγάλος κυνηγός. Σιδέρης! Μεγάλε Φόντακα.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Σε τεχνική, ήταν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλάση, χωρίς πλάκα ή διάθεση υπερβολής, σε  επίπεδο Ροναλντίνιο, αλλά με συμπαίκτες όπως 
Παγώνης Βακαλόπουλος, Ζήφκας, Περγαμηνός, τί να λέμε. Μόνο ο Κωφίδης μπορούσε να αλλάξει τη μπάλλα μαζί του.

Και ο Λάκης Παπαϊωάννου...Αλλά άλλο είναι το θέμα. Γιατί ο Χατζηπαναγής δεν είχε προτάσεις από ξένες ομάδες; Δεν νομίζω πως φταίει το ότι ο Ηρακλής δεν έπαιζε Ευρώπη και δεν τον έβλεπαν...Γιατί, άραγε, δεν πήγε σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού; Μήπως εκείνοι ήξεραν κάτι παραπάνω όταν τον έβλεπαν; Μήπως δεν τον έβλεπαν με ανοιχτό στόμα όπως τον βλέπαμε εμείς;
Εγώ, που τότε ζούσα Θεσσαλονίκη, αν και ΠΑΟΚτσής, πήγαινα να βλέπω Ηρακλή με Βασίλη-Λάκη-Σάββα...(έλα Tulip κάνε copy paste τώρα αυτό)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατί ο Χατζηπαναγής δεν είχε προτάσεις από ξένες ομάδες; Δεν νομίζω πως φταίει το ότι ο Ηρακλής δεν έπαιζε Ευρώπη και δεν τον έβλεπαν...Γιατί, άραγε, δεν πήγε σε μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού; Μήπως εκείνοι ήξεραν κάτι παραπάνω όταν τον έβλεπαν; Μήπως δεν τον έβλεπαν με ανοιχτό στόμα όπως τον βλέπαμε εμείς;

flyeron, έχεις κάποια εξήγηση γι αυτό;

Επισκέπτης
o basias τωρα δεν εχει μαντιλι να κλαψει!!!!!τα εχασε ολα στα φρουτακια.

Επισκέπτης
Λείπουν πάρα πολλά ονόματα και αδικούνται πάρα πολλοί:

Από πιο παλιούς (και ξεχνάω ΠΑΡΑ πολλούς):
Πεντζαρόπουλους
Μεσσάρης
Λινοξυλάκης
Δαρίβας
Μποτίνος
Μουράτης
Αφοί Ανδριαννόπουλοι

Από σύγχρονους:
Καραπιάλης
Γεωργάτος (Inter βασικός)
Κατσουράνης - Σεϊταρίδης (είναι ακόμα πολύ νέοι αλλά έχουν προσόντα για μεγάλη καριέρα έξω)
Γιαννακόπουλος (Premier League τρία χρόνια σε καλή ομάδα -όχι top class- αλλά με σοβαρό πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος που μεγάλωσε έπεσαν οι συμμετοχές του).

Γενικώς τέτοιου είδους ψηφοφορία είναι άδικη. Οι μεγάλοι παίκτες είναι και συνάρτηση των βιωμάτων (οπαδικών κυρίως) και των αναμνήσεων μας. Οπότε θα ξεχνάμε πολλούς, θα αδικούμε άλλους. Και καλό είναι να διορθωθεί το Φόντακας.

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
βασια ρε για οσους τον προλαβαμε ηταν η αιτια που κολλησαμε με το ποδοσφαιρα

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
εγω ψηφιζω τασο μητροπουλο
Λείπουν πάρα πολλά ονόματα και αδικούνται πάρα πολλοί:

Από πιο παλιούς (και ξεχνάω ΠΑΡΑ πολλούς):
Πεντζαρόπουλους
Μεσσάρης
Λινοξυλάκης
Δαρίβας
Μποτίνος
Μουράτης
Αφοί Ανδριαννόπουλοι

Από σύγχρονους:
Καραπιάλης
Γεωργάτος (Inter βασικός)
Κατσουράνης - Σεϊταρίδης (είναι ακόμα πολύ νέοι αλλά έχουν προσόντα για μεγάλη καριέρα έξω)
Γιαννακόπουλος (Premier League τρία χρόνια σε καλή ομάδα -όχι top class- αλλά με σοβαρό πρωταγωνιστικό ρόλο. Φέτος που μεγάλωσε έπεσαν οι συμμετοχές του).

Γενικώς τέτοιου είδους ψηφοφορία είναι άδικη. Οι μεγάλοι παίκτες είναι και συνάρτηση των βιωμάτων (οπαδικών κυρίως) και των αναμνήσεων μας. Οπότε θα ξεχνάμε πολλούς, θα αδικούμε άλλους. Και καλό είναι να διορθωθεί το Φόντακας.
οχι εγω προτεινω να ψηφισουμε τον καλυτερο παικτη του "θρυλου"ολων των εποχων...
μα  αν ειναι ετσι ρε παιδια και εγω βαζω λυμπεροπουλο καραγκουνη μπασινα.
τασος μητροπουλος κορυφαια φυσιογνωμια του συγχρονου επαγγελματικου ποδοσφαιρου.ενας ανθρωπος πανω απ ολα με ηθος!!"τι θε ρε!!!βαζελια!!"με τρυφερα αισθηματα και απουσια τραμπουκοκανιβαλισμου.
νταρκ παει η ψηφοφορια.μουλαρι ο αστραχαν..
ψηφιζω μποκολη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλησπερα.ευχαριστω για την διορθωση του ''φοντακα''.επειδη δεν ειμαι τοσο μεγαλος,νομιζα οτι ο φοντακας ηταν ο κωνσταντινου.διορθωθηκε.οσο για τον ζαγορακη επειδη εχω γνωστο που τον λενε ζαγορακη κ στο μικρο λεγεται βασιλης,το εβαλα συνειρμικα.κ βεβαια ο ζαγορακης λεγεται θοδωρος κ καποιος ηδη το ειχε διορθωσει.

εαν βαζαμε ολους αυτους που θεωρουμε παιχταραδες ,θα επρεπε να εβαζα 50 ονοματα.νομιζω οτι θα ξεφευγε πολυ η ψηφοφφορια.σιγουρα θα επρεπα να μπει κ το μεγαλο ονομα της παναχαικης της δεκαετιας του '70 που μου ξεφευγει αυτη τη στιγμη(ας μου πει καποιος πως λεγεται) κ σιγουρα επρεπε να μπει ο ζιωγας.παντως νομιζω οτι τα ονοματα ειναι τα πιο αντιπροσωπευτικα κ νομιζω δικαια ειναι μακραν πρωτος ο βασια,αν κ ψηφισα μαυρο-ισως επηρεασμενος απο τις οπαδικες μου πεποιθησεις.για ψηφιστε κ αλλοι παιδια.ειναι ενα πολυ ωραιο θεμα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ο καλυτερος ποδοσφαιριστης που εχει περασει ποτε απο τα ελληνικα γηπεδα ειναι ο θωμας μαυρος σταθερη αξια για παντα .

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
εγω συναδελφοι θα ψηφισω και εδω σωτηρη νινη και θα σασ δωσω και μια ειδηση. για το ματσ με τον ολυμπικο ο μουνιο εχει εναν πιτσιρικα παικταρα και τον κραταει για τοτε. παιζει σε ολεσ τις θεσεισ και ειναι 9 χρονωνε!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
βασίλης καραπίαλης  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories