You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ψηφίσατε;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
στις επιλογές λείπει ο καραπίαλης νομίζω έχει θέση ;)
και ο αρδιζογλου συμπληρωνω.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
και ο αρδιζογλου συμπληρωνω.
Παιχταράς και ο τρελός
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
βασια ρε για οσους τον προλαβαμε ηταν η αιτια που κολλησαμε με το ποδοσφαιρα
Με αυτά που έκανε στο γήπεδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Δεν σας κανει ο Σαραβακος
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
... Ξέχασες τον ... Κλεάνθη Βικελίδη (ανιστόρητε )!!!
Warhol, κάνε κάτι σε παρακαλώ!!!
Αναγκάστηκα να ψηφίσω τον Κούη!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
... Ξέχασες τον ... Κλεάνθη Βικελίδη (ανιστόρητε )!!!
Παίχτη μου,μάλλον σε λάθος ψηφοφφορία έλαβες μέρος.Δεν είπαμε ''ψηφίστε τον καλύτρο Ελληνα ποδοσφαιριστή με βάση τα οπαδικά σας αισθήματα'',αλλά ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος(αντικειμενικά).Αν οι ψήφοι μέχρι στιγμής αναλύονται με βάση την δική σου λογική,τότε η μισή Ελλάδα είναι Ηρακλής.Καλά έκανες κ ψήφισες Κούη,αλλά όχι με την λογική που το εκφράζεις.
όσο για τον Κλ.Βικελίδη,ίσως να έχεις δίκιο,αλλά δεν είμαι τόσο με΄γάλος για να τον θυμάμαι.Τους πιο πολλόυς τους έβαλα με βάση τι ακούω κατά καιρούς κ τους νεώτερους,με βάση τι έχω δει εγώ σε συνδυασμό με την γενική ομολογία.Ο Κλεάνθης Βικελίδης για μένα ηχεί στα αυτιά μου,μόνο ως η έδρα του ʼρη κ τίποτα παραπάνω.Αν βάζαμε όλους αυτούς που νόμιζε ο καθένας,θα πρέπει να υπηρχαν 4 σελίδες με ονόματα.
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Παίχτη μου,μάλλον σε λάθος ψηφοφφορία έλαβες μέρος.Δεν είπαμε ''ψηφίστε τον καλύτρο Ελληνα ποδοσφαιριστή με βάση τα οπαδικά σας αισθήματα'',αλλά ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος(αντικειμενικά).Αν οι ψήφοι μέχρι στιγμής αναλύονται με βάση την δική σου λογική,τότε η μισή Ελλάδα είναι Ηρακλής.Καλά έκανες κ ψήφισες Κούη,αλλά όχι με την λογική που το εκφράζεις.
όσο για τον Κλ.Βικελίδη,ίσως να έχεις δίκιο,αλλά δεν είμαι τόσο με΄γάλος για να τον θυμάμαι.Τους πιο πολλόυς τους έβαλα με βάση τι ακούω κατά καιρούς κ τους νεώτερους,με βάση τι έχω δει εγώ σε συνδυασμό με την γενική ομολογία.Ο Κλεάνθης Βικελίδης για μένα ηχεί στα αυτιά μου,μόνο ως η έδρα του ʼρη κ τίποτα παραπάνω.Αν βάζαμε όλους αυτούς που νόμιζε ο καθένας,θα πρέπει να υπηρχαν 4 σελίδες με ονόματα.
Έκανα πλάκα (προφανώς δεν έγινε κατανοητό αυτό!)
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Έκανα πλάκα (προφανώς δεν έγινε κατανοητό αυτό!)
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση!
Ξεκόλα ρε τρελλέ που προκάλεσες αναστάτωση.Εξάλλου έχεις δηλώσει Απ.Καλαμαριάς,άρα μάλλον μόνο συμπαθής πρέπει να είσαι.Μια διαπίστωση έκανα.
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ξεκόλα ρε τρελλέ που προκάλεσες αναστάτωση.Εξάλλου έχεις δηλώσει Απ.Καλαμαριάς,άρα μάλλον μόνο συμπαθής πρέπει να είσαι.Μια διαπίστωση έκανα.
Εεεε όχι και Απόλλων Καλαμαριάς! Αυτό πάει πολύ! Η μία προσβολή πίσω από την άλλη!!!
Είμαι δεμένος στο Κίτρινο άρμα του Warhol (πες κι εσύ κάτι ρε War!)
Όσο για την ψηφοφορία, θα ήταν βαρετό να έβαζα άλλη μία ψήφο στον Βάσια! Στην ουσία δεν θα πρόσθετα κάτι! Γι'αυτό ψήφησα τον Ντινάρα!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εεεε όχι και Απόλλων Καλαμαριάς! Αυτό πάει πολύ! Η μία προσβολή πίσω από την άλλη!!!
Είμαι δεμένος στο Κίτρινο άρμα του Warhol (πες κι εσύ κάτι ρε War!)
Κ συ κιτρινιάρης σαν κ μένα ε;ας πούμε ΟΚ.Ωραίος ο Κούης,με απίστευτα χτυπήματα φάουλ
Όσο για την ψηφοφορία, θα ήταν βαρετό να έβαζα άλλη μία ψήφο στον Βάσια! Στην ουσία δεν θα πρόσθετα κάτι! Γι'αυτό ψήφησα τον Ντινάρα!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ συ κιτρινιάρης σαν κ μένα ε;ας πούμε ΟΚ.Ωραίος ο Κούης,με απίστευτα χτυπήματα φάουλ
ελα ντε!γιατι ο μαυρος?απο εδω τριπλα απο εκει τριπλα να και εκει να και εδω ΟΛΟ ΤΡΙΠΛΑ αι σιχτιρ!!με τον χατζηπαναγηΔεν σας κανει ο Σαραβακος
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Ευχόμενος πώς δε βλαστημάω τα θεία, θα μου επιτρέψετε να σας πώ πώς ο Χατζηπαναγής, αν και ήξερε την κορυφαία μπάλα από κάθε άλλο Έλληνα, ή ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστή, είναι αμφίβολο αν εξυπηρετούσε όσο θα μπορούσε, ή όσο θα όφειλε την ομάδα του. Συχνά, για να προσφέρει όση παραπάνω μαγεία μπορούσε στην εξέδρα και για να ξεδιψάσει όσο περισσότερο μπορούσε τη δίψα του για έρωτα με την στρογγυλή θεά, τρενάριζε την ομάδα, αντί να τη βγάζει απλά και γρήγορα μπροστά. Υπήρχαν εποχές που δίπλα στον Χατζηπαναγή πέρασαν είτε εξαιρετικοί παίκτες όπως οι Σάββας Κωφίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, Ζούντμπι, Γκρέταρσον, Χρήστος Κωστής, ή και αρκετά καλοί όπως οι Σάκης Αναστασιάδης, Αδάμου, Καραϊσκος, Δανιήλ Παπαδόπουλος, Φάνης Τουντζιάρης, Μιτόσεβιτς, Πλίτσης, Μπονόβας, Βακαλόπουλος, Θανάσης Δημόπουλος και εκείνος, συχνά δεν αξιοποιούσε τα τεχνικά χαρίσματα της ομάδας (αυτοματισμοί, ταχύτητα κ.ο.κ.), ή τις ατομικές αρετές καθενός εκ των συμπαικτών του, για μία παραπάνω στιγμή προσωπικής μαγείας.
Επαναλαμβάνω, πώς ο Χατζηπαναγής έχει υπάρξει σε τεχνική κατάρτιση και σε ποδοσφαιρική μαγεία ένας άλλος Μαραντόνα, αλλά η διαφορά του ενός από τον άλλον είναι ότι ο μεγάλος Αργεντίνος άσσος, ο κορυφαίος των κορυφαίων κατ' εμέ, όχι μόνο μιλούσε στη μπάλα λές και αυτή ήταν παιδί του, σάρκα από τη σάρκα του, αλλά αναδείκνυε και την ομάδα ως σύνολο και τους συμπαίκτες του για το ότι μπορούσε να προσφέρει ο καθένας (Βαλντάνο, Μπουρουσάγα κ.α.).
Επιστρέφοντας στον Ηρακλή, θα έλεγα, και μ' αυτό θα κλείσω, ότι αν ο Χατζηαπαναγής έπαιζε λίγο περισσότερο για την ομάδα και το τελικό αποτέλεσμα και όχι μόνο για το θέαμα και τον έρωτά του για τη μπάλα, τότε ο Ηρακλής, με τις συνθέσεις που προυσίαζε κατά καιρούς, θα μπορούσε να είχε πάρει ακομη ΚΑΙ πρωταθλήματα. Επιβεβαίωση ενδεχομένως αυτού που σας επισημαίνω, είναι ότι η Λάρισσα με Πλίτση, Μιχαήλ, Παραφέστα, Μητσιμπόνα, Πατσιαβούρα, Γκαλίτσιο, Βουτυρίτσα, Ζιώγα, Κμιέτσικ, Ανδρεούδη Βαλαώρα, ʼνταμτσικ, Αγορογιάννη, Αλεξούλη, Κολομητρούση, Κυριλλίδη, Ρήγα, Τσιώλη παίκτες δηλαδή υποδεέστερους (με μοναδική εξαίρεση τον ΜΕΓΑ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ) από κείνους που είχε ο Ηρακλής επί εποχής Χατζηπαναγή, όχι μόνο κατάκτησε πρωτάθλημα, αλλά είχε (τις εποχές εκείνες τουλάχιστον) μία συνολική πορεία, σε πρωτάθλημα και κύπελλο κατάτι πιο επιτυχή από τον "Γηραιό".
Επαναλαμβάνω, πώς ο Χατζηπαναγής έχει υπάρξει σε τεχνική κατάρτιση και σε ποδοσφαιρική μαγεία ένας άλλος Μαραντόνα, αλλά η διαφορά του ενός από τον άλλον είναι ότι ο μεγάλος Αργεντίνος άσσος, ο κορυφαίος των κορυφαίων κατ' εμέ, όχι μόνο μιλούσε στη μπάλα λές και αυτή ήταν παιδί του, σάρκα από τη σάρκα του, αλλά αναδείκνυε και την ομάδα ως σύνολο και τους συμπαίκτες του για το ότι μπορούσε να προσφέρει ο καθένας (Βαλντάνο, Μπουρουσάγα κ.α.).
Επιστρέφοντας στον Ηρακλή, θα έλεγα, και μ' αυτό θα κλείσω, ότι αν ο Χατζηαπαναγής έπαιζε λίγο περισσότερο για την ομάδα και το τελικό αποτέλεσμα και όχι μόνο για το θέαμα και τον έρωτά του για τη μπάλα, τότε ο Ηρακλής, με τις συνθέσεις που προυσίαζε κατά καιρούς, θα μπορούσε να είχε πάρει ακομη ΚΑΙ πρωταθλήματα. Επιβεβαίωση ενδεχομένως αυτού που σας επισημαίνω, είναι ότι η Λάρισσα με Πλίτση, Μιχαήλ, Παραφέστα, Μητσιμπόνα, Πατσιαβούρα, Γκαλίτσιο, Βουτυρίτσα, Ζιώγα, Κμιέτσικ, Ανδρεούδη Βαλαώρα, ʼνταμτσικ, Αγορογιάννη, Αλεξούλη, Κολομητρούση, Κυριλλίδη, Ρήγα, Τσιώλη παίκτες δηλαδή υποδεέστερους (με μοναδική εξαίρεση τον ΜΕΓΑ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ) από κείνους που είχε ο Ηρακλής επί εποχής Χατζηπαναγή, όχι μόνο κατάκτησε πρωτάθλημα, αλλά είχε (τις εποχές εκείνες τουλάχιστον) μία συνολική πορεία, σε πρωτάθλημα και κύπελλο κατάτι πιο επιτυχή από τον "Γηραιό".
οχι ο ζιωγας καλος παικτης ηταν.ειναι αυτος που μου εχει μεινει πιο πολυ απ τον καραπιαλη και δεν το λεω επειδη ειμαι παναθηναικος
τον καραπιαλη ομως τον ειδα να παιζει σε ντερμπι παο-οσφπ οντως ξερει μπαλα.βασικα ειχε καλη τεχνικη καταρτιση συν το οτι πηγε στην ομαδα που απο μικρος ηθελε να παει
τον καραπιαλη ομως τον ειδα να παιζει σε ντερμπι παο-οσφπ οντως ξερει μπαλα.βασικα ειχε καλη τεχνικη καταρτιση συν το οτι πηγε στην ομαδα που απο μικρος ηθελε να παει
Θα μπορούσε να ψηφίσει κανείς με πολλά κριτήρια ... τον πιο χαρισματικό, τον παίκτη με τη μεγαλύτερη προσφορά, τον καλύτερο τεχνίτη, κ.λ.π.
Επίσης, πως μπορεί να ψηφίσει κανείς τους πολύ παλιούς ... εκτός αν είναι πάνω από 70 χρονών και είναι ακόμα μπουρδελιάρης
Εγώ μπορώ να μιλήσω από το 70 και μετά. Και κρίνοντας με βάση τεχνική - προσφορά - χάρισμα, θα ξεχωρίσω Δομάζο, Κούδα, Δεληκάρη και Χατζηπαναγή. Οι νεότεροι (Τσιάρτας, Μαύρος, Σαραβάκος, Καραπιάλης) δεν ήταν το ίδιο χαρισματικοί, ούτε δημιούργησαν το θρύλο των πρώτων που ανάφερα.
Από τους τεσσερις, ψήφισα Δεληκάρη, που αν και δεν είχε την προσφορά του Κούδα ή του Δομάζου, ήταν ο χαρισματικότερος και πιο πολυδιάστατος όλων.
Επίσης, πως μπορεί να ψηφίσει κανείς τους πολύ παλιούς ... εκτός αν είναι πάνω από 70 χρονών και είναι ακόμα μπουρδελιάρης
Εγώ μπορώ να μιλήσω από το 70 και μετά. Και κρίνοντας με βάση τεχνική - προσφορά - χάρισμα, θα ξεχωρίσω Δομάζο, Κούδα, Δεληκάρη και Χατζηπαναγή. Οι νεότεροι (Τσιάρτας, Μαύρος, Σαραβάκος, Καραπιάλης) δεν ήταν το ίδιο χαρισματικοί, ούτε δημιούργησαν το θρύλο των πρώτων που ανάφερα.
Από τους τεσσερις, ψήφισα Δεληκάρη, που αν και δεν είχε την προσφορά του Κούδα ή του Δομάζου, ήταν ο χαρισματικότερος και πιο πολυδιάστατος όλων.
Παιδια αν πιστευετε οτι ο μεγας Χατζηπαναγης θα ανεβαζε τις μετοχες του τροφοδοτωντας τον Δ.Παπαδοπουλο,τον Αδαμου και ολα τα ραμολιμεντα που αναφερει ο φιλος πανω τοτε ειμαστε ολοι για κλαματα.Πρωτος με διαφορα ποδοσφαιριστης ο Χατζηπαναγης και ακολουθα αλλοι τεραστιοι που ειναι αρκετοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις