RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
ΜΠΟΡΕΙΤΕ να προτεινετε sex toy για ζευγαρι? Eκτος απο χειροπεδες. Ο δονητης ενδεικνυται και ποιο ειδος?
ε ναι..Μήπως έχεις δει τύπε αυτό που λες της durex το απομακρησμένο πόσο κοστίζει?? αν εχει ο ανθρωπος τοσα να μου πάρει κι εμένα ένα δηλαδή... soukeras για οπισθοδρομικούς μερακλήδες εννοεις φανταζομαι.
rabbit ποιοι ειναι?Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιον δονητή, αν και η ευχαρίστηση η δική σου θα είναι οπτική.Να προσέξετε το υλικό να μην είναι πολύ σκληρό πλαστικό, πιο ευχάριστος για τη γυναίκα είναι ο rabbit . Ωραία θα είναι και μια σφήνα για double penatration μαζί με το δικό σου εργαλείο. Αν σας αρέσει το bdsm μπορείτε να δοκιμάσετε μαστίγια μάσκες , pumps...
αηδια ασε που υπαρχουν κ καλυτερες λυσειςΚάτι τετοιο τυπε θα θελες?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ να προτεινετε sex toy για ζευγαρι? Eκτος απο χειροπεδες. Ο δονητης ενδεικνυται και ποιο ειδος?
rabbit ποιοι ειναι?
ετσι ;)ναι ναιΑυτό που λειτουργει απο απόσταση ειναι κορυφαιο νομιζω. Να εχεις το τηλεκοντρόλ εσύ και αυτή ναεχει χωσει τον δονητη (μικρο) στο μουνακι της, και να το ενεργοποιεις κατα το δοκουν.
Το καβλερο της υπόθεσης είναι αυτή η φαση να γίνεται, όχι στο κρεβατι, αλλά στην καφετέρια η στα ψώνια η στο αμαξι, ντυμένη δηλαδή. Να περπατάει η να καθεται φυσιολογικά αλλά να την καβλωνεις με ενα απλό πάτημα κουμπιού.
εχεις δικιο καλυτερο παιχνιδι για ζευγαρι ειναι τα δεσιματα και ελαφρυ bdsm. απλα ψαχνω για καμια καινουργια ιδέαχαιρετώ. Καλώς ή κακώς, με τα βοηθήματα, ειδικά με τους δονητές δεν τα πάω καλά, ούτε συνήθως και οι σύντροφοί μου όταν έχουν το real thing, κάνω ένα σχετικό παιχνίδι με δερμάτινες ζώνες (όχι σκληρό bdsm πλην των ευκόλως εννοουμένων, βασικά δεσίματα και χειραγώγηση). Αναρωτιέμαι για τις γνώμες σας για το sex ring της durex, προσθέτει κάτι άραγε για τα 20 λεπτά που διαρκεί η μπαταρία; Γενικά, υπάρχουν προτάσεις πλην δονητών;
με ενα αλλο ζευγαρι ;) ;)Καμια ιδεα? τιποτα απολυτως?πως μπορει να εμπλουτιστει η ερωτικη ζωη ενος ζευγαριου?